Pandi!
Köszönjük a bókot!
Dóri nagyon kis vakmerő, ahogy feláll a székre, gondolom a szívrohamok kerülgetnek egész nap...
Rendkívül mozgékony, és hogy ilyeneket csinál, őrület!
Nálunk Viki volt olyan, hogy 6 hónaposan ült, 7-8 hónaposan állt, aztán felállt, majd elkezdett a járókában körbe lépegetni és elfelejtett mászni. Aztán 11 hónapos kora körül eszébe jutott, hogy kimaradt a mászás

és akkor elkezdte. Először hátrafelé, majd előre. Így 14 hónapos koráig nem volt hajlandó menni, akkor is nagy noszogatásra indult csak el.
Lili meg kúszik egyfolytában, már fejleszti a mászás irányába a dolgot, de a keze még nem elég erős hozzá- viszont nem akar felülni, bár a babakocsiban, meg a pihenőszékben megül, és ha tartja valami a derekát, akkor fel is ül, de fekvésből nem. És most az a mániája, hogy fel akar állni... Amikor fel akarom emelni fekvésből, megfeszíti magát és már támasztja is ki magát a lábával, hogy állhasson...
Ja, és kúszás közben mindent leszed, kipakol, kedvenc célpontja a kandalló piszkavasa...
Little!
Örülök, hogy te is visszanéztél hozzánk, csatlakozom Pandihoz: várjuk a fotókat!!! Imádjuk őket nézegetni!!!
8 fogatok van???????? Ezt hogy csináltátok? Kibéreltétek a fogtündért???
Vera!
Örülök, hogy jobban van Márk, és sajnálom, hogy betegeskedsz. Főleg a tejcsi miatt

De az a lényeg, hogy Márk mást megeszik, mert akkor lenne baj, ha csak a szopi kéne neki, de nem lenne mit megenni. Nekem is megcsappant a tejem, mikor nyáron beteg voltam, akkor Lili sok bébigyümit megevett, utána mikor visszajött a tejci, akkor meg hetekig nem adtam neki mást, mert nem igényelte.
Lagziba mentek? Volt már Márk nélküled éjjel? Kíváncsi leszek, hogy fog "szerepelni"?
Szóval tegnap este adtam Lilinek a Hipp-es Jó éjt papit, csokisat.
Utána fürdés, majd két cici kievése, és láss csodát..... 5-IG ALUDT!!!!! Meg sem mukkant addig!!!!
5-kor evett egy kicsit, majd fél 7-ig visszabólintott, akkor rendesen cicizett és aludt még egy órát. Szóval végre csicsikáltam egy jót..
Ami a különköltöztetést illeti, Lili kb. 3 hete külön van, ennek ellenére ugyanúgy képes felkelni 5-ször is egy éjjel, ha éppen jön a foga, front van, telihold, szél, eső, meleg, stb.stb.stb.
De ha nincs semmi zavaró tényező, akkor alszik 4-5 óráig.
Most a legújabb felállás az, hogy apa alszik a csajokkal egy szobában, mert ha mellettem alszik, akkor attól retteg, hogy mikor Lilit ciciztetem, véletlen álmában ráfekszik...
Persze ez tutira nem fordulna elő, mert Lili velem nyomul egy párnán, szóval egy embernyi helyet foglalunk el ketten, apa pedig a ráfekvéstől való félelmében, teljesen becsúszva a falhoz, az oldalán fekszik, vigyázzban....
Aminek ugye az a következménye, hogy nem alszik jól, reggel fáradt, így inkább beköltözött a csajokhoz, Vikike legnagyobb örömére, mert legalább nem jön át, mert van kihez odabújni éjjel
Én pedig szállítom magamhoz Lilikét. Ha sokáig alszik, utána már nem viszem vissza, de ha 2-3 óra felé kel fel, akkor visszateszem, következő cicinél ismét viszem, majd úgy 5-6 óra felé már nem viszem vissza. Így legalább tudok valamennyit aludni.
Ez még egy korábbi kép, de azt hiszem még nem tettem fel ide:

Istenem, add hogy cici legyen a menü!!!