A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:06-kor.
hékás

[ :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:21-kor.
Vendég

hékás:kesztyű,két számmal nagyobb overál és nem lóg ki a keze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ez elöbbi ötletemet a sok gyerekes anyukáknak a szegénység jegyében ajánlom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:07-kor.
hékás

4 gyereknél már javaslom a cipő orrának kivágását abban az esetben ha kinőtte :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:07-kor.
hékás

KRISZI JÓL LÁTOM!!!már adtál zétinek is olyan pempőt??
és mennyit adtál először?hány napig vezetted be?táp elött vagy után?vagy egy teljes étkezésre?
Vendég

hékás most nagyon megfogtál!! :lol: :lol: :lol:
erre nem is gondoltam :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:08-kor.
hékás

[quote="hékás"]E írta:hékáslköltözünk a karibi szigetvilágba, és akkor nem lesz gond a cipővel :D meg a kesztyűvel :lol:

tééényleeeg :lol: végülis sokkal olcsobb mint egy cipő meg egy kesztyű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:08-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:22-kor.
Vendég

én is jövő hétre tervezek valami főzeléket de dávid,a napokban azt csinálja,hogy evés után órákkal is böfög és egy kicsi jön is neki vissza!!pedig ez sürű táp,hát marhára remélem,hogy nem lesz belőle nagyobb bukás..ezért is lenne már jó a szilárdabb kaja.
és akkor ezek az éjszakai nyűglődések..olyan dolgok jönnek elő amikről a szívem mélyén már reméltem,hogy elmúlóban vannak
Vendég

azt ne is mondjam hogy tegnap hajnal óta nincs kaki
ááááááááááááááááááá
Vendég

Sziasztok
Bocs, a bepofátlankodásért, de ha nincs még meleg téli ruhátok, egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Köszi és jó babázást!

Kép
an°°di

Jó reggelt!

10-re megyünk a neurológiára. Szorítsatok! (de apa szerint úgyis minden rendben van :D )

Tegnap estétől használom a 3-as liberót! Hát? Már most "szeretem"!!!! Ráadni is tök jó volt! :P
bszilvi25

jó reggelt!

szilvike szorítunk, biztos minden oké lesz4
mi meg ma megyünk oltásra, 8-fél 10-ig. pont az alvásidejében!!
ki írta azt a CA KUPONT?HOL IS VAN AZ???Mert kéne neki egypár meleg ruci, megyek bababoltba is, csak ha nem lesz minden oda is bemegyek

írjatok mert mindjárt készülünk!!

Kép
Kép
eyi

Kriszta: ment Pü!
bszilvi25

Jó reggelt!

Mi is ma megyünk oltásra. Szintén alvásidőben. :? Az eső jelenleg nem esik, de azért előkészítem az esővédőt. Meg előhalászom a téli lábzsákját a kocsinak, megnézem hogy lehet felszerelni. Valószínű, hogy abban viszem, mert sok meleg holmink még nekünk sincsen. :roll:

Buci! Vigantol nálunk is egy csepp. De ha véletlenül kettő cseppen bele, akkor is beadom. Aztán van úgy, hogy elfelejtem és akkor egysem. :oops: Mint például tegnap. :oops: Szájpenész szerencsére nálunk nem volt.

Eyi! A toxémia egy mérgezéshez hasonlító állapota a szervezetnek, ahol a "méreganyag" maga a terhesség. 9 hónap alatt szép fokozatosan leromlik a vese és a máj működése, ami okozza a klasszikus tüneteket: magasvérnyomás, ödéma, pisiben fehérje. Súlyos esetben véralvadási zavarokat, görcsöket, lepény keringési zavart is okoz. Sajnos bele lehet halni. Mamának is és a babának is. Nem tudom, hogy emlékeztek-e, pár hónapja meghalt egy kismama a császár után, véralvadási problémák miatt. Ő is toxémiás volt, csak nem vették komolyan az orvosok és későn császározták meg. Nálam szerencsére nagyon figyelt a dokim.

Szilvi! Biztos minden rendben lesz! :lol:

Nekem is el kellene mennem a C&A-ba, de apát muszáj beszerveznem hozzá. Nem merek BKV-zni egyelőre. :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

a kupon Eyi? asszem abban a kuponfüzetben amit a dm-ben válthatsz ki a születési anyakönyvivel. (de én még nem váltottam ki, csak akarom.)
Mirának szorítok!
Én sem merek bkv-zni, de ha nem esik az eső akkor azzal kell mennem :? :? :? :? :? :? :?
bszilvi25

sziasztok!
nagyon szar éjszakánk volt...dávidot ez az oltás nagyon megviselte!!kapott kupot rögtön de estére így is csupa láz volt!na akkor mégegy kúp..de már nagyon szenvedett,olyan görcsösen húzta össze magát és nagyon fura hangokat adott...ruhástól szenderegtünk,hogy ha van valami tudjunk menni vele!!
most alszik,de megint melegnek érzem.remélem csak túl van öltöztetve!

fúúúúj de utálom az oltásokat!!4és még van egy :x :x
Vendég

MONTI: BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!

És nektek is szorítok a szuri miatt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.09.16 07:28-kor.
bszilvi25

köszike,akkor azért majd külön kell mennem, annyi helyre nem tudunk..majd mutizom amiket vettem.tiszta lázban vagyok, hogy vásárolgathatok neki.már olyan régen tettem.na muszály felvennem, pedig olyan édesen alszik.ha később megyek, akkor meg valahol meg kell szopiztatnom, úgyhogy megyünk
majd jövök

Kép
Kép
eyi

monti boldog hófordulót!
tudtam, hogy valami mérgezés, de nem gondoltam, hogy ennyire komoly.örülök, hogy végül is minden oké lett.s most már rémlik, hogy magas vérnyomis voltál

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Hófordulósoknak sok boldogat!És nicknév mögé bújó Editeknek is!!!!

Tegnap esti fürdetésnél elgondolkoztunk a fűtésen,de még át kellene takarítani a konvektorokat,hogy ne legyen annyira égett porszag...úgyhogy egyelőre abban maradtunk,hogy veszünk hősugárzót és azt használjuk a fürdőben és Zoé szobájában.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Bari: Ne keseríts el! Ennyire lázasodnak a babócák a 2. oltás után? Andóca írta a múltkor, hogy Kitti is hőemelkedéses volt... Hát akkor mi is szenvedni fogunk? (Amúgy nekünk is sz.r éjszakánk volt. Bence felkelt enni, majd úgy döntött, hogy ő bizony nem alszik vissza, inkább nyűglődik... Eljátszottuk ezt 1 és 2 között, majd 5 és 6 között... Mosott rongy vagyok.. :( Most bezzeg alszik a Drága :roll: )

Szilvi: Drukk! Nem lesz gond... ;)

Jut eszembe: Még Bence sem forgolódik, nem fog meg semmit... Nem baj, majd behozza a lemaradást :) Viszont most már annyira kapálózik fürdés közben, hogy lassan tényleg a nagy kádban kell fürdetni :lol:

Lehet ma elmegyek C&A-ba valami melegebb cuccért Bencének... Még győzködöm magam :D Egyébként figyeljetek oda, mert az egyik kupont csak a páratlan hónapokban, a másikat meg a párosokban lehet beváltani ;)
Van esetleg valakinek tapasztalata azokkal az összecippzározható takarókkal? Olyat szeretnék venni, mert félek, nem lesz elég nagy levegőztető (meg ezt tudjuk majd azután is használni, hogy már nem fér bele Bence). Egy nagyobb gyereket (lásd Bence a maga 7 kilójával és 64cm-jével) bele lehet kényelmesen tenni? asszem 80x91-es méretek vannak... Előre is köszi a véleményt ;)

Gyerekek száma: Én mindig is egyet akartam, de a párom szerint kell minimum egy tesó... Bár amilyen nehezen jött össze ez az első, lehet sulis lesz már Bence mire kistesója lesz (ha lesz). Egyébként mi 4-en vagyunk testvérek és én is azért szeretnék csak 1 gyereket, hogy neki mindent megadhassak. Nem akarom elkényeztetni, hogy csak egyet kíván és azonnal az övé az a dolog, de szeretném, ha ő el tudna menni táborozni, lenne lehetősége vmit sportolni, télen korizni, nem csak mások által használt ruhát hordani, hanem néha olyat is, amit ő nézett ki magának a boltban... Meg ilyesmik ;) Én mindig is csodáltam azokat a családokat, ahol sok gyerek volt és tényleg a körülményekhez képes mindent meg tudtak adni a szülők a gyerekeiknek (pl. saját szoba, saját bringa, stb...) Szóval elismerésem a nagycsaládosoknak, akár mennyire is tudnak anyagilag a gyerekek kedvére tenni... Ma éjjel, mikor Bencét próbáltam visszaaltatni, a hátam közepére sem kívántam még1 gyereket :) De majd az idő megszépít úgy is mindent, szóval nem mondom, hogy nem lesz több baba, mert a fene tudja ;)

MoreMilk kapszula? Asszem előtte lenyomok pár alkoholfree sört, meg iszok pár laktoherb teát... Ha ezek nem jönnek be, akkor jöhet a drágább próba... Köszi a tanácsot!

Járóka: nincs és ebben a lakásban tuti nem is lesz. Így is alig férünk el (panel: a 2 kicsi szoba a mienk, a nagy a papáé...), nem tudnám hova tenni... Még a játszószőnyegnek sincs igazán helye, de azt legalább be tudom tolni egy mozdulattal az ágy alá ;)

Kép

Kép
bettica

hurrá a férjem is lázas beteg...készülhezek megtapasztalni milyen egy beteg 3hónapos!!!
szindi 9 szilveszter 1,5 évesen volt először taknyosbeteg szóval tapasztalatom nincs..de elképzelésem igen :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Bari, részvétem és jobbulást a család férfitagjainak!

Na, elkiabáltam egyik nap a sok tejet, tegnap alig volt, ma is elég lapik a melleim. Lehet, kipróbálom én is ezt a More Milket.

Dorina az elmúlt pár napban olyan nyűgös!! :cry:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

köszi bogi
azt mondják a3 hónapos kor nagy változásokat hoz...hát nekünk hozott! :? :? :? :? :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:09-kor.
hékás

hékás:arra gondoltam,hogy lehet,hogy erős a féle dolog egyszerre,a kötelező a pneumo,meg a rota!!
kapta még itt valaki így egyszerre??
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:09-kor.
hékás

sziasztok!
megjöttünk.,beértünk a rendelőbe, elkezdte nézegetni a figurákat a falon-amikre normál esetben nagyokat mosolyog-s elkezdett pityeregni, majd abbahagyta.mikor bementünk a dokinőhöz, letettem az asztalra olyan sírásba kezdett, hogy fel kellett vennem.na így kezdődött a szuri. azt nem mondom, mikor megfogták a lábát, s beadták neki hogy sírt.meg még utána is adnom kellett neki tejcit(egy tök hideg szobába küldtek be)úgy nyugodott el egy picit.persze éhes nem nagyon volt még.
csak arra tudok gondolni, hogy felismerte a helyet, a légkört-nade ilyen okos lenne?persze fel kellett keltenem a legnagyobb álmából, biztos az is megzavarta..

bari-mi a 2 hóssal együtt kaptuk a rotát.a pneumot is ezekkel együtt adták be, szval 3at egyszerre?nemtudom milyen hatással vannak egymásra.én is kérdeztem akkor, azt mondta a dokinő, nem lesz semmi baja tóle, ha a kettőt egyszerre kapja. Azt tudom, hogy sokat sírt és húzta azt a lábát, ahova a szurit kapta, meg talán fájt is egy picit a hasa(az gondolom a rotától)mert az első rotától is fájdogált neki. mennyi volt a láza?remélem Mirának nem megy fel.

bettica-ha nem írtam volna, boldog hófordulót neked is.

vettem meleg zsákot, ami overállá alakítható, akkor 80-asnak felel meg.még egy picit nagynak tűnik rajta, főleg a keze, lába.de addig ugyis zsáknak használom.jó meleg, Bencének is még nagy lenne szerintem.biztos találsz te is ilyesmit.a takaró elég meleg?
vettem még harisnyát, sapit.plusz még két kombidresszt és rugit, de azok pont mosásba vannak, ha végzett a gép, megmutizom
Kép

Kép
Kép
eyi

sziasztok

itthon vagyunk már, majd jövök :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:11-kor.
hékás

sziasztok!
Erre a plédre gondoltok?
nekünk nem jött be!
Kép
Vendég

Vélemény: (a paíron amit kaptam)
Mérsékelt izomtónus eloszlási zavar.
De ezt NEM a keze miatt, amiért oda mentem vele!!!! :shock:

Persze sírtam, amikor kijöttünk onnan!!! Tornáztatnom kell majd Őt!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:11-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:12-kor.
hékás

Hogy mit jelent??? nem tudom.
A lényeg, az hogy a pocimban "kicsavarodva" feküdt! és ezt most kiütközik! Jobbra nem hajtja annyira a fejét mint balra! Meg a csípője ugyanez csak fordítva. (a bal lába nem annyira laza mint a jobb)
DE ROSZ VOLT NÉZNI, AHOGY CINCÁLTÁK SZEGÉNYKÉMET!!!!!

Eyi: ment PÜ!!!
bszilvi25

Pléd:
mivel Zoé most mindent a szájába húz,amit csak lehet,a nyakrésznél a "gallért" simán az arcárahúzta,illetve a nyakrésznél nagyon nyomta a nyakát szerintem...olyan mintha görcsön aludt volna...amúgy ezt használjuk,csak szétzipzározva..Még jó,hogy nem adtunk ki érte a Brendonban 6500 ft-ot,hanem turis 700 ft-ért!

Szilvi!
ne aggódj!Tornával helyre tudod hozni! :wink:

Eyi!
Nagyon édes a zsák!Én most nézelődök még,hogy milyet szeretnék majd neki.... :roll:

Oltás:
Mi szerdán megyünk a 4 hósra,de eddig (kopp-kopp-kopp) még egy kis sírással megúsztuk az előzőeket!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, nekünk a jobb kulcscsont-törés miatt volt hasonló esetünk... Pöttöm is csak a bal kezét használta, és csak arra nézett. Mozgatnunk kellett a jobb oldalát is, mert egy kicsit "ellustultak" az izmai. A tornával sokat fog javulni, meglátod, nem lesz ott gond.

Valaki kérdezte a bébiételeket ha jól emlékszem, itt egész jó kis "papik" és érdekességek vannak :D
http://bebietel.lap.hu/

Ma megkapja Peti az első almapüréjét :lol: kíváncsi leszek milyen pofit fog vágni...

Nálunk nem okozott gondot a második oltás. De lehet csak szerencsések vagyunk. :)
csipisz

szilvi-Mira is többször fordítja egyfelé a fejét,ha felvesszük is csak jobbra akar kicsavarodni.megnézte a dokinő, felhúzta két kezénél fogva-a fejecskéje előre nézett, majd hasra tette, ide oda is forgatta a fejét, azt mondta minden oké.próbáld meg felhúzni, mi helyzet.kíváncsi vagyok.szerintem eltúlozzák a dolgokat.hogy kell tornáztatnod?

Kép
Kép
eyi

A felhúzást csinálta a dokinő, akkor felemelte a fejét!
De hason (akkor és ott) csak asszem balra fordította , jobbra nem. Pedig itthon forgatja megállás nélkül................... :?
bszilvi25

na végzett a gép
Kép

ezeket mind el kell raknom :cry: meg már amennyit elraktam,most is kiszortíroztam egy csomó csini lányosat.na látjátok ez is egy indok arra, hogy kislány legyen a 2.
Kép

Kép
Kép
eyi

Én kérdeztem a bébikajákat!
Köszi a linket csipisz! :wink:
De én kifejezetten olyan kajákat szeretnék,amiket már Ti is próbáltatok a nagyobbaknál és tudjátok véleményezni....
Vendég

sziasztok
hát dávid valahogy nem a régi a kaját is átaludta ha fölkel keservesen sír,huzza össze magát,és én sajnos megint melegnek érzem!!majd meglátjuk ha fölkel!

szilveszternek testszerte tónus eloszlási zavart,fokozott reflexeket ,meg isten tudja még mi hülyeséget álapítottak meg anno..soha nem tornázott...és semmi baja.vagyis én itthon tornáztattam minden szaktudás nélkül!szerintem 10 gyerekből 8-nál van valami neurólógusok által látott bibi.csak ugye nem mindenkit lát neurológus!!hát dávidtól dobnának egy hátast mert ő meg olyan mint a merevbot.megfogom a kezét fölhúzom és telljesen egyenes marad és áll mint a cövek,az sem jó...
amúgy szilesztert annó úgy is vizsgálták ,hogy egy ferde padon kelett kúsznia föl le guritották,úgy sajnáltam csórit!
azt mondták,béna lesz .meg behívták azt a nagydarab állat apját a koriba és ott tornáztatták,meg akartak bizonyosodni róla,hogy esetleg örökletesen hajlékony,és mégsem béna.ááá megbolondítottak teljesen!
Vendég

hú sírt megállás nélkül, meg rángatta a lábát, aztán a cicin elaludt, úgy sajnálom, még álmában is megrándítja a lábát, hogy hogy neki ennyire fáj, van aki meg meg sem érzi?

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?