Marcsi
Emmácska cuki hajasbaba
nekem nagyon hasonlít Wera Bugrifülesére! A kis ámuló arcocskája meg a nagy haja miatt
Babu,
végre költöztök

nem lehetett könnyű az elmúlt időszak, de túléltétek mindannyian! Tesód is örül, gondolom! Mehet vissza a macsek
Timi,
tényleg, hogy bírja a macskusz a "kistesót"?
Titi, Szly,
nálunk is Szonja a bölcsiben mindent megevett, a nagymamánál ugyanígy, és nálunk itthon válogat. De azt kapja, ami van, vagy max. ha mi másfélét eszünk felnőttek, abból kaphat. Nem is hízott a nyáron egy dekát se, három hónapja 13,6 kiló a gyerek! és nő, mint a dudva, 100 centi

Amúgy nincs szerintem rossz súlyban, úgyhogy nem tömöm semmivel. (olyan heppjei vannak, hogy nem hajlandó megkóstolni a mákostésztát, mert fekete

)
Patr,
végül eljutottál Telkibe? Odajár Zsuzska iskolába? Most kezdi amúgy, vagy már másodikos lesz? Te is ott tanítottál, nem?
És hogyhogy nem lett kocsid? (tudom, mindig kissé késve reagálok, de csak most van időm és agyam egyszerre

)
Hordozókendővel hogy állsz? Lesz tanfolyam? Ha jól emlékszem, anno Potyka írt valami pénzösszeget is a dologhoz. Az az oktatás ára?
Potyka? Vagy mostanában?
Viki,
ma Nándi is alig alszik, pedig délelőtt nagyot babakocsiztunk, és akkor nem igazán alszik jól, mert csupa kátyú az út. De azóta is óránként nyekereg meg tekereg, nem bír aludni. De látom, valami időjárásváltozás is van
Zúg is a fejem kissé.
Lányok,
a tejkiütés mennyi idő után múlt el a babákokról? Nálunk lassan harmadik hete van, már halványodik, de még csúnya Nándi bőre. Dudoros. Nem marad így, ugye? Nem kenem semmivel. Kenjem?
Kike, Muffin,
a medence klóros vizét szerintetek engedhetem a gyepre? Le fogjuk ereszteni a medencét valamikor, csak nem tudom, ráengedhetem-e a fűre. Nem pusztítja ki? Na nem mintha golfpálya minőségű lenne, de így is elég foltos a fű, nem akarom még rontani a helyzetet.