Sziasztok!
Ditta!
Remélem jobban vagy már azót! Most sokan meg vannak fázva, az októberieknél is, olvasom...az ősz már csak ilyan. Én sem vagyok 100-as, dugulgat az orrom, és ez miatt volt pár szar éjszakám. Remélem nem zúgok bele jobban legalább addig, míg a kiscsaj meg nem érkezik. Bezzeg az angol kölykök még mindig rövidgatyában, pólóban, van, hogy mezitláb pörögnek a parkban...én meg már kötött pulcsiban nyomom.
Écike!
Remélem hamarosan jobban lesz Zolika, ahogy levonul a front! Továbbra is nagyon édes a képeken!
Hivatalos ügyek...én ehhez sajnos továbbra sem tudok hozzászólni, és a ránk vonatkozó dolgokat sem tudom azóta sem. Van esetleg valaki, aki tudna nekem ebben segíteni, h nekünk mit hogyan kell majd intézni? Nem kérem senkitől, h nézzetek utána, csak ha esetleg van vk hozzáértő a csapatban, vagy hallottatok vmt... Egyébként majd beküldöm apukámat a polgármesteribe, hogy érdeklődjön, ő szokott otthon intézkedni nekem, pár éve egyébként is ott dolgozott, úh ismer mindenkit.
Dalma!
Nálunk az a baj, h majd a nagykövetségen keresztül jön, meg mittomén, bonyolultabb, szal nem olyan egyszerű, mint otthon....meglátjuk. Mindenesetre én már megvettem a jegyemet dec. 13-ra, a baby jeggyel meg még nem tudjuk mi lesz...a wizzair egy nagy kaki, egy hete nem veszik fel a telefont.
Gabi!
Gratula a babakocsihoz!

Én is nagyon elfáradok már mindentől...úh sztem normális.
Klarissza!
Remélem nem lesz túl nagy a baby a természetes szüléshez! Szurkolok! Beszéld meg vele, h mostmár elég lesz, ne nagyon gyarapodjon túl sokat!
Mesi!
Jó, hogy előkerültél! Most, hogy mindketten lefordultak, esély van természetes szülésre is?
Eszter!
Köszi a homeós infókat! Lassan az enyémek is úton lesznek ide, és el is kell kezdenem szedni. (a holnapi úh-tól függ, h kivárom-e a 36 hetet) Tényleg ne is aggódj Julcsi méretei miatt, ilyen alkat és kész...mint én voltam.

Holnap lehet majd engem is elkezdenek ijesztgetni, de fel vagyok készülve.

Beninek jobbulást!
Katica!
Örülök, h Léna jól van! Nagyon szép kiscsaj, tényleg igazi modell alkat!
Honey!
Szép nagy a pocid, és mind3 gyereked gyönyörű!
Kornéliusz!
Bocs, h csak most válaszolok. A mumomega-ban nem így jelölik, h mennyi olaj van benne, hanem 2 féle értéket adnak meg, a DHA 300mg, az EPA 42mg. A DHA az, ami nekünk számít, a kismamáknak a 300mg körüli érték jó.
Csuri!
Hát nem baj, ha nem tudod kideríteni, majd megpróbálok itt utánaérdeklődni. A membran sweep sztem tuti van otthon is, csak nemtom hogy mondják...a méhszáj és a burok között a membránokat szétnyomkodják, vagy mi. Én sem tudom pontosan, de állítólag csak kellemetlen, mint mondjuk egy rákszűrés, vagy egy méhszáj ellenőrzés.
Katinka!
Remélem jól sikerült a bécsi túra!
Nati!
Jobbulást! Remélem a keményedés miatt sem lesz gáz. Amúgy nekem is volt olyan, h sokat keményedtem, de nem fájt, úh nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Harivera!
Huhh, jó nagy az Iza-lak!
Hát én elvagyok, úgy ahogy. A hozzászólásaim sűrűségéből asszem látszik, hogy mi van.

De már csak a jövőhét, meg +2 nap, ez már semmi..és szerdától jön a másik csaj is. Kedden asszem nem is kell mennem, szombaton viszont igen, mert Lidia nem akarja hétvégén az öccsére hagyni egész nap Aidant...mert ugye ők New York-ban lesznek.
Holnap megyek Uh-ra, most ellenőrzik a kiscsaj veséjét, mert a 20. heti uh-n tele volt asszem a hólyagja, és ha most is tele van, akkor kap antibigyót, ha megszületett, és ennyi. Kiváncsi vagyok mi lesz. Igazából arra sokkal jobban kiváncsi vagyok, hogy hogy áll a lepény és az áramlás. Nemtom mi van odabent a 26.hét óta, amikor elkezdett már érni a lepény. Aszerinte elvileg már most szülnöm kéne, ha akkor beindult volna rendesen...de sztem megállt, ahogy a Márta is jósolta. Hnap kiderül.

Hát azért megmondom őszintén, h nem bánnám, ha közölnék velem, h előrehaladott annyira az állapot, h még 3 hetet adnak nekem mondjuk. Aztán mondjuk megindítják, vagy csak a membran sweep....meglátjuk.
Amúgy én már eléggé nyűgös vagyok, ezzel inkább az októberi bandához tartozom, mert már nekik is minden bajuk van. Látom itt még azért tartja magát mindenki nagyjából...bár 1-2 hét is sokat számít, és van aki még 3-4 héttel előttem jár...na meg bizti nem mindenki olyan puhány, mint én.

Mindenesetre már szeretném látni a végét, nagyon! Nehezen vonszolom magam, és hát nekem menni kell...a legrosszabb pedig, hogy esténként általában szenvedek a légszomjtól, szinte fulladok, ha túl sokat eszem, pedig éhes vagyok, meg szomjas. Na meg az ágyból sem felkelni sem kellemes, letusolni, aztán bekenni magam...stb.

Nemtom, hát őszintén irigylem azokat, akik el tudják mondani, h ez a 9hónap volt a legszebb az életükben. Na meg persze marhára kivánics vagyok már a kiscsajra is.
Tegnap borzasztóan aludtam, csomószor felébredtem, kb 100x ide-oda fordultam egyik oldalamról a másikra, mert ugye ez a 2 póz játszik már csak nálam. Aztán fél5-kor úgy felébredtem, h egy óra hosszáig nem tudtam elaludni, valszín azért, mert addigra bedugult az orrom...már úgy voltam, h kiülök babanetezni, nem szenvedek tovább, de aztán csak bealudtam. Ma meg mentünk volna kórháztúrára is, körülnézni, de daddy nyavajgott, h inkább jövőhéten, mert nincs kedve és a modell vw buszt akarja inkább építeni, amit tőlem kapott. Végül rámondtam, h oké, de jövőhéten nincs kifogás, mert lassan tényleg szülni kell...igazából nem is bántam, mert az éjszaka miatt annyira nyűgös voltam, h még én is kiakadtam magamon, és elkezdtem gondolkodni, h nem tán szülni készülök, és azért vagyok ilyen béna. Semmihez nem volt kedvem, se enni, se gépezni, se filmezni, se elmenni vásárolni, mert még kell egy mellszívó. (múlt héten akciós volt a tomee tippe 5 fonttal olcsóbb volt, és ma el akartam menni megvenni, de végül nem bírtam rávenni magam, na meg attól féltem h ilyen állapotban, ha esetleg már nem lenne akciós, képes lettem volna durván sírvafakadni, úh inkább maradtam a fenekemen...nem voltam még ilyen hisztis. ha meg jövőhéten nem lenne már akciós, akkor bumm...) De azóta már összeszedtem magam.
Ugyanakkor elkezdtem parázni a szüléstől is. Valahogy annyira nem tudom még átérezni, hogy ez fog velem történni tényleg. Mármint, hogy tényleg meg kell majd szülnöm a gyereket, ami mondjuk el fog tartani 14óráig, és fájni fog, akkor is, ha kérek epidurált, meg majd ugye azt is ki kell bírnom a tűfóbiám ellenére. Meg a végén tényleg lesz egy lányom, mert tényleg egy baby van a hasamban. És utánna pedig szintén fájni fog, meg lehet lesznek varrataim, meg folyni fog a vérem, stb.Tök fura érzés, és most hihetetlennek tűnik. Amennyire belemerültem tök korán a vásárlásba, megvettünk mindent, utánaolvastam minennek, annyira felfoghatatlan, hogy tényleg ez fog történni. Majd ha már nem dolgozom, asszem fel kell készülnöm lelkileg erre az egészre, ténylegesen...mert az egy dolog, h tudok mindent, és fel vagyunk készülve a gyerek fogadására...de lelkileg egyre jobban rá kell jönnöm, h nem. És ez nem jó így...fenn áll az esélye, h ha nem készülök fel, akkor bepánikolok, vagy rosszul fogom megélni, nem beszélve az utána előforduló depresszióról. Na mind1, fura dolog ez...
Na holnap jelentkezem, h mi volt...további szép vasárnapot! Nálunk rotyog a húsleves, jól el is vágtam az ujjam répadarabolás közben, durván folyt belőle a vér...lakótársak meg hoztak szilvás gombócot, úh lesz megint nagy közös kajálás.
Minden jót!