Anyjuk,
nekem is dm-es napvédő van, még az, amit Szonja születésekor vettem, és működik (nem is néztem rajta a szavatosságot, az az igazság), szóval 3 évig is jó. Mi egy nagy flakon 40faktorossal indultunk, és még mindig megvan vagy a fele...
Írod, hogy 4 órákat is aludt Anna eddig - nem azt írtad, hogy nincs alvásigénye?

Hát Nándinak akkor még kevesebb van, mert nem nagyon aludt még eddig 4 órát át
Ha 4 órát alszik, már bedurran a cicim, annyira szokatlanul hosszú idő
Lányok, ne vegyetek hordozókendőből pólóanyagút, mert nagyon nyúlik, nem tartja jól a gyereket. Nándika az öt hetével (meg az öt kilójával) annyira lehúzza, hogy lóg szinte, pedig higgyétek el, magasan és szorosra kötöm, van benne gyakorlatom. A végén mégis csak varrok egyet lepedőből...

bár előtte a Zolinak meg kellene javítania a varrógépet
Szóval nekem hordozásban egyelőre egyszerűbb a vállamra kapni Nándit, és fél kézzel is bevásárolok

de ha Szonját is magammal kell vinnem valahová, az már nem megy, kéne még egy kéz hozzá
Babu,
nem is értem, a tesód nem sajnálja a macsekot, amiért annyit hadakozott? Valszínűleg nem is a macsek volt akkor a fő gond.
Jó, hogy elköltöztök, mindannyian élhetitek a magatok életét
Poénból adhatnátok neki egy cicát
Wera
egyél, szentem, kilógnak a bordáid, tudjuk
a tejecskébe biztosan besegít az is, hogy pihensz, nem te viszed a háztartást
Éljenek a nagymamák!!!!
Viki,
ma Nándi is sírt szopi közben szinte mindig

mert nagyon éhes volt, és nagyon ömlött a tej, majd megfulladt, úgy nyeldekelte, és amikor időnként megálltam, hogy végre vegyen levegőt, elkezdett ordítani, mert azt hitte, nem kapja vissza a cickót

kis zabagép, ez az én Feneketlenbendőm
a másik tipp: ha sír, nem kéri a tejcit, de megpróbálja újra és újra, lehet, hogy nem éhes, csak szomjas. Megpróbálnék neki sima forralt vizet adni.
Ma bevásároltam egy havi adag pelenkát popótörlőt: 350 pelenkát vettem, és 16 csomag popótörlőt - néztek nagyot a pénztárnál - de most gyűltek össze a dm-es pontjaim, hülye leszek kihagyni. Két kocsit raktam tele pelussal!
Segített két pasi a pakolásnál, kérdezték, hogy ennyire hosszú útra indulunk? Vagy akció volt?
hehe
mondtam, hogy ez egy havi adagja egy ekkora gyereknek (na, talán másfél havi, ha optimista hangulatban vagyok)
de rendesek voltak
Ismeritek azt a Halász Judit számot, hogy Vannak még rossz gyerekek? Az
www.egyszervolt.hu oldalon fent van, és Szonja szokta kérni, hogy hallgassuk meg. Hát én azon mindig elkezdek bőgni, annyira a szívemhez szól! Mindjárt meg is hallgatom
(Neki a bölcsiben az utolsó időben sokszor mondták, hogy rossz meg verekedős - szegénykém)
Nem tudom, hogy jutott eszembe, de mindegy.
Talán arról, hogy rendes volt a két pasi, és hogy vannak mindig ilyen rendes emberek, akik segítenek