Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Bari: Ne keseríts el! Ennyire lázasodnak a babócák a 2. oltás után? Andóca írta a múltkor, hogy Kitti is hőemelkedéses volt... Hát akkor mi is szenvedni fogunk? (Amúgy nekünk is sz.r éjszakánk volt. Bence felkelt enni, majd úgy döntött, hogy ő bizony nem alszik vissza, inkább nyűglődik... Eljátszottuk ezt 1 és 2 között, majd 5 és 6 között... Mosott rongy vagyok..

Most bezzeg alszik a Drága

)
Szilvi: Drukk! Nem lesz gond...
Jut eszembe: Még Bence sem forgolódik, nem fog meg semmit... Nem baj, majd behozza a lemaradást

Viszont most már annyira kapálózik fürdés közben, hogy lassan tényleg a nagy kádban kell fürdetni
Lehet ma elmegyek C&A-ba valami melegebb cuccért Bencének... Még győzködöm magam

Egyébként figyeljetek oda, mert az egyik kupont csak a páratlan hónapokban, a másikat meg a párosokban lehet beváltani
Van esetleg valakinek tapasztalata azokkal az összecippzározható takarókkal? Olyat szeretnék venni, mert félek, nem lesz elég nagy levegőztető (meg ezt tudjuk majd azután is használni, hogy már nem fér bele Bence). Egy nagyobb gyereket (lásd Bence a maga 7 kilójával és 64cm-jével) bele lehet kényelmesen tenni? asszem 80x91-es méretek vannak... Előre is köszi a véleményt
Gyerekek száma: Én mindig is egyet akartam, de a párom szerint kell minimum egy tesó... Bár amilyen nehezen jött össze ez az első, lehet sulis lesz már Bence mire kistesója lesz (ha lesz). Egyébként mi 4-en vagyunk testvérek és én is azért szeretnék csak 1 gyereket, hogy neki mindent megadhassak. Nem akarom elkényeztetni, hogy csak egyet kíván és azonnal az övé az a dolog, de szeretném, ha ő el tudna menni táborozni, lenne lehetősége vmit sportolni, télen korizni, nem csak mások által használt ruhát hordani, hanem néha olyat is, amit ő nézett ki magának a boltban... Meg ilyesmik

Én mindig is csodáltam azokat a családokat, ahol sok gyerek volt és tényleg a körülményekhez képes mindent meg tudtak adni a szülők a gyerekeiknek (pl. saját szoba, saját bringa, stb...) Szóval elismerésem a nagycsaládosoknak, akár mennyire is tudnak anyagilag a gyerekek kedvére tenni... Ma éjjel, mikor Bencét próbáltam visszaaltatni, a hátam közepére sem kívántam még1 gyereket

De majd az idő megszépít úgy is mindent, szóval nem mondom, hogy nem lesz több baba, mert a fene tudja
MoreMilk kapszula? Asszem előtte lenyomok pár alkoholfree sört, meg iszok pár laktoherb teát... Ha ezek nem jönnek be, akkor jöhet a drágább próba... Köszi a tanácsot!
Járóka: nincs és ebben a lakásban tuti nem is lesz. Így is alig férünk el (panel: a 2 kicsi szoba a mienk, a nagy a papáé...), nem tudnám hova tenni... Még a játszószőnyegnek sincs igazán helye, de azt legalább be tudom tolni egy mozdulattal az ágy alá