A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:02-kor.
20150601134430

Én se szeretném ezt a dolgot rendszeresíteni, de tegnap még elmosogatni se tudtam, annyira elment a napom a manóval.
Mostz alszik, úgyh pörgök a háztartással, persze mindent leejtek.
És ez a kis béka hiába nem alszik egész nap, tök jól bírja! Én hamarabb elalszom néha szopi közben, mint ő. Soha nem látom rajta, hogy már tök álmos és nyüglődne, annak ellenére, hogy mondjuk aznap még nem aludt.
Mi lesz, ha járni fog?!

Kép
teó

Kryss! Tényleg egyetértünk. :lol: Én pl Rolinak soha nem sorakoztattam fel 3 féle kaját, ha az elsőt nem ette. Ha nem ette, majd evett később többet. Soha nem rohangáltam utána, hogy egyen, ha nem tudott megülni enni, akkor nem eröltettem. Úgyhogy megtanulta, ha eszünk, asztalhoz ülünk.

Teó! Én is volt, hogy hagytam sírni Jázmint, de sajna ő nem fárad bele ilyen hamar. Huszon párpercnél és írtózatos ordításnál én már nem bírtam tovább és kivettem. Jó párszor megpróbáltuk már, de mindig ő bírta tovább.
Egyébként nincs felkapva, kézben pl nem is tud elaludni, csak ha már nagyon fáradt.

Babuli! Tök jó, hogy költözhettek hamarosan, az kevésbé, hogy nem lesz net, de biztos hamar megoldódik.

Kép
szly27

Teó,
lehet, hogy nálatok is valami fejlődésbeli ugrás van, mert nálunk is kicsit sűrűbbek a napok most! másfél-kétóránként eszik, sokat nyekereg Nándi. Pedig egyébként nem szokott. És egyidősek a gyerekeink majdnem :D

Dodó,
jó az a csíkos rugi, nekem tetszik!!!! :D

Én nem szoktam hagyni sírni Nándit, de valójában nem sírós, és csak akkor sír, ha oka van rá (mondjuk kakis a pelus). De nincs is kézben, ha nem eszik, akkor vagy beteszem a székébe, vagy ágyikóba, vagy a kanapéra, ahol jobban elvan. Vagy elmegyünk babakocsizni.

OEP-levél... nem hiszitek el, nincs benne semmi, csak visszaküldték az igazolásokat, amiket egy hónapja kértek. De mellé semmi nincs írva, hogy rendben, vagy fapapucs :shock:
úgyhogy még mindig csak a várakozás marad. Talán szeptember elején már kiderül, hogy mennyi pénzt fogok kapni.

Még a védőnőhöz is be kellett mennem ovis törzslapért, hát volt ott vagy tíz gyerek anyukástul, Szerencsére rájöttek, hogy nekem nem kell semmi más, csak egy törzslap, aztán hipp-hopp kiadták és jöhettem.

Most megyek is aludni, alszik a kicsi, a nagy meg nagymamázik :P egy áldás az én anyukám :D remélem, én is ilyen jó nagymama leszek majd :D legalább van előttem egy minta 8)

KépKép
szkagi

Viki! Igyekszünk majd a netet beköttetni, de előtérbe kerültek a fontosabb kiadások! :cry: Lesz belőlük bőven! :evil:
Bizony Szabi már ilyen nagy és legalább 60 centi de azt pontosan nem tudom meg mérni mert állandóan ficánkol! :lol:

Tudnám kímélni a kezem ha nem kéne olyan sokat a gyermek popsiját rázni! 24 órából 28-ban igényli a dajkálást! Egy kicsit el lett kapatva! :lol:

Szly! Már nagyon várom, hogy költözzünk! Igaz rossz lett net nélkül de legalább nem a tesómmal fogunk lakni! :D Így még a net hiánya is elviselhető lesz! :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:01-kor.
20150601134430

Viki! Ígérem igyekszünk a nettel ahogy csak lehet! :wink:
Vendég

Babu!
Én Vikit állandóan felvettem az ölembe, ha elkezdett sírni. Nagyon sokat volt ölben, a nagyszülők meg is jegyezték, hogy el fogom kapatni. De az én véleményem az, hogy ilyen pici babát nem lehet elkapatni. Azt igényli, hogy testközelben legyen. És tényleg szinte le se tettem. Ha aludt, akkor gyorsan megcsináltam a dolgomat, ha nem jutott rá idő, akkor csak a legfontosabbakat. De mihelyst nyöszörgött és felvettem.
Most az a helyzet, hogy nem szeret annyit ölben lenni. Elaludni pl. már nem alszik el a vállamon, pedig mindig csak ott tudott. Most leteszem a helyére és elaltatja magát.
Kicsit fárasztó volt az elején, de az én lelkem nyugodt volt, hogy nem sír a babám. Most csak akkor sír, ha valami baja van. De tényleg!
Persze még egyszer mondom, ez an ÉN véleményem, tuti van, aki máshogy gondolja.

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mérges vagyok, mert már vagy negyed órája nem enged be a babanet...

hoztam képet:
így alszik... :-) Kép Kép

Jövök még, csak megnézem, mit írtatok!
Vendég

Mire visszaolvastam, felébredt!

Mentségére mondom, már több, mint 3 órája evett...
Majd még jövök!
(a kép sajna nem a legjobb, de telefonnal készült... :oops: )
Vendég

Teo
En semhagyom Leat sirni, egyszer gondoltam csak, hogy megprobalom, hatha elalszik agyban fekve is, de 10 perc utan feladtam. ekkor is, mindig odamentem hozza, es cirogattam, odabujtam hozza, es ekkor meg is nyugodott. De aztan ha ebbahagytam, ujra rakezdett. Es akkor azt mondtam, hogy miert kene neki egyedül, inkabb bujjoen csak hozzam. ES igy jutottunk a hordozokendöre. En ebben altatom el es ebben is alszik. Neha fel, de neha meg 3-4 orat is. Az atlagos e kettö között van :) .

Szoval mint SzAndi. Es Anyum is mondja, hogy ez neki nem tetszik, de elfogadja, ahogy csinalom.

Marcsi!
Nagyon edesen alszik Emma!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Babu: hova költöztök?
Jobbulást a kezednek!!!

Teó: én szoktam hagyni sírni Levit, de nem sokáig és akkor is csak a cumiját adoma szájába vagy ha látom, hogy nagyon ficánkol közben akkor megbüfiztetem és visszateszem az ágyába. Nálunk csak alváskor teszem be az ágyába amúgy a nappaliban felállítottam (járóka hijján) az utazóágyat és abba tettem a babatornázot meg pár játékot és ha már megkajált és hancuroztunk kicsit akkor abba teszem bele amíg nem kezd elnyüglődni, majd kicsit még megszeretgetem és amikor már a kezemben is nyüglődik akkor teszem az ágyába. Itt talán már tudja, hogy alvásra való az ágy mert pár cumibeadás után esetleg hasrafordítás után bealszik. Bocsi, jó hosszan és hülyén írtam le.

Szly: gratula a kajaszoktatáshoz!!! Én sajna ezt nem tudtam megvalósítani, mert a frász kerülget, ha nem eszik a gyerek és én sajna azt adom neki amit megeszik. Persze a bölcsiben szinte mindent megeszik, így tudom, hogy én rontottam el.Már nagyon bánom. Előbb kellett volna olvasnom téged erről és talán én is megvalósíthattam volna :lol: :lol: :lol: :wink:

H.Szilvi: mi van veled???? Tessék néha jönni és helyzetet jelenteni!!! Kíváncsiak vagyunk rátok!!!!! :lol:

Henka: ne csak olvass, hanem gyere te is!! Tudom nehéz, de kíváncsiak vagyunk rátok is!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Wera: Én Levinek adok teát és a 4 hónapos kórtól valót csak nagyon minimálisat teszek bele. Nekem ezt egy csecsemős ismerősőm mondta. 1 evőkanál helyett fél teáskanállal teszek 100 ml vagy kicsit több vízbe.

Na most mennem kell Olivérért. Már nagyon vár ilyenkor.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ilyen, amikor felébredt...:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

CSak nekem ilyen lassú a babanet!? :twisted: :twisted:

MArcsi! Emma tündéri! ( nehogy megsértődj, poénnak szánom: már kezdem azt hinni, hogy Emmának csak ez az egy bodyja van :lol: )

Hagyni sírni, vagy nem: Én próbáltam hagyni, de ő győzött, így mostmár nem is próbálom. De ha éppen mondjuk pakolom a mosogatógépet és már vagy 3 tányér van hátra+ beindítani és hallom, hogy sír, befejezem a pakolást és csak utána megyek be. Szóval nem dobok el mindent és rohanok hozzá.

Titi! Nekem könnyű dolgom volt Rolival, mert ő jó evő. Vannak rosszabb napjai, de utána bepótolja.

Kép
szly27

Hali!
Nekem is nagyon lassú! :twisted:

Van pedig még néhány... :wink:
Vendég

megjottunk mi is, tegnap szemesznel jartunk- konnycsatorna szukulete van, egyenlore csak kinyomkodta belole a trutyit, de ha nem javul kimossa- ma meg vedonben, mertek( 4kg) meg meghallgatta a dokineni, megbeszeltuk az elso oltas idopontjat.

Mi meg mindig 50es ruhakat hordunk :oops: egy bodin es 2 zoknin kivul meg semmit sem nott ki

siras: en megmondom oszinten neha hagyom, mert kulonben semmit nem tudnek csinalni meg wcre menni sem!mert o ha ebren van es nincs kezben tuti hogy ordit, de nem is kicsit! :(

pl most is szoval megyek
Vendég

Marcsi :)
Emmácska cuki hajasbaba
nekem nagyon hasonlít Wera Bugrifülesére! A kis ámuló arcocskája meg a nagy haja miatt :D

Babu,
végre költöztök :D nem lehetett könnyű az elmúlt időszak, de túléltétek mindannyian! Tesód is örül, gondolom! Mehet vissza a macsek :D

Timi,
tényleg, hogy bírja a macskusz a "kistesót"? :D :D

Titi, Szly,
nálunk is Szonja a bölcsiben mindent megevett, a nagymamánál ugyanígy, és nálunk itthon válogat. De azt kapja, ami van, vagy max. ha mi másfélét eszünk felnőttek, abból kaphat. Nem is hízott a nyáron egy dekát se, három hónapja 13,6 kiló a gyerek! és nő, mint a dudva, 100 centi :D Amúgy nincs szerintem rossz súlyban, úgyhogy nem tömöm semmivel. (olyan heppjei vannak, hogy nem hajlandó megkóstolni a mákostésztát, mert fekete :shock: )

Patr,
végül eljutottál Telkibe? Odajár Zsuzska iskolába? Most kezdi amúgy, vagy már másodikos lesz? Te is ott tanítottál, nem?
És hogyhogy nem lett kocsid? (tudom, mindig kissé késve reagálok, de csak most van időm és agyam egyszerre 8) )
Hordozókendővel hogy állsz? Lesz tanfolyam? Ha jól emlékszem, anno Potyka írt valami pénzösszeget is a dologhoz. Az az oktatás ára?
Potyka? Vagy mostanában?

Viki,
ma Nándi is alig alszik, pedig délelőtt nagyot babakocsiztunk, és akkor nem igazán alszik jól, mert csupa kátyú az út. De azóta is óránként nyekereg meg tekereg, nem bír aludni. De látom, valami időjárásváltozás is van :)
Zúg is a fejem kissé.

Lányok,
a tejkiütés mennyi idő után múlt el a babákokról? Nálunk lassan harmadik hete van, már halványodik, de még csúnya Nándi bőre. Dudoros. Nem marad így, ugye? Nem kenem semmivel. Kenjem?

Kike, Muffin,
a medence klóros vizét szerintetek engedhetem a gyepre? Le fogjuk ereszteni a medencét valamikor, csak nem tudom, ráengedhetem-e a fűre. Nem pusztítja ki? Na nem mintha golfpálya minőségű lenne, de így is elég foltos a fű, nem akarom még rontani a helyzetet.

KépKép
szkagi

Annanak sem mulik a kiutes, en sodukremmel kenem de a vedono szerint hiaba meg hetekig lesz.

a 6 hetes kontrollra ugy is menni kell ha meg verzek?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:37-kor.
Vendég

Anyjuk,
ha dolgom lenne, én is hagynám valamennyit sírni, mert néhány dolgot azért mégis csak muszáj az embernek elvégeznie a lakásban. És én nem szívesen hordozókendőzném egész nap, mert ahhoz tényleg hozzászokik (igaz, Kryss? Ha jól látom, nálatok is ez van), és egyszerűen nem bírnám el Feneketlenbendőt (Nándika zsenge kora ellenére már öt kiló).

Lányok.
A tgyás összegéről kaptatok-e valamilyen infót, akár levélben, vagy csak utalják a pézt? Már eléggé ideges vagyok, hogy mi lesz - és leginkább, hogy mikor lesz.

Viki,
mindig elfelejtem, hogy csak panaszkodom itten a férjem bátyjára, hpgy nem igazán segít be az anyósomék istápolásában, de az igazsághoz tartozik, hogy pl. tőlük kaptam tavaly a kicsi autót, és anélkül most moccanni sem tudnék. Igaz, hogy kicsi, igaz, hogy kamaszkorú (14 éves!!!! :D ), de nagyon hálás vagyok érte nekik. Úgyhogy ezúton is rehabilitálnám őket - bár valóban jó lenne, ha többet tudnának ők is segíteni az anyósoméknak :roll:

KépKép
szkagi

Anyjuk!
Én úgy nem mennék... még nem is voltam, pontosan emiatt.
De hétfőn úgy néz ki, megyek, mert végre kopp-kopp elmúlt.

Én is Sudokremmel kentem, nekünk bejött.

A tápiról annyit, hogy tegnap és tegnapelőtt kapott egyszer, a többi étkezéskor szopizott.
ma pedig még csak szopi volt! :lol:

védőnő szerint biztosan izgulok a sulikezdés- kollégium miatt, amiben lehet valami. :roll:
Remélem, valóban csak átmeneti állapot ez a pánik, és visszaáll a rend hamarosan!
Vendég

Ági!
Ha jól emlékszem, a tgyás összegéről nem kaptam infót, viszont arról igen, hogy jogosult vagyok rá. Másnap pedig megérkezett a lóvé...
Vendég

Anyjuk,
a 6hetesre azt írták már a többiek is, hogy meg lehet várni, amíg elmúlik a vérzés.
Én sem megyek pont a 6 hét leteltével, mert nem lesz még pénzünk, és a dokim csak magánrendel, az pedig tízezer pengő.

Vkata,
a gyógyszertári popókrém az a cinkoxidos, vagy a másik, a sárgásabb fajta? Nekünk most indkettő van, és már én is gondoltam rá, hogy megpróbálom kicsit bekenni vele. Már a leszáradás stádiumában van a kiütés, de még látszanak a kis dudorok a bőre alatt...
De türelemes vagyok, ha azt mondjátok, elmúlik magától :)

KépKép
szkagi

Vkata!

kérlek, ne aggódj!

Szerintem tedd félre egy kicsit a mérleget!
Dórika úgyis annyit eszik, amennyire szüksége van. Úgysem fogsz tudni többet beletömni, ha nem akarja, csak magadat stresszeled!
Gondolom csodaszépen fejlődik, akkor pedig mi a baj?
Vendég

Marcsi,
biztosan csak izgulsz a sulikezdés miatt!!! Take it easy, és minden rendben lesz a tejcsivel! A nagylányod meg olyan okos és talpraesett, hogy jól fog boldogulni a kollégiumban (na ezt olyan könnyű leírni, de én is halálra aggódnám magam, na meg vérezne érte a szívem... úgyhogy megértelek!)
Szonjácska tegnap nem aludt itthon, mert a nagyinál akart maradni, hát majd megszakadt este a szívem, hogy nem viháncol itthon, és csend van...

KépKép
szkagi

Kata,
lehet, Dórinak is trutyi kedve van :D dilis az idő is, az előbb majdnem esett, most meg már süt a nap
nekem is zúg a fejem
Nándi is nyűgös eléggé
úgyhogy fogjuk az időre (meg a nyuszira :) )
és holnapra minden megjavul :D

Mennem kell teregetni sajna.

KépKép
szkagi

Andi! A sírást Teó írta! Általában Én is felveszem Szabit ha sír kivéve ha éppen olyat csinálok ami akadályoz( Fürdés, wc)!

Titi! Költözünk vissza a 17. kerületbe saját lakásba csak Mi hárman! Jupijé :D

Szkagi! Mi jobban örülünk mert már nagyon utáltunk itt lenni! A macsek nem jön vissza mert megszökött az átmeneti szállásáról így nincs macsek!

Marcsi! Emma nagyon édes! :D
Vendég

Babu!

Végre! Örülök, hogy a helyükre kerülnek a dolgok, és hazamehettek!
A macsek...... :? Mit szólt a gazdi?

Én is felveszem Emmát, ha sír.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:37-kor.
Vendég

Marcsi! Nem örült Neki!

Szabi most is az ölemben ül! Még egy-két év és úgy fog internetezni mint az anyja! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Andi írta:

[quote]D írta:e az én véleményem az, hogy ilyen pici babát nem lehet elkapatni. Azt igényli, hogy testközelben legyen. És tényleg szinte le se tettem. Ha aludt, akkor gyorsan megcsináltam a dolgomat, ha nem jutott rá idő, akkor csak a legfontosabbakat. De mihelyst nyöszörgött és felvettem.

én os ezt a véleményt osztom.
de ez a téma is olyan mint a szopi: 3 óránként vagy igény szerint
ki hogy látja jónak úgy jó :wink:

VKata!
sajnálom hogy megint evés gondok vannak :cry:
súlya hogy halad?

Marcsi!
tők jók a képek! :lol:
örülök hogy alakul a szopi :wink:

voltunk ma Emcikével fület lyukasztani. Egészen jól viselte, bár nekem majd megszakadt a szívem :?
Íme az eredmény: :wink:
Kép

Kép

Kép
kimma

bocsi, egy kicsit nagyok lettek :oops:

Kép
kimma

Ági!
én még be se adhattam, csak ma kaptam meg vlgre a kereseti igazolást a munkahelyemről :twisted:
és a veszprémi MÁK még nem küldte vissza a szül. anyakönyvi kivonatot-3 hete :twisted: :twisted: :twisted:
pedig a pénzt már utalták...
a telefont meg nem veszik fel :roll:

Kép
kimma

Emci nagyon ari a fülbevalóval! :D
Vendég

Kimma,
sajna az OEP-nek és a MÁK-nak is 30 nap a feldolgozási határidő, és ennél hamarabb nem szoktak semmit intézni. Én számtalan dolgot adtam és küldtem be, és ahhoz képest, ahogy beadtam, onnan 30 napra rá reagáltak - még akkor is, ha hiányos volt! Úgyhogy ezért várok immár két hónapja arra a nyavalyás pénzre! Július 1-től igényeltem, június 30-án adtam be a papírokat... és azóta nincs fizetésem, úgyhogy kicsit kivagyok ettől :evil:
a telefont meg sosem veszik fel (lehet, akkor még lassabb lenne az ügyintézés, ha felvennék)
Szerencsés vagy, hogy legalább a pénzt már utalták (gondolom, ez akkor az anyasági támogatás lehet, mi annak már sajna a seggére vertünk)
Emcinek is nagyon csinos a fülbevalója! Mintha a topiklányoknak hasonló fülbevalója lenne, nem? :wink: Mindenki a legszebbet választotta :D

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Kimma nagyon jó a fülbevaló, ti már rögtön a rendeset raktátok bele, vagy ez gyógyfülbevaló?

Kép
linda24

képzeljétek,
Nándi az egész napos nyűglődés után most már három órája alszik egy moccanás nélkül. És négy órája nem evett, és akkor sem sokat, csak rágódott a cicin.
Már csak az a bajom, hogy miért fáj a fejem :shock:

KépKép
szkagi

mi az a gyógyfülbevaló? Még nem is hallottam róla

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:38-kor.
Vendég

wera, dévényi torna mindenhol van az országban, mer gyógytornászok vannak rá kiképezve. nekem is tök nagy mázlim van, mert a 'miénk' 15 percre lakik tőlünk. :)

vidokata, nektek hogyhogy 30 perc? és mennyit fizetsz érte ha szabad kérdeznem (mindegyik gyógytornász más összeget kér...)

szkagi, nem annyira klóros az a víz hogy ne önthesd a fűre. mi mindig ellocsoljuk... (de ha pár nappal leeresztés előtt kiveszed belőle a klórt, akkor meg már tuti fix) :)

én még semmi pénz dolgot nem intéztem... az anyaságival azért várok, mert azt a családi pótlékkal együtt akarom intézni, de mi emeltet fogunk kapni és ahhoz kell egy igazolás, amit viszont pécsen töltebek ki... a többit meg szerencsére a melóhelyem intézi, úgyhogy nekem nem maradt ki egy fizu sem :)

férjem meg még mindig nincs itthon. :( reggel hétre jár és elvileg 4-ig dolgozik... olyan jó lenne ha néha időben hazajönne... ezt leszámítva a legjobb férj, csak így keveset vagyunk együtt... :(

na megyek, még meg kell írnom pár emailt mielőtt vége a fejésnek...

KépKép
muffin

Ági: hát végre megérdemelted ezt a kis pihit!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:38-kor.
Vendég

sziasztok most jöötem mert épp alszik
voltunk a dokinál meg a védönönél
5443g
54cm 2 cenit nött a kutacsunk még mindig elég nagy
megkaptuk az elsö oltást
hát azota jo nyügi
visit és visit
:? :? :? :? :? a hintában alszik most áldom az eszem hogy megvettem

mi egy két bodyt nöttünk ki ennyi 56-ost hordunk mindenböl

éjjelre kiprobáltam a rossmanos babydream pelust és tényleg jo
ma vettem tescosat külsöre jonak tünik

a dokinönek mondtam hogy nem tetszik nekem ahogy a fejét tartja azt mondta ö nem látja vészesnek de bizti ami bizti alapon kér idöpontot a fejlödésneurologiára

szept végétöl lesz baba uszás eldöntöttem vinni fogom

nálunk normálisak a máknál
a tgyást a munkahelyem intézi és eddig normálisan megkaptam mindent

sirás::
hát nekünk az van tehát én se hagyom sirni általában felveszem ha nem én akkor apa vagy a nagy lány
de vasárnap kolesz hétfö suli ovi
üres lesz a ház nem is tudom mi lesz velem
az bizti hogy kaját rendelni fogok
babu: nekem is inhüvely gyulladásom van
a gyogyszerek nem használnak ugyhogy én is megyek vagy az ortopédiára vagy a reumatologiára
a dokinö gipszel ijesztget nekem a jobb kezem van oda nem tudom mi lesz ha tényleg begipszeli

marcsi olyan édi kis hajasbabád van
a cicin ne stresszelj és bizti lesz ha eddig volt mért ne lenne tovább
agi : a fejem nekem is fáj
lehet jön valami front

anyjuk a 6 hetesre én ugy mentem hogy véreztem( nekem vinni kelett a kicsit ortopédiára és összekötöttem)
nem volt gáz
bocs ha valakit kihagytam nehari érte

Képimg][/url]
Kép
ronix

Muffin - köszönöm az infót a tornáról.
Sajnos szinte biztos h szükségünk lesz rá, ugyanis próbálgattam a tornát amit Vidokata javasolt és egyáltalán nem emeli a fejét hason fekve, plusz ha szemből felhúzom ülésbe akkor is tök elengedi a fejét, teljesen hátracsuklik. Egy kicsit aggódom miatta, főleg h csak 2 hét múlva tudunk ezzel legközelebb szakemberhez fordulni, de remélem azért hamar meg fogja tanulni :roll:

Vidokata - kérlek szépen tedd el egy hétre a mérleget! De tényleg! Csak próbáld ki! Szerintem tuti jobb lesz ha nem stresszeled magad rajta!!! A kedvünkért... :wink:

Marcsi - tündéri ez a kis hajasbaba! Neki is mekkora szemei vannak! :lol: Nóri is állandóan meresztgeti a világra! És találtam ilyen body-t itt egy pici bababoltban! Rögtön vettem hármat, egyik ilyen feliratos, a másik 2 kicsit más. 1 62-es és 2 68-as! Ma ráadtam a kisebbet és képzeld! Alig lehet bepatentolni :shock: ! Szerintem nem is fogom tudni többször ráadni :roll: !!!

Kimma - gratulálok a fülbevalóhoz! Nagyon csini!!! :D
Vendég

Babu! Bocsi, elnéztem!

Egyébként azért én sem dobok el mindent, ha sír! Ha valamit elkezdtem és már nincs sok a végéből, akkor befejezem. Csak direkt nem hagyom sírni!

Kimma! Emcike nagyon szép lett a fülbevalóval. Lövettétek?

Marcsika! Jó hallani rólatok! Milyen szép hajasbaba Emma! A párom is nézte, nem akarta elhinni, hogy ilyen sok hajacskával született! Tündér!

Ronix! Ti is szépen gyarapodtok!

Mi meg holnap megyünk oltásra! Még csak a második! Elment nyaralni a dokinéni, és nem adta be más. Így a 2 hónapos szuri 3 hónaposra sikeredett. Szegénykém. Előre félek milyen nyűgös lesz utána. Ráadásul az első bcg sem lett jó!
Megyek csuccsantani!

Szép babás álmokat! :lol: :lol:
by Ami!

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:00-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:00-kor.
20150601134430

Tényleg Ami! Valamelyik nap eszembe jutott a popdaráló! Belegondoltam, hogy nagy pocival, kínlódva vártuk, és mindig elcsodálkoztunk, hogy eltelt egy hét! :P

Nagyon rosszul viseltem a terhességet, lábdagadást, stb., de nagyon hiányzik! Visszagondolva nagyon gyönyörű időszak volt. Pedig amikor benne voltam nagyon nem így gondoltam!

Szeretnék méééééééég!! Csak egy kicsit, visszamenni! :cry:

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:59-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?