A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:53-kor.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Viki, ez a cipő naon állat!

Amúgy én is arra gondoltam, h vmi növekedési szakaszba értünk, de hát akkor biztos így van, ha Nándi és Lackó is féktelen evészetekbe kezdett.

Képzeljétek, tegnap reggel 80at evett ciciből és mellé lefejtem még 60-at! csoda!
Vettem egy elektronmos mellszívót, úgy érzem, életem legjobb befektetése volt. Nagy találmány, mint terhessg alatt a sámli, meg a cipőkanál.

Kimma, mi is elhagytuk a bimbóvédőt! Neked nem fáj anélkül? Én van, hogy vissza is veszem, h ne fájjon. Vagy ezen túl kell lenni és kész, majd jobb lesz, ha megerősődött?

Emci és Emma kis cukorfalatok!

Ja és tegnap írtam, h hagytam a lányzót kicsit sírni, aludt is több, mint 3 órát! Ilyen nem tudom, mikor volt utoljára! De neki is jó volt, olyan kis vidáman ébredt!
Tiszta nosztalgiával gondolok arra, amikor még ébreszteni kellett több órás alvás utána sárgaság miatt ! Mintha 100 éve lett volna, közben csak 2-3 hete!

Kép
teó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:57-kor.
20150601134430

Viki :D
nagyon menő cipő :D :D
Lackóra csak irigykedni lehet, jól eszik, jól alszik. Egy-két sűrűbb nap neked is jár, csak hogy utána tudd értékelni, milyen rendesen alszik, nem????

Tegnap Nándi is gyakran evett, úgyhogy ma hajnalban bedurrant a cicim, és fejnem is kellett :? de nem mertem túl sokat, nehogy ne legyen neki utána elég, és persze öt percre rá már fel is ébredt. De elég volt neki a tejecske, úgyhogy jól jött ki végül a dolog. Most meg itt ül a székében és magyaráz egy cicának meg egy csigának, mindjárt lefotózom nektek :D
Kép

KépKép
szkagi

Szonjácska meg durmol még :D
Hoppá, most látom, Szonja centije megállt! :D Ki kell cserélnem, mert ez úgy tűnik, tényleg csak hároméves koráig számol! Minden nap szülinap neki!!!!

(Szonja mostanában naponta méri Nándi mérlegén a babáit. Harsányan jelenti utána az eredményt: tizen-százhúsz centi! ***
Na meg esténként fürdés után Nándi vízhőmérőjét nézegeti, és megkérdezi: mennyit mutat? Mondom, huszonhatot. Bólogat: akkor már késő van, menni kell aludni!)
:D :D :D
megzabálom
annyira aranyos

KépKép
szkagi

Ronix! Remélem nem kell a gipsz! Amúgy Én nem mentem vele orvoshoz!

Andi! Semmi baj! :D

Viki! Bizony lelécelt a macsek!
Lackó nagyon ügyi, hogy ilyen sokat alukált!
Apa is ügyes Lackó örző!
:wink: A cipő nagyon cuki! :D

Szkagi! Nándi nagyon ari! :D

Megyek mert síkit a törpém! :D
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:39-kor.
Vendég

Jo reggelt!

Latom nekem nem valaszolt senki :(
Vendég

Jó reggelt!

Babák gyönyörűek!

Véleményem szerint is el lehet kapatni egy babát. Nekem ilyen szempontból szerencsém van mindkét gyerekkel, mert Roli pl. szinte soha nem volt kézben, csak evésnél és büfizésnél. Nem szerette. Inkább a kocsiban kellett vele dumálni, vagy a kiságyban játszott, később a szőnyegen. Kis duci volt, gondolom nem szerette ha összeizzadtunk. Jázmin is csak ideig, óráig van el kézben. Elkezd nyűgösködni és akkor le kell tenni, mert kézben nem alszik el. Viszont ha nagyon sírósak lettek volna és csak kézben aludtak volna el, tuti én is elkapattam volna, csak ne sírjon.

Viki! Nagyon vagány a kiscipő!

Babu! Pech, hogy elszökött a macska! Nem haragszik rátok miatta tesód?

Vkata! Na látod, csak meghízta a 100 grammot.

Marcsi! Sokszor maga a tudat is elég, hogy ott áll a tápszer a polcon és megnyugszik az ember.

Ági! Szonja nagyon cuki lehet! :lol:

Kimma! Jól áll Emcinek a fülbevaló, és tényleg nagyon hasonlít a Jázminéra!

Tegnap Jázminra nem tudom mi jött rá, de fürcsi és egy nagoyn kicsi szopi után végigüvöltötte a Barátok köztöt úgy, hogy a kezemben sírt. Most így utólag talán az volt a baj, hogy próbáltam etetni és neki nem kellett. Végül beraktam az ágyába, cumit odaadtam (amit úgy szívott, mint aki éhen akar halni, de a cici nem kellet) és pillanatok alatt bealudt. 2:30-ig aludt, szóval biztos egyszerűen nem volt éhes.

Ennek eredményeképpen este le tudtam fejni 160ml-t, de csak azért ennyit, mert megtelt az üveg és lusta voltam újrakezdeni.

Ma valszeg jön a védőnő.

Holnap meg megyünk Debrecenbe vásárolni egy kicsit, meg a Farmer Expora. Roli élni fogja a sok traktort, meg gépet. Jönnek barátnőmék is a 4 hetes kisfiukkal, szóval jól el fogunk sétálgatni.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:39-kor.
Vendég

Maverick! A napvédős kérdésedre? Én bekenném a babákat igaz csak vékonyan, mert valószínűleg úgyis mindig árnyékban lesznek.
Bocsi, de ha délután nem jövök, ilyenkor olyan sokminden van, hogy valamit tuti mindig kihagyok!

Kép
szly27

Jó "reggelt"!

Tegnap este fél 9kor pancsiztunk, nem 7kor. Gondoltam hátha jut egy kicsivel több idő alvásra. Hát tévedtem. 10re bealudt de ugyanúgy ébredt 1kor és 4kor mint amikor 8kor alszik el. :?

Én beléptem a Bababónuszba. Nem nagy szám de mégis valami. Kaptam egy kis csomagot, ami tartalmaz ilyen-olyan szórólapot, egy termékmintát, amire csak németül van írva, úgyhogy gőzöm nincs hogy micsoda, továbbá egy tisztasági betétet(!) és egy kuponfüzetet, ami mindenféle kedvezményt ad néhány termékre.

Na megyek mert bekapcsolt a szirénám!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata,Szly koszi nektek!

Szly!
A gyerekeknek valo naptejek jok? Vagy van kulon ilyen babyknek valo?

Kriszta!
En is be akartam mar lepni csak nalunk nincs tul kozel dm es meg nem jutottam el odaig. Akkor szerinted nem eri meg? A kuponok mikre vonatkoznak?
Vendég

Sziasztok!
Most éjjel 2-szer kelt Laura, de csak evett, és vissza is aludt!
Én ma megyek vissza a dokinőhöz, bár vizsgálni nem hiszem hogy fog, mert vérzek. És nem még, hanem már :(, a héten megjött az első mensim. De nem tudom átrakatni az időpontomat, mert szeptembertől, egész ősszel szabin lesz a dokim.

Maverick!
Nekünk is van kenguru, még a Lidl-ben vettem, de még nem használjuk...azt 4 hós kora előtt nem aánlják. Rendeltem kendőt is pont a héten...remélem ma megjön.

kriszta!
Gratula a hétfordulóhoz.

d.dodó

Ja! Kata!
En is kendo parti vagyok. Nekem azt is veszunk,de apara azt nem kotozhetem. :D Felvaltva cipeljuk majd oket hatha ugy jobb. En is gondoltam hogy fekve jobb,de ezek irjak hogy 2honapos kortol en meg neztem nagyokat. Igy is egesz nap csak hordozoban tudnak aludni es mar ez is aggaszt a gerincuk miatt.
Vendég

Maverick! Szerintem külön babafényvédő nincs, bár tőlem lehet, mert én még nem kerestem soha. De szerintem a gyerekeknek való jó. Minél magasabb faktorral. De a tűző napon úgysem lesznek. Mentek valahova nyaralni, vagy miért érdekel? Fürdetni is akarod őket?

Kép
szly27

Szly!
Balcsira ugrunk le hetvegen,de nem lesz kanikula ahogylatom.
Furdetni semmikepp,meg tuzo napra se viszem,de arnyekban is leeghet es sajnalnam szegenyeket rakvorosen :) Szoval biztosra akarok menni.

Hordozo eszkozok meg nalunk azert fontosak mert kocsivaal nem ferunk be sehova.
Vendég

Sziasztok!

Sajna én még mindig nem tudok csatlakozni az alvók táborához.
Három órát még nem nagyon aludtam egyvégtében, mióta Zsolti megszületett!

Katák, lehet, hogy azért eszik Zsolti ilyen gyakran éjjel is, mert nem elég tápláló tejem? Vagy ha heti 400 gr-ot hízik, akkor ez nemm valószínű, ugye?

Mindenesetre lassan zombinak érzem magam. Pingvinként is keveset aludtam, de most! :cry:

Elmegyünk ma strandra, én nem vágyom rá, mert állva elalszom bárhol, de Zsuzskának szegénynek kell már valami szórakozás! Szerintetek Zsolti lábát belelógathalom a medencébe?
Attól nem lesz semmi baja, nem?

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:40-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:40-kor.
Vendég

8)
Vendég

BOCSI BOCSI! PATR-NAK SZÁNTAM ÉS MIRE LÁTTAM, HOGY ELÍRTAM MÁR ELKÜLDTE
Vendég

Patr! Sajnálom, hogy nem tudod kipihenni magad. Szerintem tápláló a tejcsi, ha ennyit hízik. Szoktad mérni menniyket eszik? Lehet hamar elalszik és azért kel hamarabb, mert nem evett eleget.

Maverick! Az tényleg nem lenne jó, ha leégnének. Szerintem ilyen 50-es körüli faktorú jó, vagy annál nagyobb. És szerintem nyugodtan apára is lehet kendőt kötni, kivéve ha ő nem szeretné.

Kép
szly27

Sziasztok!

Vagyunk, csak két rémes éjszakán túl. És nem Adél miatt. Se tegnap se tegnapelőtt nem ment az elalvás kb 1óráig. Így egyszer 2 egyszer meg 4 órát aludtam. Adél rendi volt ma éjjel megint aludt 8 órát, így nem kellett miatta is felébrednem. Nem tudom meddig lehet így bírni, ugyanis napközben meg ő nem alszik továbbra sem, tegnap fél órák, összesen kb 2,5 napközben, így ilyenkor sem pótolhatok. Irtó nehéz elaltatni továbbra is, csak babakocsiban.... és így tuti rászoktatom erre...
És őszintén bevallom tegnap úgy aludtam el, hogy ittam egy kis Jägermeistert, mert már totál tehetetlen voltam. Pedig nem érzem magam stresszesnek, azt hiszem pont most tudtam elengedni ezt a tápszerkérdést is, hogy hát ha kell adni, akkor kell.
Miért vagyok ilyen csökött? Soha nem voltam jóalvó. nincs valami ötletetek???

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:57-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:41-kor.
Vendég

Hat apa nem az a kendos tipus,azt mondta inkabb cipeli kezben,de kenguruban benne lenne. Van ez a fektetos fajta is a brendonban de azt sajna nem engedhetjuk meg magunknak,pedig tudom h az lenne a jo.

Megy 2 kep:meg jovok meg 2 mosolygossal (tobbiek?)

Kép Bence apaval Kép Csaba apaval-igy alszunk mi
Vendég

Hat apa nem az a kendos tipus,azt mondta inkabb cipeli kezben,de kenguruban benne lenne. Van ez a fektetos fajta is a brendonban de azt sajna nem engedhetjuk meg magunknak,pedig tudom h az lenne a jo.

Megy 2 kep:meg jovok meg 2 mosolygossal (tobbiek?)

Kép Bence apaval Kép Csaba apaval-igy alszunk mi
Vendég

Maverick,
az én férjem meg nem akart babakocsit tolni, inkább vitte kendőben Szonját :D minden pasinak más dili jutott :D
Nekünk még nincs mosolygós fénykép, mert Nándi még nem mosolyog, csak max. kaja után egy másodpercre, reflexesen.

Patr,
hogy a fenébe ne lenne tápláló a tejed, pláne ha ilyen sokat gyarapodik Zsolti hetente? Valami más oka van, hogy nem alszik többet egyhuzamban. De ha megtudod mi ennek az oka, nekem is mondd el, mert Nándi is csak 3 órákat alszik többnyire...
De jó, hogy el tudod vinni Zsuzskát a strandra! Szerintem Zsolti lábát belógathatod nyugodtan (én belógatnám). Zsuzska biztosan értékelni fogja, hogy elviszed!

Tesós kérdéshez újra: a fekvőszék arra is jó, hpogy ha a kicsi abban van, a nagy (Szonja) egy csomószor odamegy hozz, megsimogatja, megpuszilja vagy dumál neki. Amíg a kezemben vagy az ágyában van Nándi, a nagy el van zárva a kicsitől. (Na persze valamelyik nap Szonja "elfelejtette", hogy a székben ül Nándi, és majdnem átesett rajta futtában a kis kerge lányom :shock: )
Na meg ha a kezemben van Nándi, akár ha etetem, azt kérdezi Szonja: miért ölelgeted Nándit?
:shock:
Olyan érzékeny lelkek ezek a gyerekek!!!!

KépKép
szkagi

Szly! Kb. egy napig szomorkodott aztán mintha sose lett volna! Ennyit a macska imádatáról!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:56-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:56-kor.
20150601134430

Viki! Ez az! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Viki! Jázmin akkor szokott sírni szopi közben, ha nem annyira éhes és mégis nagyon jön a tej. Ő olyankor csak cumizni szeretne és mérgeli, hogy nyelni is kell. De könnyen lehet azért is, mert nehezen jön.

Babuli! Akkor tesód nem is annyira a macsak miatt veszekedett, hanem csak egy ürügy volt. hogy ellent mondjon nektek.

Kép
szly27

Volt itt a védőnő. Mindent rendben talált. Sőt meg is lepődött, mikor leült elkezdett beszélni és Levi baba az ölemben felé fordította a fejét és jól megnézte. Látszik a BCG oltásunk is!
Meg azt mondta, hogy már nem küldenek minden gyereket csípőszűrésre, a házi dokinéni nekünk is megnézte múltkor.
Nem is hittem hogy gond lenne, mert amennyit kapálózik...már letekert négy Toor de France-ot! Gondolom akkor nem lenne ilyen aktív.

Nem tudom írtam-e már, de vettem Espumisant. Először hatalmasat fintorgott rá, aztán azóta nagyon szépen elveszi kanálból.

Maverik! Pelenkákra, törlőre, krémekre, melltartóbetétre van párszázas kedvezmény, meg ingyen beválthatsz vele egy cumit meg egy Laktoherb teát. És van benne két kupon amit a CundA-ban válhatsz be, 50% kedvezmény minden babaruhára.
És ha jól tudom az ikrek miatt Te mindenből kettőt kapsz, de nem biztos.
Édesek a fiúk!

Babuli! Jó ez a macska-dolog. :x

Nem tudom emlékeztek-e Pumácskára, egy időben volt nálunk, aztán eltűnt. Hát tegnap 19:20-kor 3400g-mal és 56cm-rel megszületett Arven baba!
Lány létére jó nagy baba!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:55-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:55-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:54-kor.
20150601134430

patr: en egyutterzek Veled Anna is 2-3 orankent eszik ejjel is:( Es nem javul a helyzet hanem egyre rosszabb, mig korabban aludt 4 orakat most a 3 a max:(
A doktorno meg kifejtette minek eszik ennyit, neki meg csak 6x90 lenne az adagja ehhez kepest hajnal 3kor 120 tapot, 5kor 110 lefejt tejet eszik napok ota....

napkrem: en vettem 50 faktorost, minden nap reggel bekentem mert szinte egesz nap kin voltunk, igaz csak keze laba arca volt csupaszon, meg mindig probaltunk arnyekban lenni, de jobbnak lattam, hisz nagyon eros manapsag a nap.

kenguru: en Annat mar tettem bele de csak itthon par percre, ezen cm-re van irva 53 cm-tol lehet,de mi igazibol kendosok vagyunk. Amibe most viszem azt ferjemen nem lehet megkotni nem eleg hosszu hazza, de majd a sima keresztkotest szerintem meg lehet, es o viszi is majd szivesen.
En ugysem sokaig fogom mar birni.

Anna most elaludt egyedul:) Kivancsi vagyok 20 percre vagy esetleg hosszabban...
Vendég

en is ezt szoktam kotni amit a csaj kot
Vendég

Patr: Nálunk Olivér volt az aki nem alludt egyhuzamban sokat. Én azt csináltam, hogy vele aludtam amíg tartott ez az időszak, fekve szoptattam (nem emlékszem szoptatsz-e) és szopi közben ming a ketten bealudtunk amikor ébredt megint csak áttettem a másik oldalra és így tovább reggelig. ha kellett böfiznie azt úgy is jelezte, de így nem igazán nyelt levegőt és nem kellett sűrűn. Így kipihentebb voltam. Ezt akkor a babanet chat-en ajánlották az anyukák. (akkor chat-eltem) Nekem ez nagyon bejött.

Kimma: te Veszprémi vagy? Nem emlékszem, hogy kérdezetem e már.

Levente alig akart a déli evés után bealudni, most meg mindjárt kelnie kell mert evés és megyünk Olivérért. Olivér ilyenkor már nagyon vár minket.
Tegnap amikor benyitottam nem vett észre én csak figyeltem mit csinálnak, ő meg egyszercsak elkezdett sírni, hogy haza akar már menni. Majd megszakadt a szívem. Úgy szaladt hozzám. Persze elújságolta, hogy jót aludt és megette az ebédet...
Egyből kérdezet, hogy Levente hol van. (kint szoktam hagyni az ajtó elött (nyitva hagyom az ajtót és zárt hely).Egyből szalad és puszilgatja a pocakját. :lol: :lol: :lol:

Na most csak ennyire volt időm megyek felzajongom Levit. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

anyjuk!
mi a neve a kremnek amit vettel? hol vetted?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:42-kor.
Vendég

Halihó!

Maverick - én be szoktam kenni Nonó lábát és kezét Gernier 40 faktoros "kinder" naptejjel amikor bodyban kenguruzunk. :D A kezét csak könyöktől fölfelé, mert a többit tudja szopogatni és az nem vmi klafa... :twisted: És mindig adok rá kis kalapot is h ne süssön a szemébe a nap. Nagyon tünci benne!
Szerintem próbáld meg Apát rávenni a kendőre. Be kellene látnia h az a legjobb a srácoknak, Te meg mégse kötheted előre-hátra a két gyereket. Bár nekem nagyon tetszene úgy is! :lol: :wink:

Csak halkan merem mondani, de szuper nálunk a tejcsi helyzet az utolsó napokban! :D Nem hiába, Anyukám istenien főz és időm is van enni... nah és fel is szedtem egy újabb kilót :?.

Ami????????

Mennem kell, indulunk sétálni!

Cuppa

Tegnapi fotó:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk a dokinőtől. Mégis megvizsgált. Meg ugyanugy volt vizeletvizsgálat, hemoglobin, és vérnyomás is. Intimtornát javasolt, adott is egy füzetecskét amiben gyakorlatok vannak.
Megérkezett ma a kendő is...de még nem próbáltu ki, mert nemrég értünk haza, mert a hivatalba is be kellett menni.

d.dodó

meverick: en dmeset vettem, gyermek naptej, 50faktoros, tan 1400 volt. sajna az igenneves kremek tobb ezerbe kerulnek es a szvatossaguk azoknak sem tart tovabb.
Vendég

Anyjuk,
nekem is dm-es napvédő van, még az, amit Szonja születésekor vettem, és működik (nem is néztem rajta a szavatosságot, az az igazság), szóval 3 évig is jó. Mi egy nagy flakon 40faktorossal indultunk, és még mindig megvan vagy a fele...
Írod, hogy 4 órákat is aludt Anna eddig - nem azt írtad, hogy nincs alvásigénye? 8) Hát Nándinak akkor még kevesebb van, mert nem nagyon aludt még eddig 4 órát át :?
Ha 4 órát alszik, már bedurran a cicim, annyira szokatlanul hosszú idő :)

Lányok, ne vegyetek hordozókendőből pólóanyagút, mert nagyon nyúlik, nem tartja jól a gyereket. Nándika az öt hetével (meg az öt kilójával) annyira lehúzza, hogy lóg szinte, pedig higgyétek el, magasan és szorosra kötöm, van benne gyakorlatom. A végén mégis csak varrok egyet lepedőből... :x bár előtte a Zolinak meg kellene javítania a varrógépet :evil:
Szóval nekem hordozásban egyelőre egyszerűbb a vállamra kapni Nándit, és fél kézzel is bevásárolok :roll: de ha Szonját is magammal kell vinnem valahová, az már nem megy, kéne még egy kéz hozzá :D

Babu,
nem is értem, a tesód nem sajnálja a macsekot, amiért annyit hadakozott? Valszínűleg nem is a macsek volt akkor a fő gond.
Jó, hogy elköltöztök, mindannyian élhetitek a magatok életét 8)
Poénból adhatnátok neki egy cicát :D

Wera :D
egyél, szentem, kilógnak a bordáid, tudjuk :D
a tejecskébe biztosan besegít az is, hogy pihensz, nem te viszed a háztartást :wink:
Éljenek a nagymamák!!!!

Viki,
ma Nándi is sírt szopi közben szinte mindig :? mert nagyon éhes volt, és nagyon ömlött a tej, majd megfulladt, úgy nyeldekelte, és amikor időnként megálltam, hogy végre vegyen levegőt, elkezdett ordítani, mert azt hitte, nem kapja vissza a cickót :shock: kis zabagép, ez az én Feneketlenbendőm :D
a másik tipp: ha sír, nem kéri a tejcit, de megpróbálja újra és újra, lehet, hogy nem éhes, csak szomjas. Megpróbálnék neki sima forralt vizet adni.

Ma bevásároltam egy havi adag pelenkát popótörlőt: 350 pelenkát vettem, és 16 csomag popótörlőt - néztek nagyot a pénztárnál - de most gyűltek össze a dm-es pontjaim, hülye leszek kihagyni. Két kocsit raktam tele pelussal!
Segített két pasi a pakolásnál, kérdezték, hogy ennyire hosszú útra indulunk? Vagy akció volt?
hehe
mondtam, hogy ez egy havi adagja egy ekkora gyereknek (na, talán másfél havi, ha optimista hangulatban vagyok)
de rendesek voltak

Ismeritek azt a Halász Judit számot, hogy Vannak még rossz gyerekek? Az www.egyszervolt.hu oldalon fent van, és Szonja szokta kérni, hogy hallgassuk meg. Hát én azon mindig elkezdek bőgni, annyira a szívemhez szól! Mindjárt meg is hallgatom
(Neki a bölcsiben az utolsó időben sokszor mondták, hogy rossz meg verekedős - szegénykém)
Nem tudom, hogy jutott eszembe, de mindegy.
Talán arról, hogy rendes volt a két pasi, és hogy vannak mindig ilyen rendes emberek, akik segítenek :)

KépKép
szkagi

Első kendőzés (itthon)

Kép

d.dodó

Sziasztok!

Wera! A kép lemaradt, nem? :lol:

Hordozás: Hát én nem tudom. Engem nagyon idegesít, hogy Viki nem szereti a kendőt! A kenguruban vígan elvan, már 2X vittem benne. A boltban azt mondtak, hogy hordhatom benne kifelé is. Na úgy kilát, nézelődik, tényleg szereti. Viszont nagyon félek, hogy rosszat teszek vele. Én nagyon szeretném kendőzni, de nem tudok mit csinálni, ha nem szereti! :cry:

Megjöttünk a tanácsadóból. Viki 5310gr, 40 mell és 40 fejk.! 2 hét alatt 400gr-ot hízott. Megdicsérték!

Megkapta az oltást is, én fogtam! Kibírtam,én egy hős vagyok 8) :lol: :lol: Na jó, vicceltem. Viki nagyon ügyesen viselte!

Viszont a bcg az neg. 6 hónapos korában menni kell újra adatni!

sz.andi

Jaj, Dosó! De jó Nektek! Vikit idegesíti, ha nincs szabadon a keze és a lába. Plusz nem tudja forgatni a fejét!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?