Lányok!
Majd csak akkor gratuláljatok ha már a kezembe lesz(nek) a babá(k)!
De azért jól esett!
(Csak babonából nem köszönöm meg, bocs)
Kata!
Annyira sajnálom, ez borzasztó!!!
Hihetetlen hogy eléred életed legnagyobb álmát, aztán hirtelen szertefoszlik.......
Sok lelki erőt kívánok neked!!!
Bikmakk!
Volt a férjed urulógusnál?
Remélem hamar rendbe jön!!!
Most Németországba költöztök?????????
Vicky!
Ha majd esetleg lombikra kerülne a sor -de remélem a következő inszemed sikeres lesz- akkor ne félj az altatástól. Én is izgultam hogy felébredek-e majd a beavatkozás alatt, meg hogy lesznek-e utána fájdalmaim, de szerencsére minden rendben volt és fájdalmam se volt. De neked sikerülni fog inszemmel!!!!!!!
Madrin!
Mi újság veled?
Milyen tragédiáról írtál?
Bony!
Örülök hogy jelentkeztél!
Remélem a parajdi kúra megteszi a hatását és most már minél előbb megérkezik hozzátok a baba!
A holnapi uh-hoz drukkolok!!!!
Orsiborsi!
Remélem jól ügyeskedtek és összejön a baba!
Rilla!
Remélem kipihented magad!
Milyen műtéted lesz?
Edóra!
Remélem hamarosan te is anyuci leszel és most már biztos minden rendben lesz!!!
Zsókuci!
Drukkolok a viszgáidhoz! ki se látszól a tennivalókból, annyi mindent csinálsz.
Gyorfitimi!
Tessék pozitívan gondolkozni és minden rossz gondolatot űzz ki a fejedből. Igenis lesz babád, de ehhez te is kellesz. Ha azt meséled be magadnak hogy nem lesz, akkor ne is csodálkozz ha nem jön össze. Igenis számítanak a gondolatok.
Kezd el az önkontrolozást. Hidd el én is nagoyn sokszor voltam pesszimista, de az nem segít, csak saját magamat kergettem egy iszonyat örvénybe.
Drukkolok neked!!!!!!!!!!
Babszika!
A bacik eltakarodtak végre?
Ildi!
Örülük hogy az Mr vizsgálatod eredménye negatív lestt. remélem most akkor már jöhet a baba!!!
Akire!
Jó nyaralást!
Vuki!
Nagyon örülök hogy neked is sikerült!!!!!!!!!
Képzeld, 21-én én is 3 babót kaptam vissza. Mind a három fagyit felengedték. Felengedéskor az egyik 2 sejtet veszített, így lett 3 sejtes, a másik kettő meg 7-8 sejtes volt akkor. Mikor mentünk megnézni 10felé akkor mindegyik szépen továbbosztódott, még az is amelyik sejtet veszített. És Wiegandt doki csinálta. Annyira ügyes, figyelmes és kedves volt. Egyáltalán nem éreztem semmit. Egyébként 21-én nagyon kevés beavatkozás volt, asszem 2 beülti és 3 inszem, szóval a 4 ágyas szobában ketten feküdtünk lombikosok. És a ma kiderült hogy a másik lánynak is sikerült a lombik.
Nagyon drukkolok neked az uh-hoz!!!!!!!!!!
És remélem hogy 9 hónap múlva tényleg együtt szülünk!