A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Bumbika, nincs várólista a BMC-be. Jelentkeztek (talán az első konzultációra kell a legtöbbet várni. Kb. 3 hét), megcsinálják a vizsgálatokat és mehet is a lombik. Drukkolok!!!

Lányok, fel a fejjel! Mondom én, az 5-re készülve!!!

Puszi
süni76

Jó reggelt!

Edóra!
Szívből kívánom, hogy a laptető szerencsét hozzon Neked!
Megborzongtam, a sírás kerülget most is, ahogy a soraidat olvastam! Nagyon fontos, hogy kiírd Magadból, amit érzel, gondolsz!
Úgy látom, hogy tényleg nagyon erős vagy, és remélem, ez nem csak elfojtás a Részedről!
Félek, ha velem hasonló történne, nem lenne erőm újra nekivágni...
Drukk a vizsgálatokhoz!!!

Bumbika!
Üdv itt közöttünk!
A BMC-ben tudtommal olyan nem létezik, hogy lombikos várólista!!!
Először be kell jelentkeznetek egy konzultációra - na itt lehet sajnos 1-2 hónap várakozás, minél előbb hívd föl őket, hogy kapjatok időpontot!
Vigyél minden eddigi leletet, hátha nem kell minden vizsgálatot újracsináltatni. Ha mégis, akkor a következő vizsgálatok vannak: nőgyógyászati (UH, kenet, citológia), 3 vérvétel Neked (hormonok a 3., 20. és 24. cn-on, és az egyikkel együtt teljes vérkép), HSG (nem tudom, akkor is kell-e, ha biztosan lombikra mentek, de inszem előtt biztos csináltak Neked ilyet), 1 vérvétel és spermavizsgálat a párodnak, EKG.
Ha megvannak az eredmények, utána újra konzultáció. Ha minden OK a lombik kezdéséhez, akkor elvileg rögtön (persze ciklustól függően) indulhat a stimuláció.
Szóval, sokmindentől függ, hogy mikor indulhat a lombik.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj!

Zoé!
Mi volt tegnap? Remélem, minden rendben!

Vicky, Ildi!
Drukk mára!!!
vuki124

Sziasztok!

Orsiborsi!
Elhiszem, hogy nagyon nehéz lehetett ismét belépni a BMC ajtatján, hisz nem újra itt lenne a helyed. de sajnos megtörtént, ami megtörtént....amit borzasztóan sajnálok, hisz nem lehet iszonyatosabb annál hogy valamire már évek óta vágysz, megkapod és akkor hirtelen semmivé lesz. Ez egy hatalmas pofon az élettől, amit nagyon nehéz feldolgozni.
Szerintem csak akkor menj vissza ha lelkileg rendben vagy. Én most a beülti előtt jártam akupunktúrára és az a férfi aki csinálta egyben pszichológus is, szóval csináltunk relaxációs gyakorlatokat. Nekem szerintem ő is nagyon sokat segített hogy más legyen a hozzáállásom, pozitívabb legyek. Szerintem biztos tudna neked is segíteni. Ha gondolod priviben elküldöm a számát.
És nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!

Edóra!
Húúúúú, nagyon szívbemarkoló amit írtál.........
Ahogy látom még bebúl -természetesen- meg van a fájdalom, de lehet hogy még nem adtad ki magadból teljesen. Ha esetleg neked is kell az Orsinak ajánlott elérhetőség,neked is szívesen megadom. És ténleg jó helyen vagytok, mert segítenek a dokik, ahogy tudnak. Remélem a laptető tényleg jót fog neked jelenteni. És neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!

Gyorfitimi!
Végre elindult a gépezet. :D
sjnálom ami most a munkahelyeden történt, de remélem hamarosan babás leszel és nem kell ezzel a problémával foglalkoznod.

Zoé!
Mi volt szerdán?

Gyoreneildi!
Várjuk a híreket!

Babszika!
Ha úgy érzed tényleg függetlenítsd magad egy időre a témától, aztán az is lehet hogy ennek köszönhetően fognak megoldódni a problémáid és talán spontán is összejön a dolog :wink: lazítsd és pihenj!

Bumbika!
Üdv!
Ahogy korábban is írták nincs várólista. Szóval szerintem jelentkezz be és hajrá!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok, a párom még ma megpróbálja őket elérni. Reméljük, hogy lesz időpont minél hamarabb, de nem vagyunk türelmetlenek, mert addig is megcsináltatjuk a férjem friss andrológiai leletét.
Hsg-m tavaly volt, nem szeretném újra csináltatni. Viszont a vérvételek rámférnek.

Uh-t is csináltak mostanában az inszemhez, bár arról papírt nem kaptunk, így gondolom majd azt is csinálnak. Minden egyéb szűrővizsgálatot pedig majd megcsinál a nőgyógyászom. Persze csak ha tudja, hogy mit kell. Gondolom ezt a konzultáción megmondják.

Addig is írnátok róla, hogy Ti kihez jártok, vagy véletlenszerűen besorolják az embert???

Üdv: Bumbika

ui: és a legfontosabb, mennyi az első konzultáció díja?
bumbika

Bumbika,
A BMC teljesen TB alapú, így nem kell fizetned érte, csak az injekciókért gyógyszerekért, amit adnak. Amúgy minden vizsgálat teljesen ingyenes.
Mikor mentek előtte kérjetek a körzeti orvostól egy beutalót oda, mert anélkül nem fognak fogadni benneteket. A körzeti orvos 100%, hogy adhat, mert nekem is ő adott, így ha azt mondja elsőre, hogy nem ad, akkor mond meg, hogy de adhat ő is ott mondták...

Ha nem tudsz dokit mondani, akihez kerülni szeretnél, akkor szabadon beosztanak valakihez! DE minden orvos nagyon jó ott és segítőkészek, így bárkihez is kerülsz minden rendben lesz!

üdv
Kriszta
tubikriszta

Szia tubikriszta,

köszi az infót, kérek is körzetiorvos barátomtól egyet. de gondolom csak elég az egyikünk részéről, bár a 2 beutalót is meg tudjuk oldani. A BMC-nek címezze a beutalót?

Annyira köszönöm Nektek, hogy ilyen sok infót elmondtatok, már alig várom hogy menjünk. :)

Üd: bumbika [/b]
bumbika

Bumbika,
Elég 1 beutaló. Az én dokim a BMC-nek címezte, de nem tudom, ez mindenképp kell-e.
Engem Konchoz soroltak be, és nem bántam meg. Bár a BMC-ben tényleg nem kell fizetni, én voltam már konzultáción a magánrendelésén is. Ez persze fizetős, de kevesebbet kell várni, lehet este is menni.
De úgy tudom, a többi doki is nagyon jó!
vuki124

Szia vuki124,

Köszönöm, bár nekem már tök mindegy, hogy kihez sorolnak be, a lényeg, hogy emberi időre kapjunk időpontot.
Értem ez alatt, hogy ne kelljen akár fél évet is várni.
Bár a BMC nekünk pont a város másik fele, míg a másik intézmény tőlünk 5 perc gyalog, mégis úgy gondolom, hogy fél év várakozás túl hosszú idő, és ha valahol gyorsabban mennek a dolgok, akkor vágjunk bele mihamarabb, ki tudja, lehet hogy így is kell várni, de legalább induljon már be a gépezet. :?

Ha ez kell, akkor inkább utazok napi 2 órát.
Üdv: bumbika
bumbika

Vucuska!

Köszönöm szépen a jókívánságot, viszont kívánom a babásodást neked is mihamarabb!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Rilla!

Ez már csak természetes, hogy szorítok!!! :wink: :wink: :wink:

Bumbika!

Üdvözöllek köztünk!

Az elkeseredőknek pedig rengeteg erőt kívánok, hogy újra elinduljanak a rögös úton, de a végén ott vár mindenkit egy (vagy több :D ) babó!!!

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Megjöttem a dokitől, de jó hírt a terhességgel kapcsolatban nem mondott, de sebaj, majd leközelebb. Nekünk már az is nagyon jó hír, hogy nincs cisztám és odabent minden oké.
Tudjátok voltam egy pár vizsgálaton, ami szinte minden negatív, kivéve az inzulinom, mert az egy kicsit magasabb a kelleténél. Erre kaptam ma gyógyszert, és reméli a környezetemben mindenki, hogy ettől sikerül. Egyébbként Én ajánlanám mindenkinek, akinek még nem csináltak egy inzulin vizsgálatot, hogy nem e magasabb a kelleténél, mert ez is nagyban befolyásolja a terhességet. Akinek még nem volt szerintem feltétlenül beszéljen egy belgyógyásszal erről, mert tényleg érdemes.

Bumbika!
Szívből remélem, hogy megtalálod a számításodat a BMC-be. Én Zeke doktorhoz járok, de szerintem ez tök mindegy mert mindegyik orvos nagyon JÓÓÓ!!!

Üdv mndenkinek:
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!

Írnátok Nekünk telefonszámot ahol el tudjuk érni az intézetet, mert a férjem amit talált azon nem sikerült neki senkivel beszélni. Vagy fél négykor már nem dolgoznak, inkább délelőtt kéne próbálkozni?

Köszönettel!
bumbika

Voltam ma uh-n és hát elkeseredtem egy kicsit. Van 1 db 11mm-es tüszőcském és több kicsi. Endo 7 mm. Most 3/4 Merionallal próbálkozunk. Nem tudom, hogy lesz-e ebből inszem, mert a doki nem akar túlstimulálni és elég óvatoskodó. Zeke dokival nem kellett ennyit agyalni. Wiegand viszont nem biztos, hogy megcsinálja az inszemet, ha sok tüszőm lesz. Pedig most nagyon bíztam benne (azért még mindig bízom). Ha a mostani inszemmel terhes maradnék, akkor nem kéne az új központba költöznöm a céggel, ami 1,5 órás munkábajárást jelent. NAPI 3!!! ÓRA. Biztos van más is, aki ennyit utazik, de én nem vagyok hozzászokva. A régi helyem 5 percre volt az otthonomtól. Az ez előtti 15 percre. Ez most olyan 45 perc. Mi lesz ebből, mire nyugdíjba megyek? Szóval jövő hét jedden megyek uh-ra és esetleg pénteken lehet inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Lanyok!Vannak meg csodak...Vuki,Vucuska,Orsiborsi,Rony,Rilla,es mindenkinek koszonom a drukokat szerdara,a ferjemnel 4 babocara talaltak "elikszirt"!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kivanom ellensegemnek se a mogottem allo heteket,de ma reggel tudtuk meg a jo hirt,es ezt szavakkal nem tudom leirni,minden rosszat elfeledtet!Lehet sajat kisbabank!!!Meg nagy ut van elottunk,de tudom,hogy osszejon!Varnak a fagyiban a kis Petikeimre!!!!!Kedden lesz a konzim W{vel,en csak Warazslonak hivom}es majd kezdodik a lombik.Nem akarok senkit sem untatni a reszletekkel,hat nagyon kalandos volt ez az egesz,de persze mar pozitivan latom a dolgokat,de fel voltunk keszulve,mar a Kryoval is beszeltunk,es latjatok a pofonok utan,jon a simogatas.Ne haragudjato,ha zavarosan fogalmazok,de mar 1 hete semmit sem aludtam,izgultam,aggodtam,es egyebkent du jottunk haza Bp-rol.;persze most visszaolvastam,es gratulalok a kettos ikermaminak!!!Vucuskanak es Juzsikanak!!Akire-nel eljegyzes;Gyorfitimi tul van a konzin.....Rony!Mi van veled ?Mi volt kedden?Annyit gondolok ratok...ha van kedved priviben irni,nyugodtan!Orsiborsi!!Biztos,hogy nem konnyu Neked,de probalj meg lazitani ,es pozitivan hozzaallni most ez a legfonrosabb!!!Mondjuk ezt magamnak is mondhatnam,es mindenkinek,Edora,Madrin,nagyon sajnalom ami veletek tortent,de latjatok,a dolgok a helyukre kerulnek,csak legyen turelmunk!!Orsiborsi!Elmehetnenk egyutt is az akupunkturara,ha gondolod,van kedved kiproballni?Most elkoszonok,jo ejszakat mindenkinek,Ja es Vicky,remelem novekednek a kis tuszuid,,,es mindenkinek egy nagy DRUKK!!!!!Zoe
zoe33

Jó reggelt !

Zoe !!!! MIcsoda jó hír !!!! Tényleg létezik csoda !! :lol:
Lányok, ismét bebizonyosúlt, hogy nem szabad feladni !!
Sok-sok sikert Zoe a lombikhoz !!

Vicky ! Bízz benne, hogy meglesz most az inszem és baba lesz belőle ! :D ....és neked már biztos nem kell majd olyan messzire utazgatnod !

Én most elbúcsúzom Tőletek egy időre, hétfőn lesz a műtétem, aztán 1 hétig otthon kell feküdnöm, otthon meg nincs netem.
Drukkoljatok most nekem kérlek, hogy minden rendben legyen !
Mindenkit puszilok és hajrá-hajrá a babáknak !!!
rilla_

Jo reggelt mindenkinek!Rilla! Ne izgulj,tul leszel rajta>Szoritok!De gondolom,legalabb 3 napot bent kell lenned?Ki csinalja?Gondolok rad hetfon!Ja es ma Vukinak van transzfere,ugyhogy Neki is egy nagy drukk!!!!Udv Zoe
zoe33

Majd elfelejtettem,Vucuska,elkuldened nekem azt a Bp-i akupunkturas elerhetoseget?Meg gondolkozok rajta,ki kellene probalni.Te hanyszor voltal?Es mennyibe kerul?Koszi Zoe
zoe33

Rilla!
Óriási drukk hétfőre! Meglásd, minden rendben lesz, és jövő ilyenkorra talán már a Te pocidban is ott lesz Valaki! :)

Zoé!
Örülök, hogy jól sikerült a műtét! Remélem, hamar baba lesz belőle! :)

A mai drukk Sünit illeti, neki lesz (vagy már inkább volt) transzfere! Ennek már sikerülnie kell!!!
(Nekem egy hónapja volt, hétfőn megyek a második UH-ra, remélem, szívhangot hallgatni! Egy icipici drukkot azért kérek én is...)

Vicky!
Bízz a dokiban, tényleg fontos, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés a stimu! Drukkolok, hogy Te már csak messziről figyeld a munkahelyed költözését!

Bumbika!
13 és 15 óra között lehet őket hívni, de sokat kell próbálkozni, néha nagyon nehéz elérni!
vuki124

Ildi!
Örülök, hogy minden rendben!
De mitől lehetett a rosszullét? Lehet, hogy vírus volt?
Jó, hogy kiderült ez az inzulin-dolog, most már újra hajrá baba!!!
Most spontán próbálkoztok vagy mentek újra lombikra?
vuki124

Tok hulye vagyok!!!!Bocsi Sunire gondoltam!!!!Elirtam!!!!!
zoe33

Sziasztok!!

RILLA csatlakozom én is a drukkolok táborába!! HÉTFŐRE!:)

Süni DRUKK!!!!!!!

Viky sajna csütörtökön akkor nem taliztunk, később mentem de jó volt igy. Nagyon kevesen voltak már, és W. doki most nagyon-nagyon jó kedvű volt, jól eldumcsiztunk. Szóval párom még 1 adag antibiotikumot kap, és ha az sem irtja ki a bacikat akkor fel kell keresnie egy urológus szakembert! Én még bizakodom a csodában!:) Drukkolok ám az inszemihez!!!!:)

Vuki jó szivhanghallgatást!!!!!!!!! DRUKK!!!!!!:)
babu69

Sziasztok!

Süni!
Nagyon szorítottam neked mára. Jelentkezzha tudsz.
DRUKKOLOK EZERREL!

Gyoreneildi!
Anno nekem is találtak eltérést az inzulinomban és IR gyanus lettem. Én Meforalt szedtem, sőt még a 12. hétig szednem is kell, de a szénhidrát diétát is be kell tartanod, azt ugye tudod. Én 1-1,5 hónap alatt 5 kg fogytam -65-ről- és 3 hónap alatt rendeződött is az inzulinom. Nekem azt mondta a dokim hogy ez elsősorban a diétának köszönhető, a gyógyszer az katalizátorként működött. Lehet hogy ez is közrejátszott a sikerben, nem tudom. De ha van eltérés akkor mindenléppen helyre kell állítani az egyendsúlyt.
Ha nincs leírásod erről a diétáról, szívesen elküldöm neked, mert én a Mensmentisben voltam ilyen előadáson.

Vicky!
Keddre drukkolok és remélem péntreken megcsinálják az inszemet és sikerülni is fog és nem kell a munkahelyed miatt izgulnod!!!!

Zoé!
Küldtem privit

Kép
vucuska

Sziasztok Csajok!

Én nyárra megint jól eltűntem, mint mindig, de most úgy néz ki, hogy kedden kezdünk, úgyhogy mostanában felnézek majd néha:)

Gratulálok az új kismamiknak! :) :) :)

Rólunk csak annyit, hogy most hosszú protokol lesz, tehát decával kezdek. Aztán Gonal F 900-at írt fel a Zeke, meg Merionalt. Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyé adják mostanság a Gonal F-et? A többi árat sajna már tudom, de ez a Gonal nekünk új gyógyszer, idáig Puregon volt. Kalkulálnom kell, úgyhogy megköszönném, ha valaki tájékoztatna. :)

Sünike! Látom te is mostanában kezdesz megint , drukkolok nagyon!

Pussz mindenkinek és szép hétvégét:)
nellike

Vucuska!Megkaptam,koszi szepen.Zoe
zoe33

Köszönöm a drukkokat, remélem hogy a bentiek is hallották.

babu: Most már elég azokból a bacikból!!! Csütörtökön én is nagyon hamar végeztem, alig voltak. Nálam is már jó kedve volt a dokinknak. Kérdezem tőle, hogy a 23-a az milyen nap, erre a válasz: Tekla. Amúgy meg kedd. hahaha

rilla: Drukkolok, hogy hamar túl légy a műtéten és mielőbb legyen babátok.

nellike: Halihó. Hogy telt a nyár?
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vucuska!

Hogy vannak a kis babócák??? REMÉLEM nagyon jól!!!!!!!

Óriási kérésem lenne.. a diétás receptet el tudnád küldeni nekem is. előre is köszönöm szépen.

emilcim: bucko72@citromail.hu
babu69

Babu!
Elküldtem a mail címedre az összes anyagot. Ha valami nem egyértelmű, csak szólj és segítek ha tudok.
Én is remélem jól vannak a babáim. A doki szerint nagyon jó helyen vannak. Nekem néha van egy kis hányingerem, sokat kell pipilnem, szúrkál a hasam és nagyon fáradékony vagyok.
Majd 29-én megyek ismét uhra.

Nellike!
Üdv újra itt!
Nagyon drukkolok neked!!!!

Kép
vucuska

Nellike!

A támogatott ára a Gonal-f 900-nak 74.592 Ft.

Timi

Kép
gyorfitimi

Jó reggelt

Már írtam, ide a múltkor is, hogy megyünk a BMC-be.
ÉS ti megerősitetettek, hogy tényleg nagyon jó hely.

Kedden megyünk, de elfelejtettem a nagy izgalomba, hogy hová kell menni, melyik épületbe? Talán a 9ép-be?
Tudnátok segíteni, most megyünk először fel konzultációra!

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Vicky! Köszi szépen, jól el(telt) . Nyaraltunk, sokat kirándultunk, fürödtünk. Próbáltunk nem gondolni az őszre és a lombikra. Hellyel-közzel sikerült is. :)

Edinka!

Azt nem tudom, hogy pontosan hányas számú épület, de ha a Diósárok utca felőli kapun jöttök be és egyenesen végigjöttök azon a kis utcán, akkor a BMC-be juttok. (onnan az utca végi épület jobbra.) Ki van írva. Ha a főkapun jöttök, akkor bizony jól fel kel gyalogolni. Én a nagy kéményt szoktam "becélozni". Attól is jobbra esik.

Sok sikert! :)

Timi!

Basszus! Ennyi az ára a Gonal F-nek? :shock:
Ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy a 100 ezerbe "beférünk" a decapeptillel együtt már többe kerül , mint az antagonista protokol, ami elvileg a drágább az Orgalutran miatt. Hát ez brutális! Még jó hogy ezen már a tb támogatás is rajta van.
:evil:

Azért köszi a választ:) ha meg kell venni, akkor meg kell. Ez van :(
nellike

Vucuska!

Gratulálok a picikékhez! :D
nellike

Sziasztok Lányok!

Igaz, én már ezer éve nem jelentkeztem, de most írok egy pár sort. Májusban sikerült a fagyis beültink, azóta növekszik bennem két pindur.

Akire, légyszi vegyél ki a táblából. Köszi!

Nellike, én áprilisban váltottam ki Gonal- F 900- at és akkor fizettem érte 30. 000 Ft- ot. Először én is azt hittem, hogy 75. 000 Ft lesz, de annyit vonnak le belőle, mert egyébként 100. 000 Ft körül van az ára támogatás nélkül.

Vucuska, Juzsika gratulálok Nektek a dupla örömhöz!

Mindenki másnak pedig drukkolok, szuurkolok nagyon!
smile23

SMILE!
Jaj de jó! :D :D :D
Nagyon örülök!
Neked is fagyis beülti volt?
Tudod már a nemüket?
Mesélj magadról/magatokról hogy mi történt veled/veletek az elmúlt 20 hétben.

Vic!
Mi újság veled!
Már nagyon rég nem jelentkeztél.
Remélem te is jó hírekkel fogsz jönni.
Drukkolok neked!

Kép
vucuska

Süni!

Drukkolok Neked, hogy minden ok legyen. Aztán gyere a hírekkel :D ++++

Vicky!
Csak pozitívan :wink: Persze hogy sikerülni fog :lol:

Rilla!
Köszi, hogy hiányoltál :lol:
Habár mire ezt olvasod, túl leszel a műtéten, de azért tudd, hogy gondolni fogok Rád hétfőn és nagyon izgulok. Csuriban a kezem :lol:
Jó sok az az 5 nap bentfekvés. :?

Zoe!
Ennél nagyobb öröm nem is kell :lol: :lol: GRATULA!!!! Akkor mégiscsak megérte a műtét. Párod jobban van? Ha gondolod priviben megtárgyalhatjuk, érdekel mi volt Veletek.

Smile!
Hatalmas gratula a duplázáshoz!

Edóra!
Egyáltalán nem voltál negatív és szerintem nagyon fontos, hogy le tudd írni a bánatodat is, mert én személy szerint rengeteg fontos dolgot találtam a hozzászólásodban, hogy hogyan lehet ezt az egészet egyáltalán átvészelni. Szerintem továbbra is oszd meg a gondolataidat velünk.
Megmondom őszintén, kifejezetten csodálom a hozzáállásodat, hasonló helyzetben nem biztos, hogy ennyire ura tudnék lenni a helyzetnek.
Szóval nagyon-nagy kitartást és erőt kívánok Neked is és Orsinak is az újrakezdéshez.

Mi megjártuk a Krio-t kiválasztottuk a donort, úgyhogy kezdhetünk neki az inszemnek okt elején.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Vucuska!!

Mégegyszer köszönöm szépen, hogy átküldted a diétás recepteket!!:) Aranyos vagy!!!:) Már csak a kitartás kell hozzá...:)

SMILE gratulálok a két kis pindurhoz!!!!!!!!!

RONY októberi inszemihez nagyon szoritok!!

Itt a fórumon mindenkinek mielőbb babát kivánok! A kismamikáknak meg jó pocinövesztgetést!!:)

Süni , ma a kertünkben 1 kis sünike volt, annyira kis cuki!!:)
Aranyos a nickneved:)
Az 5-ös szám szerencsét hoz, remélem neked is!! DRUKK!!!
babu69

Szia Rony!Kuldtem privit.Jo,hogy jelentkeztel!
zoe33

Szia Zoe!

Át tudod küldeni mégegyszer, mert nem jött át :cry:

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Előfordult, hogy a BMC-ben a recepción nem vették fel a telefont? Mi pénteken minimum 15-ször hívtuk fel mindkét telefonszámot, jó hosszan csengettük, és senki nem vette fel. Lehet, hogy rossz számot hívogatunk vagy nem dolgoznak?
Vagy esetleg ez is teszt, hogy aki kitartó és sikerül végre beszélnie valakivel az jutalomból kap időpontot konzultációra?? :lol:

Bumbika

ui: 458-45-79 , 458-45-80. Ezek a telcsiszámok ????
bumbika

Bumbika!

Nem benned van a hiba. Próbáljátok 13 és 14 óra között hívni őket, akkor egy kis nyugi van. Habár nekem még egyszer sem sikerült, inkább személyesen "támadtam".

(Rodin)
rony77

Szia Rony!Most nezem,valami gaz van a geppel(vagy bena vagyok)megadom a cimem,es ird meg a tiedet,es ujra megirom. npetyus@freemail.hu Zoe Bumbika!Jo szamot hivsz,sajnos elofordul,hogy turelmesnek kell lenni,en is igy jartam,amikor az elso konzira kertem idopontot!Smile!hat hogy fagyis beultibol 2 pocaklako,gratulalok![gyarapodik a kettos kismamik szama,ez szuper!Egyebkent megneztem a gonal f 900 arat a hazipatikan,es igy van ahogy irod,de most nem ertem 75000ft v 30000ft -ot kell fizetnunk??nagyon nem mindegy! Mindenkinek jo hetveget kivanok,babasodast....udv Zoe
zoe33

Én is a házipatikán néztem meg a gyógyszer árát. Váltottam már ki más gyógyszert és és előtte megnéztem itt, de mindig jó árat írtak ki (sajnos :cry: )

GONAL-f 900 NE/1,5 ml (66 µg/1,5 ml) oldatos injekció előre töltött injekciós tollban
gyártó: Serono Europe
Hatóanyag: Follitropin alfa
Kiszerelés: 1x+14 tű
Törzskönyvi szám: EU/1/95/001/035
Fogyasztói ár: 99456 Ft Támogatott ár: 74592 Ft
Kiadhatóság:

* vényköteles

* Normatív TB támogatás: igen
* Közgyógyellátásra adható: igen
* EÜ támogatásra adható: igen; EÜ ár: 29837 Ft
* EÜ 100 támogatásra adható: nem
Esetleg ránk az EÜ ár vonatkozna???
Sajnos nem igazán értem.

Nellike!
Bocsánat, ha a hozzá nem értésemmel rádhoztam volna a frászt. Nem volt szándékos.

Timi

Kép
gyorfitimi

Nem akarok vitát nyitni erről a mi mennyibe kerül dologról, de áprilisban váltottam ki Gonal-F- et, és mivel az összes blokkot elraktam, ezért tudom, hogy 30. 000 Ft- ba kerül. Tény és való, hogy a házipatikán némelyik gyógyszernél a támogatott árat kell fizetni, de ennél pont az eü. támogatott árat. Nézzetek meg másik gyógyszerkeresőt is, (pl. gyógyszer.lap.hu) mert máshol normálisan le van vezetve, hogy mennyit kell fizetni a támogatott gyógyszerekért. Először én is számolgattam össze- vissza, hogy a long protokoll mennyibe fog kerülni, kb 200.000 -et számoltam és végül 100. 000 körül megúsztuk.

Vucuska!
Írok majd a másik topicba, hogy mi történt velem eddig.

Rony, Babu, Zoe köszönöm a gratukat!
smile23

nellike: Talán abból adódik a gyógyszerárak félreértése, hogy az inszemeseknek és a lombikosoknak nem ugyanazt az árat kell fizetni. pl. Az Ovitrelle nekem 7000 Ft-ba került az inszemhez, a sógornőm meg 2000 Ft-ot fizetett a lombiknál. A Merional-nál is tapasztaltam már ezt. Szerintem a legjobb, ha a gyógyszertárban megkérdezitek, mielőtt kiváltjátok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán vissza pihizni. Hát nem volt egyszerű a péntek. 10-re mentünk, 3/4 11-kor kaptuk meg a számlát, hogy mehetünk a pénztárba fizetni a 100-at a fagyikért.Addig szétizgultuk magunkat, hogy lehet, nem tértek magukhoz.
Egyik 7 sejtes volt reggel, transzferre már 9 :D A másik picit gyengébb, de beültethető (3 sejtes). 14 órakor kerültem sorra, és 16:30-kor jöttünk el. Szegény W dokit nagyon sajánltam. Se Tanár úr, se Sz doki nem volt.
Mindegy, lényeg, hogy minden oké. Most pihi ezerrel, 30-án eredmény.
Köszi a drukkokat!!!!

Puszi mindenkinek!
süni76

süni: Drukkolok a minisünikhez.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Süni!

Ezer millió drukk!!!!!!!!!!!!
Pihenj nagyon-nagyon sokat!!!!!!!!!!!!!

Timi

Kép
gyorfitimi

Nellike,
de jó hogy jelentkeztél.Lehet boszi vagyok,mert a héten gondoltam rád és írni akartam,de megelőztél!
Sok sikert a kezdéshez!Nagyon drukkolok!

Edóra
,
a laptetőt szerintem senki sem sajnálja tőled,én pedig hajtok a következők valamelyikére! :wink:

Zoe,
micsoda jó hír!!!!!!!!!!!!
Hajrá kezdés neked is!De addig pihenj is,bár teljesen megértem,hogy nem tudtál.Nekem sem ment volna.

Vicky,
küldök tüszőnövesztőt neked!Remélem jól alakul a stimu.Nekem,amikor sikerült akkor egy 16 mm használható tüszőm volt és láss csodát,az is elég volt a babához.

Rilla,
szorítok neked,minden rendben lesz.

Süni
,
pihizz sokat és kívánom veled maradjanak!Millió drukk!

Smile,
ilyen szuper hír és azóta nem jelentkeztél!
Szívből gratulálok neked!

Orsi

Kép
orsiborsi

Sziasztok!

Babu!
Szívesen.
A kitartás meg biztos meg lesz, ha arra gondolsz hogy ezen is múlhat a pocakosodásod. :wink: (Legalábbis én így álltam hozzá)

Bumbika!
Igen, elég nehéz őket elérni és tényleg 1-2 felé kell probálkozni, ahogy korábban is írták a többiek.

Smile!
Köszi, várom a sztorid. :wink:

Süni!
Megadrukk neked!!!

Kép
vucuska

Vuki!
Drukkolok neked!
Remélem minden oké volt a mai uh-n és hallottad a szívhangot.
Jelentkezz, ha tudsz!

Kép
vucuska

Szia Vucuska!

Köszi a drukkot! Remélem, minden rendben lesz, de csak este megyek. (Konchoz járok, és a magánrendelésére hívott.)
Holnap jelentkezem!
vuki124

Vuki!
Akkor várom a híreket!
és még mindig drukkolok! :wink:

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?