A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vucuska!

Ez fantasztikus!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!
Ha nem is egy napon, de a végén még tényleg azonos hónapban fogunk szülni! :wink:

Mindenkinek köszi a gratulációkat és a további drukkokat!

Remélem, most már tényleg beindul a babaeső!!!
vuki124

Vucuska!

Annyira szupi hogy összejött ez a HCG!!!! Végre sikerült!!!! Ez tök jóóóóóó! :D :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vucuska drága,
Kép

Nagyon-nagyon örülök! :D:D:D:D Ez szuper HCG!

Ez az lányok, itt az őszi babaeső, nagyon helyes :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Rilla!

PCO-m van, meg lehet, hogy mellékvese daganatom is. Nekem is van sok-sok cisztám mindkét petefészkemen.
Volt már szó nekem laparoszkópiáról, de a dokinő ahova jártam, mondta, hogy nézzük meg, hogy mellékvese daganatom (chusing-kór) van-e mert akkor a kettőt együtt kell kezelni. De mire meglett az egyik vérvizsgálat eredménye a dokinő visszaadta praxist és csak háziorvosként dolgozik. Pedig iszonyatosan jó doki, szerintem.
Apát már megnézettük. Nála minden rendben van, sőt :lol: !
30-40 millió az átlag /ml, nála 60 millió van és annak 70 %-a rendkívül élénk. A doki nem akarta neki elhinni, hogy dohányzik (bár ez egy nagyon rossz szokása, :twisted: ) meg előadást tartott arról, milyen módszerek vannak a leszokásra.

Szerintem nekem is lesz műtétem. Már előre tele a gatyuszom, de majd csak lesz valami.

Remélem nekem is "csinálnak" ott gyereket.

Vucuska Gratulálok!!!!!!!!! :wink: Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

Timi

Kép
gyorfitimi

vucuska: Ezer gratula a hármasikrekhez!!! :) (csak vicceltem)
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Majd csak akkor gratuláljatok ha már a kezembe lesz(nek) a babá(k)! :)
De azért jól esett!
(Csak babonából nem köszönöm meg, bocs)

Kata!
Annyira sajnálom, ez borzasztó!!! :( :( :(
Hihetetlen hogy eléred életed legnagyobb álmát, aztán hirtelen szertefoszlik.......
Sok lelki erőt kívánok neked!!!

Bikmakk!
Volt a férjed urulógusnál?
Remélem hamar rendbe jön!!!
Most Németországba költöztök?????????

Vicky!
Ha majd esetleg lombikra kerülne a sor -de remélem a következő inszemed sikeres lesz- akkor ne félj az altatástól. Én is izgultam hogy felébredek-e majd a beavatkozás alatt, meg hogy lesznek-e utána fájdalmaim, de szerencsére minden rendben volt és fájdalmam se volt. De neked sikerülni fog inszemmel!!!!!!! :wink:

Madrin!
Mi újság veled?
Milyen tragédiáról írtál?

Bony!
Örülök hogy jelentkeztél!
Remélem a parajdi kúra megteszi a hatását és most már minél előbb megérkezik hozzátok a baba!
A holnapi uh-hoz drukkolok!!!!

Orsiborsi!
Remélem jól ügyeskedtek és összejön a baba! :wink:

Rilla!
Remélem kipihented magad!
Milyen műtéted lesz?

Edóra!
Remélem hamarosan te is anyuci leszel és most már biztos minden rendben lesz!!!

Zsókuci!
Drukkolok a viszgáidhoz! ki se látszól a tennivalókból, annyi mindent csinálsz. :)

Gyorfitimi!
Tessék pozitívan gondolkozni és minden rossz gondolatot űzz ki a fejedből. Igenis lesz babád, de ehhez te is kellesz. Ha azt meséled be magadnak hogy nem lesz, akkor ne is csodálkozz ha nem jön össze. Igenis számítanak a gondolatok.
Kezd el az önkontrolozást. Hidd el én is nagoyn sokszor voltam pesszimista, de az nem segít, csak saját magamat kergettem egy iszonyat örvénybe.
Drukkolok neked!!!!!!!!!!

Babszika!
A bacik eltakarodtak végre?

Ildi!
Örülük hogy az Mr vizsgálatod eredménye negatív lestt. remélem most akkor már jöhet a baba!!!

Akire!
Jó nyaralást!

Vuki!
Nagyon örülök hogy neked is sikerült!!!!!!!!! :D :D :D
Képzeld, 21-én én is 3 babót kaptam vissza. Mind a három fagyit felengedték. Felengedéskor az egyik 2 sejtet veszített, így lett 3 sejtes, a másik kettő meg 7-8 sejtes volt akkor. Mikor mentünk megnézni 10felé akkor mindegyik szépen továbbosztódott, még az is amelyik sejtet veszített. És Wiegandt doki csinálta. Annyira ügyes, figyelmes és kedves volt. Egyáltalán nem éreztem semmit. Egyébként 21-én nagyon kevés beavatkozás volt, asszem 2 beülti és 3 inszem, szóval a 4 ágyas szobában ketten feküdtünk lombikosok. És a ma kiderült hogy a másik lánynak is sikerült a lombik. :D
Nagyon drukkolok neked az uh-hoz!!!!!!!!!!
És remélem hogy 9 hónap múlva tényleg együtt szülünk! :D

Kép
vucuska

Vucuska,
Erre a szuper hírre kapcsolni be a gépet!El sem hiszem!
Nagyon örülök neked és gratulálok!!!
Gondolom hatalmas az öröm,még én is emlékszem milyen szép ez az érzés!
Na de majd igyekszünk mindannyian,hogy le nem maradjunk!
Ugye lányok???
Vigyázz magadra!

Puszi
Orsi
orsiborsi

vucuska: Köszönöm és a próféta szóljon belőled és sikerüljön az inszem. Valamelyik...
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Vucuska!
Gratulálok,akkor lehet hogy ikrek,jaj de jó. :lol: :lol: :lol:
Köszönöm hogy gondoltál rám,már könnyebben vagyok és nem adom fel,leszek én még anyuka. :lol:

Szeretném mindenkinek megköszönni,hogy biztattatok és erőt adtattok ebben a nehéz helyzetben.
Örülök és puszilok mindenkit.

Mi most egy picit pihenünk,de közben érdeklődünk hogy van-e lehetőség a férjem spermájának erősítésére.
Ti nem tudtok valamit?
Ha esetleg valaki tudna valamit,szívesen vennénk.
Előre is köszönjük.
kata80

Szia Kata80!

Az én férjemmel C és E vitamint szedettek 3 hónapig (ha jól emlékszem, mindkettőből napi 1000 mg-ot). Meg volt olyan doki, aki cinket is javasolt.
(Hogy a vitaminkúra segített-e vagy csak az idő, azt nem tudom: előtte volt egy 3 hónapos kúrája egyéb gyógyszerekkel és hormoninjekciókkal - na ettől katasztrofális szintre süllyedtek az eredményei. Ez után jött a vitaminkúra, ami után visszaállt az eredeti állapot.)
Sok sikert!
vuki124

Szia Gyorfitimi !

Ahogy olvastam a leveledet, eszembe jutott, hogy már írtál a betegségedről, kérlek ne haragudj, hogy elfelejtettem !!!

Remélem Nálad nem kerül sor semmilyen műtétre, hanem mielőbb elkezdődhet a babaprogramod !
És fel a fejjel, előbb vagy utóbb mi is anyukák leszünk ám ! :lol:

Én csürörtökön megyek a kórházba és akkor kapom meg az időpontomat a műtétre...hát mit ne mondjak, nem ugrom ki a bőrömből örömömben.

Neked pedig nemsokára eljön a konzultáció időpontja, nagyon drukkolok !!!

Vuki, Vucuska bíztassatok minket, sok erőt ad nekünk ! :D
rilla_

Sziasztok!

Vucuska!
Őszintén örülök neked és remélem, h csodaszép hónapok várnak rád!

Hogy a bacik eltűntek-e, azt még nem tudom, de ma voltunk kontrollon. Apa leadta a fiúkat, engem meg megcsapoltak (20. napi).
Szóval, most várunk.

Viszont most rohannom kell.

Szép napot nektek!!!!!

babszika

Vucuska!

Nagyon nagyon örülök a hírnek!!!! :lol: :lol:

Pihizzél sokat, hogy növekedjenek a babók...

Gratula!

Kép
bobcsike

Sziasztok

Bocsi, a betolakodásért, de megszeretném kérdezni, hogy hogyan zajlik az első "találkozás" a BMC-be? Nekünk úgy volt hogy október 20án kell mennünk, de az előbb telefonáltak, hogy menjünk most 23-án :D

Nálam van a probléma pcos vagyopk, férjem rendben van, 15 hónapja nem jön össze a tesó baba :cry: :cry:

Babszika: Üdv itt 8)

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Kérlek ne haragudjatok a bepofátlankodásért!
Először is: Gratulálok annak, akinek már sikerült!

Kérdezni szeretnék...

Ma kaptam meg a második decapeptyl szurit, és utána kb. 2 óráig
nagyon piros és dagadt volt a bőröm. Ez normális?
A tegnapit szinte észre sem lehetett venni, és most aggódok hogy esetleg rossz helyre ment, és ezért nem fog hatni.

A másik kérdésem az lenne, hogy látom van köztetek vidéki is,
mi is Szolnok megyéből járunk fel, van lehetőség utiköltség támogatást kérni?
Nemrég hallottam hogy régebben volt ilyen, de a BMC-t nem birom felhivni(nem veszik fel a telefont), a háziorvosom pedig nem tud róla.

Köszönöm:

Bea
bea1979

Bea,

Én is szúrom a Decát, és van, mikor nekem is bepirosodik, sőt néha viszket is. Attól függ éppen, hogy sikerül. Attól is lehet, hogy feszül a bőr. Emiatt szerintem ne aggódj. Nem nagyon mehetett rossz helyre, ha bőr alá szúrtad.

Vucuska,
Ez aztán a hír.......de jó, nagy gratula. Bárcsak én is követhetnélek.

Puszi mindenkinek.
vic12

Vucuska,
Láttad, hogy ráadásul lap tetején vagy. :D
vic12

Vucuska gratulálok :D :wink:

Kép

csibe
csibe32

Edinka !

Én majdnem egy hónapja voltam az első konzultáción....annyi történt mindössze, hogy megvizsgáltak, valamint nyitottak nekünk egy aktát.
Pár rutin kérdést feltettek (első menzi, ciklus hossza...stb.), aztán kapsz (kaptok) beutalókat a kivizsgálásokra, a többi pedig már egyénenként változó.
Sok sikert a tesó babához ! :D

Babszika !

Mi még nem ismerjük egymást !
Neked volt már beültetésed vagy te is még az elején tartasz a babaprojektben ?
rilla_

Bea1979 !

Utiköltséges papírt a háziorvostól kell kérni, mi kocsira kértük mert csak úgy tudtunk felmenni. ( az indok a kocsira, ha kérdezik : tömegközlekedéssel nem tudsz időben odaérni a kezelésre-beavatkozásra , és nem késhetsz...)
A BMC-ben lepecsételik a lányok és a dokinak is rá kell tenni a pecsétjét.
4 rublika van rajta, ha betelik akkor beadhatod az OEP-hez, kb 30 nap múlva fizetnek. 21 Ft-ot számolnak el kilométerenként (azt, hogy a Szolnok - BP hány km Ők határozzák meg táblázat szerint
(a Salgótarján-BP 110 km táblázat szerint, valójában 120)

Kata
kata0411

Kata, Bea !!

Én is bekapcsolódnék a beszélgetésetekbe az utazással kapcsolatban !
Azt hiszem én is érdekelt leszek ebben a témában, mert én Sopronból fogok Budapestre ingázni.

Nekem majd csak tavasszal kezdik el a lombikot, mert előtte lesz egy műtétem+fél éves hormonkezelésem és a kérdésem az lenne, hogy az előtte lévő útakat (amiket ugyancsak a BMC-be teszek majd meg), azokat is támogatja az OEP vagy csak azokat az útakat, amik konkrétan a lombikprogramhoz kapcsolódnak ??
rilla_

Kata:

Mi közel lakunk egymáshoz, én Őrhalomból fogok járni Pestre!!
Az jó, ha lehet kérni útiköltségpapírt :D
Akkor a házidokitól kell kérni, és Pesten meg lepecsételik majd?!

Kép

Kép
edinka

Vucuska!

Gratulálok!!!
Ez fantasztikus, látod vannak csodák.
Ez az amiről beszéltem, erre várok igazából én is.
Remélem hatásos volt a parajdi sós víz.

Ma voltunk UH-on , egyenlőre úgy nézz ki minden rendben van.
Fájdogál a hasam ez azért van a doktornő szerint , mert a baloldalon mivel eltávolították a petevezetőmet ezért a petefészkem a méhem fölé és mögé hajlott és az ovuláció miatt ez nyomja ezért érzékeny.
Hó közepén fog megjönni és 2-3 napos UH-ra kell majd mennem és meglátjuk a hogyantovábbot.
Nagyon kedves volt és megint mindent rézletesen elmondott és tök alaposan óvatosan megvizsgált.

Vigyuka nagyon magadra és milliószor pusszantalak.

Látom a régiek közül nem nagyon maradtatok.
Üdvözlöm az újonnan csatlakozó leányzókat.

bonya

Kép

Kép
bonya

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj. 3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 1 db 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

VUCUSKA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!:)

Babszika a párom is ma reggel volt a kiskatona vizsgálaton. Húúú jó lenne ha mind2 fiúnak ok lenne az eredménye. Pénteken kell hivni őket, REMÉLEM sikerül. Már izgi vagyok az eredmény miatt!
Akkor drukk nektek!!!!!!:)
babu69

Rilla!

Egyenlőre nem volt beültim és remélem, h nem is lesz! Én az első inszemre várok, mert 2006. jan. óta nem jön össze a baba (még terhességre utaló zebrám sem volt).

Szia edinka!
Azt hiszem, h az első konzihoz tényleg nincs már mit hozzáfűzni. Az valójában egy "tényfeltárás" :wink:

Bonya!
Örülök, h jó híreket kaptál!!!!!

Babu!
Akkor lehet, h találkoztunk is vele :) :wink:
Ne is mondd, emrt én is egész nap izgultam és még fogok is. Remélem, h mindkettő fiú végre nega lesz!!!!!

babszika

Küldöm mindkét otthonba a baciűzőket!!!! :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kata!

Köszönöm szépen a segitséget!
(A háziorvosom asszisztense ezek szerint átvágta a fejem, szerinte ők nem adhatnak!!), de akkor visszamegyek kikövetelni.

Bonya:Köszönöm az üdvözletet!
Ha nem baj, néha benéznék Hozzátok, nagyon nehéz ez a lombikprogram lelkileg, látom ti egymásból azért tudtok kicsit erőt meriteni.
Én 29 éves vagyok, 2éve nem védekezünk, nyár eleje óta járunk a BMC-be.
Nálam mindent rendben találtak, a férjem eredményei alapján viszont Dr. Zeke a lombikot javasolta.
Tegnap óta szúrom a decát, és várom 15-ét, akkor kell felmenni hozzájuk, ha minden ok. indulhat a stimuláció.
Próbálok nagyon bizni benne, hogy minden rendben lesz, és elsőre sikerül.

Üdvözlök mindenkit: Bea
bea1979

Vucuska!

Köszönöm szépen a biztatást. Igyekszem tényleg pozitívan állni a dolgok elé. Miért pont nekem ne lehetne babám?
Köszike ez a lelki fröccs megint adott egy ideig erőt, és az elkeseredés kicsit háttérbe szorult. Szuper, hogy van ez a fórum!

Rilla!

Semmi gond, hogy már kérdezted, én sem tudok mindent elsőre megjegyezni, hiszen még nem olyan régóta beszélgetünk egymással.
Nyugi a műtét miatt. Babó lebegjen a szemed előtt.

Babásodást mindenkinek, és továbbra is le azokkal a fránya bacikkal!!!!

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Kata!
Én is úgy tudom hogy a férjednek sok vitamint kell szedni és az E mega C vitaminok a legfontosabbak. Akiknek hasonló problémáik voltak úgy tudom hogy nagyon nagy mennyiségben szedték ezeket.l Valamint a cink is nagyon fontos. Megnéztem most neked hogy ez legnagyobb mennyiségben a búzacsírában meg a tökmagban van. E vitamin a búzacsíra-, napraforgóolajban meg a különböző magvanban van.
Valamint még a Maca-ról hallottam hogy jót tesz.

Bobcsike!
De jó hogy jelentkeztél! :D
Mi újság veled?
Mikor kezdtek?

Edinka!
Amiket Rilla írt én is azokat tudom leírni. Elég gyorsan túl estünk az első megbeszélésen.
Az összes korábbi leletedet vidd magaddal, esetleg már fénymásold is le őket, mert az ottani anyagba szükség van rájuk. Illetve ha van beutalód azt is.
Megkapod majd a 3 vérvizsgálatra ( menstruációd meghatározott napjain kell menni, ez a hormonvizsgálathoz kell) valamint a nőgyógyászati vizsgálatra a beutalódat, valamint a férjed 1*-i vérv- és spermaizsgálatra. Majd időpontot kell kérni ezekre a recepción a megbeszélés végén. ezeket a vizsgálatokat mind ott megcsináják.

Vic!
Most már te jössz! Ez tuti!!! Ha nem vetted volna észre z abc-ben háulról megyünk most előre: Vuki, Vucuska, Vic. :D :D :D
Szóval hajrá! És csak nyugodtan!

Csibe!
Aranyos vagy.
Veletek mi újság?

Bonya!
Örülök hogy jól alakulnak a dolgaid.
Jelentkezz amikor tudsz és remélem hamarosan örömhírrel jössz! :wink:

Bea!
Gyere nyugodtan ha bármi kérdésed, problémád van és megpróbálunk segíteni.
Tényleg elég megterhelő a lombik, különösen a long. Nekem is az volt. De, hidd el hogy meg lesz az eredménye. Tudod a sikerért meg kell szenvedni.
Nekem is zeke a dokim és nagyon ügyes. Én is valószínű 15-én megyek hozzá uh 16 helyett mert a progiszurim addig elég. Aztán vagy lesz uh vagy nem.

Gyorfitimi!
Örülök hogy pozitív dologként vetted az üzenetemet és nem sértődtél meg. :)
Tudom hogy nagyon nehéz, de erősnek kell lenni.
Én is annyi kudarcot átéltem és nem hittem hogy valaha sikerülhet, de most mások voltak a körülmények vagy nem tudom....
Nagyon kívánom hogy minél előbb te is örömhírrel jöhess!!!
vucuska

Vucuska!

Köszönöm!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
gyorfitimi

Viky köszi a baciűzőt!!!!!!!!:) Drukkolok neked, te is V betüs vagy!!!!:) EZ JÓÓÓ!!:)

Babszika mutattam a fotódat a páromnak, de azt mondta h. nem látott ott titeket. Mondjuk ő korán ment első volt!:)
babu69

Lányok !

Holnap kell mennem a kórházba, hogy megmondják a laporoscopiás műtétem időpontját....a Kanyó doktornő azt mondta, hogy először hozzájuk menjek a 3. épületbe, de ők nem a 9.-be vannak ????
Még sosem jártam a kórház egyik épületében sem, kérlek segítsetek, ha tudtok !!!

Babszika !

És mikorra várható az első inszemed ?....és hogy-hogy csak most lesz az első ?
rilla_

Vucuska

Most még nem kezdünk, úgy dönöttünk. Képzeld itt Békéscsabán van egy meddőséggel foglalkozó szakember aki Aviva tornát oktatott nekem és folyamatosan járok hozzá méregtelenítésre (holt tengeri iszap pakolással egybekötve). Minden nap tornázok és ő folyamatosan végigkíséri amíg terhes nem leszek :shock: . Hát nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy még ezt megpróbálom és utána BMC.

Nagyon szorítok az ultrahanghoz...Pusza

Kép
bobcsike

Bobcsike!
Akkor remélem nem kell mennetek a BMC-be és spontán összejön a babó! :wink:

Kép
vucuska

Rilla!
Remélem, nem lesz inszem! :lol:
De ha mégis, akkor az attól függ, h ma milyen eredménye lesz apának........... :?
Az pedig, h hogy-hogy csak most lesz, az egy nagyon "jó" kérdés.
2006. jan-tól 2007.júl-ig vaktában lövöldöztünk. Tudtam/éreztem, h vmi nem stimmel, de a SOTÉn(!!!!) csak elrakták a pénzem és nem foglalkoztak velem.
Majd regisztráltam ide a babanetre és kiderült az itteni infokból, h tuti pcos vagyok. Bejelentkeztem a MM-be és júl-ban kiderült, rekordtartó IR-es vagyok és iszonyú hormonképem van (addigra már majdnem 20kg-val voltam több).
Azóta javulok és most jött el az idő, h BMC-be is elmenjünk, mert még mindig nem volt zebrásom.

babszika

Sziasztok!

Múltkor előkerült témában, de most sehogy sem találom. Tudja valaki, hogy a beültetés után mennyi ideig nem ajánlatos repülőre ülni? Lenne majd egy utam, amit nem szeretnék kihagyni, de az a baj, hogy nem tudok előre tervezni a lombik miatt. :cry:

Egyébként ez a lombik dologl mennyire nehezíti meg az embert? Nagyon sok plusz kiló feljön ilyenkor? Lassan már két hónapja elkezdtem mozogni (tornázni, futni), mennek is (lassan :evil: ) lefele a kilók, de nem tudom, hogy a gyógyszerektól mennyi fog visszajönni.

Rilla!

Lehet hogy abban a 3-as épületben lehet valami, mert pl a HSG-t másik épületben csinálták, a számát sajnos nem tudom. A helyedben azt csinálnám, hogy kicsit hamarabb bemennék a BMC recepciójára ilyenkor soron kívül oda lehet menni, nem kell sorba állni (amikor HSG-re mentem jól le is szúrtak hogy minek álltam sorba) aztán ott már csak megmondják hova kell menni.

(Rodin)
rony77

Babszika,

szerintem itt nagyon jó helyre kerültél, és itt tutira segíteni fognak Neked és LESZ zebrád ! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy a párodnál is minden rendben legyen !!

Engem szept. 22-én fognak műteni (tegnap mondták meg), tele a gatyóm ! :?

A hormonokra visszatérve....nekem azt mondták, hogy valószínűleg a műtétem után hormonkezelést fogok kapni fél évig(GNRH...nem nagyon tudom mi ez), szerinted, szerintetek ennek milyen hatásai vannak....félek, hogy meg fogok tőle hízni, vagy hogy szörzetnövekedést okoz ! :(
Ha valaki hozzá tud szólni, kérlek írjatok !
rilla_

Rony,

én úgy hallottam, hogy terhesen egyáltalán nem tanácsos repülőre űlni, de lehet, hogy ez csak egy tévhit ! Szerintem kérdezd meg erről a dokidat !!

Engem is érdekelne az a téma, hogy melyik gyógyszertől, szuritól hízik meg az ember...kicsit tartok ettől ! :?
rilla_

Sziasztok!
Rony! Rilla!
Én túl vagyok 5 stimun (inszem) és egy lombikon. Én azt gondolom semmit nem híztam a szuriktól. Szerintem ez teljesen alkat és szervezet függő! Van aki hízik, van aki nem! Szerintem mozogni kell és figyelni a kajára. Ennél többet nem tehettek és tudom, hogy fontos ez is, de most nem ez a legfontosabb. :)
Rilla!
Ki fog műteni??? Dr. Lintner???

Kép
kira76

Rony,

Én úgy tudom az elsp 3 hónapban és a 8 hónaptól nem ajánlják a repülést.
Én most tartok az első lombiknál, nem híztam szerintem 1-2 kg-nál többet, lehet, annyit se. De mozogni nem nagyon van kedvem, mert a peték miatt feszül a hasam, itt-ott szúrkál. Vagy így nem jó vagy úgy, már várom, hogy leszívják a petéket, és egy kicsit könnyebb legyen.
vic12

Rilla!
Az embernek ilyenkor mindig tele van... ez már szinte természetes :( :)
Viszont egyet kell értenem az előttem szólókkal: totál alkat függő a hormon.
Az, h ki mitől hízik, az megint alkatfüggő. Mint a fogigátlók. Nekem ez jön be, neked az.... ezt sajna nem lehet előre 100%-osan tudni.

babszika

Sziasztok!

Vic!
Mikor lesz a leszívás?

Rony!
A repüléssel kapcsolatban kérd ki a dokid véleményét. és ismertem olyan lányt aki olyan 4-5 hónapos terhesen repült Ausztráliába. :shock:

Rony, Rilla!
Én egyáltalán nem híztam a szuriktól.

Kép
vucuska

Vic!
Azért ez milyen vicces - már ha szabad ezt mondanom.
Most azt várod, h leszívják, aztán meg azt, h visszategyék.
Tiszta bolondok vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Köszi csajok!

Ez a repülés kb 2-3 héttel a beülti után lenne. Lehet akkor még problémásabb a dolog, nem? :? Na megkérdezem majd a dokit, úgyis megyek hozzá jövő héten.
Na a szerda nem lesz majd unatkozós. Kora hajnalban kell bemennünk biopsziára, meg kell várnom a műtét végét, majd rohanni bevinni a BMC-be. Amúgy is vezetésben olyan nagy a rutinom 8) de majd megoldom. :D

Rilla!

Téényleg, erre a szőrnövekedésre nem is gondoltam eddig áááááááá :shock: Nem szeretnék Chubakka lenni :lol:
A 22-re ne is gondolj, ráérsz még azzal foglalkozni. Nézd a jobbik oldalát: megúszod a HSG-t is egyben az altatással. Ez egy nagy pozitívum (legalábbis nálam)

(Rodin)
rony77

Remélem, hogy tényleg nem fogunk meghízni ettől a sok "kémiától" ! :roll:

Kira !
Dr. Lintner Ferenc dokibácsi fog műteni ! Miért ??...te is voltál nála ??

Babszika !
Van már valami hír Apáról...milyenek az eremények ?

Rony !

Az altatást így sem úszom meg, ez rendes altatásos, hasfelvágós, bennemturkálós műtét lesz ! :?
Csak legyek rajta túl, onnantól kezdve már csak egyenes út vezet majd a babámhoz ! :lol:
rilla_

Rony !

Reggel írtam privit, megkaptad ?
rilla_

Rony,
Mi már rég lefoglaltuk a jegyet még januárba, mert angiliába mentünk volna a férjem barátaihoz, és láss csodát terhes lettem áprilisban, így a júniusi útunkat buktuk...de én nem mertem repülőre szálni, pedig az orvos is azt mondta, hogy mehetek nyugodtan...de inkább nem. Az egyik rokonom ismerőséék is mentek egy-másfél hónapos terhesen és sajnos elvetélt a lány...én nem mertem megkockáztatni...szerintem nem éri meg...
attól függetlenül megkérdezheted a dokid!

üdv
Kriszta
tubikriszta

Kriszta!

Köszi, hogy leírtad, így ezek alapján nem valószínű, hogy kockáztatni fogok. Első a babaprpject per pillanat nálam.

Rilla!

Igen, már válaszolok is :)

(Rodin)
rony77

Rilla!
Ő az én Dokibácsim!! :) Pont elötte lévő nap voltam Nála és ha tudtam volna a neved, biztos mondtam volna, hogy mész és nyugtasson meg Téged! Nagyon jó kezekbe leszel! Ne izgulj! :) És nem vagyok elfogult!!!!! De majd meglátod! :)

Kép
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?