A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gratulálok Veronikusz!!!! Ügyes voltál!! Látod a szülinapomon született a kicsilány!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vali: Igen ezt javasoltam és bejött :lol: (egyébként én is hajnalban születtem anno...)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz
Majdnem sikerült a Zsófinapon :lol:GRATULÁLUNK

Nagyon jó egészséget és Boldog babázást Kívánunk!

Zsófi
cooper

EZAZ VERONIKUSZ!!! Ügyik voltatok. Óriási gratula nektek, Isten hozta Zsófi kisasszonyt! :D
vbea

Veronikusz!
Aztaaaa! Gratulálunk szívből, irtó ügyes csajszi vagy!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tegnap klassz napunk volt! Amolyan semmi nem jön össze, és mindenkivel össze is vesztem, akivel lehetett... :( :( :( (Reni, nagyon sok dologban megértelek.) Nálunk a segítségnyújtás értelmezésével akadnak olykor családon belüli problémák... De most már tényleg úgy fogom fel, hogy le van... az egész.

DE!!! Végre eldöntöttük kislányunk nevét. Első nekifutásra Bolda lett volna, majd vitáztunk a Dorka/Dorottya, illetve Bori/Borbála neveken, végül JANKA mellett döntöttünk. (Örömmel olvasom Zsófi, hogy nálatok is Janka. :wink: )

Memme, nagyon világosan megfogalmaztad saját gondolataimat is. :wink:
vbea

Veronikusz, nagy-nagy gratula!!!! Ugye, hogy nem is kellett indítani ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz! Gratulálok Nektek a harmadik Fürtöskéhez!!!
linocs

na erre most abszolút nem számítottam!!!!!
Zsófi üdv neked itt kiscsaj!!!!! Veronikusz! Gratulálunk!!!!!!! Alig várom a fürtös képet :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok,

Veronikusz hatalmas gratula, Isten hozta Zsófi babát! Jó egészséget, sok tejecskét!

Dorkának is nagy gratula Lettihez, jó egészséget és sok tejecskét nekik is!

Minden szülinapos és névnapos Babót, Anyukát, Apukát is köszöntök utólag is, de sajnos felsorolni nem merem.

Tappancsos harisnya: C&A 2db 1200huf, szerintem jó minőségű és szép színek vannak.

Veronikusz: én voltam UH-n hétfőn, kár, hogy nem ugrottál rám, mert én reggelente ki sem látok a fejemből, igazából körbe sem néztem. Babóca már 64mm és minden rendben vele, mindene műxik és normális!
Most rohanok, mert ébredés van, de most már leszek rendesen. A nyaralásunk úgysem sikerült, hazajöttünk a felénél...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

ÉLJEN ÉLJEN!!!! ÜDV: KÖZÖTTÜNK KICSI ZSÓFI !!! :lol: :lol: :lol: ( nem is vagy olyan pici :lol: )
A másik két kis fürtös is éjjel születette, nem? Mintha Veronikusz auz mondta.......

Komolyan, tiszta libabőr vagyok, olyan jó volt olvasni....... És ráadásul ma reggel kaptam az sms-t, hogy a gimis barátnőm is megszült tegnap este IKREKET! már van neki egy 3 és egy 5 éves lánya ) és most jött mégegy kislány és egy kisfiú. Nagyon izgultam érte, mert feküdnie kellett már hetek óta, de már a 37. héten volt és a babáknak is szép volt a súlyuk ( 2700 és 2600 gr )

JAJ DE JÓ!!!!!

Zsófi, gyerünk túrázni, apát elkapni - még csatlakozhatsz a buliba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Dóri!
köszi, megnézem a harisnyát :lol:
Hol voltatok nyaralni???

Eni
Janka-nagyon szép név

Anniyra örülök Fürtöskének :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

BRIGI! ISTEN ÉLTESSEN TÉGED SZÜLINAPODON!

Hétvégén lebeszéljük a cipő ügyet, jó, most hív a kisfőnök......

Heni

Kép

Kép
cancan

Dori, miért nem sikerült a nyaralás? Mondjuk ilyen télies időben megértem... :( :(

Eni, Janka szép név, jó választás! :D

Cooper, Téges még nem is köszöntöttelek Zsófi nap alkalmából... :oops: Ezúton is sok boldogságot kívánunk!

Zsófi, merre vagy? Tán már Te is bandázol a Kútvölgyiben? :D

Tegnap két lábon sétáltunk el a közért-posta távolságig, ami nálunk kb 800m egy viszonylatban. Hazafele Áki is beért minket suliból jövet, így dupla öröme volt Ádámnak.

Heni, mi a helyzet a sulival Szandinál?

Kép
Kép
Kép
v30

ZSÓFI, kicsi Zsófi, Isten hozott itt kinn! Veronikusz, te anya! Én meg itt hajnalok hajnalán beszélek a lelkedre mit sem sejtve... Ügyesek vagytok. Sok tejcit, és nagyon jó babázást kívánunk!

Nagyon örülök.

Micsoda? Szandi suliban?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Most beszéltem személyesen is Veronikusszal. Minden rendben, kiscsaj épp kajáját követelte, aranyosan nyöszörgött. Veronikusz az utófájásaival küszködik. Igaz, a szülése megint villám volt. Nem is arra kelt fel, hanem a lányok sírtak fel éjjel, és közben jött rá, hogy itt más is készülődik.
Na de majd ő elmeséli. Köszöni szépen a gratulációkat, abban maradtunk, hogy most már nem fogom zavarni, majd ő jelentkezik itthonról, amikor tud. Hétfőn engedik haza.

Memme, tök igazad van az indítás témában. Nekem csak az a bajom, hogy ez a téma maximum azokat tudja frusztrálni, akiknek nem volt más választásuk. Véletlenül sem azok gondolkoznak el rajta, akik direkt kérik a császárt, stb. Mi meg, akik így jártunk, nem tehetünk mást, mint hisszük, minden más kompenzálja a gyermekeinkben ezt a traumát. :)

mtunde

Lányok, Dorkának ki volt a szülésznője?
Frissítem a táblát, mindjárt teszem is fel. Légyszi, aki még nem került bele pocakos, vagy újabb fórumozó, adja meg a szokásos adatokat. Kicsit elmaradtam... :oops:

mtunde

Tünde
szerintem Erika volt a szülésznő, ha jól emléxem :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Kép
Kép
Kép

mtunde

TÜnde nekünk lakcím változott (XIX. ker) :oops: de végülis nem lényeg

emano/Andi
KépKép
emano

Remélem beterítem az oldalt. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

mtunde

Tünde
szuperek a képek :lol: :wink:
mégmégmégmég

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Nagyon jók! Villő nagyon édes. MIlyen szeme van!

Peti július 26-án született és Gozár volt a doki végül.

Kép
Kép
kriszta36

Tünde, isteniek a képek!!! :wink:
Ha lesz rá időd/érkezésed, akkor Jankát várunk január 30-ra Vidadokival. Én már tudom, kit szeretnék szülésznőnek, de ő még nem, így nem írjuk be. Köszönöm.

Dóri, szépen növögettek ti is. Öröm, hogy rendben vagytok.

Császár, indítás stb. Barátnőm 2 hét múlva szül. Ő lesz a második. Kicsilánya császárral született, 12 órát kínlódott, de a gyermek csak nem illeszkedett be. Kisfia most medencefekvésű, lepény 3as fokban érett. Szóval azért ahogy Memme is mondta, ne felejtsük el, hogy szépszép a szülésélmény, de elsődleges szempont az, hogy anyucibaba életben maradjanak, egészségben. Kb két hét és meglátja a fiát, ez a lényeg.
vbea

Veronikusz, hurra, en is gratulalok, isten hozott, kicsi Zsofi!

banana

Heni, Dóri: Köszönöm a köszöntést :-)

Heni: Rendben, valahogy összehozzuk...

Tünde: Nagyon jók a képek!! Nekem az tetszik a legjobban, ahol Villő eszik.
A táblába kérlek,írd be a fiam 2. nevét is: István. Szerintem még nem mondtam,hogy 2 keresztneve van Péter István

Cooper:Isten éltessen útólag névnapod alkalmából!

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok!

Veronikusz,
Szívből gratulálok Zsófi érkezéséhez!! Nagyon jó egészséget és fincsi tejcsit kívánok!
Ez aztán a gyorsaság!

Cukorfalat,
Téged is istenke éltessen sokáig!

Tünde,
Villő milyen nagylány! Nagyon jók a képek!
Beírnád a táblázatba, hogy a szülésznőm Zsigáné Vörös Grazyna volt!!!!!!!!!!! Köszi

Én K.O. vagyok... Lili a tegnapi napot végig sírta, én meg mára beléptem az influenzások táborába. Szóval most kicsit padlón vagyok.... megyek is nem rontom a levegőt!

pusz Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!!
Influenza???? :shock:
jobbulást

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
gratulálok...neked mást kéne csinálnod, csak szülni, olyan jól megy...minden jót Nektek, mostantól már biztos, hogy nem fogsz unatkozni...micsoda hepaj lesz majd otthon!

Eni,
Jankó is Janka lett volna,ha esetleg tévedett volna az uh...de nem tévedett.

Tünde,
nagyon jók a képek!!!!

Most ennyi, jön haza Janki az oviból(apa hozza), sütöm neki a rántott sajtot, mert aztat imággya.

Ja, Vica gyógyulj!!

Kép
Kép
paklincs

Vica, jobbulást! Nem irigyellek. Fáradtság + influenza...

Cooper, te nem szeretnél bekerülni a táblába, mint régi-új motoros?

Köszi, hogy frissítitek az adatokat, még-még-még, ennyi nem elég...

Eni, Janka, ugye mondanom sem kell, hogy ez is egyik volt a listás neveinknek. Nem csodálom, hogy nektek is!

Mostmár egyszer úgy elmennénk hozzátok, de csak ha bírod. :) Majd priv.

Mi délután még kihasználjuk a jobb időt, és a kertben gazolok. Sajnos iszonyatosan elszaporodott a kutyatej, május óta nem gyomoltunk, csak füvet nyírtunk, meg is látszik. Ha most még kiszedjük, talán jobb lesz tavasszal, hoy nem nyakig ér a gyom. Aztán elültetünk hagymás növényeket, hogy szebb legyen. Ha már a fél ház ott él a kertben. :) Szeretnék tavasszal egy sziklakertet is, abban a sarokban, ahova a gyerekek nem nagyon járnak, és úgyis csak a gyom lepi el. ... szóval kiélem magam... pedig régen hogy utáltam mindenféle kerti munkát!

mtunde

Micsoda képek! Micsoda kis nő! :) Pocakmanci.

Brigi, hát Isten éltessen téged is! :)

Micsoda nap.

Tünde, fontos dolgokról beszélsz.
Igen, én is hiszem, hogy minden más, a szereteted tudja kompenzálni a beavatkozás okozta traumát. Már magában az, hogy gondolkodsz rajta, érzel - ez nagy út.
De azt hiszem, ez olyan, hogy nem egy csapásra intéződik el. Valahogy úgy képzelem el, hogy időről időre visszajönnek érzések, képek és helyrerakódnak, más értelmet nyernek. Vagy akár nem is tudatosan történik mindez.
Emlékszem amikor Eszter születése előtt beszélgettem Rákóczi Ágival Melinda születéséről - akkor, mert akkor jött el az ideje. Addig sétálgattam az emlékeim között. Előtte pl. hiába kérdeztem magamtól, hogy mért húztam vissza még akkor is amikor már kint volt a feje búbja. És csak utána jött vissza egy kép gyerekkoromból. De az egész kellett ahhoz, hogy Eszterrel már más legyen. És az idő.

A másik, hogy van, akiket ez - ti. a beavatkozások - nem zavar. Igen. Mások vagyunk. De azt is látom, hogy van, akit talán zavar, de nem kerül ez felszínre. Vagy elfogadóbb, vagy nem olyan érzékeny, vagy ki tudja, Mindannyian különböző lelki csomagokkal érkezünk a szülőszobára.
De én nagyon jónak tartom, hogy itt gondolkodunk róla. Hogy a szüléseink kísérői gondolkodnak róla és úgy jönnek be a szülőszobába amikor kell tenni a dolgukat.

Háborítatlanság-párti vagyok. De megnyugtatott, hogy ha szükség van rá - mint ahogy Melinda születésénél volt - kapok segítséget, technikait is úgymond. (Lelkit bőven kaptam,a masszázsról nem is beszélve, azt azóta is visszasírom...). Még inkább megnyugtatott viszont, hogy ha tudok természetesen szülni, akkor hagyják. És egyáltalán, kilenc hónapon át (Melinda születése előtt) azon dolgozik itt két ember, hogy elhiggyem magamról, hogy tudok szülni és ne féljek.
Mert az is meggyőződésem, hogy a szülésünk története nem a szülőszobán kezdődik, vagy nem az első fájással. De ez megint csak az én különbejáratú verzióm - mások vagyunk.

Bocsánat ha sok voltam, előtüremkedett belőlem a pejdagógász(?) vagy valami más.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Csak a délelőtti olvasás maradt ki, és micsoda hírekre jövök!

Veronikusz
Óriási gratula Zsófi baba születéséhez. Jó egészséget mindkettőtöknek!!! És persze sok-sok tejecskét!
Puszi a két nagyobb tesónak is! :wink:

Eni
Nálunk Pati második neve Johanna, mert nagyim után Jankának szerettem volna szólítani.

Üdv az újaknak!

Mi még mindig náthásan.
Én a leginkább sz...ul. Az allergiára szedett gyógyszerek alaposan megtépázták az immunrendszeremet, így most én lázas stb. A gyerekek egész jól bírják.

Tünde
Nagyon jók a képek! A lányod nagyon fotogén. :D :D :D

Ancsa!!!!Merrre jársz!!!Már nagyon hiányzol!!!!

A védőnős témához.
A miénk nagyon jó, szoptatáspárti. Nem erőszakol semmit. Az első gyereknél nagy hasznát vettem a jótanácsainak.

Renáta
Nekem is vannak ilyen napjaim. Aztán rögtön jön a lelkiismeretfurdalás a tetteim után. De senki sem tökéletes.

Majd jövök....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

CukorfalatBrigi
Boldog-boldogot!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni, azt hittem, napra pontosan ugyanarra az időpontra vagy kiírva Jankával :lol: mint Benedekkel, de látom, az 2007-ben volt....Azért akkor se semmi... még lehet, egy napon lesz a szülinapjuk. Direkt így terveztétek? Szülésznő...... tippelhetek? N. R. ?

Tünde: marha jók a képek :) Villő sem panaszkodhat szem-ügyileg :lol:

Vica: jobbulást! Uhhh..., nem lehet könnyű most Neked ramatyul a gyerkőkkel. Van segítséged?

Szandi suli: köszi a kérdéseket. Minden oké..... Bizony bizony Memme, Szandus elsős. :shock: Jól veszi az akadályokat, s a kötelességeit is - néha kicsit görcsösen is, nagyon meg akar felelni. Tetszik neki, szerintem tavaly már unta az ovit. K-cs-n jár jazzbalettre is.

Heni

Kép

Kép
cancan

VERONIKUSZ: HATALMAS GRATULA ZSÓFIHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D

TÜNDE: gondolom vbeához 2009-et akartál írni kiírt időpontnak, nem?

memme: köszönöm szépen, jó volt olvasni a soraidat.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme, ezekről a dolgokról tényleg jó beszélni. Aki utána van, az kibeszéli, aki előtte, annak meg jó olvasni.

Én Benedek előtt rettegtem a szüléstől. Titkon reméltem a császárt, és szó szerint megkönnyebbültem, hogy nem kell megszülnöm. Félidős terhes voltam, amikor ez kiderült, és majdhogynem drukkoltam, hogy a méhlepényem ne mozduljon el a rossz helyről. A műtét olyan egyszerűnek tűnt, mert nem nekem kellett ott teljesítenem. Ez volt az én parám. Nem volt önbizalmam, belémültettek és ültettem magamba egy csomó félelmet. Ha szülésre került volna sor, tuti felkértem volna szülésznőt, aki talán ezeket a félelmeket még időben helyrerakja. Nem tudom. Azért a terhesség alatt már inkább fatalista voltam, hogy ahogy lesz, úgy lesz. Már nem féltem annyira. De megnyugtatott a gondolat, hogy ott lesz mellettem a műtő. Nem is gondoltam bele, hogy bármi is hiányozna a szülésből.

A megfelelési parám folytatódott a szoptatási gondokkal is, de ez más tészta, és már írtam róla sokat.

Aztán Bene megérkezett. Nem tudtam vele mit kezdeni, hogy hirtelen ott van. Tudom, hogy ez a normál szülésekkel is így szokott lenni az első gyereknél, de nekem még hiányzott a szülésélmény is. Hogy megküzdjek, megdolgozzak érte, olyan dolgokról olvastam tőletek, amiknek én semmilyen részét sem éltem át.

Ezért választottam másik orvost, amikor újra terhes lettem. Hogy legalább az esélye meglegyen a szülésnek. Ez a doki alaposan meg is adta az esélyét, amikor már én türelmetlenkedtem, akkor is türelemre intett, és várt. Nálam az indítás is benne volt a pakliban, de mivel ez a császár alternatívája lett volna, mert túlhordanom már nem lehetett volna, természetesen azt is könnyen elfogadtam. Valahogyan azt éreztem, hogy legalább hadd vajúdhassak. Villővel legalább 33-34 hetesen jóslófájásaim voltak, legalább éreztem, hogy készülődik. De ő meg rosszul illeszkedett, indítani sem lehetett. Vele legalább utófájásaim voltak, amit persze senkinek nem kívánok, de mégis, komolyan örültem utána, amikor már elmúltak, hogy voltak valamilyen fájásaim. (persze közben, egyedül a sötét szobában éjjel nem. :))

Utólag valószínű, hogy nálam mindenképpen beilleszkedési-téraránytalansági problémák lettek volna méhlepény ide-vagy oda. De akkor sem mindegy.

Villővel fogadtunk szülésznőt. Az első találkozás alatt levette, hogy komoly félelmeim vannak. nem került rá sor, hogy mindezt alaposan kibeszélhessük, mert nagyüzemben dolgoztak azokban a hetekben, és én sem tudtam rá sort keríteni. Jó lett volna az is. Bár sajnos több szülés-esélyem nincs. És akkor is, ha szülhettem volna, nagyon jó ütemben kellett volna haladnia mindennek, hogy hagyjanak szülni, ami ilyen félelmekkel elég sansztalan lett volna.

Mindezzel együtt azt gondolom, hogy nagyon HÁLÁS VAGYOK ezért a 2 gyerekért, és azért, hogy én is életben lehetek. Itt vagyunk együtt, és remélem, hogy ha bármi gondjuk is lesz, akkor legalább tudom, hogy az anamnézisükhöz ez is hozzátartozik.
Ha mást nem, de azt hozzátehetem az életükhöz, hogy tudom, milyen a megfelelési kényszer, tudom milyen félelmekkel nekilátni egy-egy nagy dolognak, és tudom majd őket támogatni.

Na, én is kielmélkedtem magam. Bocs a másoknak OFF-ért.

mtunde

Sziasztok Lányok!
Visszaolvastam kicsit, jó tömény volt. :)

NAGY GRATULA DORKÁNAK ÉS VERONIKUSZNAK!!!!!

Dettóka! Én is Szabó dokinál szültem, nagyon meg voltam elégedve vele! Ha gondolod, küldd el az emilcímedet, én is szívesen írok róla.

Védőnő-téma: nekünk itt a 2. kerületben szuper védőnőnk van, nagyon profi és mellette jó fej is. Nem képvisel szélsőséges nézeteket, tök lelkiismeretes, bármikor hívhatom, az első 6 hétben hetente járt hozzánk, aztán kb. mostanáig havonta. Nekem nagyon sokat segített, főleg az elején, amikor Máté a hasfájással szenvedett, aztán később is mindenféle témában. Én máig szeretem kikérni a véleményét, még akkor is, ha én máshogy csinálom végül :) Csak, hogy növeljem a pozitív példákat... :)

Aprooka! Nagyon átérzem, amiket írsz, piszok nehéz időszak ez most Nektek!! Nekünk ugyanez volt... Én semmit nem tudtam csinálni Mátéval, sőt, nálunk napközben is ment az üvöltés, és ráadásul úgy is, hogy rajtam üvöltött. Ez elég lelombozó volt, nehéz volt erősíteni magamban, hogy nem miattam csinálja. Gyakorlatilag három hónapig ölben hurcoltam végig a lakásban, napközben rajtam aludt, éjjel meg ahogy sikerült. Házimunka, egyebek: semmi. Volt olyan, hogy a férjemmel hajnali kettőkor hangosan nevettünk kínunkban, mert már annyira ki voltunk purcanva. Aztán valóban úgy három hónapos kora körül abbahagyta... És egészen 5 és fél hónapos koráig végigaludta az éjszakákat a kiságyában... És azóta meg az van, amit a múltkor írtam. De egyszer tuti vége lesz, úgyhogy fel a fejjel! És az a lényeg, hogy ne hibáztasd magadat. Meg próbálj meg aludni, amikor Levi is alszik (bár ez a legnehezebb, én például sokáig nem bírtam aludni napközben, mert idegileg túlpörögtem, aztán mire lehiggadtam, Máté már ébredt is...).
Vendég

bucimaci imádja, ha fényképezik :D

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Tünde: miért az rémlik nekem, hogy Villő hüvelyi úton született? ......

Különben tök érdekes, mert nekem Szandival ( is) mondhatni - első gyermek lévén - könnyű szülésem volt ( Reggel 6kor mentünk be és 11.15kor már a karomba fogtam ) de Beninél(is) titkon abban reménykedtem, hogy "megúszom" egy császárral. Nem volt semmi rossz élményen az első szülés után és mégis ... paráztam... jobban mint az elsőnél. Meg az egész terhességet is. valahogy sokkal informáltabb lettem/vagyok, annyi minden történhet és én meg folyamatosan aggódtam. Aztán Ági és Vida doki szépen elkezdtek tréningelni, hogy minden rendben lesz, pikk-pakk megszülünk stbstb. És hála az égnek így is lett. És hihetetlenül örülök, hogy úgy születtek ahogy - főleg Benus születése a mai napig iszonyúan be van vésődve, minden mozdulatra emlékszem. Azt hiszem, nagyon szerencsésnek mondhatom magam......

Heni

Kép

Kép
cancan

Manóka: de helyesek vagytok.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Memme! Mtünde!

Nagyon fontos dolgokról beszéltek! Én a szülés előtt Ina May Gaskin könyvét olvastam, és sokat alakított a szemléletemen, címe: Útmutató a szüléshez. Aki esetleg még nem ismeri, annak melegen ajánlom. A legjobban az tetszett benne, amikor azt mondja, hogy a szülésnek egyszerűen neki kell menni, mint ahogy egy vadállat támad rá a zsákmányra. Ezt persze félre lehet érteni, és nyilván nem a spontán őrjöngésre gondol a szerző :), hanem valami nagyon mély bátorságról beszél, ami minden szülő nőben benne van. A szülésznők is ebben segíthetnek a legtöbbet, ezt kihozni.
Nekem nem volt választott szülésznőm, mert igazából fogalmam sem volt arról, hogy mi fog történni velem, mire lesz szükségem, meg valahogy elég gyorsan történt minden, a kilenc hónap alatt is, nem tudtam, mit hogy kellene... Meg azt is hallottam, hogy a Kútvölgyiben minden szülésznő nagyon jó.
Vendég

Veronikusz!!! Hatalmas gratula Zsófi babához!!!! Jó gyors szülésed volt megint!!! Hétfőn engednek haza? Én akkor megyek ctg-re, ha addig nem történik semmi... Hátha még összefutunk!

Cukorfalat! Boldog szülinapot! (Nagynénémnek is ma van, ezért én biztos nem akarok ma szülni... bocsi...)

Eni! Janka nagyon jó! Nálunk is felmerült, de anyósom Jeannette, ami ugye ugyanaz, ezért végül nem akartuk! De nagyon teccik!!!

Tünde! Micsoda szemei vannak Villőnek! Fantasztikus!!!

Dóri! Örülök, hogy nálatok is minden rendben!

Vica! Jobbulást! Én is azért nem szeretnék még szülni, mert elég szar lehet betegen... Ugyanis rajtam is kijött valami, fáj a torkom, taknyos vagyok, berekedtem, ugatok, mint egy kutya... Jó, mi??? Mikor legyek beteg, ha nem a szülés előtti napokban??? :evil:

Még akartam sok mindent, de most megyek, ledőlök egy takaróval, meg teával és kúrálom magam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofesz! Lehet, hogy ez már szülés előjele? Mármint, hogy hirtelen olyan tropa lesz az ember... én is hasonlót éreztem előtte napokban. Azért drukk, hogy kilábalj belőle, csajszi! :wink:

Heni, csúnya lenne, ha ennyire be lehetne tervezni egy gyermek érkezését, hogy egy nap van a szülinapjuk. :wink: Nem, nem terveztük. Igazság szerint azt hittem, simán 3-4 hónappal később sikerül teherbe esnem. (Elsőre sikerült. :roll: ) Mindenesetre örülök a "közeliségnek". Biztos egyszerűbb lesz, hogy két gyereknek egyszerre, ha mást nem, gondolok itt az általában nagyon várt nagyikra stb. :lol: Jaigen, NR. :wink:

Igazán kellemes, hgoy ennyire tetsz nektek a Janka, higgyétek el, számít ez (is)!!!

Manóka, tényleg deszépek! :D

Memme, Tünde, nagyon köszi a sorokat. Gondolkozom.
vbea

sziasztok!!!

Itthon vagyunk :lol:
Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat!!!!
Beírtam egy csomót és elszállt :oops:
Ami a szülést illeti nem volt olyan vészes...kb 45 perc volt ami olyan igazán fájdalmas volt...de majd elmesélem részletesen ha lesz egy kis időm...
Taliztam Veronikuszékkal!!!Zsófi baba nagyon tündéri...igazán helyesek :lol: :lol: Villámszülés volt de gondolom azt tudjátok ti is :lol:

Zsófi!!
Már tényleg te jössz :lol: Jobbulást...... :!: :!: én is meg voltam fázva mielőtt szültem.....

Köszi mégegyszer mindent!!!!Puszi mindenkinek :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! Üdv itthon! Én mondtam, hogy pénteken jöhettek haza! De te meggyógyultál, nem?
Majd tegyél fel képeket is, hogy ne csak én tudjam, milyen gyönyörű Letti baba!!!
De leginkább, pihenj, ha tudsz!

Asszem, igazatok van, mostmár én jövök... :shock:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

DORKA! Üdv itthon! Dejóóóóóóóóóó.
vbea

néhány kép gyorsan, mert a kisasszony még alszik ...Berke meg az apjával csavarog :lol: Kép megszületett Kép Kép pici Letti Kép szopi

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! GYÖNYÖRŰ!

mtunde

Dorka,
de szépek vagytok!!! Hogy vagy? Berkusz?

Kép
Kép
paklincs

Memme, Adri, Vica, Zsófi: Köszönöm a köszöntést!

Dorka, Manóka: Szépek vagytok!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?