A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kép kismanó útrakészen (néha már a cumit is sikerül benntartani. :)

Kép ha nem én magam termesztem a saját kertemben, nekem akárki mondhatja hogy ez bio, úgysem hiszem el... :)

Kép Az első ünneplőcipónk is megérkezett :)

Kép Nem hiszitek el, hogy ezt a pólót pár hónapja kaptuk, a nadrágot meg múlt héten túrtam hozzá. Ekkora véletlent? :)

Kép És a felszerelés amit az etetéshez hordok magammal. :)

Bocsi ha sok voltam, meg egy pár nem is ide illik...

KépKép
muffin

Kép kismanó útrakészen (néha már a cumit is sikerül benntartani. :)

Kép ha nem én magam termesztem a saját kertemben, nekem akárki mondhatja hogy ez bio, úgysem hiszem el... :)

Kép Az első ünneplőcipónk is megérkezett :)

Kép Nem hiszitek el, hogy ezt a pólót pár hónapja kaptuk, a nadrágot meg múlt héten túrtam hozzá. Ekkora véletlent? :)

Kép És a felszerelés amit az etetéshez hordok magammal. :)

Bocsi ha sok voltam, meg egy pár nem is ide illik...

KépKép
muffin

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:26-kor.
20150601134430

bocsi...

KépKép
muffin

talán meg tudunk egyezni. :) de ha párbaj, hát legyen. Akkor még egy dologra meg kell addig tanítani. :) :) :)

KépKép
muffin

Választhattok párbajnemet! :D
20150601134430

Választhattok párbajnemet! :D
20150601134430

jaj, valamit nagyon akartam írni :oops:

Bugri Nóri és a Véda-gyerkők is nagyon aranyosak! Lilunak a metszőfoga volt, amit kihúztatok a szülés napján?
(Nándiról valamelyik nap tettem fel egy képet, de majd még teszek, csak a gépünk hol működik, hol nem)
Muffin, micsoda kis csini topogó! Táncolni ezek szerint már tud Eliot?

Kike,
nehogy már számítson az iskolábamenetelnél, hogy van-e tejfoga Vercsinek, vagy nincs!!! Az iskolaérettségi tesztben tuti nincsen benne!!!!!! :D

Nándika megkergült, hogy nincs itthon a tesója: nem bír egy óránál többet aludni az ágyában, betettem a székébe, itt szunyókál, de nem több. Én vajon mikor fogok aludni???
Most mosok, aztán megyek az oviba Szonjáért, onnan a Máltai játszóra át (kár, hogy Akata épp elutazott), és beterveztem egy kakaóscsiga-beszerző körutat is :wink:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nagyon édik a babák!

Elvittük szerelőhöz az autót. Ha a kisebb baja van, akkor kb 100 000-be fog kerülni, ha a nagyobb, akkor több mint 200 000. :cry:

Pár kép:

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett:

Kép Kép Kép

Kép
szly27

sziasztok!

Babaképek édik :lol:
hú, hogy megnőtt Jázmin és Nonó is! :shock:

Hordozókendő:
lenne egy kérdésem: miolyen méretűek a kendők? mert mindenhol azt írja hogy S,L XL, de a hosszát nem írja :roll:
én 158cm magas vagyok, elég az S? tudok vele minden megkötési módszert alkalmazni?

Muffin!
tök jó szerkója van Elliotnak :lol:

Bondi!
megvolt a vizsgálat? Hord.kendőt vettél?

nekem is volt ma 6hetes kontroll, minden oké, szabad a pálya 8)
VÉGRE :oops: :lol:
bébikuszt is bevittem, megcsodálta dokinéni :lol:

Kép
kimma

Kimma! Vagy?

370cm a kendő! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Ha kell, akkor szólj és leszedem a tesz-veszről.

Remélem Te vagy az, mert ha nem, akkor nagyon beégek! :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok!

Andi jól értem, hogy Kimma éppen a te kendőd iránt érdeklődik a Tesz-veszen?? :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Ági, csináltam Zsoltiról a te kedvedért nem alvós képeket! Csak az utóbbi két napban annyit volt nem alvós, hogy nem volt időm feltenni. De remélem holnap sikerül.
Nekem is rendszeresen van olyan, hogy tejben úszva ébredek, pedig általában éjjel is három óránként szoptatok. Csak valószínűleg nem eszik annyit, mint napközben, és biztos ennyit számít azért a pihenés is.

Ma este fürdetés után Zsolti hat és fél kiló volt, ruhában! Remélem nem fog letolni a védőnő.

Zsuzska tegnap taknyosan, hőemelkedéssel jött haza az apjától. Nem is tudtunk évnyitóra menni. Azért ma volt suliban, de rögtön óra után mentem érte. Most már jól van. De jól kezdődött ez az év!

Kép
Kép
patr

Van egy pici szabadidőm egy balesetnek köszönhetően... Apa véletlenül odacsukta Oti ujját a lépcsőház kapujához, bár Oti volt a ludas, hogy odatette. Csak az utolsó ujjpercét csípte be, de az nagyon fáj neki, úgyhogy elmentek a Heim Pálba röntgenre.
Nati szunyókál. Nagyon stramm lány volt ma, jól bírta, hogy elcipeltem védőnőhöz, hordkendőt venni meg dokihoz.
Persze mindenhol csodálták :D Lehet, hogy Lackónak és Eliotnak még egy oka lesz a párbajra? :wink:

A babusok mind-mind édesek! Ez kárpótoljon benneteket minden üvöltéssel töltött percért :)

Muffin, nem semmi pariméret!!!! Anyuéknál a mini méret hódít (annyira bio, hogy nem szoktuk visszacsipkedni sem, így inkább a növény nő, mint a gyümölcs :) )
És ügyes vagy a tejezéssel is!

Kike, édes Vercsinek a fog-dilemmája :) meg a tiéd is :D

Zabizás nálunk is van, ma ált. kétóránként. Asszem, holnap főzök Laktoherbet.

Kimma, nálunk is zöld a lámpa :)

Hordkendő: nekünk egy mérettel nagyobbat javasoltak annál, mint ami a magasságunk alapján kellhet (ha vastag pulcsira, esetleg kabátra vennénk fel a kendőt). A Nandu kendőből van hosszú változat is, amivel plusz 5 kötési módot is tudsz használni az alaphoz képest. De az alapban is van 13 mód, szerintem abból is találsz kedvetekre való hordozási módot (és 500 ft-tal olcsóbb :) )
Már próbálgattam kötögetni, egyelőre leragadtam a csúszócsomónál, a kendőm egy bazi nagy gombóc éppen :lol:
Én itt vettem, itt van mérettábla is, ha kell: www.minimano.hu

Sikerült föltennem néhány képet a gyerekekről:

Kép unokahúgommal, Laurával

Kép ezt Oti fotózta :)

Kép bohóc drágám

Kép
Kép
bondi

Kimma: Nem a magasság számít. Én is 158 vagyok és nekem xl-es van, mert így elől lehet megkötni és ez így kényelmesebb. A tanfolyamon volt egy velem egymagas csaj és neki rövidebb volt és nem volt neki kényelmes.

Andi: örülök, hogy újra írtál, bár jó lett volna megtudni rólatok valamit!!!

Ma voltunk az új dokinál, megnézte Leventét és megmérte a fej és melkaskörfogatát. A feje kisebb és ez állítólan nem jó, de azt mondta nem kell megilyedni csak 2 hetente méregetni kell és csinálni kell egy görbét róla. Most kicsit beparáztam, ha valaki tudja miért gáz, hogy kisebb a feje légyszi ossza meg velem. Még nem volt időm utánnanézni a neten. Ja és kapott savlekötöt és kajasűrítőt, mert valószínűleg refluxa van ezért kajál macerásan. Van olyan is, hogy nem jön ki a tej, csak liftezik a nyelőcsövében és ez iritálja. Most 2 héten keresztül meg kell figyelni, hogy változi e a helyzet.
Most gyorsba ennyit tudtam leírni, majd holnap jövök és talán normálisabban el tudom mesélni mi volt a dokinál. Amúgy nagyon aranyos doki, szívesen fogadott minket. 10 évig a Madarászban volt sűrgősségi doki. Van bőven tapasztalata.

Na megyek, mert Tamás már morog.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patr! Igen, sztem Ő az, de lehet, tényleg beégek! :lol: :lol: :lol:

Tita! Aranyos vagy! Köszi, jól vagyunk, kicsit az éjszakák érdekesek. Felébred és beszélget. Nem akar aludni. Sztem valahogy felcserélte a nappalokat az éjszakával, mert ma de. pl aludt vagy 3 órát! Ilyet nem szokott!
Egyébként semmi extra nincs nálunk. Vagyunk. :D

Ja! Köszi Dodó és Vera a hiányolást! Olvasó üzemmódban vagyok, nem nagyon tudok mit írni, kedvem se nagyon van.
De olvaslak Titeket minden nap, és közben irigykedem, hogy mentek a Margitszigetre! Én is mennék nagyon szívesen Vikivel, de nem ismerem Pestet és kocsival nem vállalnék be ilyen hosszú utat egyedül. Mármint Vikivel. Persze vonattal sem. Apa meg nem tud jönni, nagyon sokat dolgozik. Ráadásul hova tenném, amíg én elvagyok Vikivel...
De érezzétek jól magatokat! Sok-sok képet csináljatok! Lécci-lécci! Legalább az itthon maradottak is hagy nézegessék/sük!

Na akkor egy pár kép!

Kép
Fürdés előtt, a tv-vel tudtuk elterelni a figyelmét, különben sír!

Kép
Fürdés után: "A cickóimat sem láthatjátok!"

Kép
Sityakod rá kellett adni, mert befűtöttünk a szobába a fürdéshez. Csak egy kicsit lecsúszott róla! Egyébként kajcsi után van!

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:22-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

Jól aludtunk. Jázmin este 20:30-kor bevágott 170 tejcsit és utána aludt 4-ig. Aztán megint szopi és most is alszik.

Patr.! Szerintem nem fog letolni a védőnő, szopis babáknál nem számít, hogy milyen jó ütemben híznak! Csak ha fogynak!

Bondi! Hirtelen nem tudtam melyik baba Nati, de mostmár tudom! Már nincs olyan látványos különbség, mint az előző képen! Oti is cuki!

Andi! Nektek a kiságyban van a kád fürdéskor? Na majd ha elkezd pancsolni Viki! Szerintem kiveszitek!

:lol: Hogy áll a füle? Rendbe jött már?

Viki! Én is szoktam ilyet csinálni! Éjszaka már nem szopizunk ilyen hamar. A cumival szépen visszaalszik.

Kép
szly27

Jó reggelt!

Élvezem, hogy tudok reagálni az utánam keletkezett hsz-okra :)

Titi, drukkolok nektek, hogy ezek csak átmeneti gondok legyenek!
Asszem talán egyszer nekünk is volt ilyen fejméret-mellkasméret különbségünk, de semmit nem mondott rá a doki (pedig a legalaposabb gyerekorvos, akit ismerek). A mi orvosunk amúgy sosem méri le a gyerek fejét, mellkasát, szóval nem tudom mekkora a jelentősége.

Andi, a kisasszonyod nagyon cuki! Főleg a szemérmes képen!

Viki, köszi :) és Oti annyira saját maga azon a képen :D egy kis bohóc :D
Úgy sajnálom őt, mert tegnap kiderült a röntgenen, hogy a jobb gyűrűsujján a legtolsó ujjpercének a legvégéből egy mikroszkopikus darab letört, emiatt 3 hétig kímélő életmód van. Hál'Istennek nem kötötték be, de azért érzékeny neki, inkább a másik kezét használja. Lélekmelengető borogatást is tettünk az ujjára :) és a héten nem megy oviba, ami talán nem a legjobb, mert jövő héten újra kezdhetjük a visszaszokást...
Apa meg tiszta lelkibeteg, hogy eltörte a gyereke ujját, pedig nem tehet róla, egyszerűen szerencsétlenül jött ki a dolog.

Képzeljétek, Nati átaludta az éjszakát! Este fél 9 körül evett, aztán meg 4 után :shock: :)

Kép
Kép
bondi

Szly, látom, a gyerekeink ugyanakkor aludtak :) valami lehetett a levegőben :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Hát tegnap érdekes egy napunk volt. Eddig amilyen gyors evő volt Laura most átváltott csigatempóba. Volt hogy egy órán át cicizett (két ciciből), és két óra mulva követelte ujra. De volt, hogy másfél óra múlva. Délutáni utolsó szopi (fürdés előtt 2,5 órával) alkalmával miután kiette mindkét cicit, még tömte a szájába az öklét, cuppogta, és üvöltött mellé. Kénytelen voltam kivenni egy adag fagyasztott tejet, igaz azt már nem itta meg mindet, 20-at ivott belőle. De akkor is durva! Azért nem hiszem, hogy ne lenne elég tejem, mert minden szopi alkalmával telirottyantott egy pelust. És én is ettem rendesen mint máskor, meg 4 liter!!! vitaminlevet ittam meg. Viszont a fürdés utáni szopira csak egy cicit kért, és azzal elvolt este 10-től fél 4-ig. A fene se érti ezt a gyereket!
Mindenesetre ma megyünk a védőnőhöz méreckedni. Kíváncsi leszek mennyi a sulya.....meg azért erre az egészre rákérdezek a védőnőnél.

Tegnap este kaptam meglepit......párom elment a felső szomszéddal (magyar) kocsival a város széli bevásárlóközpontba. Nyomtatópatront kellett vennie. Jön haza egy hatalmas dobozzal. Volt benne egy hajszárító (tegnapelőtt bemondta az unalmast a hajszárítóm) és még egy hajsimító is volt benne (rég óta szerettem volna egyet), És ráadásul azt mondta, hogy sokkal olcsóbb volt igy egybecsomagolva mint külön lett volna!

Nagyon édes Jázmin baba, Nati baba, Oti bohóc és Viki baba is!

Kendő: Az én kendőm jó nagy...de itt nem is volt méret választás. Netes rendelés volt. Annyi volt hozzá írva, hogy 18 kilos gyerekig lehet használni (azért ilyen hosszu) 6 méteres.

d.dodó

Sziasztok!

Apróságok mind-mind gyönyörűek!

Vikiről az a kép csudajó.... :lol: (amelyiken takargatja a cickóit)

Tegnap egy ilyen meglepis nap volt, én is kaptam. ezt:
Kép

Nem aprózta el....

Emma tegnap este 3/4 9-től aludt reggel fél 7-ig.
Nem tudom, hogyan csinálja, de nekem jó így! :lol: 8)

Úgyhogy egyszuszra egy csomót aludtam! És még mindíg nincs szükség utánpótlásra a tejhez! ennek pedig szívből örülök. Ma nemsokára indulunk, mert elfogyott a Laktoherbem, és mióta újra iszom, több a tejem, úgyhogy kell, hogy vegyek... Mára még van.

Kicsi nagylányom jól van, beszerzett egy barátnőt is magának, úgyhogy megnyugodtam. :lol:

A találkozó nagyon jól hangzik, de sajna én sem megyek...
Nekem nagyon messze vagytok. Sajna. no meg mi aznap kapjuk a két hónapos szurit.
De képeket szeretnék!!!!! Sokat!!!!
Vendég

Bondi, Szly: csatlakozunk hozzátok Levi is 20,30-kor evett és 4-kor evett megint :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek összebeszéltek!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Kendö
Az enyem 4 m es 70 cm. Didymos, 6-os meret.En ezzel nagyon meg vagyok elegedve.Es ezzel allitolag tuti fogom tudni a hatamon is hordozni.(5-7 kg fölött ajanlott)

Lea ket napja szinte orankent cicizik - gondolom a tejtermeles fokozasan van - talan a 10 hetes fejlödesi ugras!

ES tegnaptol mar Rebecca is iskolas, nem csak Aaron :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nagyon édik a babucik és Oti !!!

Ja tegnap le is mérték Levit. 6380 gram (elötte 1 órával evett 170-et /beletuszkoltam :oops: /) és 67-68 cm :lol: 11-12 cm-t nőtt születése óta. :lol:

Marcsi: szép virágot kaptál!!! Nagyon megérdemelted!!!

Dodó: Ari a te párod is, hogy meglepett a hajszárítóval és a hajsimítóval!!!

Én csak azt kapom a páromtól, hogy donna tonna vagyok és miért ilyen nagy még a hasam. Miért nem teszek érte, hogy lemenjen. Miért nem szeret úgy ahogy vagyok, miért gyötör folyton a fogyással. Engem sokkal jobban zavar mint őt, de nincs miből erőtmerítenem az önsanyargatáshoz.
Olyan elkeserítő ez az egész. Már nem tudom meddig fogom ezt elviselni. Az az igazság, hogy elválni nem akarok én komolyan gondoltam a templomban amit megfogadtam, de ez így sem mehet tovább és nekem is vannak érzéseim és igényeim. Csak egy kis szeretetre vágyom. Mitől legyek boldog és vidám? Persze a gyerekeimtől, de másfajta boldoggságra is szükségem van. :cry:
Már megint csak panaszkodom. Úgy utálom.
Na nem rontom itt tovább a levegőt!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

látom azért majdnem mindenki aludt az éjszaka. mi is :D

este pancsi, aztán kaja olyan fél8-8 körül. utána elaludt. kicsit nehezen de elaludt hamar. aztán nem is kelt csak 3-kor. igaz fél5-ig nem ment az alvás. hát, oldal, has, oldal, hát, has, cici fél perc, szundi, kiságyban hát, ébredés, has, alvás. szóval ennyi fét bele a másfél órába :D de elaludt és nem kelt csak 8-kor.
lassan, de alakulunk :D remélem lassacskán beáll az éjszakai rend és nem kell 3-4 óránként kelni.

tegnap volt itt anyukám. hozott jó pár babaruhát :D olyan cukik. már van közte bőven vastagabb tipegő és kabátka is. őszre pont jók lesznek már. a kiskabát az nagyon szuper. vastagabb sokkal mint ami most van. ez inkább ilyen késő nyári-tavaszi inkább. persze tavasszal már nem lesz jó :D
de amit most kaptunk azt tudjuk hordani ősszel mert plüssös. majd dobok róla képet :D szóval nagyon örülök. régóta nézelődtem de nem találtam eddig megfelelőt.nah jó egyet a tescoban találtam, de még nem vettem meg. lehet igy már nem is fogom :D
ez sokkal aranyosabb is és legalább nem tömegcikk :D :D :D

kike!fogad hogy van? és a vercsié??tudtok tőle aludni? nekem ha csak kicsit is fáj, már nem megy a szunya.

margitszigeti séta... hát nekünk tuti kilőve. tul messze van. :(

Otinak sok sok gyógypuszi!!!!
Kép

hordkendő: hát én még nem is gondolkodtam rajta hogy venni kellene... egyenlőre tök jól boldogulunk nélküle. én most játszószőnyegre és pihenő székre vágyom... csak éppen amit kinéztem egyik sem az olcsó kategória :(

marcsi!micsoda virág!!!!! nem semmi...

andi!hogy viki milyen kis hordó :) Bence is ilyen ha csupriskodunk. ugy imádom! ráadásul még ki is nyomja a hasát és mégnagyobbnak tűnik olyankor. :)

tita! nem tudom miért lenne gáz ha kisebb a feje. nem lehet mindenki egyforma. mondjuk nem értek hozzá, és lehet hogy van olyan eset amikor már számít a méret a fejnél de én azért ezt kétlem... de nem vagyok orvos. majd a katák hátha okosabbak :)

én meg bejelentkeztem hallásvizsgálatra, mert Bencének a kórházban nem tudták megcsinálni. nem volt jó a gép, és most kell majd 6 hetesen visszamenni.
jövő hét szerdára kaptam időpontot. kivi leszek mennyit kell várni még igy is...10-re kell menni. tuti pont ugy fog kijönni hogy kaja is fog beleesni. és mivel mi macerásak vagyunk igy nem is tudom majd ott megetetni. az állítólagos refluxunk miatt mi nem mocoroghatunk kaja után. nálunk a büfi sem ugy megy mint más esetben. :(
jah és jövő hét kedden megyünk gyerekdokihoz is megnézi. eddig még csak 1-szer látta. kiváncsi vagyok mit mond. van pár kérdésem.

Kép

Kép
timi1982

Szly, Bondi, Andi!
Gyönyörűek a kiscsajszik, és Oti meg egy vagány kis vigyori srác!

Patr!
Jobbulást Zsunak! Zoltika már ilyen nagy??? :shock: Akkor én nem is szólok egy szót sem, hogy nehéz Csabus.

Kryss!
Rebeccának milyen volt az első nap a suliban?

Titi!
De sajnálom! Ez már régóta megy így?
(Mostanában itt az utcánkabn is van valami a levegőben, mert sorra válnak el az addig mintapárok. Olyanok akikről tényleg csak azt láttuk, milyen jól megvannak. És csak bambulunk, hogy ők válnak??? Annyira elszomorító ez... :( )

Lilu első napja: hát én nem mondhatok semmi jót. Szegényem dúlva-fúlva jött haza. Duzzogott, nem mondta mi történt. Csak estére nyílt meg. Egy kisfiú azt mondta neki, hogy "kövér disznó vagy" :twisted: A tanítónéni meg volt akit többször is szólított, amikor jelentkezett, őt meg 1X sem, pedig már elfáradt a keze annyira sokszor tette fel :evil: És elfelejtették kikisérni a Mamihoz délben, ő meg azt hitte, az oviban keressük, és elfelejtettünk értemenni a suliba :( Na, ezek így összességében rontották el a kedvét. Kicsit bagatellizáltam a dolgokat, ez ált. segít. És próbáltam jobb kedvre deríteni. Ma már bizakodva ment. Remélem, ma legalább 1X felszólítják, és megdícsérik, mert a sikerélménytől lesz kedve újra, és újra jelentkezni, tanulni, iskolába járni :D

Margitsziget: hú, de jó lenne. Viszont én ezzel az ősrégi nehéz kocsival tutira nem tudok ennyit BKV-zni :( De a képeket én is várom!!!

Véda
Vendég

Bondi!
De sajnálom a kis Otit! Gyógypuszi a pici ujjára!

Ági!
Örülök, ogy Szonja bizakodva ment be a csoportba! A jó ovi, jó óvónéni már fél siker! :wink:

Véda
Vendég

Ja, és az éjjel: mi még 2X ébredünk :lol: Abszolút nem bánom, mert nagyon jót tesz a tejcsimnek, hogy sokszor szopik. Fürcsi után fél9-kor szopi, majd f10-től alvás 1-ig, akkor szopi, majd ált. 4-kor a köv. szopi. És azzal reggel 7-ig elvan.
Egyelőre bírom, és felkészültem rá, hogy még sokáig bírnom is kell, mert Lilu pl. 10 hónaposan aludta át először az éjszakát :roll: :D

Véda
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan! Köszi Viki az érdeklődést!
Tegnap voltunk dokinál, naggyon piros a torka, éjszakja rettenetesen horgyog, alig kap levegőt! Úgy sajnálom! :cry: Vettek le a torkából mintát, csüt.-ön lesz eredmény. Tegnap megcsináltattuk a vizelet teljesen negatív, tehát a húgyuti fert. nem jött vissza és azt mondták, h igy nem csinálnak uh-ot a veséje miatt. mert nincs gond! Kaptunk antibiotikumot megint :cry:

Bocsi, h csak magunkról, de rohanok ettetni!

Puszi Mindenkinek!
bencuri

Sziasztok!

A babucik egytől egyig tündériek! :D :D :D

Muffin! A szerkó és a cipő csuda édi! A pari nem semmi! Jó az etető készletetek!

Margitsziget! Nagyon remélem, hogy eltudunk menni de van még egy problémám! Ugye bár most szombaton költözünk ezért pénteken tudok utoljára internet elé ülni! Ha valaki lenne olyan kedves, hogy megírja hogy hol és mikor talizunk 15-én azt nagyon megköszönném!
Vendég

Muffin :P
Most látom a kis Eliotot! Milyen nagyot nőtt a kis drága! Mekkora most? (Tudod, mi egyszerre ünnepelünk!)
Nagyon ügyes, hogy bent tudja már tartani a cumit!
Paradicsom, gondolom fini is, enmcsak nagy! :lol:

Véda
Vendég

Bondi! Otinak jobbulást!

Véda! Sajnálom, hogy Lilunak rosszul sült el az első napja!

Marcsi! Szép a virágod!

Titi! Apa mondjon le! Megnézném, hogy Neki mire jutna ideje két gyerek és háztartás mellett!
Vendég

Andi!

én érdeklődtem :lol: :lol: :lol:
köszi, de rövid lesz, mert a férjemre is kell gondolnom :lol: , ő pedig jóval magasabb nálam, úgyhogy keresek egy L vagy XL-est :wink:
további jó licitálást! :wink:

Kép
kimma

Timi!
Én is el szeretném vinni Bogit hallásvizsgálatra.
Az SZTK-ba kell vinni? Kell beutalót kérni a gyerekorvostól?
Köszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:20-kor.
20150601134430

Viki! Teljesen egyetértek Veled csak nem akartam csúnyát írni!
Vendég

Timi!
Közben felhívtam az SZTK-t és most csütörtökre kaptam is időpontot. Most sietek a gyerekorvoshoz beutalóért.
Köszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:20-kor.
20150601134430

Bondi!
gyógypuszi Oti ujjacskájára!
szegény apa :)

Andi!
a cicieldugós kép csúcs! :lol:

Tita!
nem tudok sajna hozzászólni, de szerintem semmi gáz nincs :wink:
eddig minden rendben volt, nem?
lehet hogy mivel új doki, parázik az elején :wink:
majd írj a fejleményekről.
Apa szégyellje magát! :evil:
csinos vagy és amúgy is idő kérdése, mindannyian leadunk majd pár kilót.
addig is, a bébik a legfontosabbak, ahhoz pedifg hogy táplálni, nevelni tudjuk őket, kell egy kis plusz energy :lol: én például a sok nutellás kenyérből szedem :lol: :lol: :lol:

Timi!
hogy haladtok a bukizással?

Hallásvizsgálat:
hogyha nem sikerül épp alvó állapotban vinni a bébit, mi történik? nem vizsgálja meg a doki? :roll: :roll: :roll:
jövő héten kell menjünk mi is és nem tudom hogy sikerül majd épp akkorra elaltatni, kaja után is van hogy végigvirgonckodik vagy 2 órát.

Marcsi!
:shock: nem semmi virág
az enyémek egyik se bírja ki addig amíg ekkorára megnőne :(

Kép
kimma

Véda!
sajnálom hogy nem sikerült Lilla első napja valami ragyogóan :(
hátha ma lesz pozitív élménye!
drukkolok! :wink:

Bondi!
jók a képek, Oti is ügyesen manevrálja már a fényképezőgépet :wink:

Viki!
ha két pelust is teletrottyintott Lackó, gondolom most egy ideig lenyugszik :wink:
talán jóllakott :lol:

Kép
kimma

M....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:19-kor.
20150601134430

Viki! Szabi éppen most lett tisztába téve a rotyizás után! Most hamarosan eszünk! Vasárnap mérlegeltünk 5540g! Holnap megyünk oltásra! Kiváncsi leszek hogy hogy fogja viselni! Remélem jól! Amúgy az éjszaka jól telt! 2-kor evés amúgy alvás fél10-től fél 6-ig!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:15-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:16-kor.
20150601134430

Viki! Nekünk a doktornéni írta fel a kúpot! Nincs neve a gyógyszertárban kutyulták! Lackó is szépen hízik!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos én se tudok elmenni a talira, innen szegedről nagyon hosszú lenne felmenni.Pedig olyan jó lenne. Biztos megmondanám pici babómnak hogy ott jöttünk össze apával! :D
De képeket majd rakjatok föl!

Kép
linda24

kimma!

ott tartunk hogy már nem nagyon van. néha napjában jön jó nagy adag. de az is inkább minket visel meg mint őt.

habár mégmindig a szopipárnában eszünk. szóval majdhogynem ül benne. nekem még mindig kényelmetlen egy kicsi. a szopi végére hangyázik a kezem, karom, vállam.
aztán marad még vagy 20 percet a párnában. felvenni soha nem veszem fel büfizni, mert akkor visszajön az összes.
igaz már egyre türelmetlenebb a párnán. eleinte 40-45 perceket töltött el benne. ma már nem bir ki 20-25 percnél többet. de ugy látszik ez is elég már.
igaz utána se nagyon forgatom még egy órán keresztül.

szóval igy haladtunk a bukással meg az evéssel. ez most bevállt egyenlőre.

kiváncsi vagyok mit mond jövő héten a gyerekorvos. gondolom megvizsgálja. ugy tudom tapintással is meg tudják mondani hogy mi ujság a zártsággal.
habár ezen a bevállt módszeren akkor sem fogok változtatni. meg se próbálom a karon cicizést. a fekve meg... huha.... eszembe se jutna!!!!

nálatok mi ujság? van bevált módszer???

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:15-kor.
20150601134430

Viki! Lackó nagyon édi! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?