Tancsu, örülünk a jó nst-nek!
Zsuzsi, mit szeretett volna tőled anyukád? Nem csoda, ha idegbeteg vagy, hogy már a ciklusod véget is ért és még nincs pirid!
Szilzi, az tök klassz, az 500 Ft-os óra nem rossz.

(Szívesen mennék veled

, végigpofáznánk az egészet

.) Én is fogok járni ugyanoda, ahová eddig, legalábbis megpróbálom rávenni magam, plusz a hastánc és az így elég is lesz, lehet, hogy nem is lesz rá időm a suli miatt.
Feladtam végre a jelentkezési lapot a drámaped.-ra, ami valószínűleg nem is indul

, és felhívtam a dokibácsi magánrendelőjét, hogy van-e időpont. Szept. 4-én megyek 3/4 6-ra a Népfürdő utcába, majd addigra kiderítem, hogyan a legjobb odamenni. 7000 Ft lesz, megkérdeztem a nőcit.
Elmentem az sztk-ba, megkérdeztem a kartonozóban, hogy meg tudják-e mondani nekem az 5500 Ft-os vizsgálat eredményét, de nem, ők csak a laborét tudják. Ahhoz, hogy megtudjam, el kell mennem valamelyik dokihoz. Kértem időpontot, szept. 5-re, de aztán (már itthon, úgyhogy mindegy) rájöttem, hogy az már nem jó, mert 4-én megyek a bácsihoz és kéne vinni az eredményt.
Úgyhogy valószínűleg majd fel fogom őket hívni.
Flóra, remélem, végeztél az idióta tanmenetekkel.
Köszönöm az aggódást a lakásvásárlás miatt: anyuék üzlete úgy néz ki, hogy jól alakul, csak az ügyvéd paraszt és kiidegeli aput, de egyébként a vevők normálisak. Úgyhogy sínen vannak, csak izgulnak.