A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Cupp Benó...

Gondolom Flóra Te már úton...

Lassan én is lépek...

Dél körül elvileg jövök...

Cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu drága. Indulok.

Szép napot mindenkinek.

Pá...

Kép
flóra 11

Hát, ti tényleg nem tétlenkedtetek. Mi már végre tudtunk rádiózni (mivel a táborok miatt nem tudtunk :twisted: ), úgyhogy utána polcolás nélkül feküdtem fél órát. De sajnos, olyan érzésem volt a táborban, hogy akkor van pé-m (nyálka). :cry:

Nekem is kellene ebédet csinálnom a Gy.-nak, mert nem leszek itthon szerintem, amikor ő hazajön, de még itt ülök, és semmi esélyem arra, hogy valami is történjen velem. :wink:

Nálunk olyanok vannak, hogy tegnap anyuék mondták, hogy úgy néz ki, találtak vevőt a házukra, amit évek óta akarnak eladni, de csak részletekben fognak tudni fizetni a vevők, és úgy, hogy közben beköltöznek, mindegy, ebbe is belementek apuék, mert nagyon szeretnék már eladni. Úgyhogy majd kérem a drukkot. :D

Szegény nagymamám nagyon beteg már, vagyis nagyon gyenge, mert nem beteg, csak öreg és gyenge, és nem eszik, anyu nagyon el van keseredve, és nem is tudom, mit mondjak neki. Mit mondjak neki? :cry: Segítsetek!

Gy.-ra mérges voltam, mert tegnapelőtt este elment a Petihez (mert ott volt annak a főnöke és a KISMAMA :evil: felesége, aki ugye, kitűzte célként, hogy márciusban terhes lesz és az is lett :twisted: :twisted: :twisted: ) és ott volt hajnali egy óráig, és ezért tegnap du. dög fáradt volt, kedve se volt velem beszélgetni. Mérges voltam, mert tudta, hogy most jövök haza és vége van az összes rohadt tábornak, meg lehetne ünnepelni valahogy, erre egy nagy bealvás volt az egész. Tehát a KISMAMÁS ismerősöket választotta helyettem. :twisted: :twisted: És mellesleg mindjárt suli, tehát nincs sok idő.

Írt az a volt osztálytársam, aki írta nekem, emlékeztek, hogy tud segíteni a teherbeesésben :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:, hahahaha, hogy személyesen mondaná el, hogy mi volna a teendő, hogy legyen gyerekem :x :x :x :x , mint egy ügynök, értitek, én meg visszaírtam neki, hogy sajnos, az elkövetkező évben egyáltalán nem fogok ráérni találkozni, mert nem fogok és kész. Szemét voltam? Nincs kedvem találkozni se vele, se a márciusi kismamával. És nem muszáj mindig azt csinálnom, amit mások elvárnak és szeretnének. Nincs igazam?

KépKép
benó

Menjetek csajok, járjatok sikerrel. Puszi nektek.

KépKép
benó

Tegnap éjszaka a Gy. csinálta azt, amit én a múltkor, de remélem, többé már egyikünk se fog ilyet csinálni, mert aggódom, hogy mi lesz, ha gyerekünk lesz.
Tehát a Gy. este kitalálta, hogy csinál kompótot, mostanában ez a mániája, és én azt hittem, hogy elzárta, de nem, hanem nagyon alacsony lángon hagyta, és gondolta, hogy filmnézés után (mert dvd-ztünk) majd lezárja. Csakhogy a dvd alatt simán elaludtunk, én a gépet kikapcsoltam, de a konyhába már nem mentem ki, és éjfélkor (5 órája pörkölődött már ott a cucc!!!!) ugrott ki a Gy. szentségelve az ágyból. Marhára büdi van, és szegény eddig csak rólam feltételezte, hogy ilyet meg tud tenni, magáról nem. Remélem, többet nem csinálunk ilyet. Aggasztó. :?

Kitaláltam, hogy főzök tésztát, az van itthon, és veszek rá valami szószt időközben. Ez gyors, nem igaz? Na, akkor fel is teszem főni a tésztát, addig visszaülök ide, és utána majd jól odapörkölök neki, mint tegnap a Gy. a kompótnak. :lol:

KépKép
benó

Visszamentem, elolvastam, mennyire szerettetek volna ti is együtt lenni a többiekkel, Flóra, Zsuzsi, úgy fájt a szívem értetek. :cry: Higgyétek el, hogy egyszer összehozzuk a talit, elmegyünk vonattal vagy akárhogy! Szilzi viszont tényleg végigjárja az egész országot! :D Jól teszi! :D

Nagyon szép ruhákat kapott Gergő, Szilzi, szépeket választottál, nekem is tetszenének a Gergő helyében. :lol:

KépKép
benó

Flóra, gratulálok, hogy ki mertél állni az igazadért. Jól tetted.

KépKép
benó

Zsuzsi, remélem, hamarosan eredménye lesz a háztűznézésnek is.

Én is úgy vagyok vele, hogy a mihamarabbi gyesben bízom, úgy állok a munkához. De mindannyian ezt tesszük, ez legalább megnyugtató, nem igaz? :D

Hamarosan én is megyek, mert egy az, hogy nem bírom ezt a büdös szagot, másrészt pedig nagyon sok dolgom lesz ma, anyuék is mennek az ügyvédhez meg a tesómék is, mert ők meg házvásárlásban vannak, és nekem kell majd du., a suli után vigyázni a gyerekekre.

Most úgysem jön senki, gondolom.
Puszi, vigyázzatok magatokra!

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Na ma én sem maradtam le a sok ügyes nő között! Mosok már reggel óta, főztem, megebédeltünk, takarítottam a konyhába, most felporszívózok, felmosok és neki lódulok vasalni. Aztán még hajat is mosok! Hajrá szabadnap :evil:

Tancsu, nekem ma megint olyan érzésem volt, hogy már kívülről köszöntjük a Gergőt! :wink: De lehet, hogy a nagy pocidban még jól elfér és már most nagyon okos kiskrapek és nem rohan ebbe az őrült földi világba! :wink:

Benó, Ti aztán jó páros vagytok! :lol: :lol: Még jó, hogy nem történt nagyobb baj! :shock: Jövő hét csütörtök délután megyünk haza Füredre :( :D Ne bántsd szegény Gyt, biztosnem akart téged megbántani azzal, hogy kimaradt éjszaka. :wink: Megint kezdünk egyre ingerlékenyebbek lenni kismamis társaságban?? :wink:

Zsuzska, gyűjtsétek csak a tapasztalatokat! :lol: :lol: Ház amiben nincs fürdő? :shock: Mennyiért vesztegették? Lassan felcsphattok ingatlanügynöknek! :lol: :lol: Én is várom a piridet! :wink: :lol: :lol:

Flóra, nagyon ügyi vagy, hogy végül végeztél a gépeléssel! És, hogy ennyit kerestél vele!! Mit fogsz kezdeni ennyi pénzzel?? :lol: :lol: Jó munkát neked, látom megint indul a mókuskerék! :evil:

Kép
szilzi

Timi mami, Te nem küldtél mostanában pocakos fotót! :( Pedig nagyon várjuk, ám! :wink: Remélem jól vagy és nem álltál neki ajtókat festeni :shock:

Puszi Nektek, futok a munka után! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Elkezdett fájni a hasam! :D
Azt hiszem meg fogok szenvedni a pirimért! :evil:

Alig győztelek visszaolvasni benneteket!

Hazaértünk, csináltam spenótot, fagyóból pipifasírtot és tükörtojást. Most emésztünk és reménykedünk nehogy szét durranjunk!

Elmosogattam és megy a mosás. Ja, hulla vagyok!

Kép
muzsuzska

Sziasztok.

Megjöttem munkából. Sokat dolgoztam ma.Kidíszítettem az osztályomat. Virágot is ültettem nekik. új abroszokkalletakartam az összes padot.Most szépek. Mindenkit külön padba ültetek. Vittem be az osztályba plussz padokat. Holnap vihetek megint egyet,mert kapok egy gyereket.

Kép
flóra 11

Látom, megint ügyik voltatok, csajok! Hozzánk hamarosan jönnek a lányok, vigyázni kell rájuk, mert ugye, mennek anyuék az ügyvédhez.
Felhívtam a dokit, nem tudja az eredményét a vizsgálatnak, amit mondtam, hogy 5500 Ft-ba került, azt mondta, az sztk-ba telefonáljak vagy menjek be és a gépből ki tudják nézni. Meg hogy kérjek a magánrendelésére időpontot (egy másik számon) valamikorra, és én mondtam, hogy 4-én jó lenne (mert mindig csak csütörtökön van a magánrendelése). Még nem sikerült a magánrendelést felhívnom, majd holnap, remélem, kapok időpontot.
Voltam a suliban is, óriási a káosz, lila gőzöm nincs, mit fogok egyáltalán tanítani az új, modul rendszerű szakképzésben, el kell olvasnom egy 200 oldalas cuccot ahhoz, hogy rájöjjek, egyáltalán milyen témaköröket kell tanítani (lehet, hogy a feléhez nem is értek, sebaj), na, meg a magyar.... jaj, jaj, jaj.
Felhívtam a drámapedagógiát is, azt mondják, nem biztos, hogy indul, mert nincs elég jelentkező eddig. Még nem adtam fel a jelentkezést én sem, holnap feladom. Sajnálnám, ha nem jönne össze. :cry:

KépKép
benó

Helló! Akkor már nagyon készülsz az új évre, Flóra. :D :D

KépKép
benó

Hazafele vettem a suli nyomtatójába festéket,aztán a Péter mobilját vittem be a T-mobilba. Képzeljétek, nem vették át tőlem. Olyan hülye törvényt hoztak,hogy csak abban az üzletben lehet reklamálni,ahol vettük. Az az üzlet,ahol mi vettük egy éve,elköltözött Nagyszombatba. Csak annyit mondott a nő, hogy ő nem veheti át, nem is küldheti el. Akkor kértem legalább a címet, azt sem tud. :evil: Hát ilyen bugyuta nőt! Nagy nehezen egy telefonszámot kaptam tőle. És egyáltalán nem volt kedves sem, csakúgy foghegyről beszélt. Hát mondtam neki, mikor jöttem el,hogy köszönöm,amit nem segített, és hogy egyáltalán nem örülök,hogy a társaságuk ilyen bonyodalmakat okoz nekem.

Kép
flóra 11

Szia Benó! :D

Kép
flóra 11

Aztán felívtam azt a számot, amit kaptam. A pasas biztosan hallotta,hogy nagyon dühös vagyok. Aztán mondta, hogy ő Galántán lakik,tehát este hétkor találkozom veleés elviszi a telefont Nagyszombatba. Tehát elintéződött a dolog, de ha nem húzom fel magam,akkor utazhattunk volna Nagyszombatba. :evil: Hülye rendelet.

Kép
flóra 11

Utána mentem papucsvásárlásra. Vettem papucsokat a fiúknak is és magamnak is suliba, valamint nekik tesire is tornacipőt. Meg a nagyfiamnak pár apróságot, amit vihet magával majd az új lakására.

Kép
flóra 11

Utána mentem papucsvásárlásra. Vettem papucsokat a fiúknak is és magamnak is suliba, valamint nekik tesire is tornacipőt. Meg a nagyfiamnak pár apróságot, amit vihet magával majd az új lakására.

Kép
flóra 11

Hát ez az oldal most nagyon vacak! Alig mocorog. :evil:

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! Bocs, közben leléptem, mert a Gy. kikapcsolta a gépet, újratelepítette a nyomtatót. Mindig ilyen szemét eladókat fogsz ki, te szegény. :? Tényleg, és mi lett a cipősszekrénnyel?
Nekem is majd vásárolnom kell valami cipőt, mert amiben lehetne menni iskolába, az tiszta festék lett a házikónk festésétől.
Gondolom, a fiad már várja az albérletet, biztos jó lesz. :D Kalandos.
És ki volt az a pasas?
Zsuzsi, reméljük, megjön már végre az a rohadt piri! :twisted:

KépKép
benó

Most vacsiztam. Megyek a netre böngészni. Holnapra le kell adnom az összes tantervet, mind a kilenc tantárgyból,amit tanítok. Őrült munka ezt kidolgozni. Egész tanévre minden egyes órára le kell írni,mit fogok pontosan tanítani és minden tananyaghoz,órához csatolni,mit kell a gyerekeknek elsajátítaniuk és célt is. Plussz a tantárgyközti kapcsolatokat is feltüntetni. Ezeket a terveket mindig szeptember közepére kellett leadnunk. És mindig rendesen ki is dolgoztam. Hát most le se ......,ha ilyen gyorsan akarják,akkor ilyen gyors munkát is kapnak. :evil:

Kép
flóra 11

Fogalmam sincs,ki az a pasa. Egy eladó. A lényeg, hogy itt lakik és hajlandó elvinni a telefont, hogy kicseréljék vagy megjavítsák. A cipősszekrénnyel még mindig nincs semmi, mert azt mondta,telefonál, ha ott a másik is. De még nem hívott. :?

Kép
flóra 11

Lassan ki kell mennem, hogy átadjam a telefont.

Kép
flóra 11

Megyek is.
Pá...
Majd jövök.

Kép
flóra 11

Remélem sikerül azért elintézni a telefont a hapsinak! Igen fura törvényeket hoznak!
Örülök a keresetednek Flóra! Ez is rendes fickó!

Kép
muzsuzska

Sikerült aludnom egyet! :D

Benó, Királyfi köszöni jól van, csak nyomja a spenót a pocikáját! :D

Kép
muzsuzska

Most hallgatom a híradót! Barnamedvés kolbászt foglaltak le! :D :D

Kép
muzsuzska

Benó kérdezted a házvásárlást: Ha eladom a garázst akkor tudunk házat venni,ha megmarad a garázs akkor lakás. Mindkettő variációhoz azonos hitel kell.
Remélem értetted. :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi. Mundig olyankor vagy,amikor én nem. :(

Kép
flóra 11

Ma nem fogok főzni sem,nem érek rá. Jaj,lányok,miért van állandóan ennyi munkám? :(

Kép
flóra 11

A telefont elintéztem. Majd jövő héten jelentkezik a pasi. Kiderült,hogy abban a bérházban lakik, ahol a F. :)

Kép
flóra 11

Tancsu, BK után benézhetnél elmesélni a tegnapi részt,meg azt,hogy mi volt dokinál.

Kép
flóra 11

Látom,nem jött ide senki ma este. Én megyek nyomtatni a rengeteg trvet. Nem tudom,mennyit bír ki a nyomtatóm. :?

Kép
flóra 11

Tancsu,nagyon hallgatsz. Csak nem történt valami veled zsákolás közben?

Kép
flóra 11

Reggel benézek,hátha leszel Tancsu. :wink:

Kép
flóra 11

Szép jó éjszakát!

Pussz...

Kép
flóra 11

Szép reggelt mindenkinek!

Egy darabig maradok. Remélem valaki csatlakozik.

Kép
flóra 11

Megyek hajat mosni. De még jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Hajmosás megtörtént,hoztam magamnak reggelit.

Van itt valaki?

Kép
flóra 11

Tancsu, rád lennék kíváncsi! Tegnap csak reggel voltál, azóta nem tudunk rólad semmit. Hol vagy?

Kép
flóra 11

Nos,még mindig senki?

Megyek kivasalom aruháimat,öltözöm és lassan indulok.

Kép
flóra 11

Szia, Flóra, én itt vagyok!

KépKép
benó

Én rádió után feküdtem 7.10-ig, úgyhogy azért nem tudtam jönni. Tancsuval tényleg mi lehet....

Rohadt dolog, amit várnak tőletek. Szerintem a fele banda nem fogja tudni megcsinálni, vagy igen? :shock: Nálunk már rég világháború lett volna ilyen kérésből. Ez szerintem nagyon durva. Nekünk a tanmenetet kell egyébként csak leadnunk, és azt is úgy, hogy leírod, hogy melyik órán mit tanítasz, de célok meg ilyenek nem kellenek, az az óravázlat, nem? :wink:

KépKép
benó

Nekem is mennem kell megint a suliba, plusz postára csekkeket feladni meg a jelentkezést a drámaped.-ra, amihez sok reményt nem fűzök :cry:. Holnap meg pótvizsgára kell mennem bizottsági tagnak (fizikára, semmit sem tudok belőle, de az nem baj).

KépKép
benó

Lányok,nem jött senki. Nekem pedig indulnom kell. :(

Tancsu!!!! Mi van veled!!!!????? :shock:

Kép
flóra 11

Én jöttem, de mindegy, menjél csak, gondolom, megy a busz. Puszi és kitartás a mai naphoz! :cry: :wink: :D

KépKép
benó

Lehet, hogy már jön is a kis Gergő barátunk.... Egyszer muszáj neki....

KépKép
benó

Helló Benó!

Nálunk a tanmenet több oszlopból áll. Az utolsó oszlop tartalmazza a célokat is. Meg a tantárgyközti kapcsolatokat. Ilyen aprólékosan ki kell dolgoznunk. Nem tudom mi a francnak.

Nekem kész,de tavalyiak, tehát a tavaszi és hísvéti szünetet,ami mozgó nem igazítottam hozzá. Le se ....om. :evil:

Kép
flóra 11

DE rohanok Benó. Autóval megyünk,de 7,310-kor indulunk.

Pá...

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?