A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Maryke Boldog Névnapot!

Mesi!
Köszi a köszöntést.
Én sem ismertem fel első ránézésre Zsozsót :D
Csuda csini csajszika. :D Azt hiszem apátoknak lesz munka majd elkergetni a sok pasit. :lol:
Szorítok,hogy mi elöbb találjatok egy jó lakást.
anyukád is veletek költözik majd?

Regi!
De jó akkor kezdöthet a pakolás. :D

Megy mára a vudu az uh-hoz a kis mamiknak.

Tegnap délután kicsit kimentünk levegőzni ahogy pakoltam a kocsiba ami nem tetszett neki nagy sírás-rívás akkor vettem észre,hogy kibújt idő közben a 7. fogacska is,és úton van a 8. is.

Lányok én szeretnék kérni kis vudut megkéne,hogy kapjunk egy papírt a héten a kölcsönhöz.

Cipőt már én is nézegettem,meg csizmát csak azt nem tudom,hogy fogok-e kapni az Ildi lábára.

Betegeknek további jobbulást.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni
-9 kg az szuper!!!
Sajna nem...de remélem Gréti is rendeződik...mondjuk tegnap jó napunk volt.

Jajj oltás borzalom volt...egy a vállba egy a comba :cry: úgy sírt...mit sírt, üvöltött...olyan rossz volt. Most alszik. Én boldogabb lettem volna, ha nem egyszerre kapja a kettőt, de mind1 most már.

Regi
Köszi :) este megette a kanalazós tejpépet, viszont reggel elfogdta a tápszert. Lehet átállunk erre. Lilla is a Milupát szokta enni :)
Jajj szegényke....remélem holnapra már nem lesz piros...és bocs a hülye tippért..persze, hogy tudnád, ha tovább maradt volna a kakiban....
Sajnos a nem lehet maximálisan egészségesen élni témával egyet kell hogy értsek :( annyi káros környezeti és egyéb hatás ér minket, hogy rossz belegondolni is valóban, de azért valamelyest csökkenthető ezek száma egy pici odafigyeléssel.
Torna :( akkor én nem is írom, hogy holnap lesz a kedvenc edzésem...persze lehet én sem tudok menni, ha férjecske nem ér haza.
Lakás szupiiiii!!!

Heni
Tényleg anyósék elköltöztek már? Férjed elkezdte az új melót?? Mert tudom, hogy írtad, de azóta nem volt szó erről.

Silka
Én itt Miklóson vettem. Van két nagyon jó gyerekcipő bolt és nem hiszem, hogy Pesten olcsóbb lenne, sőt. Ha most van olyan kiscipő, ami zártabb és rá tudod adni (és nem akar a földön mászkálni), akkor szerintem megúsztad. Ha igen, akkor szerintem vegyetek még a csízma előtt valamit, mert az túl vastag.
Mi, ami most van neki 9000 Ft-ért vettük, de láttam 7000-ért is. Attól olcsóbban ilyet nem nagyon, de szerintem ki lehet fogni akciót, mint ahogy mások is írták.
Itthonra vastag, szilikon talpú zoknit vettem neki, mert ugye papucsa még nincs és kezd hűvös lenni a padló. De van egy tutyija is. Igyekszem képet felrakni.
Ezt a szilikonos témát azért is adom rá, mert jól tapad, a többiben csúszkál és bizonytalan a járása nagyon.

Kályha: az tuti, ha egyszer házunk lesz, vegyes fűtésünk lesz.

Mesi
Aztaa és hova mentek? Egyben vagy külön??
Jézus ezzel a csattal már olyan nagycsajos Zsófi...lehet egy közelebbi csattosat?? :lol: éniséniscsattot akarok pakolni Lilla hajába....:) Néha úgy érzem neki sosem lesz ekkora haja :)

Maggie
Harapás :( jajj az olyan rossz.

Regi
Jó a hálózsák, kár hogy Lilla nem viselné el...nem tud benne úgy mozogni és felállni és ennek a gyereknek állandóan melege van. Tegnap pl le kellett húznom a lábáról a rugit és rá kellet nyitnom az ablakot. Csak így nyugodott meg.

Hörcsög
Neked is megy a vudu.

Meryke
Boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ja azért ma voltunk Ringatón is még szuri előtt..azt élvezte. Szerencsére sikerült aludnia reggel, így legalább az időponttal nem volt gond.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur köszi a kérdésed, a férjemnek már megvan az új meló, aminagyon szuper:-) élvezi csinálni és több ideje jut ránk:-)
Anyósék még itt vannak, de már az alagsorban laknak, Lali leköltöztette őket 2 hete, mert mi nekiálltunk gyerekszobát gyártani, meg nappalit is újat szeretnénk ( amig nem költöznek el, addig sem lábatlankodnak itt nekem)
Lillának is lesz biztosan hosszú haja, majd nem győzöd a lófarkakat csinálni:-)

Heni
KépKép
heni81

Drága Lányok,
mindenkit nyomon követek ám, azokat is, akiknek nem tudok írni!!!

Édesek vagytok, hogy gondoltok ránk, szorítotok nekünk, bő egy hónap múlvára kaptunk időpontot a gasztrón, hát majd meglátjuk, mi lesz.

Móni, de jó, hogy jöttél. Gratulálok a 9 kilóhoz! Képtelen vagyok fogyózni, túl sok mindenen rágódom, az meg nem kedvez neki.

Meryke, az a szép mosolyod a szülőágyon is ragyogott. Nagyon irigyellek a rövid szülésért, ilyet szeretnék legközelebbre (szemben a 15 órással). Gyönyörű a Máté fiú, annyit nőtt, mióta a babatalin láttam!
Isten éltessen a névnapod alkalmából!

Gremese: Zsozsó valami csodás, szerintem is 2 évesnek tűnik. Minimum! Szétköltöztök?

Maggie: Pilates? A férjem minden este azt nyomja, amíg fürdöm. Engem is mióta kapacitál rá, de én egy lusta perszóna vagyok. Őszintén szólva a tornafélékben semmilyen élvezetet nem találok, úszni szeretek, de az most kivitelezhetetlen...

Cipő: én a Humanicban vettem vmi német márkájút, 5 ezer körül volt az átmeneti cipőcske, kívül-belül bőr, 20-as, de még egy kicsit nagy Ádi lábára. Olyan aprócska lába van, nem is értem az én böhöm 41-esem mellett...;-)

Az éjszaka számos ébredéssel telt, bevallom, elég nehezen viselem, hogy utána fitt legyek (és hát egy egyéves gyerek mellett ugye muszáj), aztán még este munka... de hát én akartam. Olyan jólesett, amit a munkával kapcsolatban írtatok, én is teljesen így gondolom. Amúgy nagy mázli, hogy családilag az egész megoldható és hogy így dolgozhatok, ezért is akartam (a hivatásszeretet) mellett tanár maradni, mert időbeosztásilag ez nekünk a legjobb.
Igazából csak egy pici nyugit szeretnék és aludni végre normálisan egy pár napot, hogy legyen erő a hétköznapokhoz. Mert érzem magamon, milyen ideges leszek, ha sorozatos ilyen éjszakák és betegségek után/közepette még Ádó beújít néhány extrával (pl. ma: nem akar aludni napközben, de estig meg nem bírja ki, ha későn rakom le, akkor, mint Gremesééknél, este nem tudok letenni normál időben, és este nekem dolgoznom kell, nem tolhatom éjjelre a melót, amikor éjjel aludni kell, de éjjel sem tudunk aludni, mert akkor meg sorozatos ébredés és ugrálás van). Szóval ez az egész most nehéz és nem látom a végét. Jó lenne néha betegségmentes, alvós időszak, de látom, a kezem a bilibe ér... :lol:

Kép
Kép
irina

Emese!
Csatlakozom a többiekhez.Zsófi nagyon sokat változott.Már inkább kishölgy mint baba.

Látom mindenkit megcsapott a változás szele.Adunk, veszünk, felújítunk.

Nekünk is ilyen hálózsákunk van , mint Reginek csak ujjatlan.Marci egyébként ugy tép benne mintha nem is zsákban volna.Lehet azért mert a kánikula kivételével vékonyabb vagy vastagabb kivitelben, de mindig zsákban aludt.

Silka!
Nálunk is hideg a kő ezért most Marci harisnya+zokni összeállításban nyomja.Ha hidegebb lesz láttam a Kenguruban vastag téli bunda zoknit alul szilikon talpal.Akkor olyat teszek majd a harisnyára.

Á most olvasom Lilla is ilyenbe nyomul.
Tényleg Fleur nem tudsz Miklóson bababoltot? Itt Csepelen semmi nincs.

Marci egyébként egész éjjel sírt, reggelre lázas lett, folyik az orra.Nemsoká indulunk a dokihoz. Szépen ünnepli majd a holnapi szülinapját. :(

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Silka ilyen a cipő. Praktikus nagyon, mert az orrát nem bírja szétrugni
Kép

Kép

Szilikon talpú zokni, bolyhos a belseje, nem tudom mennyire látszik
Kép

Kép

Kép

Benti mamusz
Kép

Kép

Az utóbbit kaptuk, de biztosan lehet venni is.
No azt hiszem éppen elég voltam :)

KépKép
KépKép
fleur

Miléna: hajrá! +++++++++++++++++

bili vagy nem: hát én sem tudom mikor kellene kezdeni..majd alakul. De kinéztem műr a bilit emmának. fisher price 3in1. bili, wc-szűkítő, fellépő. szerintem tök jó. valószínű ez lesz..de majd meglátjuk mikor. nem akarom elsietni..

csapvíz: inni is meg tápszerhez is? hm..mi még ásványvizet adunk neki. itt elég jó a víz, lehet áttérünk némi tesztelés után.

Regi: jobbulást mindkettőtöknek! +++++++

Irina:+++++++++++++++++hogy ne legyen semmi komoly! de biztos nem lesz!!!

Meryke: olyan szépek vagytok. nem is olyan minthaszülés után lennél...mondjuk az öröm/boldogság 1000-el látszik rajtad. nem csoda ha szép vagy!

Timi26:[/b De édesek lehetnek!

[b]Kispocc
: mi volt a dokinál?

Panndi: édesk vagytok! Nállatok dokinál?

Fleur: oltás? :-( ++++++++++szorítok h ne viselje meg nagyon!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nézem otthon milyen idő van!!!:-(

Itt meg vmi történt.
mióta hazajöttünk minden nap 7ágról süt a nap--egésznap. és nem esett egy csepp eső sem.milyen még nem volt!!!!!úgy élvezzük. 16-18 fok van. pont jó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meryke: boldog névnapot

Hálózsák: [/b]nekünk nagyon bejön.
most kb sok számmal nagyobb kb 5-el.
de sokáig jó lesz, meg van benne hely
ujjatlan. így h.ujju body megy alá.és a karöltőjét összevartam h ne essen bele.
korábbit is így csináltuk. mikor megszületet (48cm) csak 74-eseket lehette venni, az volt a legkisebb, de nem bántuk meg. azt is megvartuk...mostanra kinötte.vagyis éppenmég jó, de nem szeretiha nincs benne eléghely.

Méretek: tegnap volt mérleggelés: 74 cm, 8330g. most sokat nött és rengeteget eszik. egész nap tudna enni...de nem hízik...csak icipicit.

édesség: nem tudom mi van velem..de egyfolytában édességet zabálnék...muszály voltam eltenni őket..ha nem látom talán nem kívánom meg.

pedig mostanában nem kívántam már..egyébként rettentő édesszájú vagyok. lehet fel kell töltődjek édességgel. azóta van h hazajöttünk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: nállunk szandi van bent is a lábán..mivel kő van mindenütt..és hideg. Stabilabban is megy benne. fent ahol padlószőnyeg van ott zokni.

Mesi: milyne nagy lány Zsófi!

Hörcsög: megy a voodoo+++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur: tök cuki a cipő!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!

hova mentek gasztróra?mert mi majd csak okt. 31-én :shock: az I. sz. gyerekklinikára.Lehet h. már rég fel kellett volna hívnom őket...no mind1 ...
aludni én is szertenék,legalább egy éjszakát nyugodtan :) s ne foglalkozz mán z okos rokonokkal...Te és Párod tudja mi a jó nektek :)
Nemsokára kérdezik majd :) miért nem szobatiszta Ádi 8) :wink:

Mesi!
rá sem lehet ismerni Zsófira :) nagyon csini és szép csajszi :) :)
+++++++++++++ a lakáseladáshoz :) izgi lesz :)

kAKQ!
CSAK NEM JÖN 2KE :) :)

cipő:ismim itt Gödön a gyerekcipőboltos,s ő mondta anno h. amíg kint tud sétálni Bálint a afüvön addig isten ments h. cipőt adjak a lábára :) mamuszka majd lassan érkezik,mert pont kifogyott B. méretéből,utcai cipője meg a MÍráé volt :) ha meglelem,vhol a garázsban :) de szerencsém van,mert egyik minicipőt anno kölcsönadtam unokatesóméknak s az egyik kutyájuk megrágta,s azóta piszkálnak szóljak már ha cipőt veszek gyereknek,mert kifizetik :) LASAN AKTUÁLIS LESZ :) 8)
mán nyekereg :) és brümmözik :)

s tényleg:Grandáék talán hazaértek már?
vmit még akartam...

KépKép
viranka

Na látom jó sok voltam.
bocsi
de Emma mostaludt el és most volt időm visszaolvasni ..kicsit

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Csajszik!

Köszönöm a ránkgondolást!!
ÉS IGEEEN!MEGGYECSKE BEKÖLTÖZÖTT A POCIMBA!!!!Hurrá! :lol: :lol: Irtó csepp még, ma 6 hetes éppen. Május 16-án születik elvileg! :lol: ÉÉÉÉs úgy dobogott a szíve :lol: !Jajjj, de édiiii :lol: :lol: :lol: ....Majd 9 hetesen megyek újra...
És Nyerkit!Képzeld, azt mondta a dokim, hogy mivel Botival diabeteszes voltam, már most kezdjem a diétát :twisted: . Azt mondta, hogy csak lightosan, de azért diétázzak...
Bocsánat, de már mennem kell, csak közölni akartam Veletek az örömhírt! :lol:
millió puszi, szép estét!
kispocc

Viranka: :D
nem hiszem...most épp meg is van....:-) bár az nem jelent semmit

egyébként valami nyavajával is küzdök valami gyulladásban vagyok ott lent folyamatosan. minden mensi után visszajön. :-(most üzenetem a nőgyógyimnak h vmit írjon fel,...anyuék jönnek hozzánk okt elején és elhozzák....jó lenne elmúlna mert eléggé uncsi

KépKép
kaqk
Debrecen

Az előző oldal közepéig már eljutottam az olvasásban. :) Köszönöm a dicsiket, dagad is a májam rendesen!
Hoztam még pár képet az én Tündérkémről. :oops:

De először Kispocc! Szívből gratulálok!!!!!!!!!! :D :D :D

Remélem estére már behozom magam!
Gyúrok vazze!!!!! :lol: (Az olvasásra).

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tesóbaba korának megfelelő, 12 mm-es, dobogó szívű kisbaba :lol: :lol: :lol:

Azt mondta a doki, ne fogyjak többet, ha fogyok, irány a kórház :?

Köszi a drukkolást :D
Vendég

Kispocc: gratula!!!!
Panndi: gratulálok! Vigyázz akkor!!! ne fogyj!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

KISPOCC HATALMAS GRATULA:-)

MILYEN SOK TESÓ:-)

HAJRÁ CSAJOK:-)

Heni
KépKép
heni81

Egy kis panasz:

Péterkénél eléggé gázos a nappali alvás:-(
10körül, majd 2 körül van alvás, de csak MAX 1 ÓRA :( :( :( és szerintem ez nagyon kevés neki, mert sokszor látom utána, hogy még ásit, leteszi a fejét a földre. Na és 6 körül már nagyon fáradt, de van hogy leteszem, van hogy nem, de nagyon szeretném elhagyni a 3. alvást, mert igy olyan érzésen van, hogy egész nap csak altatok:-(
Viszont ha este 8 előtt kerül ágyba, akkor 9kor kelés van és dáridó 11 ig :evil:
na szóval nem egy egyszerű ez, de most úgy érzem, hogy valamit ki kell találni, mert ez igy elég érdekes.

Viszont hétfőn 11.30 tudtam csak letenni délelőtt aludni, mert védőnőztünk, azt hittem, majd jót alszik, csak fél óra lett belőle, szóval, minél fáradtabb, annál kevesebbet alszik :shock:

Fél évem van, hogy kitaláljak valamit, mert igy nehéz lesz 2 gyerek alvási szokásaihoz igazodni
:?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszönöm a kedves köszöntéseket és sok dicséretet, nagyon aranyosak vagytok! :D Hát tényleg nagyon intenzív, gyors szülés volt, gyakorlatilag kirepült belőlem Máté. :lol:
Normálisan visszaolvasni még mindig nem tudtam, csak nagyjából láttam, hogy mikről volt szó. Cipő: Még szerencsém volt, mert őszit Bencustól örökölt Máté és ezt bátran rá mertem adni, mert Bencusnál csak kocsicipőként működött. Ez egy Superfit kiscipő, hát már négy éve is tízezer örül volt az ára :? , de így, hogy ketten is hordják, megérte :wink: Itthon pedig szandiba lesz, mert irtóra csúszik szét a lába a parkettán meg a kövön, még a csúszásgátlós zokniba is és attól félek, hogy többet ártok neki, ha csak zokniba van.

Irina: Szívből gratulálok Ádónak a mászáshoz! :) Hess, hess betegség! ++++

Regi: Gyógyuljatok ti is hamar!++++++++ Szupi a hálózsák és édes benne Szelina! :)

Mesi: Zsófi annyira "nagylányos" lett, hihetetlenül sokat változott ezalatt az egy hónap alatt! Nagyon szép kislány (ő is :D )! S ha eladjátok a házat, hova költöztök, van már tervetek?

Panndi, Kispocc: Örülök, hogy minden rendben a kis Pocaklakókkal! :D

Szombaton még tartunk egy névnapozós munkahelyi bulit itt nálunk, mert szeptemberben többünknek is van névnapja. Általában a főnöknőmnél jövünk össze, de idén én vállaltam be :D
(ez lesz a harmadik szombat egymás után, hogy bulizunk :lol: )

Hívnak a fiúk, fürdetünk :D

KépKépKépKép
meryke

Ja még: Silka, ez szülés előtt két nappal készült:) :

Kép

KépKépKépKép
meryke

Meryke: Azta......nem semmi pocak!!!!! huh... :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Marcinak boldog szülinapot :)
Meryke!
hát Te pocakod sem volt apró :)

s Dettyk egyem a lángosos fulladozó zuzádat 8) :wink:

hí a terroristám :) :arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt,

nálunk veszélyes volt az éjszaka, egész végig köztünk aludt, többször fesirt, jön a felső rágó is jobb oldalt, meg bal oldalt is eléggé duzzadt az inye, eddig mig ilyen nem volt, hogy ennyire megviselje :( Lehet nem hat már a lánc csoda ereje :evil: meg kell tisztitanom.

Meryke jó nagy pocód volt:-)

Viranka ti hánykor keltek reggel? :shock:

Heni
KépKép
heni81

A dunakeszi-gödi gyerekek korán kelnek :roll: Mi hatkor kelünk :cry:
Vendég

Marcinak boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Köszi az infót még1x! Bár ha csak a lukhoz teszem, nem sokat ér, mert csak az jön ki, ami ki is folyna, de nem fogom beljebb tenni!
Egyszerűbb lesz, ha megérkezik a multivitamin, és akkor remélem, eldughatom az orrszívót!!! ;)
:shock: Hogy-hogy eladjátok??? (Gondolom szabadultok az unokatesódéktól! :evil:) Hova fogtok költözni? Ház vagy lakás?
Zsozsi gyönyörű KISGYEREK! :)

Heni! Szeli simán feláll még ebben a hálózsákban is! :lol:
Bár éjjel mellettem aludt, mert nem volt még álmos fél 10-kor, Apa meg Nagytesó (itt aludt, ma meg iskola) viszont igen, így kénytelen voltam magam mellé venni. 5-től már eléggé dugult az orra szegénykémnek, onnantól nem sokat aludtunk... :(
Én egyébként tettem egy puha plédet összehajtva Szeli fejéhez, azóta, mikor leteszem, odadugja a buksiját, és jobbakat alszik.

Ház: még azért kulcsot nem kapunk, mert a mi vevőnk hiteles, de 1-2 hét, és folyósítják nekünk a kölcsönt, azt átadjuk a háztulajnak, aki odaadja a kolléganőmnek, és akkor mennek a kulcsok fordított irányban! ;)
De majd úgyis írom a fázisokat! :)

Hörcsög! Megy a vudu! +++++++++
Ildikének boldog 13.-at! :)

Fleur! Jaj, de jó, hogy ette a tejpépet! :)
Szupi Lilla cipője, tetszik nagyon!
Szelinek most Adidas sportcipője van, használtan vettem a vaterán, de nagyon látszik rajta, hogy tényleg talán 2x hordták! Majd készítek fotót róla. De körbe akarom rajzolni Szeli lábát, mert kívülről nagynak tűnik, viszont ha benne van a lába, nekem úgy tűnik, stabilan tartja, és az egy ujjnyi megvan még helynek, de nem vagyok teljesen biztos benne... :roll:

Hát Szeli kicsit beizzadt a hálózsákba éjjel... :oops: Lehet, hogy csak a nátha miatt, de az biztos, hogy ez alá elég egy body! :) Én meg adtam rá még nadrágot is, hát nem kellett volna... :? Bár az is igaz, hogy éjjel melegebb volt a szobában, hogy enyhül az idő... :roll:

Szegény Marcika, pont most beteg. :cry: Jobbulást neki!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Kispocc! Hát akkor gratulálok Meggymagodhoz! :)Várjuk a vonalzót!!!
Panndi! Neked is nagy gratula! :)

Heni! Fél év alatt szerintem simán elhagyja Péterke a 3. alvását, de lehet, hogy csak egy délutáni marad majd neki!!! Fél év alatt olyan sok minden változik a gyerkőcöknél! :)
Nehéz őt elaltatni? Hogy szoktad?

Nekem úgy látom, mázlim van, Szelit lerakom, cumi a szájba, betakarom, kijövök, és az esetek 90%-ában már alszik is. Ha nem, akkor egyszerűen nem álmos, kihozom, fél órát játszik, és újra leteszem aludni! :)

Képzeld, Heni! Mivel nekünk nem jött be a lánc, odaadtam a barátnőméknek (fél évvel fiatalabb a babája), és nekik is bevált! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Nagyon boldog névnapot tegnapra visszamenőleg!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT MARCI!!!

[quote="nyerkit"]S írta:nyerkitziasztok!!! Zoli vagyok, a Nyerkit férje.

Ma 12.48-kor kb 14-óra vajúdás után megszületett a kisfiunk.
3150g , 57 cm. A baba és a mama jól vannak,csak teljesen kivannak. :(

Itt szeretném megragadni az alkalmat,és elmondani,hogy végtelen nagy tiszteletet érdemeltek Ti itt,és az összes többi kismama. Ezt a mai vajúdás után bátran állithatom.
Minden tiszteletem a tiétek!!!

Gratulálok minden eddigi kismamának,és drukk annak aki még csak most jön.

Sziasztok

U.i: képeket majd a párom felrak nektek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog születésnapot Marcinak!
Boldog névnapot Meryke!
Vendég

És akkor a Trónörökös:

[quote="nyerkit"]S írta:nyerkitziasztok!

Én is ideértem végre :D :D :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratulációkat.

Marci baba egyenlőre nagyon rendes: eszik, alszik. Reméljük így is marad.

Mindenki babája gyönyörűséges.

Emese boldog szülcsinapot!

Szilvi írtam privit.

És egy kép a mi kis Tündérbogárkánkról:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Marci, Isten éltessen első szülinapodon!

Regi, nagyon jól néz ki a hálózsákotok, vmi hasonlón gondolkodok, csak ujjatlanon. Lizi nagyon NEM fázós, úgyhogy bízom benne, h ha ilyet veszek, nem fog megdögleni. Jól látom, h ki lehet cipzizni a lábánál?

CIPŐ: köszi a válaszokat, lányok. Körbenéztem kicsit a neten és sajnos arra jöttem rá, h igenis a magasszárú kívül-belül bőr cipők igenis (közel) ennyibe kerülnek. Heni, ezt a zetpolt is megnéztem, azért ez inkább benti cipő. Viszont találtam vmi érdekeset, mindjárt újra megkeresem, és feldobom a linkjét.
Egyébként én (is) megrögzött mezítlábas vagyok, májustól szeptemberig csak így vagyok hajlandó közlekedni - na jó, utcára azért felkapok egy papucsot. :)
Őszi cipőn egyébként már túlvagyunk, bababoltban eleve nem szándékoztam venni, végül ilyet vettünk, csak egy ezressel olcsóbban (és más színben):
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Meryke, ez is superfit! :lol: Nagyon-nagyon jó minőségűnek vélem. És ha tényleg alig hordja Lizi, bizti elrakom majd ketteskének :wink: Szandálunk alig használt, azt már el is csomiztam. Köszönöm a képet, szép nagy kerek pocid volt!
Irina, én is néztem Humanic-ban (végül ott vettem meg), de semmi nem volt 10 alatt... :(
Fleur, marha jó, h ilyen gumi rész van a cipőtök orrán. Már látom a mienk hiányát :lol: Zokni is nagyon jó. :)

Basszus, Zsófit majdnem meg sem ismertem az első képen :shock: Mondjuk a többi képen meg teljesen "önmaga" :lol: Nekem is van Liziről olyan képen, amin tök máshogy néz ki, mint egyébként :lol:

Panndi, Kispocc, Gratula!

Hálózsákos járkálás: tegnap horror napunk volt, tiszta nyűg egész nap, 50 percet aludt 3 megszakítással (postás, fúrás, orrfolyás :twisted: ), este 6-tól már nem tudtam vele mit kezdeni, így fürcsi 7-kor, fektetés 8-kor. Már a kádban majdnem elaludt. Kiságyba be, toporzékolós üvöltés, miután rájöttem, h ez magától nem fog elmúlni, kihoztam, negyed óra alatt megnyugodott és elkezdett föl-alá járkálni a hálózsákjában. Meg játszani. :shock: Szétbontotta a kemény fél óra alatt összepakolt játékhalmazt. És lépés közben sodorta magával (a lába közti hálózsákkal) az összes játékot. Nem értettem az egész műsort, 9 után tudtam csak lerakni...

silka
silka

megtöröm a csendet :) :)

Heni!
jól megírta Panndi,ezek agyerekek a környéken korán kelnek :) de ma igazán jó votl,mert f6korkukorékolt adig csend és béke honolt :) Míra meg f8kor takaróval jött volna át, ha nem szólok h. konyhába irányítsa magát :) máskor is panaszkodom :)

Regi!
de izgi :) azért csinálj majd ilyen volt/ilyen lett képeket :)

Panndi,Kispocc növesszétek törpéket :) gyarapodjunk sokasodjunk :)

Megjártuk fülészetet,javul Paca állapota,kiszívta azért a fülét,megint beporozta s kedden mehetünk megint vissza .

S én meg beb@sztam akislábujjamat Míra ágyába mikor Bálintot altattam volna s alig bírom megmozdítani,hallottam a rccsenést,azt hittem a köröm tört le/be először...s fodrászhoz is el kellene gyalogolnom du. lehet h. fél órával hamarabb indulok :)

s végre süt a nap,nem látom a monitort,függönyt cirka 2 hete indulunk venni,de mindig van más program :) Apa már beüzemelt egy baseball sapi ha itt ül a gépnél du. és süt a nap :)

pusza

KépKép
viranka

Silka!
gyorsabb voltál :) :)

KépKép
viranka

Na itt van a cipős oldal. Végigolvastam, nekem nagyon szimpi és tök jó, h lehet véleményeket is olvasni róluk.

http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok

Ja, és férjemnek ma a volt középiskolámban van tréningje. Meg akarja keresni a tablónkat, mondtam, h könnyen megtalálja, mert ez az egyetlen, ami nincs üvegezve (nem tudom miért maradt le anno :roll: ) Erre azt mondta: "jó, akkor viszek alkoholos filcet". :twisted: :lol:

silka
silka

Viranka, igen! :D Jaj, szegény kis Bálint koma! ++++++++
Anyukám régen hasonlóan tört lábujjat: öcsém úgy döntött, h csúszdán nem lecsúszik, hanem kidöl belőle féluton. :shock: Anyum rohant, csúszda lábába belerúgott papucsban. Q.rva kellemetlen tud lenni. Mész vele dokihoz? Mozgatni bírod?

silka
silka

Kispocc
Szuper!

Mesi
Hehe látom tettél nekem fel közeli képet :)

Pandi
Gratula

Meryke
De jó ez a pocis kép :) hatalmas pocid volt :)

Heni
Barátnőm lányának is most jöttek ki a rágó fogai és nagyon megviselte. Hát az végül is jó nagy és gondold el, hogy feszít mire áttöri az ínyt.

Regi
Ha előrenyomod a lábfejét és áll a lábán és csak a mutatóujjad fér be akkor jó a cipő.
Szerencsére Lillát is így kell altatni :) azaz így alszik...

Silka
Szupi a ti cipőtök is. A gumi orrút az itteni bolt tündéri eladója ajánlotta :) tudja ő mi kell a gyereknek :)
Ja nekünk nyáron pediped volt. De nem tudom az laminált felületen mennyire tapad. Ha jó még rá kipróbálom. (annak nem hasított bőr a talpa, csak a saját gyártású cipőiknek)

Viranka
:( remélem Bálintnak legközelebb már semmi nem lesz a fülében. Lábujj az gááz..azért nem tört el ugye?

Marci Boldog születésnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Silka! Igen, ki tudja dugni a lábát! :lol:

Fleur! Az a baj, hogy nem tudom tovább előrébb tolni a lábát, valszeg magas a lábfeje... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, egyelőre csak bejelentkezem.

Szerintem Rugó megivott egy kávét vagy egy kólát, amíg nem figyeltem, mert reggel nyolc óta fenn van, és álmosságnak semmi jelét nem látom rajta. :lol: :? :evil:

Ha lesz egy kis időm, majd visszaolvasok és reagálok is.

Sajnos mostanában csak naponta másfél órát alszik. :?

Marcinak boldog születésnapot kívánunk!!!

Zsófi tényleg nagyon nagylányos lett.

Mennem kell, már fél testével a franciaágy alatt van, kopog a feje.

Kép
vindolanda

Na, kijött alóla, úgy látszik, meggondolta magát.

Merykének utólag is boldog névnapot!

Kép
vindolanda

Kispocc, de jóóóó, gratulálok

Mesi, nagyon nagy lány már Zsófika, tényleg és merre felé vagy milyen "megosztásban" költöztök majd?

Pandi, na szívhang, szuper

Viranka, remélem Bálintkád jobban lesz hamarosan, közben megtaláltam a Lenkeyt, jaj lábujj, csak nem tört el???

Meryke, hú boldog névnapot, de nagy pocakod volt, azt a mindenit

Heni, nekünk kint van mind a négy kis rágó foga, 3 hét alatt jött ki, pont tegnap nézte a doktornő, hogy ez igen, volt amit megszenvedett éjjel, volt amit észre sem vettünk:)

Regi, tök jó ez a hálózsák én is ilyet szerettem volna, de Robesz nem marad meg benne, bár sokszor éjjel ha felkelek, megnézem, és be van takarva, valahogy magára húzza.

Silka, de jó a cipőtök, igen a gumiorr az tényleg hasznos
Jó az az oldal.

Felur, olyan jó az a cipő és a zokni is:))))

Tegnap voltunk tanácsadáson, Robesz 9300 g és 73 cm, ja és 11 fogú:)
Amúgy minden a legnagyobb rendben, ahogy kinyilt az ajtó, ő berohant:)

Marcinak nagyon Boldog születésnapot kívánunk!

Kép
Kép
nektarin

Regi nem nagy procedúra az altatás, csak le kell dőlni vele az ágyra és már alszik is, van hogy beteszem a kiságyba miután elaludt, de van hogy ott marad, én akkor ( általában délután, mint most is) netezek.Kiságyban sirva kel fel, az ágyon felnéz, meglát, majd visszafekszik. Szerintem kiságyfóbiája van, min. alszik csak benne :evil:

Nektarin 4? hűha:-) nálunk 1 simán kijött, csak azt láttam kinn van, most egyszerre 2 jön, lehet ez már túl sok neki.

Silka néztem én is ezt a márkát, szép cipői vannak, de szerintem ez is drága, pláne hogy 2 hónapig hordja a gyerek a cipőt :( meg az nem teccik, hogy nem tartja a bokáját, és az szerintem fontos. Péterke cipőben sokkal stabilabban áll mint mezitláb.

Viranka hűha jó korán :shock: nálunk is korán volna ébredés, 6 körül, de akkor kap tápit és azzal még visszaalszik 8.30 ig. Volt, hogy felkeltünk 6kor, 1 órát birta, majd vissza kellett altatni, igy maradunk ennél a módszernél, mert nekem is jól esik pihenni.

Heni
KépKép
heni81

Marci nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Meryke! Csuda nagy pocakod volt (nekem se volt semmi, de én valahogy úgy egyben voltam a hasammal... :roll:

Viranka! Jujj, remélem, nem tört el!!!

Heni! Lehet akkor, hogy tényleg nem szereti a kiságyat.

Egyébként egyik nap Szeli kihoztam a délutáni alvásból, és a nagyszobában magam mellé fektettem, mert nagyon sírt, így aludt még egy órát. Ilyet sose csinált, biztos a nátha döntötte ki!
De a közérzete jó egyébként, csak orrdugulást hallok néha. Én meg totál ki vagyok dőlve... :(

Jaj, Csajok! Nekem is kéne fogyóznom... Nem adna valaki lelki erőt és kitartást hozzá???
Nekem a módszerem a no vacsi, egyébként tök beválik, csak mensi előtt mindig mindent elrontok, meg most ez a nátha is, állandóan ennék valami meleget... :? Visszahíztam 3 kilót... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Na, végre ideértem. Akkor következzen a mondandóm, remélem be is tudom fejezni :?

Nektarin: mi is sokfogúak vagyunk, de nem ennyire (itt csak 10 van) :D

Panndi, Kispocc: gratula a jó eredményekhez!!!

Hörcsög: gondolok akkor rátok, hogy minden rendben menjen.

Fleur: az oltásokat nézni tényleg nagyon rossz lehetett. Nálunk egy vérvételt kellett végigszenvedni, és Gábor szinte rosszul lett a végére. :cry:

Regina: ez aztán hálózsák :D

Silka: hát, néha becsúsznak ilyen érdekes éjszakák az biztos. Mindig abban reménykedem én is, hogy a következő majd jobb lesz, aztán meg nem is :D

Irina: Hát nagyon sajnálom, hogy így megszenvedtek :cry: Rugó lábára a 20-as cipő nem ment rá, igazi medvetappancsa van :lol: Pedig csak 76 cm. Az éjszakázáshoz meg kitartást :wink:

Nyerkit: mi volt a dokinál?

Viranka: baseball-sapka :lol: Nekünk a konyhában meg az előszobában nem volt tavaly egész nyáron sötétítő függöny, majd megdöglöttünk a melegrekord idején. Idén már újítottunk 8)

Heni: nálunk az alvások hosszával akkor volt baj (lecsökkentek 40 percre), mikor egyet elkezdett kiiktatni Rugó. Így szenvedtünk olyan 1-2 hetet, aztán eggyel kevesebb alvással stabilizálódott a helyzet. Mára nálunk már csak egy van :?

Mesi: tényleg, miféle házat-lakást néztek majd?

Nálunk a fél nyolc számít korai kelésnek szerencsére 8) 8) 8) Az átlag az olyan nyolc - negyed kilenc, de volt már példa arra, hogy fél tízig aludt :lol:
Tegnap bevittük Rugót az egyetemi könyvtárba, mert beiratkoztam. Leadtuk a disszertációkat is. Erre ma már kapom az e-mailt, hogy elfelejtettem aláírni azt a nyilatkozatot benne, hogy saját kútfőből van. Mehetünk be megint holnap, jaj, de unom. Most lesz azért egy-két nyugisabb napom, azt hiszem, aztán meg beindul lehet a mellékállás.
És megvan a szigorlati időpontom, november 5. lesz. A nyilvános védést, aminek pezsgőzés van a végén meg gesztenyepüré, még nem tudom, mikor lesz. De jó lenne letudni decemberben :wink:

Na, megyek is. Szép napot! V.

Kép
vindolanda

Regina, a múltkori babakocsis képeken is olyan csinos voltál :wink: Szerintem.

És neked legalább szép hajad is van, velem ellentétben. Ez itten a fejemen vékony szálú, mindig elektromos, törik, zsírosodik, minden csatot kidob magából, valamint a hullámokat is. :lol:

Bár a pozitívuma, hogy 30 éves koromra nincs egyetlen ősz hajszálam sem. De ez nem túl sok :wink:

Kép
vindolanda

Jaj csajok. olyna jó kedvem van!!!

Remélem ragadós és mindenki vigyorog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom miért..de élvezem..biztos z hogy újra nyár van!!!!Itt legalábbis. 20 fok. wow. és NINCS ESŐŐŐŐŐ!!!!!!

Emma is olyan vidám!Mindne nap megyünk sétálni, kavicsolni. Hogy a nagy fiukat mennyire szereti.Teljesen elvarázsolják! Nézi őket, vigyorog..szalad utánnuk...Persze ők rá sem hederítenek..na majd 20 év múlva!!!jajaj

Mesi: olyan édi Zsófi a csatokkal...Mi is csatoljuk..mert a szemébe lóg ha játszik..meg amúgyis olyna csajos. Általában nem zavarja..ritkán szedi ki. Zsófi tűri?

Nálluk az alvások 2x 1,5 órák. eddig beváltak. általában 3 óránként van alvás. ..kiváncsi vagyok mikor fog átállni egy nagy alvásra...egyenlőre még nem bírná ebéd utánig.

Most épp napirend alakításon vagyunk. Próbáljuk előrébb hozni a fürcsiket..vacsit alvást...bízom azért abban hogy ettől nem lesz korábbi kelés..mert így is csak 8 órát alszik + 2 óra a reggeli tápszer után..kb neki már 10-12-őt kellene egyhuzamban nem??

Mindegy szóval a fürdés előrehozásával az egész napirend borul...a kajcsik is korábbra kerülnek..így az ebéd is korábbra fog kerülni és talán lassan kihúzza ebéd utánig alvás nélkül és akkor majd jöhet egy nagy alvás.

Vki talán Heni te írtad hogy cebion multivitamint adsz Péterkének?

Milyen multivitamint lehet már adni nekik???

na megyek apa hív!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Marci Boldog 1. Szülinapot!

Kép

Kispocc!Panndi!
Nagyon szuper :D Gratulálok! :D

Mesi!
Nagyon szép lányotok van.És milyen komoly arccal tud nézni. :D

Viranka!