Sziasztok!
Régen jártam erre. Pár órácskámba tellett, mire visszaolvastalak titeket. Persze, azóta már elfelejtettem, hogy mire akartam reagálni.

De ez nem meglepő ilyen fejfájás mellett. Legközelebb jegyzetelek.
Szóval engem is ledöntött a lábamról a betegség.
Fáj a torkom, a fejem és én is náthás vagyok.
Nektek mit mondott az orvos?????
Nekem írt fel antibiotikumot, de én még nem merem beszedni (a védőnő azt mondta, hogy csak akkor, ha 3 nap után sem javul).
Amit nekem tanácsoltak: tengervízes orrspray, Strepsils, C-vitamin, láz esetén Aspirin (de csak akkor). Na meg persze a mézes, fokhagymás tea, amit én biztos nem tudok meginni, marad a mézes tea.
És szerintetek mennyire árthat a babának, ha az anyukája beteg????
Én még ilyenkor javában szoktam menni dolgozni, de most nem mentem. Remélem, így elkerülöm, hogy jobban beleessek. Na nem is magam miatt!!! Most Bianka a legfontosabb!!!!
Ja igen, fürdés: most nekem is jólesne egy meleg fürdő.
De én úgy tudom, hogy nem a fertőzés miatt nem tanácsos, hanem sokat melegben ülni nem szabad, mert vérbőséget okoz, ami az első trimeszterben vetéléshez, később koraszüléshez vezethet.
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de én mindenesetre mióta terhes vagyok mindig csak zuhanyzom.
Persze ez nyáron még jobban is esett, most már ebben a hidegben én is jobban vágynék a meleg fürdőre, főleg így betegen.
Na legközelebb majd ezt is megkérdezem a védőnénitől. (Akit egyébként imádok, nagyon rendes, alapos, ismeri a családomat, mivel a hugom védőnénije is ő volt).
Kata: várjuk a képet!!!!!
Egyébként mostanában nagyon együtt érzek veled, mert egyre gyakrabban ég a gyomrom. Lehet, hogy nálad már múlóban van??? Mostanában nem említetted.
Éjszaka azt álmodtam, hogy voltam 4d-s uh-on, de álmomban nem olyan volt, mint a valóságban, hanem tényleg úgy látszott a kislányom, mintha már megszületett volna, csak még a pocakomban volt. Gyönyörű volt!!!!!!!! És hajas baba!