Sziasztok!
Pár sorra bejelentkezem. Ne haragudjatok, ha nem gratulálok, írok név szerint, mire átvergődtem magam 4-5 oldalom, kiment a fejemből, mit is akartam
Szeretnék mindenkinek gratulálni, akinek már kiderült a babóca neme!

Úgy látom a kisfiúk vannak többségben.
Én holnap megyek a Bolgárkerékbe AFP-re, vagyis az integrált teszt második fordulójára. Péntekre pedig kértem egy UH időpontot tőlük, mert szeretném végre megtudni, hogy ki is lakik a pociban
A neven addig nem agyalok, amíg nem tudok biztosat. Az anyósom pedzegeti, hogy ha fiú lesz, akkor Györgynek "kell" elnevezni, hogy a nevet továbbvigye. A nyáron halt meg apósom, aki György volt, szerintem azért ragaszkodik ehhez ennyire. Meg persze a párom is Gyuri, sőt az én apukám is az volt.
Én pedig kézzel-lábbal hadakozom ez ellen, tudom, hogy nagy sértődés lesz, de ebben hajthatatlan vagyok. Én hiszem, hogy a név kötelez, és olyan nevet szeretnék adni a kicsinek, ami nem volt a családban, legyen külön neve, külön életútja.
Anank idején Száva miatt is morgás volt, nem tetszett néhány családtagnak, aztán megszokák. És szerintem nagyon illik Szávára a neve, mindenhol felfigyelnek rá, és pozitív értelemben. Nekem tetszik, ha egy gyereknek különleges neve van. Zeti, egyetértünk ebben, amit írtál, hogy miért nem akartad apukád nevét adni Zétinek.
A dühromaiddal nem vagy egyedül, én is nagyon sokszor vagyok ideges és ingerült, néha legszívesebben lecsapnék valakit
Pénteken pl. a közértben egy olyan 60 körüli pasi állt előttem a kenyérnél, szépen vártam, hogy válasszon már egye és odaférjek én is, aztán mikor már a negyedikat vette kis és tapizta össze, akkor rászóltam, hogy marha gusztusos dolog, össze fogdosni az összes kenyeret. Nagyon nem tetszett neki, de én sem hagytam magam, jól beolvastam neki. De jólesett
Verus, szerintem sem lesz gond a magas AFP miatt, nekem is magas volt Szávával, szerintem az alacsony az íjesztőbb.
Olyan hihetetlen, hogy lassan félidősek lesztek néhányan. Rohan az idő.
Nem is tudom mit akartam még....
Nagyon örülök a lehülésnek, a hétvégét nagyon nehezen viseltem, csak fetrengtem a jól lehűtött szobában, ki sem dugtam az orrom, csak pár percre, amíg teregettem.
A hidegfronttól most viszont szédülök és fáj a fejem, már aludtam is egyet délelőtt. Azt várom, hogy mikor tér vissza már az energiám, annyira rossz ez az enerváltság, hogy nincs erőm és kedvem semmihez
Úgy érzem, jóval nehezebb nekem ez a terhesség, mint 8 éve Szávával. Ebből látszik, hogy tényleg jobb fiatalon szülni.
Irigyelek titeket, hogy ennyi mindenre van energiátok, jóga..stb....
Puszi mindenkinek, igyekszem mindennap jönni kicsit