Halihó!
Zombimami jelentkezik. Ma sikerült kb. n7-től 2x45 percet aludnia Bercónak. Du-n teljesen véletlenül összefutottunk a kersztlányomékkal, Vicuska is azt mondta nem ismer rám, baj van? Ja, mondtam, túl sokat alszom.
No, ennyi volt a panasz, lesz ez még jobb is. Mit meséljek majd a gyerekemnek később, ha kéri a jó kis történeteket?
Jaj, ezen a mosható peluson én is gondolkodtam. Anno, ugye én Dáviddal még textileket használtam. Mostam, vasaltam eleget. A gyerek meg sokszor úszott a pisiben, kakiban. Nekem akkor elegem lett. Meg gazdaságosabb is volt az eldobható. Bár én nem panaszkodom, diszkontban veszek igen jó pelenkákat most éppen 28 Ft-ért darabját. Tudom, tudom a környezetvédelem (mi is válogatjuk valamennyire a hulladékot) lenne a legfontosabb. Ez már az én keresztem, problémám marad, mármint a saját lelkiismeretemmel való elszámolás. Egyébként, mintha Viranka is ilyet használna vagy csak gondolkodott rajta? Már nemtom.
Irina! Jól kipöttyösödött Ádó. Én hexaclorophiles hintőporral próbálkoznék, de mindenképpen megmutatnám a dokibácsinak. Lehet, hogy valamilyen spéci kence kell rá. No, még egy: Canesten krém??? A múltkoriban (először) Bercónak is volt némi gondja a pelusban, kipirosodott a popsija. Sudocremmel és a hintőporral szépen helyrehoztam, de persze ez nem az. (dokibácsi is ezt ajánlotta rá

)
Kajálás nálunk is horroros általában. Ráadásul Bercó alig nyitja ki a száját. Ő is mindig meg akar kaparintani valamit. Hol az én kanalamat, hol egy másikat, hol egy játékot, tányért, stb. Akkor meg azért megy a hiszti, elkezd hadonászni, majd jöhet a törölgetés, fürdés, stb.

A kajálások után szoktam rendszerint porszívózni is.
Sense! Cupp-cupp a képért. Nagyon szép kis pocikád van! Biztosan túlzol!
Kaqk: Éljen, éljen, nagyon örülök, hogy Emma jobban van.
Hú, és nagyon irígykedek ezért a kézenfogva sétiért.
Szelike, és a többi jövő-menő is nagyon ügyes. Azt sejtem én is, hogy Bercónak azért nem tetszik a kocsi, mert nem bír megmaradni egyhelyben sokáig. Ha kicsit kimozdulhat, utána mindjárt rendben mennek a dolgok.
A beszéd miatt meg nem kell aggódni. Szerintem mi is csak ráfogjuk, de ez így van rendjén.

Elsődleges a mozgásfejlődés, ha az eléri a kellő szintet, akkor jön majd a beszéd is, hiszen a beszéd is mozgás, mégpedig nagyon összetett mozgás. Ha a beszédértés megvan, akkor már sínen van a dolog.
Köszi
Dettyk! a bnet főoldalán lévő képen tényleg mi vagyunk, de ez csak egy részlet, ha a cikkre kattintunk, akkor a többiek is rajta vannak: L.Móni, Irina, Emese és persze a babók.
Egyébként nagyon szép gesztusnak tartom ezt a polgárrá avatást. Követendő példa, bár egy ilyen nagy(kis)városban lehet, hogy nem tudnák kivitelezni. No, meg gondolom a kedves polgármesterünk nem is költene erre.
Nnna, már megint jó sok lett. Még nem aludhatok el, apa elment meccsre, várom, nem akarok elmenni addig zuhizni, amíg haza nem jön, mert biztosan akkor fog felébredni a legkisebbem, amikor belépek a zuhanyba. A gyerekekkel meg nem akarok kitolni.
Emese! Még akartam kérdezni, hogy mi lett az ikrekkel?