hahó,
én még pizsiben vagyok, gyerekek alszanak... egyelőre
tegnap voltam először teljes napot egyedül a két kölökkel, hát bele is gebedtem estére. A délelőtt még jó volt, játszottunk egy órát Szonjával a kertben, srazott, d eutána ugye le kellett zuhanyozni, közben Nándi már nyekergett, aztán amikor etettem, Szonja persze kakilni akart (sikerült is neki

), de egy másik etetésnél elesett és ordított negyedórán át
alig aludtak délben, Nándit át kellett vinnem a hálószobánkba, de csak tekergett, éjszaka is alig aludtunk, ilyen még nem volt
De délután jött az óvónénink, nagyon aranyos volt, Szonja asszem meg fogja szeretni.
Viszont: az anyósom az utcán elesett és eltört a karja, pont a jobb, és emiatt nem tudja magát ellátni, apósom meg már nagyon rosszul van, és nem igazán tud segíteni

úgyhogy megint a Zoli ment minden után, János kórház, miegymás (mert a bátyjához vendég jött... na mihozzánk talán nem jött Szonja óvónénije????)
ááááá
most én is totál kivagyok, ma megyünk beíratkozni, sorbaállni, kicsi autóval a két gyerekkel először, na meg hordozókendővel (végül levágtam belőle egy métert, és így talán hosszra jó lesz - az meg elválik, meddig bírja el Nándit - 5 kiló már most a szentem)
De Szonja ma a nagyinál fog aludni, talán visszaállunk valami élhetőbb rendbe (Nándika kétóránként evett éjjel, és tegnap alig volt tejem a napi nyüzygéstől)
Andi,
nekem pont eszembe jutott, hogy néhányan már közeledtek a 3 hónapos korhoz, és akkor elmúlik a hasfájás
örülök, hogy tényleg így van
Dodó,
utólag is köszi az infót (nem nekem írtad, de okosodtam általa), hogy fejlődési ugrásoknál gyakrabban esznek és nyűgösebbek a gyerkők, ezzel nyugtattam magam az éjjel
Anyjuk,
milyen szép kislány Anna! Nagyon jók a fotók, és nem volt sok, jó volt nézegetni!
Sajna többre nincs időm, megyünk beíratkozni, jajaj