A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem pont jó lesz a karalábéhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na ekkora hülyeség sem volt még laptetőn! :lol:

Kép
flóra 11

Gondolom főzöd a kávét. Akkor én is idehozom. :wink:

Kép
flóra 11

Kávézom!!! :lol:

Kép
flóra 11

Hová tűntél? Elmentél üzletbe? :shock:

Kép
flóra 11

Megint mennek ki a szomszéd babával,sírt szegényke.Eléggé sírós babó. De akkor is jó nekik,mert van. :D

Kép
flóra 11

A Gy. hozza a kávémat.

KépKép
benó

Azért tűntem el az előbb, mert a Gy. letepert. :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát, tényleg jó nekik. :wink:
Én nem merem beleélni magam, el se hiszem, hogy ez velem megtörténhetne.

KépKép
benó

Képzeld, még a szokásosnál is többet eszem mostanában. :shock: Eddig se ettem keveset. :lol: De most ha eszem valamit, utána egyből újra éhes vagyok, vagy legalábbis tudnék enni.

KépKép
benó

Letepert????!!!!! És ezt csak így ideírod???? :lol: :lol: :lol: :lol: Hű,de vad ez a Gy. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Miért, ez durva? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nálam ez nem újdonság Benó. Én eddig is így voltam, hogy tudnék enni. És eszek is. :lol:

Kép
flóra 11

Írjunk másról, mert jön vissza. :oops:

KépKép
benó

Hát az attól függ, mennyire tepert le. Teljesen? Vagy netán csak játszadozva.... enyelegve..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én is szeretek enni. Mindig valami újdonságon jár az eszem. Ezek a mostanában készült cukkini- és tökkrémlevesek tök finomak lettek és olyan gyorsan kész lett. :D

KépKép
benó

Ajjaj!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Totálisan. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ha már itt tartunk: milyen az új ágyatok ilyen szempontból? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ja, tényleg, gratula a karalábés laptetőhöz. :lol: Jó az oda. :lol:

KépKép
benó

Én mindennemű krémlevest szeretek. Ma gondoltam,csinálok ragulevest. De azt még sose főztem, nem tudom,hogyan kell. Gondolom megy bele aprólék, zöldség, és tejes vagy tejfölös. Zsuzsi, gyere már! Múltkor Te főztél ilyet!

Kép
flóra 11

Ja, biztos olyan, én még nem csináltam. De a múltkor a Gy. evett tárkonyos ragulevest (egy étteremben persze, nem itthon :lol: :lol: :lol:), az nekem tejszínesnek tűnt.

KépKép
benó

Az új ágy? Hát nagyon "étvágygerjesztő". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyáltalán nem nyikorog, hangtalanul tűri a megpróbáltatásokat. :lol: :lol: :lol: Nagyon diszkrét! :lol: És a színe azt hiszem be tudja vadítani a F.-t. Tudod, bordó. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, szegény, most ment haza majdnem, nem hiszem, hogy már fut is a recepttel. :lol: :lol: Aztán lehet. :lol: :lol: De sok a :lol: fej mostanában, szerencsére. :D

KépKép
benó

A bordó az nagyon jó szín. :D Anyuék hálószobájának a fala is bordó. Nagyon vad. Először kiakadtam, hogy mi lett szegény szüleimmel, de ők tudják, és tényleg tök szép. Csak valahogy nem vártam volna tőlük, hogy bordóra fessék a falat.
Hű, lassan mennem kell, a Gy. már itt toporog.

KépKép
benó

A Zsuzsi most éjszakás volt?

Ja, ha totálisan, akkor megbocsátom, hogy távol voltál innen. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Valahogy gyors ez a Gy. ma. A F. ilyen teperés után szunyál egyet, aztán zuhanyozik... stb.

Kép
flóra 11

Szerintem éjszakás volt. :wink:
Megyek, Flóra, bocsánat. Jól elvoltunk pedig. :cry: Jól elmulattunk. Majd este talán folytatjuk. Akkor már lehet, hogy rohadt piri is csatlakozik, de sebaj Tóbiás. :D Majd jövök. Puszillak
Szép napot mindenkinek! :D

KépKép
benó

Ő mindig így csinál. :lol: Gyorsan, sitty-sutty.
Megyek. :lol:

KépKép
benó

A receptet majd kinézem a szakácskönyvből. Csak hiányzik a Zsuzsi. Napo óta most először tudok valakivel beszélgetni. Talán egész héten nem találkoztam senkivel. És a múlt héten is csak egyszer.

Kép
flóra 11

Szép napot! Süssetek ki valamit! :lol: Remélem semmi rossz nem sül ki a dologból, csakis jó dolog kilenc hónap múlva. :wink:

Kép
flóra 11

Te is gyors vagy! Már meg is ittad a kávét. Én még mindig kortyolgatom. És hozzá majszolok egy szelet rizskenyeret és a karalábét felváltva. :lol: :lol: :lol: :lol: Zsuzsi, ugye, fő, hogy a gondosan,több év munkájával elraktározott hájacskáinktól meg ne szabaduljunk! Igaz? Hát hogyan! Odaveszne a sok év takarékoskodása. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jó reggelt...

Este 10-től hajnali 4-ig ment a hiszti...
Aludtam kerek 1 órát!!
Elegem van.... :cry: :cry: :cry:

Majd valamikor leszek...

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, szegény Tancsu! :( Nehogy kiborulj! Nappalra vegye át valaki ma tőled a babát, hogy pihend ki magad.Aludj pár órát.Vigyék ki sétálni.

Kép
flóra 11

Még gyorsan én is visszanéztem.
De jó lenne, ha át tudnád nekünk passzolni a babát néhány órára ilyenkor! :cry: :cry: :cry: :cry: Én is azt mondom, hogy add át valakinek, ha tudod. Sajnálom. Miért hisztizett? Ki tudja, mi? Fáj a pocakja, vagy mi lehet?

KépKép
benó

Vámpírka, ne csináld ezt anyukáddal! :evil:

KépKép
benó

Azért ez nem lehet egyszerű. Ezt a részét annyira nem irigylem. :roll: Bocsánat. :oops: Én tök félnék, hogy túl mérges lennék rá, hogy nem tudom, mit csinálnék vele, vagy ha ott aludna el mellettünk, akkor ráfeküdnék, lelökném (a T.-ék ágyáról többször is leesett már éjszaka a gyerek :shock: :shock: :shock: ), vagy nem kelnék fel, ha sír, ha éhes stb. Közben ott a tudat, hogy apukának másnap dolgoznia kell, őt is óvná az ember, meg saját magát is persze, de a vámpírka (most már a gyerek szinonimája) nincs tekintettel se apukára, se anyukára. Hát szép.

KépKép
benó

A kávét, mióta nem cigizek, elég gyorsan szoktam meginni.

Én is szívesen elmennék hozzád, megkuksizni benneteket, Tancsu (Zsuzsi régi megjegyzésére reagálok kicsit megkésve). Majd, ha visszajön Szilzi barátunk, összeszövetkezek vele, hátha most már egy kicsit jobban rá(m) fog érni. Én pl. szeretnék vele talizni a novemberi tanfolyam estéjén is, ha otthon lesz, mert akkor rá is érnénk, de akkor, amikor dobolás van, akkor csak minimális ideig találkozhatnánk. Bár eljöhetne ő is a dobolásra, biztos, nagyon tetszene neki a zene. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.09.27 09:52-kor.

KépKép
benó

A Vivikének mégis lesz zongoraoktatása helyben, Besnyőn, úgyhogy nem kellett tegnap utánanéznem. Szinte semmit nem csináltam tegnap. :oops: Gyerekezésen kívül. :lol: A tesómnak még nem mondtam, hogy késik a piri, mert akkor nem száll le rólam, meg a Vivikének se, csak anyuéknak meg a Dettinek, Adrinak, Andinak meg az Anettéknak írtam meg a gólyáravárva.hu-ra. Akkor szinte senkinek nem mondtam, ugye? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ja, meg persze a Gy.-nak. :lol:
Azért vagyok még mindig itt, mert a Gy. a telekre indulás előtt elment valami téglákért az egyik barátjához, és ezek szerint ott ragadt. :wink: Én meg itt. :lol:

KépKép
benó

Ha összejönne a baba, ti mikor mondanátok meg valakiknek?

KépKép
benó

Na, megyek, megjött a Gy. Puszi nektek. Pihizz, Tancsu, ha van rá lehetőséged!

KépKép
benó

Jobb reggelt!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Valami barom állat 11 kor nekiállt fúrni!!!!

Kép
muzsuzska

Nincs pirim még!
De furán hülyén érzem magam!

Felraktam a borsófőzeléket,lesz hozzá tükörtojás és sült parizer! Bezabálok és visszafekszem!

Flóra azén ragulevesem aranysárga, sok répával, zöldséggel.
Se tej se tejföl.

Kép
muzsuzska

Ez a vonalzó hülye, ma van a 29.napom, de peteérésem előbb volt mint a 14.dik nap. Doki mondta uh-án.

Kép
muzsuzska

Tancsu sajnálom, hogy vámpirka ilyen kis undok!!! Etesd meg aztán zavard el apával sétálni!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Timivel mi lehet nem jelentkezik?????????? Remélem nem szülni ment!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó, én imádok kukoricát törni! Szárat vágni! stb....

Kép
muzsuzska

Voltam piacon, bevásároltam. :D

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?