csajszik,
azt vettem észre, hogy Nándi kevesebbet eszik, mint eddig (kisebb mennyiséget), de gyarapodik ugyanúy - biztosan táplálóbb lett a tej. Lehet, Linda, hogy nálatok is ilyesmi van!
Képzeljétek, itt volt a gyerekorvos, beoltotta Nándit álmában! Fel sem ébredt Feneketlenbendő, kettőt nyüszögött, mire betakargattam, már aludt is. Ki sem vettem az ágyából!
Kérdeztem a dokit, hogy ez nem rossz-e a gyereknek (pszichológus is, kollega

), mondta hogy nem

, de fogjam a kezét (a gyereknek

)
Ja, mondtam hogy Szonja még cumizik, erre ő: az ő lánya hatéves koráig cumizott... ennyiben maradtunk
Mellesleg Szonja tegnap maga vetette fel, hogy megírja a Mikulásnak, hogy nem fog cumizni, és akkor majd szép nagy ajándékot kap (ugye)
jó lesz ez!
Vasárnap megy Szonja az apájával színházba Kippkopp mese lesz, talán bábjáték, ismerősök vették a jegyet nekik.
Van bérletünk is, Bonbonmatiné, nagyon jó, ajánlom a nagytesóknak! A régi munkahelyemen van, az IBS Színpadon! Lesz Halász Judit koncert, meg Alma Zenekar, meg Gryllus.. tavaly volt Kolomposon (Szly, ti ismeritek), meg mindenen, amire be tudtam vinni, úgyhogy meg van fertőzve a zenével-színházzal!
(azóta akar hegedülni...

) ezért is írattam művészeti oviba
A színházban erre azt kérdezték, hogy megőrültem-e, máris elrontom... miért nem adom inkább számtech vagy nyelvi orientációjú oviba