A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ma Zsófi nap van???

Boldog névnapot mindkét Zsófinak!

Kép

Emese!

Gratulálok a tehetséges Apának a honlaphoz, tényleg nagy munka volt! Kérlek add át neki!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt :)

Tekintettel arra, hogy egy éve ilyenkor még nem tartoztam közétek, íme egy kis visszaemlékezés:

Túlhordás miatt indított szülésem volt, előző nap be kellett feküdnöm a kórházba. Reggel 6-kor már túl voltam a beöntésen, hétkor mentem fel a szülőszobára, ott CTG-re tettek. 9-kor kaptam az oxycotint, és rá nem sokkal burkot repesztett a dokim. Hétfőn már egy ujjnyira nyitva voltam, de sajnos ez az állapot sokáig stagnált. A burokrepesztés fájt, mivel fájásom nem volt, még nagyon sokáig. Egy óra körül még csak bő egy ujjnyira voltam nyitva, szóval szinte semmit sem haladtunk Csak feküdni tudtam az infúzió és a CTG miatt, de amikor szóltam, rögtön leszedtek mindenről, és mehettem WC-re, zuhanyozni. Délután 3-kor tartottunk két ujjnyinál, akkor kérdezték meg harmadszor, hogy kérek-e EDA-t. Én még mindig gondolkodtam, bár nagyon erősek lettek a fájások, aztán a dokim mondta, hogy szerinte ne gondolkodjak annyit, mert ha császár lesz belőle, akkor úgysem kérdezik, hogy kérek-e, csak adják. Így hát kértem. Nem bántam meg, mert volt másfél jó órám 4 körül még mindig nem volt semmi előrehaladás, a dokim azt mondta, várjunk még azért, hátha... 5 előtt szóltam, hogy kiment a fájdalomcsillapító hatása, nagyon fáj, adtak újabb adagot, de nem hatott, sőt, egyre jobban fájt minden. 1/4 6-kor szóltam, hogy nagyon kell pisilnem és kakilnom, megvizsgált a szülésznő, és csak annyit mondott: "Mindjárt anyuka lesz!" Rögtön szólt a dokimnak, aki kb két percen belül ott termett, és elkezdődött a szülés. Az EDA hatását már kicsit sem éreztem, nagyon fájt, és nagyon fáradt voltam, de 17:55-kor kicsusszant Zsófi :D A végére eléggé elveszítettem a fejem, nem nagyon emlékszem rá, hogy mi történt, csak arra a pillanatra, hogy véresen és magzatmázosan a hasamon szuszogott a kislányom!
A doki és a szülésznő végig nagyon rendesek voltak, nem is vizsgált meg más, és ők is mindent megtettek, hogy nekünk jó legyen. A dokim a végén annyira higgadtan kezelte a helyzetet, nagyon jól kezelte azt, hogy én már magamon kívül vagyok. A varrás volt a legrosszabb élmény, nagyfejű lánykám bent is végigszántott mindent, 45 percig varrt a doki, közben Apa Zsófizott mellettem.

És a képek:

Kép Kép
Kép Itt már három napos.
Vendég

Zsófinak és Dominak boldog 1. szülinapot!!!

Bencének boldog 5. szülinapot!!

Kép

Hol vagy Meryke??

Mostmá' én is kezdek sz.ul lenni, asszem elkapott a takonykór...

Még mindig nem tudtam, csak felületesen visszaolvasni :oops: .

Kaja: ha egyedül vagyunk és nem főzök: bébiétel, ha főzök, mindent eszik, amit elérakunk :lol: , sőőőőt, mindent kinéz a szánkból, és neki az kell, amit mi eszünk 8) . Pizza széle nálunk is menő, vajas kenyér, virsli, párizsi (jobb fajta), péksütik, keksz, palacsinta, levesből főtt répa-krumpli kistányéron, egészben, paradicsomleves, joghurt (könnyű és finom meggyes és barackos)...tejet cuccot nem igazán adok neki (kiv. palacsinta, de azt is csak ritkán), és nagyon még tojásosat sem ettünk...lassan be lehetne vezetni :oops: ...

Szülinapi képek annyira szuperek!!!!!!!! Olyan jó őket nézegetni, és nyáridéző hangulatuk van (1 hete még nyár volt :evil: )...Tavaly ilyenkor azért sokkal jobb idő volt, nem jól emlékszem, Panndi??
dettyk

Zsófinak,Dominak s Bencének nagyon boldog szülinapot :)

Dettyk!
itt az ősz kezdjük a hajnali keléseket,írásokat :wink: :)

Bálintnak kénytelen vagyok főzni,mert ugye se tej,se tojás nem lehet a kajájába :( de lelkesen zabálja amit eléteszek :9 csak jól legyen fűszerezve :)

KépKép
viranka

dettyk: jól emlékszel, rövidujjúban jöttem haza a kórházból :roll:
Vendég

Zsófika boldog első szülinapot

Domi boldog első stülinapot

Bence boldog 5. szülinapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, igggen, hajnali kelések... :lol: :lol: .

Torták, L.Móni receptjeit elküldtem g-mailre, betettem a receptes mappába, hogy akik még előtte vannak, gyorsabban megtalálják :wink: :D .

Én olllyan depis vagyok ettől az időtől :evil: . Nektek nincs olyan "semmihez nincs kedvem, hagyjatok békén" hangulatotok :roll: ???
dettyk

Panndi, én is úgy emlékeztem, hogy 1 éve ujjatlan szoknyában festettem a kiságyat :lol: ! Aztán délben jött barátnőm SMS-e, hogy közös barátnénk megszült, én meg forrongtam, hogy én még nem :lol: :lol: ! Majd holnap reggel követem :lol: ...
dettyk

Zsófi, Domi, Bence! Boldog 1. születésnapot!!! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Mi jól vagyunk, csak tegnap eladtuk Apa lakását is (gyorsan ment :)), aztán elindítottuk a hitelt a házra (mert lesz még különbözet). Úgyhogy minimum egy nappal le vagyok maradva az olvasással. Most meg vasalnom kell...
Holnap meg egész nap sütök-főzök ugyebár, de igyekszem azért jönni még ma!

Remélem, minden Baba (mit baba, Gyerek!) és Mama jól van!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

ZSófinak,Dominak,Bencének boldog szülinapot!!!!!!!!!

KépKép
juba

Zétinek tuti lett a sérója!!!

Silka! Ja, értem! :) Pedig nem lett ám egyenes!!! ;)

Csak ilyen poén szinten írtam, de az első etetőszékünk ugyebár a katicás, és ahova azt tenni akartam, ott Zsoltinak útban van, ugyanis ott veszi le a melós ruháját, cipőjét... :evil: A másodikat végülis Anyu vette, hogy nála is legyen, nyaralás előtt rábeszéltem egy asztalra szerelhetőre, mert azt tudtuk vinni magunkat, nagyon kevés helyet foglal. És most vettem egy Ikeásat, ami végre befér a konyhába!!! :) Eleinte a szobában etettem, de gondolhatod, hogy mára már ez nem működik. Utána Anyutól kölcsönkértem az utazót..., és most végre megvan az igazi!!! :D

Igen, tudom, hogy mázlim van Szelivel!!! ;) Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen aranyos lesz, bár akarata van neki, ami nem is baj. :)

Jaj, én is ilyen vagyok, ideges vagyok, vagy rossz a kedvem, egyből eszem... :oops: Mensi előtt meg aztán kizabálom a hűtőt...

...és ezt még mindig Neked írom, Silka (:))! Szeli úgy alszik, hogy body, pizsama (vagy vékony rugi), közepes hálózsák (amin a cumilánc van), és egy vékony pléd, és ő így alszik jót! Hiába, fázósak vagyunk! Plusz még betettem egy összehajtogatott plédet a fejéhez a sarokba, imádja! Azóta sokkal jobban alszik éjjel!!! :) Tegnap este is, mikor betettem a kiságyba, odafészkelte magát a plédhez, és már aludt is! :)
De most rendeltem neki ágyneműt, majd meglátjuk, hogy mennyire takarózik ki, kipróbálom! Mostanában észrevettem, hogy már nem járja körbe az ágyát éjjel, ugyanúgy ébred, mint ahogy leteszem, ezért gondoltam, hogy talán már elég nagylány a takaróhoz, de majd kiderül.
Nálunk kb. 23 fok van.

Ágica! Majd írd meg, mi volt a szemészeten!!!

Jesszus, én meg regényt írok, közben vasalnom kell! Megyek!

A tegnapi minitali szuper volt Kiskolbival és Mátéval, sajnos fotó csak 2 készült, mert meglátták a fényképezőt! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, kivasaltam! :)

Szeli egyébként nappal pléddel alszik, csak éjjel adok rá hálózsákot.

Robesz fantasztikus szőke kispasi! Itt is látok egy szép szülinapi tortát!!! :)

Viranka! :( Ezt a mizériát! Szegénykém!!! :(

Kaqk! De jó Neked, hogy tudod csodálni Emmát alvás közben. Én bemegyek, abban a pillanatban kipattan Szeli szeme... :shock:
Szeli üveges kaját a tápszer elutasítása után 1-2 héttel köszönte nem kérte, most már azt eszi, amit mi, csak darabos legyen, amit megfog, és teszi a szájába! :lol:

Bár tegnap édes volt, 1x sikerült neki felszúrni a villával a nokedlit (csirkepörivel) és betenni a szájába, aztán nem sikerült, így adta a villát a kezembe, és VÉGRE elfogadja tőlem a rendes kaját villából!!! :)
Amikor külön főztem neki, az nem ízlett (sima zöldségek párolva pl.), de a felnőtt kaját zabálja! :)

Jaj, Csajok! Eddig nem mondtam (nem akartam), de Zsolti anyukája nagyon beteg hónapok óta (rákos), és most került abba az állapotba, hogy nem tud magáról... :cry: Most hívott Zsolti, viszik megint be a kórházba... :cry: (Egyébként 74 éves...) Itt bőgök...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nagyon sajnálom... :cry:

L.Móni, te licitáltál egy spagettipántos bodyra :wink: ? Megfigyeltem 8) ...
dettyk

Kajálásra visszatérve: én csak hétvégén főzök (de akkor kiélem a főzni vágyásomat), hét közben rendelünk, azt eszi Szeli is. Nekem sok volt a bevásárlás (3. emeletre), mosogatás :oops:, pedig főzni imádok... ...na, meg enni is! ;)

Kaqk! Szeli se szereti a paradicsompürét. Próbálkozni kell, én elég sokfélét rendelek neki, és jegyzem meg, mit szeret, végülis szinte mindent, de a paradicsomos dolgok... azok nem mennek. Pedig isteni töltött paprikát szoktam készíteni! :)
Ja! És imádja a rakott dolgokat (zöldbab, rakott kel, rakott karfiol...)!

Zsófi nap lenne? Nincs a táblában... :roll:

Ha ételben főtt tejes, tejfölös, tejszínes, akkor adok, egyébként nem!

Jaj, Meryke! Ne hari! Bence természetesen nem 1. szülinapos, csak egybe írtam a sort... :oops:

asszem, agyilag szét vagyok esve...

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Hú, jó hosszú vajúdásod volt! Az enyém is hasonló a Tiédhez, de nekem megvárták, hogy mennyire hat az oxytocin, és csak akkor repesztettek burkot, mikor rendszeres és erős fájásaim lettek (előtte 2 nappal is kaptam az infúziót, de nem indultak be a fájások, ezért volt még 1x). És egyáltalán nem éreztem a burokrepesztést. Milyen érdekes!
A varrás nekem is rossz emlék... :evil:
Örülök, hogy leírtad! :)

Ha lenne honlapunk, most Te is olvashatnád a mieinket. Bár Mmarica által linket honlapon néhányan bemásoltuk, nem? Mi is volt az a honlap?

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica Petrus tüneményes ahogy alszik :lol:
Nyugi, minden rendben lesz a szemészeten.
Szegénykém, nagyon megszenvedtek azzal a nyűves szájpenésszel :(

Silka szuperek a képek :lol:
Hol van a medvefarm?

Maggie tudom nem vigasz de Cica is rosszul alszik.
Ma csak 3* ébredt :?

Nektarin nagyon édesen kacag Robesz :lol:

Viranka :( micsoda kálvária :(
Remélem ki fogja nőni Báló

Kaqk Gréti tegnap a borsófőzeléket kiköpte, az apjának készített
virsliragus töltött kiflit meg nyelte mint kacsa a nokedlit :lol:
egyre inkább azt eszi mint mi

Panndi olvasva a szüléstörténetedet, hálát adok az istennek, hogy nekem nem kellett indítani :roll:
Rossz lehetett feküdve vajudni.
De megérte :lol: :lol: Zsófika tündér kiscsajszi :lol: :lol:
Akiről nagyon ritkán teszel fel képeket!!!!!!!!!!!

Meryke hol vagy???????????????????????????

Dettyk de van :twisted:
Bezony ám :lol: én Majd cicán megcsodálhatod :lol:

Regi gratula a gyors eladáshoz.
Sajnálom az anyósodat :cry: :cry: Átérzem a fájdalmad, az unokatestvérem hétfőn adta fel a küzdelmet és meghalt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Részvétem! :cry:
Én már úgy vagyok ezzel, hogy jobb lenne, ha már nem szenvedne tovább, borzalmas, amit átél... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! :D :oops:

Köszönjük a köszöntéseket, bár meg sem érdemlem :oops: (Bencus igen! :D Majd meg is mutatom neki :wink: )

Móni, Ágica (remélem jó hírekkel jössz +++++), Dettyk köszi a hiányolást!
Sajnos mostanában nagyon nem nagyon tudok jönni, besűrűsödtek a dolgok, amikor meg Máté alszik igyekszem behozni a lemaradásomat a házimunkában, de hisz tudjátok. :?
Azért esténként mindig bepillantok és nagyjából próbálom követni az eseményeket. Kispocc szívből gratulálok az újabb pocaklakóhoz!
Velünk minden ok, Máté is egy kicsit taknyos volt, de semmi komoly szerencsére.
A járást ahogy hazajöttünk a kirándulásból Máté felfüggesztette, köszönhetően a csúszós parkettának és kőnek, úgyhogy lassan haladunk ez ügyben, de egyre biztosabb és bátrabb.
Enni azt eszi, amit mi, főleg főzelékeket csinálok hétköznap valamilyen feltéttel.

Jajj, olyan rossz még annyi mindent írnék, de nemsokára megyek fogorvoshoz, mert az ínygyulladásomat kezeltetem, ami a terhesség alatt sajnos előjött. :evil:
A tetőnket megcsinálták, nagyon szép lett és nem utolsó sorban biztonságos. :D

Sok puszi a többi ünneplőnek is!
Bencus buliját szombaton tartottuk, a családi az most szombaton lesz és jövő hét szombaton pedig a munkatársaimmal névnapozunk, úgyhogy napok óta sütök, főzök, készülődök. Talán este rakok majd pár friss képet!
Igyekszem majd bővebben is jönni, most csak ennyi, hogy ne izguljatok, jól vagyunk! :D

És végül egy akkor és most kép Bencusról:

1 naposan Kép Kép 5 éves nagyfiú

KépKépKépKép
meryke

Köszönjük szépen a köszöntéseket :)

Ma csak hármasban ünnepelünk, majd hétvégén jönnek a keresztstülők, nagyszülők, móni, képet majd hozok utána :wink:

Kicsit én is ritkábban fogok jönni pár hétig, a főiskolán besűrűsödtek a vizsgák, október 11-ig négy vizsgám lesz, meg a szakdolgozatommal is kell foglalkoznom, szóval ágyő fórum :? De azért néha benézek, és ha tudok, jövök pihenésképp :lol:
Vendég

Sziasztok

Zsófinak,Dominak és Bencusnak nagyon sok boldog szülinapot!

Megjártuk a szemészetet olyan kis büszke vagyok a kiscsajomra egy hangja nem volt de a lényeg hogy minden rendben egy pici fénytörése van ami annyit jelent hogyha most autót vezetne kellene neki szemüveg :lol: Szép párhuzamosak a szemecskéi nincs eltérés amivel mérték gép annyira oda figyelt rá hogy a dokinő utána külön lefényképezte a szemét is meg a digrammot és mondta hogy azért kell mert nagyon ritka hogy igy megtudják nézni a colobomát és szeretné tanulmányi akármire vinni az egyetemre.Petrus nem húzta el a fejét és szépen odanézett mindig ahova kellett.Nagyon büszke voltam rá, hogy milyen kis ügyi. :)

Meryke: Örülök hogy jól vagytok.A fogászat nem jó dolog :(

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Sajnos a napi egy alvással már nem vagyok olyan laza, mint korábban, így most csak rövid leszek.
Kihasználom, hogy Rugó az összes vasalt ruhát kiborogatja épp a szekrényből :shock:

Zsófi, Domi, Bence - boldog szülinapot kívánunk!

Móni, Regina - sajnálom :( Bár tudom, ez nem sokat segít.

Ezt pedig felrakom Nektek, ma sikerült lekapnom egy nyugodt, alvással töltött percet.

Kép

Panndi, kitartás, ügyes legyél!

Ágica: jó, hogy túl vagytok a szemészeten, és az eredmények sem rosszak.

Meryke: fogászat :?

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Csá csajok :)

De jó babaképeket nézni :)

Ágicával ma öszefutottunk és Petra baba egy csupamosoly kiscsaj,Bálinttal "dumáltak,ss fiam abkocsijukat meg is kóstolta :)
visszafele mikor jöttünk Ági akkor is láttunk Titeket, Petra aludt, be volt takarva :)

Regi!
kívánom(bár hülyén hangzik) anyósod ne szenvedjen sokat :( tudom milyen,felnőtt fejjel a nagypapám szenvedéseit kísértem végig(az már kicsit más,de apu és tesója gondolkodtak azon h. honnan tudnának morfiumot szerezni az apjuknak,h. ne szenvedjen tovább.. )

Móni!
bakker :( én már azt hittem gyógyul és erősödik :( részvétem :(

Meryke!
DE JÓ :) FOGÁSZATRA KITARTÁST ÉN SPEC. SZERETTEm járni,de ez a jó dokinak volt köszönhető :)

pusz mindenkinek,megjött apa az ágynak való anyaghgal :) végre 5 év után nem a földön lesz a matracunk :) ezt is megéltük :)

KépKép
viranka

Viranka: Nem aludt egy picit sem csak én szerettem volna :lol: Ági tervez.........Vettem cumitartót azóta nem hajlandó elfogadni a a cumit :lol: De ha nagyon nagy szüksége van rá azért beveszi :lol:

Csajok nektek is szeretném mondani hogy tudok itt újpesten egy helyet ahol elég jó áron vannak pelusok már aki nem annyira ragaszkodik a márkához....
Pl: Ma Virankával vettünk a jobb kategóriából 50 db=1890 Ft.
De a múltkor én 100 db vettem valamivel alacsonyabb minőségű és az volt 2900 Ft.De hozzá teszem hogy nem folyt ki egyikből sem a cucc se pipi se kaka. :)

Kép

Kép
agica1126

Vera: Nagy gratula tesódnak!

Kép

Kép
agica1126

hello lányok!

hát jól lemaradtam megint! valahogy nem jutottam el ideáig. az elmúlt pár hétben csak a képeket tudtam megnézegetni. de azok nagyon meghatóak (újszülöttesek) és nagyon vidámak (szülinaposak) voltak. köszi mindenkinek, aki feltette őket!
apropó:

MINDEN EGYÉVESNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

lemaradásom okán, csak magunkról tudok írni.
először is bagon HIDEG van. nem bírom!! :evil: :evil: ez nem lehet igaz, hogy szeptemberben ( nráadásul az elején) fűteni kell! már így is horribils gázszámlánk van havonta.
botond elég rossz passzban van mostanság. az éjszakai ébredésekt már lassan megszokom. azt, hogy már éjfél előtt a francia ágyban köt ki pedig szinte megszerettem. :oops:
de az egész napos nyüszit elég nehezen viselem. a gyerekem egész nap AKAR valamit. megállás nélkül hümmög és mutogat, hogy most éppen mit szeretne megnézni, megfogni. és ezek a dolgok többnyire nem abban a magasságban vannak, amit ő elér... :evil: valamint nagyon akarja az összes vezetket kirángatni a konnektorokból!! és eléggé ki van akadva, hogy ezt nem szabad.
egyszóval elkezdte próbálgatni az akaratát!! :lol: néha elég vicces helyzetek kerekednek belőle. :lol:
amikor nem kell felvenni, akkor kézen fogva kell vele sétálni. igazából egyáltalán nem kapszkodik már, csak sztem így érzi magát biztonságban. annyira cuki, ahogy szedi a kis lábait. :D
önállóan csak akkor indul el, ha a kiszemelt cél max 3-4 lépésre van. ha messzebb, akkor inkább szupersebesen odamászik. :lol:
legújabban a KA kifejezést gyakorolja, így egész nap azt hajtogatja, hogy "kaka". :lol:
minden nap meglepődök, hogy mennyire sok mindent megért! őrület, hogy mi lett abból a kis csomagból... :roll: :D

is bogyóm a hasamban nagyon jól van. a doki nem mondta százasra, de úgy néz ki kislány. :D kb egy hete érzem, hogy mocorog. ez az egyik legjobb érzés a világon!

remélem, többet jövök majd, és megint vissza tudok kapcsolódni közétek!
puszi mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Zsófinak Dominak és Bencusnak boldog születésnapot!

Silka: szuperek a torták. Lizi tüneményes!

Minden baba olyan tündéri!!!!!!!

Öltözködés: bent: rövid u. bady+pulcsi és melegítő gatyó.
Kint: bady,farmer ,pulcsi, kiskabát,
Éjszaka:bady, rugi, hálózsák.

Éjszaka mostanában Niki is megébred de szerencsére elég ha kiveszem vagy csak megfordítom. Gondolom valami olyat álmodik.

Cipő vásárlásra láttam egy trükköt: körberajzolni a gyerkőc lábait, kivágni és azt próbálni a cipőbe. Így nem húzza be az ujjait a gyerek és látni, hogy mekkora a hely a cipőben.

Panndi, Kaqg : Niki is napok óta nem akar ebédre főzit enni. Ő mindent megevett eddig (sajátot és üvegest is) nem válogatott. Én 98%-ban főzök neki.
Én nem nagyon adok még pizzát. Joghurtot kapott de hasmenése volt. Most várok vele pár napot. Bár a paradicsomtól is hasmenést kapott. A köles golyó a kedvence. Azt bármikor megeszi. Fog hiányában mindent pépesítek.

Ágica: jó, hogy minden rendben a szemészeten!A pelusdiszkontra gondolsz? Már én is jókat hallottam róluk! 7-én kint lesznek a börzén!

KépKép
anikoh

A kölesgolyó nállunk is NAGY kedvenc..bármikor bármennyit!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

No, akkor: Nagy ölelés jár a szülinaposoknak! Zsófi, Domi, Bence, Isten éltessen Titeket!

De jó volt olvasni hogyan is érkezett meg Zsófi! Köszi szépen Panndi! :lol: Tanuláshoz kitartást. Minden elismerésem a Tied. Másfél gyerek, két iskola..... :lol: No, de komolyan, le a kalappal előtted. Jó kis energiáid lehetnek. Hja, fiatalság... :wink: :lol: :lol: Nyugi, minden rendben lesz.

Regi, Móni! Sok erőt kívánok mindkettőtöknek!

Regit egyébként irígylem az alvásért, Móni Téged is. A háromszori kelés már nagyon jó lenne. Tegnap éjszaka is már 10 körül indult a műsor. (Majdnem kilenckor aludt el. :shock: ) Szopi, letettem, egyből nyöszi, felállás, újabb szopi. Majd kb félórányi alvás..... Ez folytatódott. Valamikor éjfél körül már magunk közé tettem. Csak oda tudom, mivel egyébként leesne. Vagy cicizett, vagy állandóan vergődött, rúgta le a takarót, sírdogált, nyöszörgött. Már nem is tudom meddig bírtam, de egyszer ismét visszatettem a kiságyba, hogy aludjak is valamennyit. (Ha mellettem van, nem tudok aludni, állandóan azt nézem, hogy mikor mászik a Kedvesre, rakosgatom, takargatom, cicizik, stb.) No, ekkor talán aludt másfél órát, így én is. Öt körül viszont ismét mellettem landolt, majd kicsivel 6 után köszönte, felébredt. Ma még napközben is nyűgösebb volt kissé, leginkább de. Szóval, így zajlik egy átlagos éjszaka. Lehet, hogy kezdem megszokni? Ma sem aludtam el vele ebéd után. :lol:

Tavaly nálunk ilyenkor szerintem uilyen mocsok idő volt. Emlékszem, már azt sem tudtam, hogy mit vegyek fel, mibe férek bele. Amikor szültem, akkor volt szép, napfényes idő és utána is. Az egyik barátosném még figyelmeztetett is, hogy emlékezzek rá mindig, hogy milyen szép ősz is van. :lol:

Kajálás: én már mindent adok Bercónak, bár van néhány kivétel. Ma sem kapott pattogatott kukoricát, pedig szeretett volna. Evett már rizsfelfújtat is, pedig az tejes. Nem lett semmi baja. Úgy gondolom, nem teljesen van értelme annak, hogy pl. 20-án még nem ehet egy csomó dolgot, 21-től meg már minden tilalom feloldódik. Már majdnem egyéves, néhány napon nem múlik semmi. Hétvégén például nagyon ízlett neki a tiramisum. :oops: :oops:

Meryke! Remélem nem volt nagyon rossz.

Ágica! Hurrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vindolanda! Úgy szeretem én is alvó gyerekeket nézni. Annyira békések, gyönyörűek!!!! Kicsi Vacakocskám a mosógépből kiszedett, még vizes, de már tiszta ruhákat szokta kupacba rakni vagy egyszerűen szétdobálni. Mindig megtámadja a ruháskosarat. :lol: :lol: De jut eszembe, ha nem vagyok elég gyors, akkor a vasaltat is megszellőzteti, ahogyan Rugó is.

Viranka! Jó kis kálváriád volt. Gratu az ágyhoz. Tesódnak is minden jót!

Hú, Sense! De jó lenne. Én szorítok, de, ha kisfiú lesz, akkor is jó lesz gondolom. Úgy vártam már, hogy jelentkezz. Már Te is a felénél vagy! Őrület!

Pelus. Én már nagyon régóta diszkontban veszem, ha jól emlékszem, 28 Ft-ra jön ki egy darab. Nekem, illetve Bercónak nagyon jó. Ráadásul az üzlet itt van a közelünkben, de 200 darabtól házhoz is viszik. Amíg a nagyobb márkák pelusait használtuk, állandóan öltöztettem Vacakocskát, ezek meg jól bírják a megpróbáltatásokat.

No, még egyet elmesélek. Ma szerencsére kimozdultunk. Eljutottam(tunk) megnézni végre, hogy hogyan is játszanak a fiúk. Meccccccsssen voltunk. Nagyon jó volt, kicsit más arcokat is látni. Maga a meccs nem volt nagy szám, nem jött össze semmi a csapatunknak, döntetlen lett a vége. Viszont az nagyon is jó volt, hogy Bercó remekül bírta. Jó, volt némi nyöszmögés, de nem volt sok.
Már megint jó sok lettem.
Menek zuhizni inkább, mert hamarosan indul a mandula.
dmaggie

Fogászaton túl vagyok, hááát nem volt kellemes, de nagyon megdicsért doki néni, hogy szépen csinálom a "házi feladatot" :wink: Viszont jövő héten még megkínoz kicsit, mert az ínyemből le kell vágni, hogy olyan legyen, mint régen volt. Jájj, még a hideg is kiráz tőle, de túl kell lenni rajta, nincs mese :?
Hoztam pár képet még a kirándulásról, amit ígértem, meg Bencus bulijáról.

Kép 300 éves akácfa
Kép Pannonhalma
Kép Két szerelmes pár hihi :D
Kép Kidőlve :lol:
Kép Máté lovagol 8)
Kép Szülinapi torta
Kép Bencus kb. ötször fújta el a gyertyát, mielőtt lefényképezhettem volna :D
Kép Tortaevés, háttérben az ajándék csúszdatorony :D

Jó éjszakát! :D

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt :D !

Szeli, Ádi, Isten éltessen Benneteket 1. szülinapotokon!!!!
Kép

Irtó sz.r esténk volt, ilyen még soha :shock: ...esti cicizés közben Panka elaludt, mint általában, de amikor raktam volna be a kiságyba, felébredt (nem ritka), de nem fordult be és aludt, mint szokott, hanem kipattant a szeme :shock: :evil: ...2 órás huzavona kezdődött...egész nap 1 órát aludt, és még este 11-kor rajtam lovagolt, hááááááát, marhára örültem neki :evil: ...
Bár amikor megkaparintotta a sötétben a telefonomat, és egy gombot megnyomva világított vele, nehezen bírtam visszatartani a röhögést, olyan boldog fejet vágott :lol: :lol: ...

Tegnap mi is mostunk 8) ...Panka szépen bepakolta a mosógépet, én a közelébe sem mehettem, mert visított 8) , mosószerrel én töltöttem fel, ő pedig bekapcsolta :!: , tekerte, nyomta, amit kell :shock: ...aztán teregetni is segített :shock: ...hihetetlen, hogy ezek a manók hogy lefigyelnek minket titokban :lol: :lol: !
dettyk

Jó reggelt!

Szeli, Ádám, boldog születésnapot!
Vendég

Jó reggelt!

[color=darkblue]Ádi boldog első születésnapot[/color]

Szelike boldog első szülinapot

Ágica ez szuper :lol: :lol: igazán jó hír

Meryke örülök, hogy előkerültél végre.
Fogorvos :? Nagyon rossz még olvasni is, hogy mit fog veled csinálni legközelebb.
Szülinapi képek nagyon jók :lol: :lol:
Az a csúszda :lol: :lol: :lol: megyek hozzátok gyereknek :wink: :lol: :lol:

Maggie a ma estémet nem irígyelnéd. Gyakorlatilag 1 óra óta ébren vagyok :(
Cica sírt, forgolódott, sírt, nyöszörgött, rám mászott, sírt. Most bezzeg alszik én meg nem tudok :evil: Sül a tök, felraktam a levest, mindjárt lejár a mosógép.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, köszönöm szépen az együtt érző szavakat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, nagyon sajnálom az éjszakátokat, akkor én inkább befogom... :cry:
Bár Panka ettől a műsortól függetlenül korán kelt :evil: :roll: . Nem tudom, mi van vele...

De legalább süt a nap!!!!!!!

Meryke, kitartást a fogorvoshoz...nem irigyellek, de leglaább túl leszel rajta...
Szülinapos képek szuperek, és a torta...nagyon szép! Bencém is sok boldog szülinapot kíván Bencédnek :D !
dettyk

Ja, Panka beszédfejlődéséről akartam még leírni, hogy megállt, visszafejlődött :shock: ...már egy csomó mindent egész szépen mondott, most, amióta mutogat, mindenre csak azt mondja, "atta, otta"...és mutat rá ujjal...ennyi...semmi "Dende", "ana", csak "atta-atta-atta" egész nap :roll: 8) .
dettyk

Sziasztok!

Boldog 1. Szülinapot!
Pankának,Szelinek,Zsófinak!

Dominak,Ádinak!
Boldog Szülinapot az 5 éves Bencének!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog Szülinapot Pankának,Szelinek és Ádinak!!!

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Szelike, Pankusz, Ádi ez a nap a Tiétek! További boldog, gyönyörűséges életet kívánok Nektek!
dmaggie

Pankusznak és Ádinak boldog 1. szülinapot!!! :)

Kép

Már megy a készülődés, csak a kis Szülinaposom alszik, nekem meg a habverővel kéne dolgoznom, így meg kell várnom, míg felébred! :D

Kép

Kép
regcsiken14

No, akkor folytatom.

Meryke! Ez ám az ajándék! Micsoda buli lehetett. Te is rendezvényszervező vagy titokban? Ez a fogas dolog nagyon durván hangzik. Brrrr. Kirázott a hideg is.

Dettyk! Drága, biztosan tudja Panka, hogy ez az ő nagy napja! Így könyyű lehet házimunkát végezni. :wink: :lol: Én úgy élvezem, hogy láthatom minden egyes nap, hogy éppen milyen újdonságot csinálnak! Beszéd: nyugi, biztosan nem felejtette el az előzőeket, csak most ez az érdekesebb.

Mónikám, sorstársam! Hasonlóakat csinál Bercó is. Én is már voltam boltban, pakolásztam, mosok, főzök, és már fel is ébredt. Mennem is kell.
Pusszancs:
dmaggie

Viranka! Majd fotót az új szobáról ám!!! :)

Idesüt rám a nap, folyik rólam a víz... :shock:

Éjjel Szelikém is felsírt, szerintem a foga, bekentem Dentinox-szal, magam mellé vettem, ott elaludt, kb. negyed óra múlva vissza is tettem az ágyába, ott szépen alukált reggelig! :)
Tegnap teljesen rákattant az egyik könyvére, tegnap állandóan lapoznom kellett és megneveznem az állatokat. Este már egy idő után eldugtam... :oops: ;)

Sense! Szeli az utcán, és idegen helyen követeli, hogy fogjuk a kezét!!! Pedig már másfél hónapja jár!!! :lol:
De jó, hogy érzed a picike mozgását!!! :)

Maggie! Épp az előbb tettem be a tiramisut a hűtőbe! :) Jó is az!

Meryke! Áuuu!!! :(
Édesek a fiúk, főleg, ahogy alszanak, kidőlve! :lol:
Váo! Micccsoda torta!!! :)

Dettyk! :lol: Szeli is imádja megkaparintani a telefonokat, a gombnyomásra világítás a csúcs nálunk is! :)

Egy éve ilyenkor már erős fájdalmaim voltak! :) Apa meg tisztára odavolt, annyira sajnált... :)
(Most bezzeg vigyorgok rajta, akkor kevésbé... :lol:)

Kép

Kép
regcsiken14

Én 1 éve 9.37-kor írtam a barátnőmnek a köv. SMS-t:
"Úton vagyok a kórházba!" :D

11.24-kor kolleganőmnek, hogy az e-mail-jét csak jövő héten tudom megnézni, mert éppen vajúdok... :D

13.48-kor pedig, hogy megérkezett Panka :cry: :cry: ... :lol:

Olyan jó, hogy elmentettem ezeket az SMS-eket, most bőghetek rajtuk, én, a mazo... :lol: :lol:
dettyk

Regi, édes lehetett Szeli, ahogy kotor utánad a könyvvel :lol: ...ilyenkor muszály ismételgetni, kikövetelik maguknak 8) !
dettyk

Sziasztok !

Köszönjük a köszöntéseke.

Panakusz és Szeli Boldogságos Szülinapot Kívánunk nektek !

Csak egy gyors bekukk.
Már tegnap este feldíszítettem a lakást most meg várom , hogy a kicsi szülinaposom felébredjen és elmenjünk vásárolni.
Aztán indul a szendvics üzem.
Képeket este küldök.

Egy éve ilyenkor volt kb a burok repesztésem.
Nagyon jó élmény volt az egész szülés én csak jó emlékkel tudok rá gondolni.

Na lépek pakolászom aztán este jövök.

Puszi mindenkinek és legyen nagyon szép napotok.
20200310173350

Mi csak holnap bulizunk, úgyhogy ma még ráérek :roll: ...

Dobok akkor és teljesen most képet:

Kép 1 naposan :D Kép Kép 1 évesen :D !

És egy kis láblógatás :lol: :
Kép
dettyk

Pankának is boldog születésnapot :)
Vendég

Bolgog szülinapot Panka és Ádi!

Én még adós vagyok pár képpel :wink:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép