Na sziasztok!
A talisokra irigykedem, de talán a képekkel jót tesztek nekünk.
A kisasszony itt raplizik az ölemben...Közben letettem, mert nagyon zizegett. El is aludt.
Szóval ma voltunk vásárolni, vettem olyan teát, amit Magdi írt! Egyelőre issza, majd meglátjuk, hogy jó lesz-e. Már kezdem unni az éjszakai ébrenlétet! Ami! Mindig Te jutsz eszembe, pedig mi azért nem vagyunk annyira zűrösek.
Ismét visszatért a hasfájás, és elég durván! Már a görcsoldót is kiváltottam, fogok neki adni este!
Vettünk játszószőnyeget, hát élvezi. Most éppen elaludt alatta, de tetszik neki eddig!
A lábujjamon a köröm mellett meg be van gyulladva, tuti gennyes is. Nem nőhetett oda a köröm, mert nem a saroknál van, hanem oldalt. Ebből sebészet lesz, ha nem fakad ki! De majd beszarok, mikor megyek. A párom meg elment ügyelni, holnap reggel meg egyenesen a mentőre megy. Csak holnap este jön haza. Addig egyedül Vikivel.
Sokat vagyok vele egyedül, csak most fáj a lábam!
No! Meséljetek!! Milyen volt a tali?? Sokat gondoltam Rátok!!
Ami! Tényleg telik az idő! Már Ti is 3 hó-ak vagytok! Meg tudod mi jutott eszembe?

A megasztár! Majdnem popdaráló! Minden héten csak 1X van!
Hősugárzó: Mi már vagy 2 hete használjuk az esti fürcsihez.

Oké, meleg volt nappal, de estére lehűlt a levegő, fázott Viki a fürdés után! Tegnap már éjszaka is bekapcsoltam!
Marcsi! Mi az a baba borostyán lánc? Én nem tudom...
Én sem borogattam, nem lett semmi baja, még csak hőemelkedése sem.
Roni! Nagyon aranyos cuccokat vettél!
Képzeljétek! Reggel beállított a védőnő. Hát se elágyazva, én még pizsuban nyomtam. Szólhatott volna. Mindegy! Ezért jó a 4. emelet. Mire felér, felöltöztem, meg elraktam az ágyat!!
Szóval megdicsért, hogy milyen szépek vagyunk, milyen erősek, stb. Azt mondta látott már egy pár babát, de Vikit ha nem ismerné olyan 4,5-5 hónaposnak nézné. Nem a méretei miatt, az átlagos! hanem mert annyira értelmes és annyira figyel! Minden érdekli!!
Biztos sok baba van így, de ez olyan jó lesett!!!
És tuti elkezdtük a fogzást! Szegénykém mindent rág! A kezemet is! Vettünk neki rágókát, olyan ügyesen megfogja és a szájába teszi!!!
Meg voltam ijedve, mert amikor hazajöttünk a kórházból, Viki már akkor emelte a fejét! Mostanában meg nem. Hát rájöttünk, hogy lusta volt! A szőnyegen majdnem megfordult! Erő lenne hozzá, csak a kezecskéjét nem tudta hogy kell rakni ahhoz, hogy sikerüljön! Olyan cuki volt!
Teszek fel egy pár képet, bocsi, ha sok lesz!!
Wera! Ezeket miattad is teszem, megígértem!!!
SZIA HENE!!!
Komolyan nem én adtam a kezébe és nem én tettem a szájába!!!