A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:20-kor.
20150601134430

Már be is gyújtottam a gázat-ez van. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Külhetsz egy pár fokot! :D
Vendég

Kike
En is boldog szülinapot kivanok Vercsinek:!: :!: :!: Mit kapott ajandekba?

Maverick
En is akkora vagyok mint Te, csak kb.9 kg-val több. Nekem Didymos 6-os meretü kendöm van, es szerintem nagyon jo, es eleg. Bar mosas utan kicsit összement, de hat attol meg megtudom csinalni a köteseket.
Szerintem vagy 5-öst( 420 cm) vagy a 6-ost(470 cm) vegyed.
Mi befütöttünk, igy most 23,1°C van.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Látom nem csak én maradtam itthon a taliról :( Én jól benáthásodtam reggelre, és mintha Ferus érezné, h. ma egyébként is szar napom van (fáj a fejem), egész nap üvölt, úgyhogy még feküdni sem tudok :cry:
sipiné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:19-kor.
20150601134430

Sipiné! Jobbulást Neked!
Vendég

Viki! Nem kereste mostanáig?
Vendég

Babu!
Mint a mesében! Van másik :lol:
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:18-kor.
20150601134430

Viki! Nekünk is van! Egyet már el is dobtam mert hiába föztem ki ragadt! :evil:
Vendég

Kösz szépen Babu és Viki :)
Ferusra valami nyugtató módszert nem tudtok véletlenül? :)
A hajszárítós módszer sem működik már :(
sipiné

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

vagyok én is csak kicsit nyűgösen.
emma az oltás miatt "kicsit" megsértődött, pihent picit, majd evett, és most nyafog.... :?

Az imént rendeltem neki baba borostyán láncot. nektek van erről tapasztalatotok vagy infótok?
Nekem az egyik ismerősöm kislányának van, és ódákat zengett róla.
szerdán kézbesítik, majd beszámolok....

Most visszaolvasok, ha a kisasszony hagyja.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:18-kor.
20150601134430

Kata! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!
Vendég

...
20150601134430

Viki! :D :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:17-kor.
20150601134430

Viki! Van Nekünk is kipróbáljam? Lehet jobban járnék ha Én innám csak az a baj, hogy nem szeretem!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:17-kor.
20150601134430

Szly!
Küldöm a méreteket a tábliba:

emma 2 hónaposan 62cm, és 5660g
Vendég

sziasztok:::::::::::
remélem jol sikerült a tali-csak irigykedni tudok

nálunk is nagyon lehült a levegö reggel azon agyaltam mit adjak a babyre ....ha kiviszem
nálunk szerencsére jo nagy terasz van és fedettott alszik már ha alszik a babakocsiban...

estére nekünk is van ventilátorunk de ma elég hüvös van és apa azt mondta nincs mese befüttünk ugyhogy ég a cserépkályha

voltunk ma vásárolni apaával-hát csajok árak azok vannak...............
vettünk a fiamnak farmert 2 zoknit,meg 2vastag felsöt,Tina csak egy átmeneti kabátot kapott mert nem volt rá valo pulcsi még sokhelyen nincs vastag cucc..
ezt vettünk Lénának......

Kép Kép Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Emma is jó nagy baba! :D
Vendég

kérdés:

szuri után tettetek borogatást a baba lábára?
Vendég

Kép Kép Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Emma!
Nagyon csini! ;) És persze jó csaj!
20150601134430

na sikerült....

bocsi ha sok lett :? :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

marcsi én borogattam a szuri helyét

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Nekünk nem kellett de a doki mondta, hogy lehet!

Ronix! Jó dolgokat vetettek! :D
Vendég

Most megyek mert nemsokára jön a gyerkőc!
Kedden és szerdán nem nagyon leszek mert itthon lesz Apa és megyünk ügyeket intézni!

Jók legyetek!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:05-kor.
Vendég

Marcsi! Én nem borogattam, de ha göböt érzel, vagy kemény, akkor sürgősen borogatni kell!

Ronix! Nagyon csini rucik! A lilás sapi nagyon édi és alatta a pulóver is!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:16-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert ma nagyon nyűgös napunk van.
De én legalább tudom, hogy miért.
Ma kettős front van, és ma éjszaka lesz telihold. Lehet válogatni.
Az én fejem két napja szétmegy, leszakad a derekem, és szombaton reggel megjött a "mikulás". :( Ennyire nem szokott meglenni.
Ma már alig, szerintem 2 nap alatt távozott az 5 napra való mennyiség. Tegnap este elég ramatyul voltam.
Bocsi, de kell egy kicsit panaszkodnom!

Amúgy az összes gyerek tüneményes! Egytől egyig!!!!! Kép

KépKép
hene

Na sziasztok!

A talisokra irigykedem, de talán a képekkel jót tesztek nekünk.

A kisasszony itt raplizik az ölemben...Közben letettem, mert nagyon zizegett. El is aludt.

Szóval ma voltunk vásárolni, vettem olyan teát, amit Magdi írt! Egyelőre issza, majd meglátjuk, hogy jó lesz-e. Már kezdem unni az éjszakai ébrenlétet! Ami! Mindig Te jutsz eszembe, pedig mi azért nem vagyunk annyira zűrösek.
Ismét visszatért a hasfájás, és elég durván! Már a görcsoldót is kiváltottam, fogok neki adni este!

Vettünk játszószőnyeget, hát élvezi. Most éppen elaludt alatta, de tetszik neki eddig!

A lábujjamon a köröm mellett meg be van gyulladva, tuti gennyes is. Nem nőhetett oda a köröm, mert nem a saroknál van, hanem oldalt. Ebből sebészet lesz, ha nem fakad ki! De majd beszarok, mikor megyek. A párom meg elment ügyelni, holnap reggel meg egyenesen a mentőre megy. Csak holnap este jön haza. Addig egyedül Vikivel.
Sokat vagyok vele egyedül, csak most fáj a lábam!

No! Meséljetek!! Milyen volt a tali?? Sokat gondoltam Rátok!!

Ami! Tényleg telik az idő! Már Ti is 3 hó-ak vagytok! Meg tudod mi jutott eszembe? :D A megasztár! Majdnem popdaráló! Minden héten csak 1X van! :lol: :lol:

Hősugárzó: Mi már vagy 2 hete használjuk az esti fürcsihez. :oops: Oké, meleg volt nappal, de estére lehűlt a levegő, fázott Viki a fürdés után! Tegnap már éjszaka is bekapcsoltam!

Marcsi! Mi az a baba borostyán lánc? Én nem tudom... :oops: :oops:
Én sem borogattam, nem lett semmi baja, még csak hőemelkedése sem.

Roni! Nagyon aranyos cuccokat vettél!

Képzeljétek! Reggel beállított a védőnő. Hát se elágyazva, én még pizsuban nyomtam. Szólhatott volna. Mindegy! Ezért jó a 4. emelet. Mire felér, felöltöztem, meg elraktam az ágyat!! :lol: :lol:

Szóval megdicsért, hogy milyen szépek vagyunk, milyen erősek, stb. Azt mondta látott már egy pár babát, de Vikit ha nem ismerné olyan 4,5-5 hónaposnak nézné. Nem a méretei miatt, az átlagos! hanem mert annyira értelmes és annyira figyel! Minden érdekli!!
Biztos sok baba van így, de ez olyan jó lesett!!! :oops:

És tuti elkezdtük a fogzást! Szegénykém mindent rág! A kezemet is! Vettünk neki rágókát, olyan ügyesen megfogja és a szájába teszi!!!

Meg voltam ijedve, mert amikor hazajöttünk a kórházból, Viki már akkor emelte a fejét! Mostanában meg nem. Hát rájöttünk, hogy lusta volt! A szőnyegen majdnem megfordult! Erő lenne hozzá, csak a kezecskéjét nem tudta hogy kell rakni ahhoz, hogy sikerüljön! Olyan cuki volt!

Teszek fel egy pár képet, bocsi, ha sok lesz!!

Wera! Ezeket miattad is teszem, megígértem!!! :lol: :lol:

SZIA HENE!!!

Kép

Kép

Kép

Komolyan nem én adtam a kezébe és nem én tettem a szájába!!! :lol: :lol:

Kép

sz.andi

Húúú! Nagyon sok lettem!! Bocsiii :oops: :oops: :oops:

sz.andi

Már megint történt velem valami.... kicsit unom. jó éjszakám volt..... Este 9kor etettem a babát és hihetetlenül zúgott a fejem, egyszer csak egy iszonyú rossz fura érzés csapott belém. Mondtam a férjemnek, hogy AZONNAL vegye át a babát. Járkáltam, mint pók a falon, tiszta ideg voltam, aztán éreztem azt a jó kis remegés érzést, mint a kórházban. Sejtettem, hogy baj lesz. Anyósank gyors telefon, hogy azonnal jöjjön át az orvosi táskával. Mire átért már nem tudtam lábraállni és beszélni is csak nagyon nehezen. Jött a láz is. Megint kezdődött a hülye rohamom. A kórházba sinus tachycardiát mondtak rá. Végül anyós se tudott mit kezdeni velem, nyugtatót hozott, más nem volt hirtelen nála. Mondom, hogy nem szedem be és milyen szerencsém volt! Pont így voltam az itellel is: igyak a Gyulával mojitot vagy se? Megérzésem azt sugallta, hogy ne és nagyon jót tettem. A férjem hívta az ügyeletet, de a drnő balesetnél volt!!!! Ami a legdurvább, hogy itt dömsödön nincs ügyelet, hanem Ráckevén van. Na az ellátja Ráckeve, Kklacháza és Dömsöd betegeit.... kicsit durva nem??? Már egy ideje hívtuk és még mindig semmi csak a görcs erősödött... mondtam Gy.nek, hogy hívjon mentőt. Ott meg azt mondták, hogy az ügyeletest kell hívni, hogy majd ő riassza a mentőket. NA akkor teljesen készvoltam..... és mivan, ha az ember meghal addig??????????????????????? Hála égnek, nálam nem állt fenn ez a veszély, de azért mégis? MEgjegyezném, hogy a szomszéd néni így halt meg. Infarktust kapott és a mentő 45 perc alatt ért ki!!!!!!!!!!!!!!! Köszi....

Végre megérkeztek! Nem mondott semmit a nő, csak hallgatta a panaszokat és hümmgött. Én kérdeztem rá, hogy ez s. tachycardia volt? Válasz: valószínűsítem, igen. De nem tudunk semmit adni rá, max seduxent vagy mit injekcióba. Jöjjön, legalább a rángásos görcseimet megszünteti. Azt mondta jót fogok aludni tőle. És írt egy beutalót a kórházba, mert be akart vitetni, mivel ő nem sok mindent tud tenni...... Mondtam neki, hogy nem szívesen hagyom itt a babát. Aztán elment. És én csak vártam azt az álmosságot és vártam, de nem jött. Rángás megszűnt, szív továbbra is pörgött. Szemhunyásnyit nem aludtam. Azt hittem reggelig meghülyülök, aztán elpilledtem 1szer 1szer.

Ma amúgy is kellett volna menni a kardiológiára, ráadásul az ottani dr endokrinológus is. Hát úgy leb@sztak hogy mit keresek náluk, ha az orvosom nem itt van. NAgyon kiakadtam. Mondtam nekik, hogy akkor ellátnak vagy sem. NEm válaszoltak, de nem láttak el,csak a mobil ekgt rakták rám.
magdolnam

Na, elaludt szegénykém.

Kíváncsi vagyok, meddíg tart.

Mi már tegnap este is befűtöttünk, és most is.

Ám nekünk központi fűtésünk van, és a nyáron elpárolgott a kiegyenlítő tartályból a víz. Ma feltöltötte apa, erre megyek fel az emeletre, és a légtelenítő szelepnél ölik a víz.... :twisted:
Apa persze nem volt itthon, úgyhogy gyors telefon, és vödör. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

már megcsinálta, de nekem nem hiányzott egy plusz felmosás...

Remélem a padló nem emelkedik fel... :roll:

Hene!
Szuper a kép, látom te is letöltötted a programot... :lol:

Ronix!
Jó cuccokat vettetek! :wink: nekem a sapika tetszenek a legjobban!
(emmának bizti nem.. :wink: )

Ja, meg az, ami a kék gatyó után jön!

Sapesz?
Igen, ma pl. ilyen.
Vendég

Vendég

Húú! Magdi!
Ez elég kakául hangzik! Szegénykém! Végül mit csinálsz? Azért csak jó lenne egy kardiológusnak megmutatni magad! Mi van, ha egyszer úgy jön rád, hogy csak egyedül vagy Lizussal?

sz.andi

Magdi! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Tényleg! Marcsika! Rendeltél sz.kendőt? A müllerben olyan aranyosakat láttam!!! De nem kell neki annyi! Tuti ott vettem volna!

sz.andi

Szia Andi!

Milyen képet kell neked küldeni? Abból készül az új táblázat amit már valamelyik oldalon láttam?

KépKép
hene

Nem, nem rendeltem. Egy van már neki, és körülnéztem a Brendonban is ( a neten) , ott is cukik voltak.
Úgy döntöttem, egyelőre elég egy, majd valahol alkalom szerűen veszek...
Vendég

Hene! Nem olyan, csak egy kép, amin a pici feje van rajta. Nem egész alakos! Mostani. Olyan profil szerű!

sz.andi

Basszus Magdi!!!! Ez elképesztő! És nagyon-nagyon elszomorító is egyben! :evil: :evil: :evil:

Vidokata - a 15%-os DM-es kedvezmény úgy műxik hogy kérsz egy pontgyűjtő füzetet és abba ragasztgatod szorgalmasan a vásárlásnál kapott pontokat. 1000 Ft-onként jár 1 db. Ha betellt, akkor bármennyi cuccot összeszedsz, az egészre kapsz 15%-ot. Én ilyenkor szoktam mosószert, öblítőt, pelust és tisztítószereket venni.

Andi - nagggggyon csiniiiiii! :D :D Viki hány cm most? Én még nem próbáltam rá Nórira. Lehet h már rá is jó? :shock: :D

Na akarjuk a képeket a taliról!!!! :D :D :D
Vendég

Wera! Elvileg 59cm! Az ujja kicsit hosszú, de a lábánál pont jó! Sztem tuti jó Nonóra is!!

sz.andi

Újabban én vagyok az oldalkezdő... 8)

Csajok! Tudok olcsón babakocsiba bundazsákot ha érdekel valakit! Férjecske keresztanyja tudja szerezni, én még nem láttam, de azt mondta nagyon cuki és nagyon vastag. Kívül pamut, belül gyapjú és jó nagy méret. 5.000 Ft-ba kerül. Szerintem annyiért nagyon megéri! Én rendeltem egyet, elvileg a héten megkapom. Nem tudom milyen mennyiséget tud még szerezni, de ha szeretnétek egyet, szóljatok és intézkedem! :wink:
Vendég

Igen-igen-igen!! Képeket akarunk!! :lol: :lol:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?