Sziasztok!
Orsiborsi!
Elhiszem, hogy nagyon nehéz lehetett ismét belépni a BMC ajtatján, hisz nem újra itt lenne a helyed. de sajnos megtörtént, ami megtörtént....amit borzasztóan sajnálok, hisz nem lehet iszonyatosabb annál hogy valamire már évek óta vágysz, megkapod és akkor hirtelen semmivé lesz. Ez egy hatalmas pofon az élettől, amit nagyon nehéz feldolgozni.
Szerintem csak akkor menj vissza ha lelkileg rendben vagy. Én most a beülti előtt jártam akupunktúrára és az a férfi aki csinálta egyben pszichológus is, szóval csináltunk relaxációs gyakorlatokat. Nekem szerintem ő is nagyon sokat segített hogy más legyen a hozzáállásom, pozitívabb legyek. Szerintem biztos tudna neked is segíteni. Ha gondolod priviben elküldöm a számát.
És nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!
Edóra!
Húúúúú, nagyon szívbemarkoló amit írtál.........
Ahogy látom még bebúl -természetesen- meg van a fájdalom, de lehet hogy még nem adtad ki magadból teljesen. Ha esetleg neked is kell az Orsinak ajánlott elérhetőség,neked is szívesen megadom. És ténleg jó helyen vagytok, mert segítenek a dokik, ahogy tudnak. Remélem a laptető tényleg jót fog neked jelenteni. És neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
Gyorfitimi!
Végre elindult a gépezet.
sjnálom ami most a munkahelyeden történt, de remélem hamarosan babás leszel és nem kell ezzel a problémával foglalkoznod.
Zoé!
Mi volt szerdán?
Gyoreneildi!
Várjuk a híreket!
Babszika!
Ha úgy érzed tényleg függetlenítsd magad egy időre a témától, aztán az is lehet hogy ennek köszönhetően fognak megoldódni a problémáid és talán spontán is összejön a dolog

lazítsd és pihenj!
Bumbika!
Üdv!
Ahogy korábban is írták nincs várólista. Szóval szerintem jelentkezz be és hajrá!