halló,
mennyi képet kaptunk ma! És milyen szépek!!!! Még küldjetek!!!
(Nándinak múlófélben vannak végre a kiütései, úgyh most már én is jövök képekkel!!!

)
(Brúnó anyukája, nálunk is kiütéses Nándi, három hete, tejkiütés. Én nem kenném, főleg, ha leeszi a gyerkőc! )
Vkata,
majd szóljatok, ha a Margitszigetre mentek, hátha én is tudok cstalakozni!
ma voltam a kétgyerekkel a Szőlő utcai Máltai játszótéren, néztem, hátha vagytok, vagy Muffinék - de nem
Titi,
én ma kaptam meg a családi pótlékot, és 4 hete igényeltem! Visszamenőleg megkaptam a kiegészítést is Nándi után!
Szly, sajnálom, hogy elromlott a kocsitok, ez nagyon rossz hír! Nem csak a rengeteg kiadás, de gondolom, a párod magát okolja, na meg alapból is nagyon bosszantó!!!!
(nálunk ilyenkor a férjemhez jobb hozzá sem szólni egy-két óráig, addigra kifújja magát, aztán meg lehet vele beszélni a teendőket... de addig

)
Kriszti: hátul is vérzik? Az ott nem lehet, hogy esetleg aranyér? (bocs, csak magamból indulok ki, nekem mostanában az vérzett

)
Az üknagymami 81 éves, és nem tudja elfogadni az öregséget? Azta, micsoda vagány nagyi!!!! Vigyétek csak neki az életerőt, az ükonokát!
Wera, 16 csomag popsitörlő - hát egy kis túlzással, de ennyi fogy, mert Szonja is ezt használja kakilásnál, és ő nem bánik vele túl takarékosan

na meg Nándi is képes három pelust egymás után összerottyantani

tíz perc alatt. Ha meg kivárok, ő is megvárja, míg kicserélem
Tappancs, én tuti nem mennék vissza ugyanahhoz az orvoshoz!!! Még ha nem is reklamálsz sehol jólneveltségből, de legalább ne ehhez a barbárhoz menj vissza! És vigyázz magadra - ekkora vérzéssel
Muffin, utólag is köszi a medence-infót (eddig elfelejtettem megköszönni, de sokszor gondoltam rá, és erősen

hogy köszönöm)
cumi- jaj, én még nem adtam Nándinak cumit, de a nagyi már vett neki egy csudaszépet
telhetetlen vagyok, azt szeretném, ha nem cumizna és az ujját sem szopná
zizi anyukája vagyok a két kis kölkömnek
csak Szonjácska még mindig rengeteget cumizik
de azt végképp nem szeretném, ha az ujját szopná
jajjaj
úgyis cumi lesz a vége
(Amúgy Szonja háromhónapos kora után fogadta csak el a cumit, addig hiába is próbáltuk, és a bölcsiben szokott rá totálisan, mert minden sírásra a szájába nyomták

)