A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerinted el fogják az egészet olvasni? Szerintem úgyse, úgyhogy ne idegesítsd magad rajta, a gyerekeket úgyis lelkiismeretesen fogod tanítani a tanmenettől függetlenül is. :D

KépKép
benó

Oké, sok sikert, rohanj! :D

KépKép
benó

Tancsu már szül, szerintem. Drukkolunk, Tancsu! (ha csak mosogatsz meg zsákolsz, akkor is :lol: :lol: ):idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Jó reggelt
Még 2in1-ben

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsika hogy tegnap nem jöttem...:(

Hazajött a párom és még volt egy kis rohangálnivalónk...
Meg voltak itt anyósék is...
Meg kicsit rossz hangulatom volt....
Na mindegy...

Kép

Kép[/
tancsu

Pussz
Mitől, Tancsu? :cry:

KépKép
benó

Apukám sikeresen felbosszantott és még most is a hatása alatt vagyok....

Sajna néha bekattan és akkor iszik...:(
Na most ez van napok óta...:(
A család élete terror és ráadásul most hazudott is rólam...
A munkahelyén azt monbdta azért iszik,mert én megszültem és az első fiu örömére iszik!!!

A legszebb,hogy a főnöke a keresztlányom apukája,annak idején én könyörögtem ki neki a munkát,egyszer már majdnem kirugták a pia miatt,akkor végig nyaltam pár segget hogy dolgozhasson,de most már nem megy...

Ráadásul lassan 20 éves ez a barátság nekem és a hülye hazugsága miatt a család és a barátok közé kerültem.... :cry: :cry: :cry:

Közben ugye anyum kivam az idegtől,a hugom most kezdi a fősulit,fizetősön,albérletben,stb...:(:(:(

A hülye apámnak meg csak a pián jár az esze!!!!!!

Jó volt kicsit kiadni magamból...bocsika érte....

Lehet valamikor majd vissza ki is törlöm,de most jó volt leirni....:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnálom, Tancsu.
Én úgy gondolom, hogy az apukád helyett nem vállalhatod a felelősséget, és megértem, hogy rettentően fáj neked, hogy hazudott is rólad és hogy a pia helyett az iskolára stb. kellene költeni azt a pénzt. Ki tudná ezt megoldani? Senkire sem hallgat?

KépKép
benó

Egyébként, Tancsu, ha észrevetted, mi mindig leírjuk, hogy mi fáj... te sem lehetsz kivétel... mindenkire kíváncsiak vagyunk, ha valamit szeretne elmondani, mert mérgezi szegényt. :cry: Ne kérj bocsánatot miatta.

KépKép
benó

Sajna nem....

Amikor hetekig,hónapokig nem iszik,akkor normális,és álom-apa...
De ha bekattan akkor vége a világnak...

Most marad a 40 ezres kis rokkantnyugdija, és elbukta a 80-100ezres fizut mellőlle...
Ráadásul nem tud bármit elvállalni,mert beteg is mellé...
Itt álom-helye volt,nyugi,stb....

Őt nem tudom már sajnálni....ha egy ember lassan 60 évesen nem tud ép ésszel gondolkodni,akkor le van sajnálva!!!!
De anyut és nagyimat nagyon....
anya lassan belerokkan az idegbe,nagyim meg a lakáshoz van kötve,egész nap a hülyeségeit kell hallgatnia...

Most kitalálta hogy lelép ottohnról...
Akkor nagyit pl nem lesz aki ellátja,mert egyedül egy tányér kajcsit sem tud melegiteni délben,segitség kell neki...

Annyira elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bőgni tudnék... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Néha azt érzem,hogy legszivesebben eléállnék és mint egy hisztis gyereket,felpofoznám,vagy jól megráznám,vagy hidegviz alá dugnám,hátha észheztér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

És biztos, hogy el fogják bocsátani?
Hová akar lelépni otthonról? Apukád?
Elhiszem, hogy anyukád nem bírja ezt idegekkel. És a tesód sulija, vagy inkább ne is kérdezzek semmit? :?

KépKép
benó

Már egyszer megfenyegettem,hogy nem láthatja majd Gergőt,ha inni fog...
Akkor ez bejött,nyugi volt pár hétig....
Most nem tudom mit csináljak..... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

És mikor teljesen józan, hónapokig, mi lenne, ha akkor leülnétek vele, minden álló nap, és beszélnétek a józan fejével, vagy pedig mindig mondogatnátok, hogy látod, milyen jó, ha nem iszol... vagy valami ilyesmi. :?

KépKép
benó

Szerinted mi az oka annak, hogy iszik?

KépKép
benó

Apa akar lelépni....de ezt már hallgatom amióta az eszemet tudom...

Tegnap felhivtam a főnökét és rákérdeztem...
Apa szerint csak innen küldik el és a főnöke jövőhéten ad neki másik munkát...
A főnöke meg azt mondta nekem,hogy látni sem akarja többet,ki van rugva,elege volt belőlle!!

Tesóm a hétvégén költözne be az albérletbe,a suli 150ezer/félév+albérlet,kaja,jegyzetek,könyvek,stb...

Ki se merem számolni ez mennyi havi kiadás!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem se számold ki.
És milyen munkát tudna elvállalni, ha innen elküldik?

KépKép
benó

Ezt csinálom Benó évek óta....:(:(:(

Már úgy vagyok vele, hogy a nagyszüleim a piába haltak bele, apa 2 nővére szintén!!!!
Lassan tehetetlennek érzem magam emiatt...
Nem tudok neki segiteni...

Már volt hogy a hülye piás haverjait is kidobtam a lakásból,volt hogy cirkuszoltamm,volt szép szó is....de csak egy ideig tart...aztán újra kezdi...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Rettenetes lehet ezzel együtt élni.
:cry: Én, akárhogyan is szeretném, nem engedném majd a gyerekem közelébe, bocsánat, hogy ezt mondom, Tancsu. :cry:

KépKép
benó

Sztem semmijet...

Szives,csipőprotézises,magas vérnyomásos...inkább nem is sorolom...:(

Annak idején nem volt meg ide a sulija...azt is elintéztem,hogy a fönöke kifizette neki egy összegben a sulit és amikor elkezdett dolizni,apránként visszaadtuk nekik...
Aztán meg ez a hála... :cry:
Bizt.örként kamerákat kellett figyelnie,fehér ingben,éjszaka,ha nyugi volt aludhatott is és mindezt jó pénzért!!!

Fizikai munkát már nem tud végezni....
Más helyre meg ha fel is veszik,ennyit tuti nem fognak neki elnézni mint itt!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnos, én is úgy gondolom, hogy nem tudsz segíteni, max. anyukádnak és a nagyinak valahogyan, de persze, jókor mondom, mikor most majd neked is segítségre lesz majd szükséged a kis gyermek mellett. A másik tesódék tudnak majd menni hozzátok, segíteni neked? Az anyós megy, azt írtad, de az, gondolom, nem ugyanaz.... :? A kistesód első félévét meddig kell befizetni? Nem lehet kérni részletfizetést?

KépKép
benó

az tuti,hogyha csak egy kis piaszagot is érzek rajta a lakásba be nem jöhet majd!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor talán azzal lehetne rá hatni, hogy a főnöke ledorongolja (ha esetleg adna még neki egy esélyt...). Mert lehet, hogy úgy érzi, úgysem küldik el. Vagy nem is érdekli? És mit mond akkor, amikor megkérdezitek, mi lesz a kistesód sulijával? Ha már gonoszak a kérdéseim, akkor nyugodtan üss agyon.

KépKép
benó

A másik tesóm 50 km-re lakik egy kis faluban,ő is dolizik,rá nem tudunk számitani...
Ráadásul neki is ott az 5 éves gyerek....

Mondtam anyának,hogy ha megszültem,akkor naponta megyek majd fel,ebédeltetem nagyit,a gyerek-levegőztetéssel egybekötve leviszem délben a kutyát is sétálni....
Ennyit tudok vállalni...
Most rossz,mert nehezen tudok 3 emeletet megmászni ekkora hassal....
Itt mi is harmadikon lift nélkül és anyáék is ugyanigy...
De szülés után,meg az új földszinti lakásból már könnyebben fogok mozogni...

Kép

Kép[/
tancsu

Most nem beszéltem vele.....(apámmal)
Ilyenkor arra nem emlékszik,hogy ő mit mondott,felesleges beszélni ilyenkjor vele...
Majd pár nap múlva....

A keresztlányom apja nem ad neki több esélyt...
Maximálisan megértem...
Apám miatt majdnem elbukott egy munkát ő is,ő csak kisfőnök, az ő feje felett is van más...
Neki is család,lakáshitel,stb...
Nem várhatom el állandóan hogy ő tartsa a hátát más hülyeségéért!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Kedves Tancsu, a szülés már biztosan nem lehet messze, és addig biztosan megoldja anyukád valahogy, bízzunk benne, utána pedig te tényleg biztosan vagy olyan rendes és "állóképes" is, hogy bírd még ezt a plusz munkát is, ismerlek. Viszont arra nagyon vigyázz, nehogy te és a gyerek igyátok meg ennek az egésznek a levét, pl. hogy teljesen kiakadsz, kimerülsz, kibuksz stb. Mert te se fogsz tudni aludni jó néhány hónapig mostanában, és úgy nagyon nehéz lesz napközben is fittnek lenni. Tudom, nincs tapasztalatom, mit pofázok, csak téged próbállak védeni, nehogy majd túlhajtsd magad. Tehát csak módjával. Én is segítenék, biztos vagyok benne, de csak ameddig erőm bírja, nem tovább.

KépKép
benó

Na abbahagyom a nyavajgást...
Bocsika hogy már reggel itt terhellek ilyenekkel...
De jól esett kicsit kiadni magamból...

Kép

Kép[/
tancsu

Persze, igaza van a főnöknek. :?

KépKép
benó

Megyek lassan Benó....

Kimosom a hajam,kivasalok,elmosogatok...
Aztán 11-kor indulok nst-re...

Köszike hogy beszélgettünk... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Sok sikert az nst-n! :D
Nincs mit. :D
Puszi, én is megyek.

KépKép
benó

Szióka...
Majd délután jövök..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Tancsu, nagyon sajnálom ami körülötted történik! :cry: :cry: Sok erőt kívánok Neked és tényleg próbálj meg azért magatokra is gondolni! :(

Benó, örülök, hogy itt voltál Tancsuval. Mi újság szüleid házával? Drukkoltam ám Nekik! :wink:

Ti tanítónénik, hogy mennyit dolgoztatnak Titeket így a nyár végén! Kitartás, mindjárt kezdődik a régi kerékvávás és menni fog minden magától! :wink:

Kép
szilzi

Megjöttem....

Nst jó lett,hétfőn 12.20 a következő...
Persze ha nem szülök addig... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na én itt átnyavajgom neked a reggelt Benó és közben eszembe sem jut a szüleid háza!!!

Mizujs vele??
Várjuk a hireket!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi...

Dolizol ugye???

Zsuzska is ha jól tudom délelőttös,Flóra meg a suliban szintén...

Timi-mami meg alig jön mostanában...:(
Elhagyott a társam... :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Menek tényleg kivasalok gyorsan,csak pár darab az egész,főzök még egy adag rizset,aztán pici pihi...
4-re megyek a párom elé,Diego,bútorbolt,Tesco....
Ennyi elég is lesz estére...:D

Még indulás előtt bekukkolok.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen Tancsu, dolgozom! :( De mit lehet tenni? :lol: :lol:
Örülök, hogy jó lett az nst-d és még a végén az új lakásba ki is pakolsz mielőtt Gergő a világra jön! :wink: :lol:

Képzeljétek! Az egyik csajjal össze szövetkeztünk és fogunk menni kondícionáló-zsírégető tornára! :D :D :D :D Nagyon nagy a lelkesedés, kíváncsi vagyok meddig tart! :wink: 500Ft/alkalom, egy órás, de minden hónap elején lehet venni 12 alkalmas bérletet 3.600Ft-ért! :D Én egyenlőre nem merek bérletet venni :oops: :lol:

Kép
szilzi

Most olvasgattam egy meddőségi fórumba és sokan írják, hogy mennyit segített a műtét! :D :D (jó, sokan írják az ellentétét is, de az most nem érdekel! :wink: ) Volt akinek megtízszereződött a sp. szám!!!!!!! :D :D Szerintem A. is teljesen egészséges lett :wink: Most veszek neki Maca-t és Vibe-t :D Milyen rendes vagyok, én szerzek neki "macát" :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi hol van rajtad zsír??????????????????????? :D :D :D

Most jöttem haza, leugrottam anyámhoz. Jól felbosszantott én meg visszaszóltam neki!
Mindenki attól a gyerekétől várja a segítséget akit zsáknyi pénzzel tömnek! :D
Nem szólt rá semmit se! Nem volt mit ! :evil:

Jelentem ma front van, ma mindenki nyűgős és beszámithatatlan! Én is! Nekem lehet hogy premenstruációs szindrómám van! :D Ölni tudnék!
Piri még sehol! :twisted:

Megyek eszem és alszom egyet, addig se teszek kárt magamban és másban! És nem is gondolkodom addig, rémálmok kíméljenek!

Kép
muzsuzska

Tancsu, örülünk a jó nst-nek! :D

Zsuzsi, mit szeretett volna tőled anyukád? Nem csoda, ha idegbeteg vagy, hogy már a ciklusod véget is ért és még nincs pirid! :shock: :shock: :shock: :shock:

Szilzi, az tök klassz, az 500 Ft-os óra nem rossz. :D (Szívesen mennék veled :cry: , végigpofáznánk az egészet :lol: .) Én is fogok járni ugyanoda, ahová eddig, legalábbis megpróbálom rávenni magam, plusz a hastánc és az így elég is lesz, lehet, hogy nem is lesz rá időm a suli miatt.

Feladtam végre a jelentkezési lapot a drámaped.-ra, ami valószínűleg nem is indul :cry: , és felhívtam a dokibácsi magánrendelőjét, hogy van-e időpont. Szept. 4-én megyek 3/4 6-ra a Népfürdő utcába, majd addigra kiderítem, hogyan a legjobb odamenni. 7000 Ft lesz, megkérdeztem a nőcit. :? :? :? :? :?

Elmentem az sztk-ba, megkérdeztem a kartonozóban, hogy meg tudják-e mondani nekem az 5500 Ft-os vizsgálat eredményét, de nem, ők csak a laborét tudják. Ahhoz, hogy megtudjam, el kell mennem valamelyik dokihoz. Kértem időpontot, szept. 5-re, de aztán (már itthon, úgyhogy mindegy) rájöttem, hogy az már nem jó, mert 4-én megyek a bácsihoz és kéne vinni az eredményt.
Úgyhogy valószínűleg majd fel fogom őket hívni.

Flóra, remélem, végeztél az idióta tanmenetekkel. :evil:

Köszönöm az aggódást a lakásvásárlás miatt: anyuék üzlete úgy néz ki, hogy jól alakul, csak az ügyvéd paraszt és kiidegeli aput, de egyébként a vevők normálisak. Úgyhogy sínen vannak, csak izgulnak. :D

KépKép
benó

Sziasztok.
Itthon vagyok munkából. Voltam már bankokban fizetni a dolgainkat, meg vettem megint az iskolai nyomtatóba festéket,most a másikba. Aztán két volt kolléganővel beültünk kávézgatni a főtéren egy teraszra. Jól eltrécseltünk,jól is esett.

Kép
flóra 11

Aztán egyik kolléganőm még eljött hozzám egy könyvért. Sokat neteztünk,bekukkantottam gyorsan ide is,hogy mi van a Tancsuval. :wink:

Kép
flóra 11

Képzeljétek,ma reggelre egyik tanítónő,aki szeptembertől jött volna tanítani, visszamondta az állást,hogy mégsem lép be. Kapott helyben állást,így nem akart utazni,az jobb neki. Erre összeomlott az ig.nő meg a helyettesnő is,hogy ki fog tanítani. Hirtelen szereztek egy nyugdíjast, de át kellett kicsit szervezni a dolgokat, hogy mit ki fog tanítani. A változásokra való tekintettel végül nem kellett leadni a tanmeneteket,amiket én persze becsületesen elkészítettem. :evil: Dühít ez a fejetlenség.

Kép
flóra 11

Ma a gyűlésen is egy rakás feladatot osztottak rám. Bemutató órát kell majd tartanom arról,hogyan lehet alkalmazni a számítógépet és a data projektort az 1-4.évfolyamokban, nyitott órám lesz zenei nevelésből, drogellenes koordinátor lettem, tehát meg kell hívnom majd valakiket, hogy tartsanak előadást a drogokról. Aztán az igazgatónő megint a nyakamba akarta varrni a krónikát,amit átpasszoltam a kolléganőnek, mondván, hogy nem győzök mindent, nekem még ott a weboldal szerkesztése és az iskolaújság, a programok,fellépések, játszóházak szervezése, a matematikai versenyek, plussz még a személyi adatok felett a felügyelet.... Elég! Még sok is. :evil:
Aztán belátta az igazgatónő is, hogy ez sok nekem, és mondta is, hogy helyes, hogy a krónikát átadtam.

Kép
flóra 11

Benó most küldött sms-t beszart a gépük majd holnap jön!

Kép
muzsuzska

Most hazahoztam az osztálydokumentációt, a törzslapokat, ezeket fogom majd megírni. Meg a gyerekek adatait egy külön papírra, hozzá telefonszámot, ezt le kell adnunk, ha hirtelen hívni kellene a szülőt, kéznél legyen, ne a gyerek dossziéjából kelljen előkeresni.

Aztán meg bevezetek magamnak egy külön füzetet, ahová mindent felírok magamnak én is a gyerekről,itt fogom vezetni a hiányzásait, mikor mire mennyit fizetett be és még meglátom mit, minden fontos dolgot. Szóval ilyen dokumentációkat fogok hétvégén előkészíteni. Meg az első osztályfőnöki órámat, vagyis inkább napomat szeretném előkészíteni,hogy valamivel tudjam megfogni a gyerekeket rögtön év elején.

Kép
flóra 11

Jaj, Benó, nagyon sajnálom.

Most akkor büdös van nálatok,mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hát Flóra ott a suliban is elég nagy fejetlenség van! Ne is hagyd magad!

Tancsu sajnálom, de tudod a családot nem tudjuk megválogatni , azt kapjuk ajándékba! :evil:

Megyek elindítom a mosógépet!

Egy órát szundíztam, Királyfi ébresztett!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Végre talizok veled! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?