A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Katuci!

A vaterán találtam, lehet kapni ingyenes próbamintát. Ezt szerettem volna kipróbálni vele. Azért köszönöm.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy múlt héten pénteken kibújt a kis foga Máténak alul, bal oldalon. Most úgy tűnik, hogy úgy, mint Katuciéknál jön a mellette levő is. Úgy názem, hogy mi vagyunk a legsúlyosabbak. a 8700 grammunkal. Bár Máté hosszú baba már a 80-as ruha pont jó ránk max az ujja egy kicsit hosszú.

Kitartást nektek is Katuci! És nagyon édes a kiscsajod! Örülök, hogy ránk nézel néha.

Pandi,

köszönöm szépen a belépő kupont. Én is pénteken kaptam meg. :-)

Boeske,

én is a Dentinoxot használom. Pont a napokban kaptam mailt arról, hogy ezek a kencék önmagukban nem elegek, mert csak helyi érzéstelentők, kell a homeós pótlás is.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Nekünk nincs fogunk egy sem,bár alul már nagyon látszik,hogy jönni akar.Domi ordít a dentinoxtól,Bálint fiam hálásan cuppogott éret,ő utálja. Nos mi már 9 kg felett vagyunk súlyban és mi is javában 80-ast hordunk mindenből.Hajunk viszont továbbra is csak jelzőleg van szőke szösz formájában. :lol: Domi halad,úgy mint a kukac,kúszik és nagyon gyorsan halad. Nem mászik és nem is ül magától,de gyors mint a villám, és ha felültetjük gyönyörűen ül percekig.Kb 2 hete elválasztotta magát és hosszas unszolás után sem kellett többet a cici,pedig előtte mindenre az volt az orvosság.Hát ez van,mostanára el is apadt a tejem teljesen. Érdekes,de a bátyust is pont 7 hónapig szoptattam.

Eszter

Kép

Kép
anubias

A kuponokat szívesen :D

Mi most nagyon szenvedünk a fogacskákkal, jön a harmadik, és lehet a negyedik is egyben :roll: Piros az arcunk is. Homeos már nem segít.

Eszter,
Tejcsit sajnálom, de azért nagyon szép az is, hogy eddig tudtad szoptatni!! Ügyesek voltatok!

Vikci,
Mi se vagyunk vékonykák :wink: :lol:

Vera,
Nálunk olyan nincs szerencsére, hogy semmit nem eszik, tejcsi mindig jöhet, akár napi 24-szer is. Dórinak jó étvágya van, főleg, ha a mi ételeinkből is kaphat. Zabagép :oops:

Andrea,
Zsófi tüneményes! Tényleg régen jöttél, írhatnál gyakrabban :wink:

Hordozás: Nekünk Mt-nk van, és nagyon imádjuk. Csak azt bánom, hogy nem hamarabb vettük meg! Ezt is lehet csípőn, de azért ilyen súlynál, már nem igazán jó. Inkább háton kell hordozni, mert a medencének, gátnak stb. árt. Mondjuk én se háton hordozom, csak egy kicsit okoskodtam :lol:

Katuci,
Nálunk nem kötelező lesz ez az oltás, csak adható. Ti miért nem akarjátok? Csajok gyönyörűek :wink: Ti szeretnétek 3. babát?

Hoztam pár képet, sok lesz bocsi :oops:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Pandácska!

Gyönyörű! :D És már ilyen kis ügyes is :shock: :D Nem semmi a gyerekszoba berendezése sem, jó lehet nálatok gyereknek lenni! :D :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Pandi!
Örülök, hogy te is benéztél ide, bár én mindennap olvasom a blogod :wink: , úgyhogy én már láttam ezeket a tündéri képeket, bebee :-):-)
Igen, tervben van a 3. baba, csak még az idejét nem tudjuk.
Vagy 1-2 éven belül, vagy 2 év után visszamegyek dolgozni 1-2 évet dolgozom és úgy. Majd attól függ, hogy milyen munkám lesz, anyagilag hogy állunk, stb.
Az oltást azért nem szeretnénk, mert nem vagyok oltás-párti, sőt oltásellenes vagyok... szerintem többet árt, mint használ. Ami kötelező, azt kénytelen-kelletlen beadatom és próbálom homeóval enyhíteni a mellékhatásokat, de ha felajánlanak egy oltást, ami ingyen van, de nem kötelező, akkor köszönöm, nem kérjük. :-)
Sok olyan családot ismerek, akik minden ellen beoltatták a gyereküket és amióta közösségbe került, 2 hetet beteg, 1 hetet megy, és ez így megy folyamatosan. Szóval lehet, hogy azt a betegséget éppen nem kapja el, de a többit igen, mivel az immunrendszere állandóan bombázva van felesleges legyengített kórokozókkal.
De ez az én véleményem, nem akarok erről "nyilvános vitát" nyitni, csak ha már kérdeztél, válaszoltam :D :D :D
Fogzásról: gondolom most nagyon megviseli Dórit, de ezen ne csodálkozz, főleg, ha több is jön egyszerre. Aztán ez is elmúlik egyszer, ne aggódj! :wink: :D
Ja, a blogodba nem írtam, de innen "üzenem", hogy jó, sőt nagyon jó anyuka vagy! Ilyen próbálkozása mindenkinek van, nekem is volt és van is, de ez nem jelenti azt, hogy önzők vagyunk, vagy nem szeretjük a gyermekünket. Ne emészd magad! oké????!!! :-) :-)

Vikci!
Szinte mindennap olvasom a blogotokat és jókat mosolygok Máté sztoriin! :-)
Remélem már nem kell annyit melóznotok a ház körül! Pihenjetek is egy kicsit! :-)
Mi most egyfogú boszorkák vagyunk :-), de már beindult a mellette lévő és fölötte lévő is. Szóval gondolom, nem maradunk így :lol: :lol: :lol:

Eszter!
Nagyon szép dolog, hogy eddig szoptattál, ha pedig a pici maga választja el magát, az azt jelenti, hogy neki köszöni szépen, ennyi untig elég volt! Szóval ezen kár "paráznod", már megkapta azt a minimumot, amire az immunrendszerének szüksége van. :-)

A Dentinoxot lehet, hogy írtam már, hogy Vikinél sokáig használtam, de Lilinél nem tudom, mert szabályosan hányt tőle. 3-szor próbáltam neki bekenni az ínyét, de mindig egy óriási nagy böfi lett a végeredménye, amitől rendszerint meg akart fulladni :-)
Úgyhogy abbahagytam.

Most mennem kell, majd később dobok fel egy-két képet a kis össze-vissza kalandozó Lilikéről :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Jó reggelt/napot!

Hát ez a mai nap felénk szépnek nem igazán mondható, reggel mikor vittem Vikit az oviba 8 fok volt... nem túl bizalomgerjesztő az idő :?

Tegnap este már nem értem ide, de most teszek egy-két képet.

Kép na most megjavítom ezt a radiátort....

Kép a fenébe, most lebuktam.... :-) :-)

Kép csak azt tudnám, hogy mért nem tudom ezt a tehenet innen kiszedni?????? :D

Kép hello! :-)

Kép valahogy fel kéne másznom a tesó mellé... :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Katuci!

Lilike tündéri! Látom nálatok sincs gond a felmosással :wink: Eszti is már utánam kúszik a fürdőszobába is :oops:

teszek fel én is pár Eszti fotót:(Petit nem igazán lehet mostanság fotózni, folyton elszalad, meg szól, hogy neeeeeeeee :oops: )

Kép Kép Kép Kép így tudok tapsolni :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, és volt szó a méretekről, mi még 3-as pelust hordunk, és beleférünk a 68-as rucikba 8) :wink: (de már nem sokáig)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Pandi!
Én is bekukkantottam a blogodba, a kiflis sztori nagyon tetszett...
Nem akarsz írni gyerekkönyveket? Vevő lennék rá!
:wink:

Eszter!
Még mi is fogatlanok vagyunk :wink:

Kata!
A Dologel nevű fogzás segítőt próbáltátok? Nekünk annak az íze tetszik, ráadásul ez csak gyógynövényes. Lányod tündéri!

Nálunk annyi a változás, h. manó egyre többet áll 4 kézlábra és már előre is próbált haladni (egyenlőre egyszerre 2 lábbal sikertelenül, de rendületlenül próbálja).
Éjszakáink egyre jobbak (na ezt nem akarom elkiabálni) sokszor csak reggel 5 körül kel, eszik és tovább alszik 8-ig.
Ma meg végre miután bevágott egy jókora adag bébiételt (karfiolkrémlevest :oops: ) letettem utána aludni és szopi nélkül elaludt egyedül!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Viki,
Köszönjük :D Ez nem a babaszoba, az nagyon kicsi, és nem férnek el benne a játékok, így a nappali egyik sarkát megkapta Dóri. Eszti tüneményes, mi még nem tudunk tapsolni, Dórinak hiába csattogtatom a kezem, nem érdekli. Eszti nem piszkálja a haptapit? Dóri szerencsére nem, de a kortársaink már nem használják, mert a baba felszedi és megrágja.

Katuci,
Én se vagyok oltáspárti, ezért is kérdeztem. Lili nagyon szép kislány, látom ügyesen felfedezi a lakás dolgait, és még radiátort is szerel :lol:
Vendég

Pandácska!

De igen, Eszti is szétszedi már a habtapit és bizony meg is rágcsálja (mivel látta Petitől, hogyan kell :? -mármint szétszedni, a rágcsálásra egyedül is rájött :wink: ) szóval nagyon kell rá figyelni! Fel még nem akarom szedni, mert jön a hideg, és a parketta enélkül nagyon hideg lenne, és ugye ő még nem mászik, és nem áll, majd ha ez is meglesz, kevesebbet fog feküdni a földön, és akkor összeszedem.
A tapsolás meg már egy jó ideje megy, csak eddig főképp a kádban tetszett neki :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

még a habtapihoz: a kisebbik fajta, ami nekünk a számos-betűs, össze van alul ragasztva széles ragasztószalaggal (amivel a csomagokat is le szokták ragasztani) így olyan könnyen nem jön szét. A nagyot még nem volt lelki megragasztgatni :oops: lehet előbb-utóbb nekiállok...

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Eszter nagyon aranyos, és micsoda hosszú lányzó! A comb-hurkái hasonlóak Lilike hurkáihoz... :wink: :D :D :D
És nagyon édesen tapsikol! Nálunk Lilinél a boldogság jele a tapsolás. :-) Amikor nagyon örül valaminek, akkor elkezd teli szájjal vigyorogni, mondogat valamit és teljes gőzzel tapsol hozzá. Amúgy a tapsolást Vikitől tanulta, neki mániája reggeltől estig táncolni-énekelni-tapsolni. Most már ketten csinálják :-)
Viki táncol, énekel, Lili pedig kiabál hozzá és tapssal kíséri :D :D :D
Nagyon édik tudnak lenni. :-)

Pandi!
Én meg úgy értettem, hogy azért kérded, mert te kérnéd :-) De már több helyről is értesültem, hogy valóban nem kötelező lesz, egyenlőre.... csupán ingyenes.
Remélem a mai napotok már jobban telik, olvastam a tegnapit :-) Nem irigyellek, bár nálunk sincsenek most valami jó éjszakák. Lili van úgy, hogy 3-szor is kel, éjfélben, 3-kor és 7-kor. Mint mikor csecsemő volt... :) És most már 3 napja így megy. Előtte úgy volt, hogy egy éjjel 9-5-ig, egy éjjel 3-szor kelés, most meg mindig 3-szor kelés van, de úgy érzem két fogunk jön egyszerre :-(, azért ilyen kis nyűgöske a drága. Ráadásul mintha egy kicsit náthás lenne, meg néha köhint egyet-kettőt. Hát nem tudom, holnapra talán már többet tudunk :-)
Mindenesetre nyugis napot és nyugisabb éjszakát nektek mára! :D

Vera!
Ezt amit írtál, még nem próbáltam, nem is hallottam róla, de most lehet, hogy beszerzem.
Márkról régen tettél fel képet! VÁRJUK!!! :lol: :lol: :lol:

Ma begyújtottunk a kandallóba, ami a nappaliban van. Lilikének így megszűnt az egyeduralma a parkettán, muszáj néha betennem a járókába, ha éppen főzök, tanulok, vagy hasonló, mivel fenn áll a veszély, hogy megfogdossa a jó forró kandallót :-)
Persze ma, hogy apa bejött ebédelni, kitettük a szőnyegre, mert legalább ketten tudtunk rá figyelni, és olyan kis trükkös volt, hogy ártatlan képpel elindult egy kis kendőért, majd a kendőt fogva 3-at fordult - gurult - a parkettán és hupsz, már ott is volt a kandallótól 20 cm-re.... :-)
Persze figyeltük, hogy mit ügyködik, el is kellett onnan terelni a drágát, mert már fordult volna tovább és jól megsimogatta volna a forró vasat :-)
És persze huncutul mosolygott egyfolytában :)

Lili kúszástechnikája a következő: maga elé teszi a két kezét, úgy mint amikor mondjuk az ablakon kinézve támaszkodunk, megfogja egyik kezével a másikat - hogy szét ne csússzon :-) - aztán kicsit előre billenti a fejét, lábát nekitámasztja a parkettának és lök egyet magán. Utána a lábát felhúzza térdre és úgy löki magát előre. Nagyon kis technikás a csaj :D
És így jut el 2 percen belül a nappali egyik végéből a másikba :-)
Közben pedig garázdálkodik. Egyik kezével kapaszkodik a fiókba, a másikkal pedig a fiók feletti polcról pakol... Vagy az újságokat tépi, ha az útjába kerül, vagy pedig a kanapén lévő takarót rágogatja, stb. stb. stb. :-)

Viki!
Egyébként a parkettát tök jól kiszokta fényesíteni közben :D :D :D

Megyek, mert felébredt Lilike. És nemsokára Vikiért is menni kell az oviba.

Szép napot mindenkinek!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok,
Köszönjük a kedves szavakat, bókokat... igyekszem nem eltűnni

Nagyon aranyosak a kis örökmozgók : ) Úgy szeretem nézegetni a képeket ...
Mostanság néha belekukkantok a különböző blogokba is, szenzációsak, komolyan. Párom (Zsófiapu) panaszkodott is, hogy nekünk miért nincs

Nagyon nehéz két napunk volt, vagy az időjárás-változás vagy a fogzás miatt, de huhh, örülök hogy már vége ( csak el ne kiabáljam)

Oltás téma:
Hát igazából én sem vagyok az oltóanyagok híve ( anyukám oltóanyag termelő és kutató intézetben dolgozott világ életében minőségbiztosítási területen, tudna mesélni) de sok helyen hallom, hogy ami/amik ellen véd azok nagyon gyakori gyerekbetegségek, szóval még nem tudjuk hogyan legyen, gyűjtöm az infókat

Néhány kép Zsófiról:

Kép
Kép Kép

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák.

Katuci,

tényleg nagyon kis ügyi a lánykád vagyis technikás. :-) Máté is mindenre felnyúlkál, ha a nappali bútorról leszedtük volna a védő fóliát már karcos lenne. :-) És mintha vasárnaptól elkezdte volna ezt a feneke lába maga alatt és valahogyan próbál haladni típusú dolgot. :-) Boldog hófordulót kívánok nektek!

A habtapit Máté is szétszedi és rágja, de nagyon hideg lenne a föld ha nem lenne letéve. Így hagyom, az apró szemeket kiszedtem, mert arra van nagyon rákattanva a kiskrapek.

Viki,

én is gyakorolom Mátéval a tapsit meg a pápát, Forgatja a kezét vagyis próbálja utánozni. Pár hét és nekünk is menni fog. Nagyon édik vagytok!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsófinak de klassz csörgője van! Nagyon aranyos mármint Zsófi. Hol vettétek? Ha lehet ilyet kérdezni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Január végén becsöngettek, leszóétam ki az,
aszonnya hogy vannekije, ocsó pokróc pléd dunnya takaróu, meg baba, mondom mennyi, aszonya ocso, mondom adjon egyet, azt felhozta Zsófit... nézegettem azóta is a OsanTeskoKorában, de sehol nem láttam még egy ilyen pulyát pedig hát vagy kettőt még vennék... :)

Kép
Kép
zsofiapu

ja vájá anyuka... Zsófit hol vettük vagy a csörgőt, mert nem mindegy ám... :) A csöri meg aszem a Outletben, kint a soroksárin.... vagy az is lehet hogy az Elefániban a Moszkvánál, nem toom , mert az az igazság rossz szülő vagyok.... meglátok valami xirxart és megveszem neki...

Kép
Kép
zsofiapu

Én most nem tudok visszaolvasni ne haragudjatok... de kisdobos becsület szavamra mondom ha lesz időm, az lesz az első... világválságok vannak éppen, de csókolok minden kislánykacsót és ötös a kiskopéknak! :)
Majd verem az asszonyt hogy verje a ... klaviaturát.... ;)
:)
Sok képet ide, hagy lássam kivel mizu! :)
Annyit tudok hogy valaki Fótra költözött, én sokat usztatom a kisjányt, anyja néha síkit a medence széléről, mondom neki ne remegjen, mutassa fel a bébipapit minnyá ott lesz.... tényleg boszi toltál nekik képet ahol uszizik? :) mindenki azt hiszi magától uszik, közben tartom a mellkasát két ujjal.... egy baj van... bazi nagy a bizalom..... nem fél a víztől, éppen ezért még csak nem is nagyon kapálózik csak ha olyanja van.... asszony nem sikítozna annyit má elengedtem volna hogy azért legyen már egy kis félsz is benne... de hát kapnék én mindent akkor csak vacsorát nem.... ti hogy usziztok?
majd még fogok jönni....

Kép
Kép
zsofiapu

Csak pár szó:

Zsófiapu!! üdv ismét körünkben... hozod a formád :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze Andinak is nagyon örülünk, de talán megbocsájtja nekem, hogy Zsófiaput nagyon szívesen olvasgatom- amolyan szívderítés gyanánt... :-) /jókat röhögök közben, de szó szerint... :-)/
Zsófi nagyon édi, most olyan nagylányos lett! :-)
Hát hogy rossz szülő vagy, ez enyhe túlzás.... inkább túl jó :-) :-)
Pandi tudna mesélni a vásárlás rejtelmeiről :D :D (bocs Pandi, nem bántásként mondtam!!! :-))

Vikci!
Köszönjük a gratulációt, már a blogodba írtam, de itt is kívánok boldog hófordulót Máténak! :-)

Most megyek, mert éppen alig látok a náthától, olyan jó kis allergiám van... Esténként elér a takonykór, aztán nem győzöm elhasználni az itthon található összes pzs-t. :-)
És a nagyobbik lányunk még itt rohangászik a hálóingjében, és előhozta a tollaslabdát, hogy játszunk..... :x :shock:
Nem óhajt aludni, azt mondta, hogy nem álmos, mert annyit aludt délután az oviban, hogy eggggyáltalán nem fáradt és muszáj magát fárasztania még egy kicsit....
Mondjuk alig lát, meg néha lecsukja a szemét állva is, de akkor gyorsan belekezd valami új tevékenységbe...
Na, most végre odabújt apához, talán kidől! :-)

Jó éjt mindenkinek!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
:oops: :oops: Nem bántódok meg, bevallom, hogy vásárlási mániám van, azt hiszem ez az első lépés a gyógyulás felé :lol: :lol: De van ám mentségem, mert amióta Dórinak vásárlom a sok játékot, ruhát, azóta magamnak tényleg semmit nem veszek. Ez az igényem lecsökkent nullára, pedig előtte nem így volt. Amúgy Apa is hibás(nehogy ár egyedül vigyem el a balhét :lol: ) mert ő is szeret játékokat venni, és támogat benne. Rákenek mindent :lol:
Azért Lili szépen halad, nem is a technika a lényeg hanem, hogy ügyesen megoldja :wink:

Már mi is fűtünk egy kicsit, mert a kis Porszívónak hideg van a földön
Vendég

Pandi!
A gyógyulásra van remény, ne aggódj!!! :lol: :lol: :lol:
Vikinél én is minden "hülyeséget" összevettem, és a saját igényeim lecsökkentek, kevés ruhával, cipővel is kibírtam, sőt évekig hordtam ugyanazt, anélkül, hogy újat akartam volna venni :-) :oops: (pedig enyhe fokú cipőmániám van... :-) ).
Most Lilinél már nem érzem szükségét, hogy 3-szor annyi játéka legyen, mint amivel játszani tud :D Sőt, a babaruha-vásárlási mániám is lecsökkent. Csak annyit veszek, amennyire igény van, így nem kell sírdogálva pakolnom a kinőtt ruhákat, mert csak néhány darab kerül a padlásra :-)
Vikinek mindenből túl sok volt, és rájöttem, hogy semmi értelme, mert utána meg nem győztük elsüllyeszteni a padláson, vagy itt-ott-amott :-) :-) :-)
/Egyébként szívesen megismernélek személyesen is, mert úgy érzem elég sok közös van a gondolkodásunkban, remélem egyszer lesz rá alkalmunk! :-)/

Mennem kell Vikiért oviba, majd estefelé benézek újra! :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Hopp, most látom csak...

Viki,

Boldog Szülinapot Petinek !!!

Kép
danidaniel

Katuci,
Akkor ez első babás betegség :lol: Mindig azzal magyarázom a dolgokat, hogy kistesónak is jó lesz :lol: Személyes taliban én is bármikor benne lennék :wink:

Viki,
Petinek:
Kép
Vendég

Na tessék, megelőztetek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PETINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! VÁRJUK A SZÜLINAPOS FOTÓKAT!!!

Panda!
Akkor erről még beszélünk! :wink: :lol:
Nem sűrűn járunk Pestre, de azért alkalmanként el szoktunk menni, valamikor ősszel tervezzük, hogy megyünk! :-)
Általában akkor megyünk, ha páromnak van ott üzleti dolga, ami nem sokára esedékes lesz! :-)

Verával mi a helyzet???

egy-két fotó a boszi-fogunkról:

Kép

Kép

Kép kicsit nagyképű vagyok, mert 2 részes pizsim van.....be-beee :D

Kép na még egy kicsit...

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Köszi a köszöntést Mindenkinek Peti nevében! Szülinapos fotók majd szombaton, mert akkor tartjuk a bulit :wink:

Nagyon édesek a babák!

Vásárlás: szerintem is első babás betegség! :oops: :wink:
Pandácska!

Ne hidd, hogy majd a kistesónak jó lesz :( Én is így voltam, aztán nézd meg, Peti szeptemberi, Eszti februári. Amikor Petinek tél volt, Esztinek nyár, amikor Petinek nyár, Esztinek tél, szóval ez van :lol: a tavaszi-ősziből van ami még csak csak, de az is inkább szűkös, vagy bazi nagy :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Nálunk dettó ez van a ruhákkal, Viki nyári, Lili téli.... Most megtaláltam Viki 80-as téli kabátkáját, ami Lilire már majdnem jó, meg van néhány pulóver, de ennyi. Mondjuk Lili jóval nagyobb, mint Viki volt ennyi idősen, de még így sem tudom nagyon a régi ruhákat felhasználni az évszak eltérés miatt. Csak egy-kettőt.
Mondjuk annyira nem is akartam "ráerőltetni" Lilire, mivel majdnem 6 év van a két gyerkőc között, így néhány Viki-féle ruha már nem igazán "divatos", és a sok mosástól elég viseltes is. Meg úgy voltam vele, hogy Lilinek is kijár a saját ruha :-)
Természetesen, nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak az új ruházatot a 2. babánál, és ha mi is így lennénk, akkor azért biztos találnék a zsákokban olyanokat, amit rá tudnék adni Lilire.
Vikinek annyi ruhája volt, hogy akár mindennap is tudtam újat ráadni :oops: :D
Lilit simán felöltöztetem 3 napig is ugyanabba, amennyiben nem böfizi le, vagy nem koszolódik nagyon össze. :-)
A játékokkal meg úgy vagyok, hogy hiába vettünk anno Vikinek össze mindenfélét, nagyon sokat el sem hoztunk a költözéskor, mert már így is alig fért be a sok gönc Viki szobájába...
A többit meg majd akkor tudom Lilinek adni, ha már nagyobbacska lesz.
Vikinek 3 havonta tartok "lomtalanítást" a szobájában, mert mire iskolás lesz, ki kell a sok felesleges holmit hordani, mert egy db könyv sem fog elférni nála :-) :-) :-)
Legutóbbi rakodáskor 7 zsák játékot és egyéb ginc-göncöt vittünk fel a padlásra... és még mindig lenne mit kipakolni... :shock: :lol: :lol: :lol:

Még egy kép, ezt elfelejtettem feltenni:

Kép laptopra kattanva :D

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

teszem hozzá, Peti pontosan 1 kilóval született nagyobbnak Esztinél :) :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Katuci!

Édesek a lányok! :)
És nálunk ugye még az első fiú, a második lány! Ruha szempontjából mondjuk ez szerencsésebb, mint fordítva, mert míg a kislányon elfér a kék, a fiú elég "bután" néz ki rózsaszínben :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Elég nyügis napunk volt, a Manó délelőtt sokat sírt, tüsszög meg köhécsel, úgyhogy holnap lehet, h. doki lesz belőle, bár láza nincs.

Kata!
Kértél képet:
Kép

Kép

Ennyit a habtapievésről (a ragasztó ötlete jó volt):

Kép

Viki!
Petinek Boldog szülinapot kívánok!

Zsófiapu és Andi!
Köszönjük a képeket, lányotok kész hölgy már!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok,

Csak egy gyors kérdés,
van valakinek tapasztalata fogcsikorgatás területén? Néhány napja Zsófi új szerzeményéről kitalálta, hogy jól össze lehet csikorgatni az alsó fogaival. Túl azon, hogy szörnyű hallgatni nem hiszem hogy jót tenne a fogaknak. Please help !

Köszönöm

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Zsófiapu,

rlök, hogy benéztél és jól vagytok. Mi simán elengedjük már vagy három hónapja Mátét a vízben bár mi még a kiskádnál tartunk.
Szóval jártatokban keltetekben vettétek csögrt természetesen. Nem is Zsófi babát. Mi költöztünk ki Fótra. A profilomat még nem írtam át igazad van. :-)

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT PETINEK!

Katuci,

nagyon édi a kis manód. Kis fogas csillag. Lili, hog yoda kukkolt, mit csinál a tesója. Örülök neki, hogy olvasgatsz. Szóval jól láttam, hogy te vagy a Katucika, mert próbáltam rád klikkelni de nem engedte. Meg van miért. :-)

Vásárlás,

én megmondom őszintén, hogy kerifiamról kaptunk sokmindent. Mostanában van a bibi, Máté utól érte Botit. Így eg ypár cuccot vennem kell, de azt meg a turikban vagy a börzéken szoktam. Most játékokkal vagyunk lemaradva. Most akarok beújítani egy pár dolgot.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Friss képek : ))
Kép
Kép Kép

Kép
danidaniel

Danidaniel!
Zsófi nagyon édes, most is azt mondom, hogy igazi "nagylányos" :-)
Nagyon jó ez a cápás fotó... :D
Látom a gyerek unta - ásított - de gondolom a szülők élvezték a programot... :lol: :lol: :lol: :lol:
Múltkor kérdezted a fogcsikorgatást, nekem nincs benne tapasztalatom, de valószínű így is tudja enyhíteni a fogzással járó fájdalmakat. Gondolom, hallgatni nem túl jó, dehát ez van! :-)

Kép ilyen vidám vagyok! :-)

Kép és így szoktam garázdálkodni... :D

És egy újabb videó:

http://www.youtube.com/watch?v=ZUhfWSAfpKg

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,

milyen kis filigránok vagytok. Nagyon gyors Lilike. Máté még nem kuszik ennyire de már halad. Persze pasiból van és hamar feladja. :-)
Cuki a lánykád. Kis vidám manó. Komolyan miért is veszítjük el a vidámságunkat egyre gyorsabban.
És milyen jól eljátszott a nem játéknak nevezett ragtapasszal. :-) Ilyenek a gyerkőcök az a tuti játék amivel a felnőttek játszanak. :-)

Andi,

de jó nektek, hogy láttatok cápákat. Mátéval csak babakocsival vállalnám a nézelődést, mert nagyon nehéz baba. :-)
Szépek vagytok!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

S.O.S!!! Segítség! :)
Ma először főztem a Kiscsajomnak!!! :D Jegyezzétek fel: nagy nap ez a mai! :D No, de... A pépesítéshez muszáj lesz vennem egy botmixert vagy van valami költségkímélőbb megoldás is??? Nekünk egy rendes, hagyományos turmixgépünk van, de ekkora adagért ekkora felfordulást kicsit túlzásnak érzek... Megéri befektetni??? Köszi előre is!
Pusza mindenkinek!!!

meri

AZ előző hsz. visszavonva! HOnnan szedtemén, hogy ezt csak tizenezer forintokért lehet kapni????? 2-3 ezret beruházok... ;) Köszi!

meri

Meri!

Én is botmixerelek és tökéletes megoldás. Az enyém egy nagyon egyszerű,ha jól emlékszem 3000 Ft volt a tesco-ban.Elta márkájú. Mondjuk nem tegnap vettem,hanem jópár hónapja,de találsz bárhol olcsóbb árfekvésűt.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Esztinek kijött az első foga! A jobb alsó teljes egészében áttört, szóval jól meg tudja rágicsálni vele az ujjamat! :D Ez a jó hír, a rossz meg az, hogy a bal alsó is igyekszik, és rohadtul fájhat neki, mert hajnali fél 1-től szinte alig aludtunk :? :( a dentinoxot meg akár a hajamra is kenhetném :( Holnap veszek Chamomillat, hátha segít. És szegény kis csaj még tiszta taknyos is lett, már porszívóztunk is ma vagy 3x :(

Ovi-Peti: Megint 9-re mentünk, bent voltam vele 9.50-ig, akkor mentek ki az udvarra, még segítettem neki felöltözni, és elköszüntünk, eljöttem haza, és 11.10-re mentem érte. Nem volt sírás, egy pici sem. Peti is és óvónéni is ezt mondta! :D Nem bzom el magam, asszem lesz ennek még böjtje, nem mehet ez ilyen simán :roll: Most megbeszéltem Petivel, hogy holnap anya már a csoportban sem marad végig, és egyedül fog öltözni, mert anyának több dolga van, be kell fizetni az ebédet, meg haza kell jönni megetetni Esztit, és még meglepit is kell vegyek holnap. Szóval egyelőre benne van, hogy elenged holnap is! Hát, remélem menni fog holnap is.

Meri!

A botmixer tuti megoldás, és egy csészényi kaját is tudsz vele pépesíteni :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri!
Csak ma adtam fel a levelet a vonalkódokkal. :oops:

Andris rettenetesen nyüglődik a fogacskáival. Csak a homeobogyó segít valamit, minden mást hiába adok neki.

Jó éjszakát!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Nálunk is jönnek a fogak ezerrel, ugye egy már kint van, elég jól meg is nőtt, a mellette levő igyekszik, de nagyon lemaradt :wink: :D , a fölötte levők szintén nagyon duzzadtak.
Lili kedvenc játéka a fém kávéskanál, azzal nagyon szakszerűen nyomkodja végig az összes foghelyet az ínyén, közbe vicsorítva néz, ezzel akár 1 órát is elvan, és még le sem dugja a torkára... :D :D
Annyira erősen nyomkodja, hogy rossz nézni, de ettől jobban érzi magát.
Az éjszakáink elég tragikusak, már szinte egész éjjel együtt alukálunk... Lilike pedig állandóan a cicit keresi, amikor felébred, az úgy történik, hogy egyet nyikkant, majd óriásira tátja a száját és ilyen kis szuszogó hang kíséretében elkezdi jobbra-balra rázni a fejét, közben a kezével rángatja a ruhámat és azonnal a szájába kell tenni, mert különben nagyon bedühödik a drágám... :lol: :lol: :lol:
És ha megpróbálom visszavinni az ágyába, akkor kb. 5-10 perc múlva keservesen elkezd sírni. Ígyhát marad a közös :-)
Mondjuk szeretem, ha ott van, jól összebújunk, izzadunk, mint a szaunában és boldogság van ezerrel :lol: :lol: :lol:

Meri!
Botmixer tényleg szarér-hugyér (bocs :-)) kapható, mondjuk nekem is van, nem nagyon használom, mert én üvegesben utazom :wink: :D
Abban se sűrűn, mert Lili nem egy nagy bébihami evő, cici az jöhet minden mennyiségben, de a kaja... örülök, ha egy evésre 60 gr lecsúszik nagy nehezen. Az is inkább akkor, ha jó folyós. Ha már kicsit darabosabb, akkor megunja. Nem is értem. Viki olyan jó evő volt az elejétől fogva, hogy úgy kellett lapátolni a szájába, imádta, pedig mellette ugyanúgy cicizett. Hát Lili csak tejci-párti, úgy látszik :-) De majd gondolom alakul a dolog.
Mondjuk nagyon nem erőltetem, mert sok tejcink van, és mivel sokat kell most suliba mennem, meg vizsgázni, ott praktikusabb a szopizás, mint bumlizni az üvegessel... :-)

Viki!
Jól kezditek ezek szerint az ovit, ne aggódj, biztos megszokja Peti. Elég stramm kis fickónak néz ki. :-) :wink:

Boeske!
Jó, hogy te is vagy. Nálunk is a homeós vált be fogzásra, a Dentinoxxal úgy vagyok, mint Viki :-) Lehet, hogy a hajamra kenem... :D :D

Befejezem az irkálást, megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, és hátha ismét hosszú lesz az éjszaka... :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Mi már elég sok mindent eszünk. krumplit pracsival, sütőtökkel, parajjal, s. répával, Gyümiket az aprómagvasok kivételével mindet esszük. Máté jó ebvő hírében áll, de nincs úgy elhízva. Persze van pocikája, de állítólag ez a normál mennyiség amit most megeszik. Ha jön a foga akkor nincs annyira étvágya. Nekünk is még csak egy fogunk van, de nemsokára szerintem kibújik a mellette levő is.
Éjellente sokszor felébred. Így mi is kivagyunk eg ykicsit. :-)

Én imádom a botmixeremet. Mindent eltudok vele aprítani. Mostmár az üvegresszlőt sem használok csak a mixerrel aprítom össze a gyümit is.
Átmeneti állapotnak mondtam volna a villát vagy a fokhagymanyomót.

Ezek a fogak. Tényleg azt olvastam, hogy a homeó az ami segíthet, mert a gélek csak percekig csillapítják a fájdalmat.
Kitartást! Katuci Viki és Boeske

Katuci,

próbálj meg pihizni. Én most már ott atrtok, hogy rendelem az ebédet is, mert a takarítást még megcsinálom, de még főzni is. A manónak kotyvasztok mindennap háromszor. Elég az nekem. Plusz a tápik.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszi, csajok! Vettünk botmixert. Valami aprítós ketyerével, meg habverővel együtt került 5E-be. A simák meg tényleg 2-3E-ért voltak... Csak én azelőtt azt hittem, hogy ezt csak 10fölött lehet kapni... :) Igazából én is üvegespárti vagyok, csak vannak, amiket megvettünk, de nem tetszik Biusnak, ezeket javítgatnám fel. ;)

Bius is rengeteget szopizik, az éjszakáink nekünk sem túl pihentetőek... De megnyugtat némileg, hogy sok helyen így megy mostanában... Ez egy ilyen korszak. ;) Vissz afogjuk még sírni! :) Kata, Bia is pont így csinál! A kiságyban már nem is alszik: 1. úgyis ki kéne venni óránként-félóránként szopizni; 2. ha felébred, azon nyomban felpattan, és a keresésünkre indul: ha csak négykézláb megy fejjel a falnak, az még a jbbik, de sokkal inkább feláll, és úgy indulna... a hálózsákkal együtt - kész életveszély! Úgyhogy marad a matrac. :) Lesz ez még így se!
Kaja: alap a szopi, sokszor egy nap. :) Mellé kicsi ez-az. Egy üveg kajcsi 2-3 napig is kitart, és kapnak belőle a kutyusok is időnként. :D Most már adok Biusnak "darabosabb" kajcsit is: párolt almát csak összenyomkodom, vagy banánt, ilyesmit...
Kérdés: az általam kotyvasztott hami is eláll a hűtőben 1-2 napig???
Szopizós babácskák hányszor esznek naponta mást is??? És mennyit?
Napközben hányszor alszanak és mennyit?

Bocsi a sok kérdésért, de kíváncsi vagyok, nálatok hogyan működnek ezek a dolgok!!!

Boeske!!! Így is nagyon köszönöm!!!! Drága vagy!

Viki: gratula a nagyfiadhoz!!!! Mostanában sokszor eszembe jut, milyen lesz majd egyszer Biát elengedni... Még az is furcsa, ha nagy néha másra bízom. ;)

Na, én is jó hosszú lettem.
Jó éjt!

(Mamackával mi van???)

meri

Meri!
Nálunk így megy az evés-alvás:
Reggel kelek fél 7-7 között, hogy Vikit (de leginkább magamat :-)) összekészítsem az ovira. Közben Lilike felébred, mivel reggelre mindig mellettem van, néha ő kelt engem.
Vikit 8-kor viszem, addig Lili apával van. Utána megjövök, reggelizek, apával lelki-félórázunk :D, ő elmegy dolgozni. Aztán Lilike általában nyom egy adag kakit :-), utána úgy 9-fél 10-ig el játszogat, majd szopizik. Ilyenkor jobb esetben alszik 2-2,5 órát, utána felkel, adok neki gyümit, vagy valami zöldséges főzit. Ez úgy kb. 11-12 között van.
Utána 1 órát fent van, játszogat, kúszik-mászik, aztán cicizik, majd visszaalszik, vagy nyugisan el nézeget a járókában és rendezgeti a játékait :-)
Ha alszik ilyenkor, akkor 3-kor szokott kelni és akkor cicizik. Utána elindulunk Vikiért az oviba, vagy gyalog, vagy autóval. Hazajövünk, játszás, úgy 5-fél 6 körül egy kis zöldségfőzelék, vagy husis főzelék, 6-fél 7 körül cici. Kb. fél 8-8kor fürdetés, utána dupla cici :-) és alvás. Ébredés változó: ha rossz napja van, akkor 11-12 között, vagy cicizik, vagy alszik tovább ringatás után.
Utána pedig nem lehet tudni, hogy mikor kel újra. Tegnap pl. este9-től 4-ig aludt és utána csak fél 6-kor evett. Szóval az éjszakáink nagyon változóak.

NÉha délelőtt annyiban módosul a napirend, hogy akkor szoktunk sétálni, kb. minden másnap. Köztes napokon meg délután. Illetve időjárás függő is a dolog.

Mi az evéssel úgy vagyunk, hogy cici bármennyi jöhet, bármikor, de az üvegessel nem vagyunk valami nagy haverságban. Kb. 60-80 gr csúszik le egy evésre, az is "tukmálva". Szóval nem nagyon erőltetem még. Egyenlőre szokjuk... :D
Ma pl. este adtam neki Hipp Jó éjt papit, csokisat, abból bedurrantott 100 gr-ot este 7-kor, 8-kor fürdés, utána 2 ciciből evés és paff, alvás.
Kíváncsi leszek a hatásra... :D

De most már megyek is, mert hátha kelni kell...:D

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Liliért odavagyok :D Kis vigyori :D Profin kúszik!

Viki,
Gratula az első fogacskához!

Vera,
Nagyon édes Márk, azóta jobban van? Voltatok dokinál?

Botmixer: Mi is régen 3 ezerért vettünk egyet. Teljesen jó volt. Amikor elkezdtem főzni Dórinak, kaptam Apától egy nagyon profi gépet, ez drága volt, de azért jó, mert jeget is darál, és nyáron ihatok jégkását :lol: Szeretem :oops: :D

Nálunk heti 6 nap főzés van, és egyszer azért kap üvegeset, ha problémás a napunk. Magunknak ritkábban főzök, mi is szoktunk rendelni kaját.

Étvágy: Nálunk ez nagyon beindult, nem kell tárolni az ételt, mert egy üvegeset simán megeszik Dóri, vagy egy Aventos poharat teli töltve. Darabosat és profin eszi, nem öklendezik, szereti. Zabagép lett :D Amúgy meg a sima ételt is lehet 1 napig tárolni a hűtöben.

Szopi: Legalább 8 alakalommal egy nap. Amúgy meg egyszer kap főzit, egyszer pedig gyümit mellé. Néha még ez is kevésnek bizonyul, és a lábunknál kunyizik kaját :lol: Saját módszerei vannak. Csettint a nyelvével, vagy ki-be húzogatja, mintha lefetyelne :D

Mi most már nagyon állunk, ahol csak lehet hopp. Főleg egy kézzel, másikkal játszunk, valamit püfölünk. Próbálkozunk kéz nélkül is, de még nem megy. Ágy szélén lépegetünk. Mindenre felmászunk, és ezerrel pakolunk.
Mondja, hogy baba, bábá, bebe, mama, mámá, dede, dádá, pápá, tete, tátá, nene,
Nem tapsolunk, nem pápázunk, csak Anyát kinevetjük.

Alvás: Ez nagyon változó.

Fog: Jön a felső az tuti, megint borzasztóan nyálzunk, szenvedünk.
Vendég

Sziasztok!

Pandi!
Márk még mindig náthás, dokihoz az elején elmentünk, aki közölte, h. a gyerekemnek semmi baja :x .
Szerencsére a hasmenős/ hányós vírust nem kapta el tőlem.

Esték nálunk is nyugtalanul teltek mostanában, de azért volt egypár jó is, amikor szinte végigaludta (rendes tőle).
Nálunk a hamival van gond mostanában, valószínű a betegségemtől meg a náthájától a tejcsi alaposan megcsappant, meg Ő sem akar már szopizni annyit, így megy a tápi (azt legalább megissza), a főzelékfélékből leginkább az csúszik le amit magunknak főzök, az üvegeset nem annyira szereti.
A saját pépesített gyümiktől öklendezik, egyedül a kecskeméti barackot eszi meg.
A Fogunknak még nyoma sincs, de lehet, h. a nyügik oka ez lehet.
Viszont úgy néz ki rájött a mászás lényegére, ugyan még ügyetlenke egy kicsit, de szerintem 1 hét és profi lesz :D

Meri!
Szerintem eláll a hűtőben még a köv. nap a hami amit készítettél (elvileg azt is hőkezelted és utána gyorsan lehűtötted), de ebben Vikci többet tud nálam. A lényeg a főzés és a gyors hűtés, mert akkor sok baci nem mászik bele.

Na rohanok, mert anyukám jön ma este hozzánk (hétvégén esküvőre megyünk, és Ő vigyáz a Manóra) és addig még ki kéne takarítani.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy belekotnyeleskedek. Már régen írtam, de mindig olvaslak Titeket!

Alvás: Nálunk is az ment, hogy éjjel szinte óránkánt kelt Marci, és csak cicivel tudott elaludni. Hát eléggé kikészültem, mert ugye napközben Bence miatt /akit nem vettek fel az oviba, mivel én itthon vagyok :twisted: / nem tudok pihenni. Aztán azt tanácsolta egyik ismerősöm, hogy ne aludjak Marcival egy szobában, mert lehet, hogy érzi a tejcsi szagot és azért kell fel annyiszor. Hát majd meghasadt a szívem otthagyni, mivel Bencével is 3 éves koráig egy szobában aludtunk. Szóval átköltöztünk a másik szobába, és láss csodát, azóta tök jól alszunk! 1/8-kor megy aludni, és 1/2 5-kor kell először /igaz vannak napok, amikor 1/2 2-kor is beiktat egy szopit/ akkor szopizik, és már alszik is tovább, van úgy, hogy 9-ig!
Úgyhogy nálunk /SAJNOS/ ez a külön alvás nagyon bevállt. Viszont minden gyerek más és más, nálunk semmi nem vállik be Marcinál, ami Bencinél bevállt, de egy próbát megér!

Nálunk is még a szopi a fő kaja, de délben benyom egy üveg bébikaját /ilyenkor már nem is szopizik utána, hanem megy aludni/, és este is kap valami kaját.

Már 8 fogunk van, a mászásban, sőt a lépcsőn való felmenetelben is profik vagyunk, ami nekem azért is furcsa, mert Benci csak 9 hónaposan kezdett mászni, Marci meg már 6 hónaposan fel is állt! Hát most azért néha visszasírom, hogy olyan későn kezdtük ezeket a dolgokat............ :lol:
Vendég

Little,
Örülök, hogy felbukkantál :wink: Mi már 7 hónapja külön alszunk, mégis rengetegszer felébred Dóri, szóval ránk ez nem igaz. Képet nem teszel fel?
Vendég

Pandi!
Köszönjük a bókot! :-)
Dóri nagyon kis vakmerő, ahogy feláll a székre, gondolom a szívrohamok kerülgetnek egész nap... :-) :-)
Rendkívül mozgékony, és hogy ilyeneket csinál, őrület! :D
Nálunk Viki volt olyan, hogy 6 hónaposan ült, 7-8 hónaposan állt, aztán felállt, majd elkezdett a járókában körbe lépegetni és elfelejtett mászni. Aztán 11 hónapos kora körül eszébe jutott, hogy kimaradt a mászás :-) és akkor elkezdte. Először hátrafelé, majd előre. Így 14 hónapos koráig nem volt hajlandó menni, akkor is nagy noszogatásra indult csak el.
Lili meg kúszik egyfolytában, már fejleszti a mászás irányába a dolgot, de a keze még nem elég erős hozzá- viszont nem akar felülni, bár a babakocsiban, meg a pihenőszékben megül, és ha tartja valami a derekát, akkor fel is ül, de fekvésből nem. És most az a mániája, hogy fel akar állni... Amikor fel akarom emelni fekvésből, megfeszíti magát és már támasztja is ki magát a lábával, hogy állhasson... :D
Ja, és kúszás közben mindent leszed, kipakol, kedvenc célpontja a kandalló piszkavasa... :D

Little!
Örülök, hogy te is visszanéztél hozzánk, csatlakozom Pandihoz: várjuk a fotókat!!! Imádjuk őket nézegetni!!! :wink: :D
8 fogatok van???????? Ezt hogy csináltátok? Kibéreltétek a fogtündért??? :lol: :lol: :lol:

Vera!
Örülök, hogy jobban van Márk, és sajnálom, hogy betegeskedsz. Főleg a tejcsi miatt :-( De az a lényeg, hogy Márk mást megeszik, mert akkor lenne baj, ha csak a szopi kéne neki, de nem lenne mit megenni. Nekem is megcsappant a tejem, mikor nyáron beteg voltam, akkor Lili sok bébigyümit megevett, utána mikor visszajött a tejci, akkor meg hetekig nem adtam neki mást, mert nem igényelte.
Lagziba mentek? Volt már Márk nélküled éjjel? Kíváncsi leszek, hogy fog "szerepelni"? :wink: :D

Szóval tegnap este adtam Lilinek a Hipp-es Jó éjt papit, csokisat.
Utána fürdés, majd két cici kievése, és láss csodát..... 5-IG ALUDT!!!!! Meg sem mukkant addig!!!! :-)
5-kor evett egy kicsit, majd fél 7-ig visszabólintott, akkor rendesen cicizett és aludt még egy órát. Szóval végre csicsikáltam egy jót..

Ami a különköltöztetést illeti, Lili kb. 3 hete külön van, ennek ellenére ugyanúgy képes felkelni 5-ször is egy éjjel, ha éppen jön a foga, front van, telihold, szél, eső, meleg, stb.stb.stb. :-) :-)
De ha nincs semmi zavaró tényező, akkor alszik 4-5 óráig.
Most a legújabb felállás az, hogy apa alszik a csajokkal egy szobában, mert ha mellettem alszik, akkor attól retteg, hogy mikor Lilit ciciztetem, véletlen álmában ráfekszik... :D
Persze ez tutira nem fordulna elő, mert Lili velem nyomul egy párnán, szóval egy embernyi helyet foglalunk el ketten, apa pedig a ráfekvéstől való félelmében, teljesen becsúszva a falhoz, az oldalán fekszik, vigyázzban.... :D :D :D
Aminek ugye az a következménye, hogy nem alszik jól, reggel fáradt, így inkább beköltözött a csajokhoz, Vikike legnagyobb örömére, mert legalább nem jön át, mert van kihez odabújni éjjel :-)
Én pedig szállítom magamhoz Lilikét. Ha sokáig alszik, utána már nem viszem vissza, de ha 2-3 óra felé kel fel, akkor visszateszem, következő cicinél ismét viszem, majd úgy 5-6 óra felé már nem viszem vissza. Így legalább tudok valamennyit aludni. :-)

Ez még egy korábbi kép, de azt hiszem még nem tettem fel ide:

Kép Istenem, add hogy cici legyen a menü!!! :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?