Mesi! Köszi az infót még1x! Bár ha csak a lukhoz teszem, nem sokat ér, mert csak az jön ki, ami ki is folyna, de nem fogom beljebb tenni!
Egyszerűbb lesz, ha megérkezik a multivitamin, és akkor remélem, eldughatom az orrszívót!!!

Hogy-hogy eladjátok??? (Gondolom szabadultok az unokatesódéktól!

) Hova fogtok költözni? Ház vagy lakás?
Zsozsi gyönyörű KISGYEREK!
Heni! Szeli simán feláll még ebben a hálózsákban is!
Bár éjjel mellettem aludt, mert nem volt még álmos fél 10-kor, Apa meg Nagytesó (itt aludt, ma meg iskola) viszont igen, így kénytelen voltam magam mellé venni. 5-től már eléggé dugult az orra szegénykémnek, onnantól nem sokat aludtunk...
Én egyébként tettem egy puha plédet összehajtva Szeli fejéhez, azóta, mikor leteszem, odadugja a buksiját, és jobbakat alszik.
Ház: még azért kulcsot nem kapunk, mert a mi vevőnk hiteles, de 1-2 hét, és folyósítják nekünk a kölcsönt, azt átadjuk a háztulajnak, aki odaadja a kolléganőmnek, és akkor mennek a kulcsok fordított irányban!
De majd úgyis írom a fázisokat!
Hörcsög! Megy a vudu! +++++++++
Ildikének boldog 13.-at!
Fleur! Jaj, de jó, hogy ette a tejpépet!
Szupi Lilla cipője, tetszik nagyon!
Szelinek most Adidas sportcipője van, használtan vettem a vaterán, de nagyon látszik rajta, hogy tényleg talán 2x hordták! Majd készítek fotót róla. De körbe akarom rajzolni Szeli lábát, mert kívülről nagynak tűnik, viszont ha benne van a lába, nekem úgy tűnik, stabilan tartja, és az egy ujjnyi megvan még helynek, de nem vagyok teljesen biztos benne...
Hát Szeli kicsit beizzadt a
hálózsákba éjjel...

Lehet, hogy csak a nátha miatt, de az biztos, hogy ez alá elég egy body!

Én meg adtam rá még nadrágot is, hát nem kellett volna...

Bár az is igaz, hogy éjjel melegebb volt a szobában, hogy enyhül az idő...
Szegény
Marcika, pont most beteg.

Jobbulást neki!!!