A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

:D :D :D :D íííííííííígen! köszi. hű, megkönnyebbülés.
magdolnam

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:05-kor.
20150601134430

na Marcsikám, akkor most én drukkolok Néked! Én meg küzdhetek a hormonzavarommal :shock:
magdolnam

oké, köszönöm!
Vendég

Magdi :!: Gratula :!: :D
Vendég

igenis Viki!
magdolnam

Hú Magdi! Hatalmas gratula!
Ha lesz elég bátorságom én is beruházok egyre!
Tavaly ilyenkor mit nem adtam volna 2 csíkért,de most nagyon nem szeretném!

Viki! Altatnám és,de tudod ő annyira felturbózza magát,hogy lila fejjel hang nélkül "ordít",nem vesz levegőt,hát így nem hagyhatom ott!
Amúgy meg még jobban kicseszek magammal mert ha nagyon túlpörög kézben is ngaoyn nehéz elaltatni.
De ha nem nagyon nyügi akkor leülök az ölemben van,párat rázok rajta és már alszik is!
Ezt még el is viselném,mert semmedig nem tart és hát ha ez kell neki ám legyen,csak legalább annyit kapnék cserébe,hogy ne sikítson.
Most 7-kor kb. 2 perc alatt elaludt a kezemben és azóta alszik,szerintem lassan már ébred!

Ne is mond! Nővéremét még 2 évesen is így altattuk,de azért én még bízom benne,hogy leszokik erről is! :wink:

Kép

Kép
ibm

Drukkolok,hogy leszokjon ;)
20150601134430

Felébedt a Bubcim, ciciért kiállt. Kép
20150601134430

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi!
már az enyém is nyöszörög!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Muffin, nagyon drukkolok nektek! Jelentkezz hamar, hogy mi volt!

Viki, köszi, aránylag elviselhető volt az éjszaka kb. 3/4 3-ig, után megint óránként nyöszörgött. Szerintem megint kevés volt a tej, nem lakott jól. De ahhoz álmos vagyok ilyenkor, hogy nekiálljak melegíteni a hűtőből.

Magdi, lemaradtam az izgalomról, de így utólag is örülök, hogy minden oké.
Marcsi, neked holnap szorítunk.

Kép
Kép
patr

Wera, (és mindenki!), csütörtökre, vagy péntekre akarunk talit szervezni, az óbudai mekihez. Vkata azt írta, hogy neki a péntek jobb, mivel senki nem írt semmi egyebet, szerintem legyen a péntek.
Jóóóóóóóóóóóóóóó? :)

Kép
Kép
patr

Patr :!: Sajnos Mi erről a taliról is lemaradunk :!: Messze is van és vendégünk is lesz :!: :evil:
Vendég

Babu, sajnálom! Remélem majd lesz olyan tali, amire el tudtok jönni!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:01-kor.
Vendég

Viki! Le tudnál nekem kicsinyíteni egy képet, hogy fel tudjam tenni avatarnak? Én nem tudom lekicsinyíteni! Miért nem sikerül? tudja valaki?

Kép
Kép
patr

Nekem se sikerül felrakni. :(

Kép
dittke

Kép

Kép
dittke

Szly, sikerült végre találnom két képet a táblába! :lol:

Kép 4000gr, 60 cm

Kép 6850 gr a centit nem tudom

Most már ugye 7 kg, de két hónaposan ennyi volt.
Köszi!!

Kép
Kép
patr

Dittke, nagyon édes! :)

Kép
Kép
patr

Iza és Zsolti is nagyon ari :!: :D
Vendég

A tesómmal akartam találkozni 10-kor, Iza még alszik. Mikor nem kellene menni sehova, akkor meg felébred hajnalba! Én meg nem csináltam még semmit, mert vártam, hogy mindjárt ébred. :roll:

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:04-kor.
Vendég

Most egy időre lépek mert mindjárt jn a védőnő :!:
Vendég

Szerintem érzik, ha menni akarunk valahová. :wink:
Mi volt tegnap?

Kép
dittke

Felébredt! És nevet! Szerintem rajtam nevet, hogy nem tudtam még elindulni.

Kép
dittke

Jó reggelt!

Iza: velem szombaton csinálta ez Adél. Olyannyira hogy fel kellett ébreszteni, pedig ilyet nem szoktam csinálni...

Kata
: Dóri estétől 9.30-ig aludt?

Viki:
látom Te is úgy vagy mint én. Adél is felébredt 5kor, de édes volt, mert még visszaszundított 6-ig. Kár hogy az anyja már nem alszik ilyenkor mélyen...

Pati
: nem mondod hogy nincs elég tej? Vagy Zsoltinak feneketlen a bendője?

Örülök, hogy senki nem vár babát, aki nem akar! :)

Adél a tegnapi ágyban alvás után most megint kendőben alszik. Túlpörgött és ordított az ágyában...
szóval én megértem Amit, habár nem tudom milyen vége lesz ennek...Nem értem, ha éjjel megy, nappal miért nem???

Kép
andkata

Kata, szerintem van elég tej, csak éjjel, ha nagyon hulla vagyok, akkor fekve szoptatok és elalszunk közben. Keveset eszik és hamar ébred újra. Szerintem. Aztán lehet, hogy egész más oka van.
Neked jó a péntek?

Kép
Kép
patr

És ilyenkor bent marad Veled az ágyban? Mert az nem lehet túl jó alvás számodra...nem úgy mondom, mert én is ezt csinálom, reggel kb 5-6-tól...és kicsit még pihizek, számít az is...

Jó a péntek. Nekem nem kell ruha, de tesómnak egy két vastag rugi 56-62-es. Megy még?
Mindenképpen lemegyek hogy lássalak titeket...

Kép
andkata

hali lányok!

gyors bekukk. olvastam mindent. mindjárt reagálok, csak közben felébredt a törpe. most nünükézik a forgóval.
és még tejcsit kell melegítenem.

szerintetek mennyit melegítsek? ;) hajnalban evett 6-kor. 150 tápot és 50 tejcsit.... elég lesz most a 180 tejcsi??? :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Hát Laura ma megint nagyon nyügi....most raktam éppen kendőbe, mert látszik rajta hogy tök álmos, de nem tud elaludni. Amugy tuti a hidegfront. MA reggelre minden tiszta dér volt....meg hülye ködös idő is van.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:04-kor.
Vendég

Dodó!
Laura hogy alszik napközben? Kendőben? Vagy ágyban is? Hogy szoktatod az ágyába? Hogy van ez Nálatok?
Csak mert mi küzdünk...

Kép
andkata

Ezt nem hiszem el, ez a gyerek csak addig alszik, amíg megy a porszívó!!!!

Kata, tesódnak fiús vagy lányos kellene? Küldj egy email címet küldök képet, mik vannak.

Kép
Kép
patr

a.kata!
Napközben vagy babakocsiban alszik vagy a kanapén....a kiságyában egyszer sem aludt még napközben. Kendőben meg csak akkor ha már nagyon nyűgös és máshogy nem tud elaludni.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:06-kor.
20150601134430

Hali!

3 oldalt hagyott visszaolvasni Natikám...

Viki, köszönjük a névnapi jókívánságot! Júliusban tartjuk amúgy, én is csak reggel láttam a tv-ben, hogy ma Oti-nap is van :)

Irigy-irigy minden jól alvó babára! Nálunk két rémes éjszaka volt, de valószínűleg én ettem valamit, mert vasárnap hajnalban Nati 3 és 6 között 5x kakilt be.

Annyira gyönyörűek a babák!!!
Mav, az ikrek milyen cukik!

Muffin, remélem, Eliotnál nem találtak semmit!!!

Találka: elvileg kicsit messze van. Ha meg tudom oldani, megyünk. Majd írjatok időpontot!

Ja, a tábla és Andi oldala is csudajó! Köszönjük!

Mennem kell, nyűglődik ez a kicsi lány.

Kép
Kép
bondi

Kata: szívás elött fújsz be neki sterimart vagy valami sós orcseppet? Az kicsit fellazítja a "cuccot" és könnyebb kiszívni, mégha kicsi is van benne. Jó, hogy írod, hogy le kell aállni a Nazivinnel. Én is lassan egy hete hazsnálom Levinek.

Nekem jó a péntek!!! (egyenlőre)

Már nincs is kedvem leírni mi van velünk, mert ez már katasztrófa....
Már azt hittem rosszabb nem lehet, DE VAN. :cry: :evil:
El sem fogjátok hinni, levi csak alvás közben eszik. Alszik bizonyos ideig és ha elkezd mocorogni (de még alszik és elég idő eltelt /3-4 óra / az előző evés óta) akkor kiveszem a szájából a cumit és bedugom az üveget, erre ő JOBBESETBEN elkezd enni és megeszik 120-180-at ez mindig változó. Este a sötétben sétálok vele cumisüveggel a kezemben (jól nézhetek ki), hogy aludjon és kellő pillanatban meg tudjam etetni. Ami így sem mindig garantált. Tegnap pl.: 450 ml-t evett és kb.: 60-80 ml teát. -kor evett és este 8-kor nem volt hajlandó. Még tejpépet sem csak pár falatot, hogy az antibigyót be tudjam neki adni.
Ez egyszerűen katasztrófa. Jövő hét hétfőre kaptunk időpontot egy gasztróshoz, nagyon kíváncsi leszek mit fog mondani.
V.Kata Bókainak hívják a dokit a Bókaiban van. (állítólag valami leszármazott...)
Azért csak leírtam :oops: .

Még időm sem volt visszaolvasni, csak ezt az oldalt olvastam el.
Mindjárt nekiállok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi! Azt hiszem nincs Natiról kép! Küldjél már egyet légyszike!

sz.andi

Szerintem fixáljuk le a pénteket!
10-kor jó?
Állítólag már nem lesz ilyen hideg, tudunk sétálni!

Kép
Kép
patr

Patr! Elküldöd nekem is a képeket a rucikról?

sz.andi

Sziasztok!Jön Domi foga,Nővérem is megerősítette hogy az az.Alsó kettő már majdnem kinn van,a mellette lévő meg kibújt-hihetetlen,de a tesóm már csak tudja volt ápolónő is,meg csecsemős is,és mondta hogy van olyan babó,aki már foggal születik.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!!!! :lol: :lol: :lol: A professzoroknak hamarabb kigyön a foguk, hogy hamar tudjanak szépen beszélni!!! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Sajnálom Titi! Bókai János a nagy Bókai unokája...De gondolom nem hozzá mentek, ő tudtommal nem gasztroenterologus.

Pati, fiúsak. megy priviben a mailcím. Köszi

Kép
andkata

Sz. Andi, bocs, persze!
Küldj egy email címet, úgy egyszerűbb!

Kép
Kép
patr

Patti!
Elküldtem, nézd meg lesz, hogy jó-e.

Kike!
Fog??????? Már???????????
20150601134430

Kike!
Nekünk is mondta a gyerekorvos, hogy Zsoltinak is jön a foga!
Nem akartam elhinni!

Kép
Kép
patr

Kike!
Nem szenvedett a fogacskák miatt?
20150601134430

jaj már megint egy tali... de jó nektek. ugy irigykedem.

magdi!
grat az egy csíkhoz... persze 10-11-12 hónapja meg mit nem adtunk volna azért hogy két csík legyen... persze az akkor volt ez meg most ;)

dittke!
grat a fotókhoz. tüneményes! nah eljuttál oda ahova szerttél volna? :) vagy ő hölgyeménye nem engedett??

patr!
zsolti mennyit változott... és milyen édes pofa!!! sokat nőtt ő is :D

viki!
köszi a képet :D

jaj lányok persze hogy nem volt elég az első adag. kellett még 50. de szerintem ha 70-80 lett volna még az is lemegy.
most meg csuklik mert nem engedte ki a büfit (minden cseppért kár) és visszalifteztette :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

kike!
Én is ezen gondolkodok, hogy lehet azért ilyen nyügi, mert jön a foga...egyfolytában folyik a nyála is....

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?