Sziasztok,
hétvégén én is csak olvasó üzemmódban vagyok, jó sokat írtatok
szerintem a fodrászos pletyi olyasmi, amihez mindenki hozzátett még egy kicsit, mikor mesélte a másiknak, ezért valószínűleg valami alapja van, de a fele se igaz... szerintem
Elif, ez a név nagyon szép!
no csütörtök reggel elkezdtem tolni a homeopátiás cuccokat. gyógyszerésszel is beszéltem róla, meg a ti segítségetekkel histaminum 9 CH + coryzalia kombóval próbálkoztam. Az eredmény az lett, hogy jobb nem lett, viszont ma reggel már elkezdtem fulladni is, szóval irány az ügyelet. Ügyeletes dokinéni amellett, hogy iszonyat bunkó módon beszélt velem, kijelentette, hogy mivel várandós vagyok, nem ad semmit, menjek el az ügyeletes nőgyógyászatra. Kicsit felhúztam magam, hogy egy kalcium-injekciót legalább igazán adhatott volna, azzal nem tud a babának ártani. Irány ügyeletes nőgyógyász, aki kiakadt, hogy az ügyeletes háziorvos miért nem adott kalciumot, de ő meg sajna nem tud adni. nyehh. De legalább megvizsgált, megnézte, hogy a nagy köhögés-tüsszögés eredményeként a méhszájammal azért nincs-e gond, szerencsére zárt, és meghallgattuk a baba szívét, ami tök megnyugtatott, hogy ő jól érzi magát. Dokibá mondta, hogy ha nem hat, hagyjam a homeós cuccokat, inkább szedjek dupla adag kalciumot, mint szoktam, és este fekvés előtt a régi orrspray-met, hogy a torkom ne durranjon be a nyitott szájjal alvástól. És drukkoljak, hogy mielőbb tűnjön a csudába a parlagfű... Picurkám meg úgy látszik, érezte, hogy aggódom érte, mert ma egész nap diszkózik
tegnap találkoztam egy ismerősünkkel, aki októberben fog szülni, ő mondta, hogy ez a dekoncentráltsága, mit Zsuzsi te is írsz, csak egyre rosszabb lezs, ő már néha úgy érzi, mintha kezdene szenilis lenni

megengedte, hoyg megfogjam a hasát, és a kis Peti akkorát boxolt a tenyerembe, hogy valami csúcs

alig várom, hoyg az én kicsikém is így nyüzsögjön már
na pá, megyek vacsizni, mert apa már nagyon éhes