hali lányok!
látom azért majdnem mindenki aludt az éjszaka. mi is
este pancsi, aztán kaja olyan fél8-8 körül. utána elaludt. kicsit nehezen de elaludt hamar. aztán nem is kelt csak 3-kor. igaz fél5-ig nem ment az alvás. hát, oldal, has, oldal, hát, has, cici fél perc, szundi, kiságyban hát, ébredés, has, alvás. szóval ennyi fét bele a másfél órába

de elaludt és nem kelt csak 8-kor.
lassan, de alakulunk

remélem lassacskán beáll az éjszakai rend és nem kell 3-4 óránként kelni.
tegnap volt itt anyukám. hozott jó pár babaruhát

olyan cukik. már van közte bőven vastagabb tipegő és kabátka is. őszre pont jók lesznek már. a kiskabát az nagyon szuper. vastagabb sokkal mint ami most van. ez inkább ilyen késő nyári-tavaszi inkább. persze tavasszal már nem lesz jó
de amit most kaptunk azt tudjuk hordani ősszel mert plüssös. majd dobok róla képet

szóval nagyon örülök. régóta nézelődtem de nem találtam eddig megfelelőt.nah jó egyet a tescoban találtam, de még nem vettem meg. lehet igy már nem is fogom
ez sokkal aranyosabb is és legalább nem tömegcikk
kike!fogad hogy van? és a vercsié??tudtok tőle aludni? nekem ha csak kicsit is fáj, már nem megy a szunya.
margitszigeti séta... hát nekünk tuti kilőve. tul messze van.
Otinak sok sok gyógypuszi!!!!
hordkendő: hát én még nem is gondolkodtam rajta hogy venni kellene... egyenlőre tök jól boldogulunk nélküle. én most játszószőnyegre és pihenő székre vágyom... csak éppen amit kinéztem egyik sem az olcsó kategória
marcsi!micsoda virág!!!!! nem semmi...
andi!hogy viki milyen kis hordó

Bence is ilyen ha csupriskodunk. ugy imádom! ráadásul még ki is nyomja a hasát és mégnagyobbnak tűnik olyankor.
tita! nem tudom miért lenne gáz ha kisebb a feje. nem lehet mindenki egyforma. mondjuk nem értek hozzá, és lehet hogy van olyan eset amikor már számít a méret a fejnél de én azért ezt kétlem... de nem vagyok orvos. majd a katák hátha okosabbak
én meg bejelentkeztem hallásvizsgálatra, mert Bencének a kórházban nem tudták megcsinálni. nem volt jó a gép, és most kell majd 6 hetesen visszamenni.
jövő hét szerdára kaptam időpontot. kivi leszek mennyit kell várni még igy is...10-re kell menni. tuti pont ugy fog kijönni hogy kaja is fog beleesni. és mivel mi macerásak vagyunk igy nem is tudom majd ott megetetni. az állítólagos refluxunk miatt mi nem mocoroghatunk kaja után. nálunk a büfi sem ugy megy mint más esetben.
jah és jövő hét kedden megyünk gyerekdokihoz is megnézi. eddig még csak 1-szer látta. kiváncsi vagyok mit mond. van pár kérdésem.