A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ma nem volt valami nagy a mozgás errefelé. Engem elkapott a nátha, a drágámtól elkaptam. Ez most akor jó az inszemnél? :wink: Remélem lesz inszem, holnap kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Akkor drukkolok neked holnapra. :wink:
Most meg még kúráld magad. Forró mézes tea és bújj be az ágyba és izzadj ki magadból minden bacit.

Kép
vucuska

VUCUSKA igen arra fogok gondolni a diéta közben, hogy a babáért mindent!!!!!!:) ERŐS LESZEK!!:) köszi a biztatást!!!:)

VIKY jobbulást!!!!!!!!! DRUKKOLOK, hogy legyen inszemi!!!!!!!!!!

BABSZIKA biztos olvasó üzemmódban vagy!!:) Azért irjál ha van kedved, hogy mi ujsi veletek??? Voltatok az andrológián??
babu69

Madrin
Csak most olvastam mi történt veled! Kép Nagyon-nagyon sajnálom!!Remélem már kicsit jobban vagy!!Kitartás leszel még te anyuci!!!

Süni
Csuriban érted a kezem!!!Igyekszem benézni 30.-án hogy mi van veled!! Kép Hozzon szerencsét!!!

Vucuska,Smile
nagy-nagy gratula nektek!!
gabicsibe

Megjöttem a BMC-ből. Itthon maradtam táppénzen, mert nem is vagyok valami jól, meg pénteken mennem is kell vissza. Szóval elég sok tüszőm van, de még mind kicsi. Olyan 10 mm-esek. Most megemeltük az adagomat 1-re és pénteken megint uh. Még van remény az inszemre.

Olyan jót nevettem ma. Bement előttem egy csajszi és képzeljétek el: 2 embriót ültethettek neki vissza és abból az egyik nem ágyazódott be, de a másik KETTÉOSZTÓDOTT!!! Így lesznek egypetéjű ikrei. Behivatta a férjét, akinek szintén elmagyarázta a doki, hogy egy petezsák, de két szikhólyag. Pasi: Most akkor hány gyerekem is lesz? :D Szegényt jól beledobták a mélyvízbe. Nem igazán értette, hogy most mi van. Olyan aranyos volt. Jó volt ilyen sztorit hallani. Nem is értette a doki se, hogy ez hogy lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Viky!

Annyira drukkolok, hogy legyen végre inszemid!!!!!!!!!!!
Gyógyulgass, pihenj sokat!!

De aranyos kis sztori:) Kettéosztódott, hááát ez tényleg ritka
lehet igy lombiknál. De tök jó, hogy sikerült nekik és ott a két
kis babóca:)
babu69

Vicky!

Én is csatlakozom a drukkolók táborához. Reméljük, hogy minden oké lesz. Addig is kúráld magad a náthából.

Timi

Kép
gyorfitimi

Köszi, most majd kifekszem amíg itthon vagyok. És növesztgetem a tüszőimet. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ezt találtam a collira:
http://www.taplalek-kiegeszito-termek.h ... kiegeszito

Mit szóltok?

(drukkok mennek mindenkinek!!!!!)

babszika

Tegnap voltam hsg,rosszabbra szamitottam,ki lehet birni.Jovo honaptol kell kezdenem a decapeptylell 2 hetig,azyan gonal es merional,meg meg valami,szoval ha minden rendben,novemberben kismaminak szamitok!?!Olyan furcsa,egy kicsit felek.Ez azt hiszem a long protokoll,W nem mondott semmi ilyet,csak odadta a recepteket,de csak a decat fizettem ki.28 db,es 42844ft volt,es erre nincsen tamogatas,azt mondta a patikus.Mostmar majd en is aggodhatok a kis tuszoimert,mint Vicky,es sokan masok!Ez a ketteosztodas ez nagyon aranyos!!!!tenyleg gyarapszik a kettos kismamik szama!!Suni!!Neked meg nem is gratulaltam,nem volt idom irni,ugyhogy most bepotolom,MEGADRUKK!!Es persze mindenkinek!!Egyebkeny millioan voltak tagnap a bmc-ben,de Martika a legtunderibba recepcion,es a noverke aki atkisert a masik epuletbe,sajnos nem tudom a nevet,o is nagyon aranyos!Kitartast Mindenkinek!Zoe
zoe33

zoe: Örülök, hogy nem fájt annyira a hsg és hogy minden ok. Szerintem ez a long protokoll, bár nekem nem volt még ilyen. Neked lombik lesz, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Smile! De jó, hogy írtál! :) Gratulálok a picikékhez! Jól eltitkoltad előttünk idáig. :twisted:

Köszi mindenkinek a Gonal F árat, úgy látszik, hogy majd a patikában megtudom. :roll: Készülök a rosszabb variációra, aztán maximum majd kellemes meglepi ér. Nekünk lombikunk lesz, szám szerint a harmadik, úgyhogy akkor csak jó támogatást írt a doki. :? Ha viszont csak 30.000 ft lesz a Gonal, akkor tényleg kijövünk 100.000-ből, mert a doki szerint a hormonokat illetően "kisigényű vagyok", ezért csak 5 merionalt írt fel. (még a múltkoriból is maradt)

Süni! Drukkolok nagyon, hogy megtapadjanak azok a kicsikék! :)

Orsoborsi! Én is gondoltam rád a napokban :wink:

Rólam csak annyit, hogy tegnap kezdem a decát, még extra tüneteket nem érzek, de gondolom a "klimax" érzés még odébb van. :) Most már értem, hogy milyen is a felpúposodás szuri után!
azért a többi szurival idáig nem volt ilyen jellegű gondom. :?

Zoe! Ez a long protokoll! Egyébként én is ugyanezeket a szurikat kaptam. :)

Vicky! pihengess és növesztgesd azokat a tüszőcskéket! :)

Sziasztok, pussz mindenkinek!
nellike

Madrin!

Én is csak most olvastam vissza és annyira sajnálom, ami veled történt :cry: Próbálj meg kikapcsolni, erősíteni a lelked és bízni a 3. beültiben! Tudom, mit érzel át és tavaly decemberben engem is a lombikba vetett bizalom húzott ki a gödörből. Gondolok rád és drukkolok ,hogy sikerüljön a következő beülti.
nellike

Sziasztok Lányok!!

Lenne egy kérdésem!

Valamelyikőtök nem volt véletlenül most szept. 23.-án 11 óra körül

Zekénél UH-n, mert összekeverték egy bizonyos TÓTHNÉ S. A.-val az én UH képemet. :(

Kb 7hetes terhes lehet ő is.

Már 2 napja nem tudom elérni a központot, hogy ők tudtak volna-e segítséget adni abban hogy fel tudjam venni vele a kapcsolatot.

Segítségeteket előlre is köszönöm.
émi84

ZOE: Akkor túl vagy a HSG-n ez jó!!! Nekem sem fájt csak 1 picit, inkább utána volt rossz. REMÉLEM hamarosan babásodni fogsz!!:)

VIKY: DRUKK TOVÁBBRA IS!!:)

NELLIKE: LOMBIKHOZ DRUKK!!!!!!!!

BABSZIKA: Megnéztem jól hangzik, lehet h. meg kellene próbálni a páromnak, de most Macskakarom kapszulát szed, valaki ajánlotta h. jó az is. köszi az infót!:)
babu69

Sziasztok Lanyok!legyen igazad babu,szeretnek bizni abban,hogy gyarapitom a kismamik szamat hamarosan,es mindenki itt a forumon!Viki!Igen,lombik lesz nalunk,jovo honapban kezdem a szurikat.nellike!megkerdeztem a patikaban a gonalt,es ugy van ahogy irod,30000ft korul van,az eu kod alapjan.Azt irtad,hogy kisigenyu vagy a hormonokat tekithetoen,akkor en most osszezavarodtam.A rovid es antagonista szamit kevesebb hormonnak,es a long a tobb hormonnak?tehat ami nekem is meg neked is van a long,akkor az tobb hormonos nem?Es mi alapjan donti el az orvos,hogy melyik kinek kell?Gondolom persze a verkepbol,meg a leletekbol,de arra gondolok,ezt konnyu :kitalalni"?Orsiborsi,Rony,mikor mentek legkozelebb bmc-be?Mindenkinek mielobbi pocakosodast,hajra kismamik!!!Zoe
zoe33

Nekem ma jó napom van, bejöttek a drukkjaitok és köszönöm őket. HÉTFŐN INSZEM! Annyira örülök, mert azt hittem, hogy ez a hónapunk is elúszott. A 23.cn-en! Szóval maradjanak még azok a drukkok. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Sikeresen túl vagyok az utolsó vizsgámon, jelesre vizsgáztam :D
Úgyhogy mától már hivatalosan kéz- és lábápoló, műkörömépítő vagyok :D:D

Ha valakit érdekel valamelyik szolgáltatás (manikűr, pedikűr, műköröm), és szeretne árlistát, írjon privit, vagy mailt, és küldök :wink: :lol:

Mindenkinek drukkolok ám, igyekszem olvasni legalább benneteket!

Sok puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

zsókuci: Ügyes vagy. Akkor most rögtön ki is hazsnálom. Én nem jártam tanfolyamra, csak hobbiként tanultam meg egy barátnőmtől. Miért válik fel a zselé a szabad szélnél? Legutóbb nem csinált ilyet. Próbálom tovább húzni, de nem akar jó lenni. Ötlet?

Bocsi a többiektől az offért.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

Köszi :)
Megy a privi mindjárt :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci !

Gratulálok a jeles vizsgához! Valószínűleg igénybe venném a tudásod, de Pest azért ehhez egy kicsit messze van.

Vicky!

Drukkolok tovább ezerrel és nagyon remélem, hogy a karácsonyfa alá már odakerül az ultrahang felvétel is, ajándékként a leendő nagyszülőknek.

Mindenkinek mielőbbi babásodást, a kismamik meg vigyázzanak magukra.

Timi

Kép
gyorfitimi

Zsókuci!
Gratulálok a vizsgádhoz, örülök, hogy ilyen jól sikerült!
:D

Vicky!
Akkor hétfőn teljes erőbedobással kezdesz :lol: drukk++++

Zoe!
Megkaptad az email címemet? Ha nem, akkor küldöm máshogy. Szerintem elkavarodhatott az éterben :?
Mi október elején kezdünk, már nagyon várom.

Nellike!
Kitartás, csak a cél lebegjen a szemeid előtt
:lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

VIKY Nagyon örülök, és óriási drukk megy hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

ZOE Meglátod, hogy igazam lesz, és erősiteni fogod a kismami
tábort!!!:)

ZSÓKUCI GRATULÁLOK a vizsgához!! Nagyon ügyes vagy!!:)
babu69

Rony!Most neztem,nem kaptam meg.Probald meg ujra.varom.Viki!Gondolok rad hetfon!!!Addig is pihizz!!!Koszi a biztatast Babu!jo hetveget Mindenkinek!
zoe33

Sziasztok lányok,

Nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok. Ígérem, megpróbálok most már kicsit sűrűbben jönni, és visszakerülni lassan a topik "vérkerigésébe" :wink: :lol:

Rólam még annyit, hogy sajnos a héten voltam ismét vérvételen, hogy fennáll-e a titokzatos gyulladásom, és még mindig nem jó a vérképem, tehát igen... :roll: Már fogalmam sincs hová menjek, mit csináljak... Voltam minden lehetséges kivizsgáláson: hasi UH, tüdőröntgen, gégészet (+ mandulaműtét), fogászat (+fogműtét), nőgyógyászat... voltam hőtérképes vizsgálaton és ennek következményeként arc- és orrmelléküreg CT-n, ami szintén negatív lett... szóval ha van még valakinek valami javaslata, hogy miként tudnám kideríteni, hogy hol a baj, akkor várom az ötleteket :) Kár, hogy nincs Mo.-on olyan diagnoszta, mint dr. House :lol: :lol:
Tavasszal szeretnénk visszamenni a BMC-be, így addig jó lenne kitalálni - kikezelni, már tényleg nagyon tanácstalan vagyok...

Vicky,
Gondolok Rád hétfőn, és mennek majd a drukkok ezerrel :wink:

Sok puszi mindenkinek, és ígérem, legközelebbre alaposabban visszaolvasok :oops:

Jó hétvégét! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Zsókuci gratulálok a vizsgához. Mit foglal magában, az, hogy nem lett jó a vérképed. Magas süllyedést, CRP-ét krónikus izületi gyulladás, kopás (nekem nem megy 50 alá soha a süllyedésem e miatt) is fentarthat, ami elég gyakori dolog. Viszont a László Kórházban van egy ambulancia, ami a Te problémáddal foglalkozik, érdemes lenne őket felkeresned. Ha érdekel utána nézek az ambulancia pontos elnevezésének.

Kismamiknak szívből gratulálok. :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe,

Köszi :) Amitől a vérképem nem jó, az a magas süllyedés folyamatosan (40-46 között), és a CRP-m sem jó (most 39,5 lett), elvileg az izületi gondjaim megszűntek, amióta kivették a mandulámat, szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne gond, bár ki tudja :roll:
Igen, kérlek, írd meg nekem az László Kórházban lévő ambulancia pontos elnevezését, meg hogy kell-e beutaló oda, és hogy hogy működik... Nagyon szépen köszönöm, tündér vagy :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci hétfőn kiderítem Neked. Az ízületi kopás és az ebből adodó ch. gyulladás nem tudd elmúlni, csak néha javul, de teljesen 0-ra sohasem fog változni. Ez nem lehet akadálya babásodásnak. Hasonló gondokkal küzdött egy másik topikon egy lány, neki is ugyanaz a története mint Neked, sőt tán egy időben is történt. Az a lényege végigcsinálta azt amit Te, mandulaműtét...stb., véreredményei változatlanok maradtak, kb. 70-es volt a süllyedése, és most fél éves a kislánya. Ő várni szeretett volna a lombikkal, de meddőségi dokija azt mondta, felesleges, vágjanak bele, és gyönyörű a lánya. Érdemes lenne BMC-és dokiddal beszélni, mit mond, mit tanácsol. Illetve van még egy Fülöp nevezetű doki, aki szintén ától cetig kivizsgálja vetélésen, koraszülésen átesett pácienseket.

Kép

csibe
csibe32

Zsókuci, nem kell hétfőig várnod, itt van a cím és elérhetőség:

Lázambulancia:

Szent László Kórház - 1097 Budapest, Gyáli út 5-7. - 3. épület

Telefon: 06-1/ 455-81-00 / 8505 mellék; 06-1/ 455-82-28

Osztályvezetõ fõorvos: Dr. Szlávik János

Elnevezés ne zavarjon meg, hogy lázambulancia, ismeretlen eredetű gyulladásokat vizsgálják. Úgyhogy hajrá+++++++ :wink:

Kép

csibe
csibe32

Köszönöm a drukkokat, meg volt a tüszőrepesztés, nem bírtam kivárni a 8 órát.

zsókuci: Köszi a körmös tanácsokat. Sajnálom a gyulladást. :(

babu: Nektek mi volt a konzultáción legutóbb? Mit mondott a doki? Hová kell mennetek apával?
vicky79
Budapest III. kerület

Viky!

Azt mondta W.doki hogy még 1 adag antibiotikumot próbáljon meg a párom, és ha akkor is ott van az a fránya baci, akkor urológushoz küldi. Jövőhéten megy kiskatonavizsgálatra aztán meglátjuk.... Továbbra is megy a drukk nektek!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!!!

Csibe!!

Olyan szuper, hogy ilyen jó kis csapat van itt, mindig talál az ember jó ötleteket, h. esetleg még hová érdemes elmenni. Nekem a barátnőmnek van ugyanilyen problémája, hogy nagyon magas a süllyedése már régóta, minden vizsgálata volt már, itt még nem voltak de akkor ajánlom neki is. ANnyira szeretnének már kisbabát ők is!!! NAGYON HÁLÁS VAGYOK AZ INFÓÉRT!!!!!!!! EZER KÖSZÖNET:)

Zsókuci!!

REMÉLEM neked is hamarosan megtalálják a baj forrását!! DRUKKOLOK NAGYON!!!

MINDENKINEK KITARTÁST, ELŐBB-UTÓBB MINDANNYIAN KISMAMIK LESZÜNK!!!!:) JÓ LENNE PERSZE ELŐBB:) ÉN MÁR LASSAN LEHUZHATOM A ROLÓT A 40 évemmel:) Ez aggaszt kicsit..
babu69

Sziasztok,
megint 'előtűnök' egy picit. Olvasgattam a hozzászólásokat, próbáltam felvenni a fonalat. Hihetetlen, hogy min megyünk keresztül, sajnos sok 'külsős' nem is értik meg...
Mandarin, sok erőt küldök neked igy ismeretlenül is....

Babu69, 40 éveseké a világ :D Hidd el még bármi összejöhet.

Viky, hajrá az inszemhez. Én most voltam szerdán (4.), sajnos én is lebetegedtem előtte, de azt mondta a W. doki, hogy semmi köze a megfázásnak az inszemhez, úgyhogy hajrá. A műtőasztalon fekve felnézett a két lábam között és megdicsérte a méhszájamat és a nyákomat:) Soha rosszabb bókot ne kapjak tőle:) Szurkolok neked és remélem már meggyógyultál:)

Vuki :D a csoda benned van:) Gratulálok:)

Lányok, van köztetek olyan, akinek semmi okot nem állapitottak meg a babátlanságra? Már a negyedik inszemem és semmi, de soha nem is voltam terhes. Még én sem láttam pozitiv tesztet.

Remélem írtok:)

Hajrá a hétfőhöz,kitartás és puszi
swanny
swanny

babu: Anyukám is 40 évesen szülte a hugomat, úgyhogy még ne aggódj. Remélem elmúlnak azok a fránya bacik és mehettek lombikra. Nagyon drukkolok.

swanny: Remélem neked sikerült az inszem. Majd gyere a pozitív teszttel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Csibe,

Nagyon szépen köszönöm, igazán rendes vagy! Jövő héten fel is hívom őket :)
Hű, hát félelmetes amit leírtál a másik hasonló borzalmakon átesett lányról… de mindenképpen bíztató. Esetleg amit írtál Fülöp dokiról, tudsz nekem konkrétumot írni róla? Nagyon szeretném, ha ő is megvizsgálna, még véletlenül se ismétlődjön meg, ami történt… :roll:

Vicky,

Ne viccelj, ez természetes, remélem később még többet tudok majd segíteni. :)

Babu,
Küldöm a baciűzőket :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A korod miatt pedig ne aggódj, az én anyukám 41 évesen szült engem :wink: Köszönöm a drukkokat, viszont én is neked :D

Swanny,

Hát igen, nem egyszerű a mi sorsunk. De hiszem, hogy előbb-utóbb mindenkiből anyuci lesz :D Ez jó jel Wiegandt dokinál, ha ilyet mond, az tuti úgyis van, úgyhogy mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++

További szép vasárnapot mindenkinek :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!!

Annyira aranyosak vagytok, hogy biztattok!!!!!!!!!!!!!:) Jól esik, köszönöm szépen:) Tényleg jó ez a kis csapat, bár ezt már irtam többször, de tényleg igy van!! :):) Egyébként anyukám engem is 38 évesen szült, és még van 1 öcsém is akit 39 évesen:) Szóval van remény... :)

Viky!! Édes vagy!! Jajj de nagyon szoritok a holnaphoz!!! Légyszi irdd majd meg mi volt!!! DRUUUUUKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsókuci drága vagy!! köszi a baciüzőket, jól jön!!:)

Swannyka hát tényleg nehéz a mi sorsunk, de tudod amibe nem halunk bele az megerősit!!!:) SZóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKK!!!
babu69

Sziasztok,

köszönöm mindannyiótoknak a drukkolást. Rám fér:)

Én is gondolok ám rátok:)

Viky én is kívácsi vagyok mi lesz holnap, feltétlenül írd meg:)

Valahol olvastam, hogy van egy táblázat, ki hol jár és melyik dokinál van. Hol tudom megnézni, ha nem nagy kérés?

Babu kitartás, már az is jó hír, hogy legalább megvan az ok.

Éssssss mindenkinek szép hetet:)
swanny
swanny

Sziasztok,

Zsókuci Fülöp elérhetősége:
http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page827.htm
Őt a sokat vetélők illetve olyanok keresik fel, akinek sokadjára nem sikerül a lombik. Immunológiai oldalról közelíti meg a dolgokat, nagyon komoly kivizsgálást csinál. Ha érdekel az a lány akiről irtam, pü-be elküldöm a nevét.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Vicky! Drukkolok holnapra! :)

Swanny! nekem pl. a negyedik inszemem sikerült, korábban én sem láttam pozitív tesztet, csak hallottam, hogy létezik! :lol: ( mondjuk az én esetem rosszul végződött, kívánom, hogy neked sikerüljön! ) hajrá!!! :) :)

Zoé! Nem az a különbség a két protokoll között, hogy több hormon,meg kevesebb, mert nem attól függ. nekem pl. antagonista volt először, tehát a rövid , alig kaptam meg a pár szurimat és máris felszaladtak a hormonértékeim. majdnem le kellett állítani a stimut, de végül leszívták a petéket. Pedig nem is lett sok petesejt, (6 db) mégis felszaladtak az értékek. Most ennek tudatában választotta a dokim a longot, a kevés tüszőérlelő dózisokkal. Egyébként nem tudom pontosan, hogy mi alapján döntik el, hogy hosszú vagy rövid protokoll lesz, nekem az első lombikom előtti vérvételnél olyan lett az eredményem , hogy a doki megkérdezte, melyiket szeretném, mert a hormon értékeim alapján bármelyiket lehet. Mivel úgy gondoltam, hogy a röviddel előbb célt érek és kevesebb szurit kell beadni , amellett döntöttem. Pedig az a drágább. Mondjuk nálam lehet, hogy az is közrejátszik a dologban, hogy a hormonjaimmal nincs gond, tüszőm minden ciklusban érik gyógyszer nélkül is.

Zsókuci! Kívánom, hogy hamar kiderüljön , mi a baj, és tavaszra megoldódjanak a gondjaid.

Jó éjszakát, sziasztok!
nellike

Sziasztok!

Tudom, jó rég nem jelentkeztem, sajnos én nem jövök jó hírekkel. Szeptember 12-én volt a beülti, 2 babát kaptam vissza, 4 ment a fagyóba.
Csak biokémiai lett, nem tapadtak meg rendesen. :cry:

Először még ezt pozitívnak láttam, igen, majd legközelebb sikerül valami elindult, de az az igazság nagyon nehezen viselem, és nem vagyok túl rajta. Pihentem, ittam, ettem fehérjét, nem dolgoztam. Viszont sajnos nem tudtam nem a témára gondolni, biztos vagyok benne, én rontottam el. Nem mondom azt, hogy görcsöltem, de mindenki azt mondta ne foglalkozzak a témával. Mivel első lombik volt ez sajna nem ment.
Egyszerűen nem tudom, hogy kell nem foglakozni a témával, nem rá gondolni. Pedig tényleg igyekeztem elterelni a gondolataimat, dvd-ztem, olvastam, és mégse ment. Tuti velem van a baj, amíg megy a stimu, minden ok pozitív vagyok, berakják az embriókat vagy megvolt az inszem utána 2-3 napig ok, és aztán valamiért mindig azt érzem, hogy nem sikerült, és rögtön tüneteket akartam érezni, mikor én tudtam a legjobban a novemberi eset után, hogy nincsenek tünetek 3 nap után. És miért mondok le róla rögtön?
Biztos velem van a baj. Jó lenne, ha valaki legyalulná az agyamat, és ne lennének gondolataim a babatémával kapcsolatban.
Most elmegyek pszichológushoz, hogy valaki összeszedje a lelkem, és megpróbáljon pozitív gondolkodásra nevelni. Biztos ez a gond.
Szeretném a következő beültit a le...rom, nem érdekel gondolkodással végigcsinálni. Mehetünk a fagyikért nemsokára.

Most egy kicsit eltűnök, olvaslak titeket, de........asszem kicsit meg kell próbálnom, hogy ne erről szóljon az életem.

Vuki,
Nagy gratula.

Vucuska,
Hihetetlen jó hírek, nagyon örülök, hogy sikerült. A fagyis beültire, hogy sikerült ilyen lazának lenni? Kérlek adj tanácsot, segíts.

Madrin,
Hihetetlen, vannak még csodák. Sajnálom nagyon, hogy rossz vége lett borzalmas lehet a mennyoszág után átélni a poklot. De ha egyszer spontán sikerült, menni fog legközelebb is, a sógornőm az élő példa. Endós, lombik, örökbefogadást beadták, rá 2 hétre spontán lett terhes. 2 baba is már 2 éves.
Tuti. Ezek szerint van csoda. Ne add fel.

Puszi mindenkinek és sok sikert nektek!
vic12

Szia Vic!

Végre hallunk Rólad! Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, tudom, mennyire elkeserítő, de próbáld meg nem emészteni Magad! Megmagyarázhatatlan, mitől sikerül és mitől nem!!!
Megpróbálom leírni, hogy én hogy éltem meg a két lombikos beültit, hátha segít!
Március végén volt a leszívás, antagonista protokoll után. Remekül ment a stimu, bíztató volt a 8 leszívott petikéből a 6 embrike. Konc mondta, hogy elegen vannak ahhoz, hogy kivárjuk az 5 napot, hiszen a blasztocitáknál nagyobb az esély, hogy megmaradnak. Ezek után nagyjából pozitívan álltam hozzá, miért ne sikerülhetne elsőre?! Pihengettem, számolgattam, hogy már hány sejtesek lehetnek, de nagyon izgultam, megérik-e az 5. napot. Végül 5-en maradtak, amiből 2-t kaptam meg, 3 fagyiba ment. Zeke csinálta a beültetést, ez is könnyen ment, úgyhogy ő is nagyon bíztatott. És azt mondta, ha nem megerőltető a munkám, nyugodtan menjek dolgozni, jobb, mint otthon a körmömet rágni. Így két nap múlva már dolgoztam is. Kaptam a progiszurit, fájt tőle a fenekem mindkét oldalt, és őrülten feszült a mellem. Emiatt egyszer kivágtam a hisztit, mert nem tudtam elalvás előtt hogyan fordulni, mindenképp kényelmetlen volt. Más tünetem nem volt, de végig reménykedtem. És akkor jött a letaglózó negatív eredmény. Kiakasztott, én is az okokat kerestem, de aztán Konc csak annyit mondott, hogy ebben a korban statisztika szerint kb. 5-idekre sikerül.
Aztán jöttek a szabik, nem tudtam visszamenni rögtön a fagyikért. Közben gombás fertőzéssel küzdöttem, már attól féltem, hogy augusztusban egyáltalán mehetek-e a fagyikért. Végül mehettem. Elég közömbösen álltam az egészhez, csináltam, amit mondott, de most már nem hittem annyira benne. Nem kellett külön stimu, csak UH-val néztük, mi lesz a megfelelő időpont, és tüszőrepedéskor elkezdtem újra a progiszurit meg az utrot. A beülti elég kalandos volt: 2-t kértem volna, de az egyik úgy tűnt, nem osztódik tovább, ezért a 3-ikat is felengedték. Évike segített kényelmesen elhelyezkedni a műtőasztalon (állított a kengyelen, így kiderült, hogy nem kell, hogy teljesen szétfeszüljenek a combizmaim, mint előtte az inszemeknél és az előző beültinél). Már minden elő volt készítve, amikor Katalin közölte, hogy mégis 3-an vannak, mehet-e mind! Tudni kell, hogy a férjem mennyire ódzkodott ettől az egész lombiktól, a családban se meséltük el senkinek, és - részben emiatt is (hogy kiderül)- rettegett attól, hogy ikreink lesznek. Szóval, nehéz döntés volt, de mondtam, hogy menjen a 3, a világért se dobjanak ki egyet se!
Otthon, amikor bevallottam, hogy végül 3-at ültettek be, kitört a "botrány"! Persze, nem rám haragudott, hanem a dokikra, meg a helyzetre, úgy érezte, becsapták, hiszen megígértük előtte, hogy csak 2 lesz beültetve! Képzelheted, én is hogy kiborultam! Megmondtam, ha ez nem sikerül, akkor inkább ne is legyen gyerekünk, többet nem megyek vissza a BMC-be, mert ezt én nem bírom: tőle se kapok elég támogatást, másnak meg tilos elmondani, stb.
Szóval, ezek után szinte biztos voltam benne, hogy nem sikerülhet. Azért persze próbáltam vigyázni magamra, most egy teljes hetet pihentem otthon. A szurikat jobban viseltem, mint előtte, a mellem is kevésbé feszült. Persze, az utolsó napokban már kezdtem izgulni. Vettem egy tesztet is, de nem mertem kipróbálni, azért mégis reménykedni akartam az utolsó percig. Az utolsó napokban már sokat kellett WC-re járnom, azt hittem, felfáztam. A vérvétel napján tiszta ideg voltam, jó sokára hívtak be, gondoltam, hogy nem sikerült, mert a pozitívakat hívják be előbb. Az előttem lévő lány örömében már ölelgette is Mártikát! Én meg tudtam, bármit mondanak, bőgni fogok! És akkor behívtak, és közölték a jó hírt és hogy valószínűleg csak egy baba van! El se hittem! A férjemet is bőgve hívtam fel, szegény, azt hitte, hogy a másik kettőt siratom!!! Pedig tényleg nem!
Bocsi, hogy ilyen hosszú és kitárulkozó voltam, csak azt akartam megmutatni, hogy néha negatív hozzáállás mellett is sikerülhet! Persze, még mindig félünk, hogy bármi történhet, de bízunk benne, hogy rendben lesz minden...
Óriási drukk a folytatáshoz!

Vicky!
Neked is drukk a mai inszemhez!

Zsókuci!
Gratulálok a vizsgádhoz! Műkörömügyben biztos nem leszek a kuncsaftod, de a pedikűr esetleg érdekel majd!
Sajnálom a rossz vérképet, de amit Csibe ír, az bízatató! Drukkolok, hogy mielőbb anyuci legyél!

Babu!
Ne aggódj a korod miatt!
Ma már 40 alatt nem is divat szülni! :wink:
vuki124

Sziasztok!
Vic, nagyon sajnálom :( Akárki akármit mond, nem tudsz elvonatkoztatni a lombiktól beültetés után. Egy dolog segíthet, a pozitív hozzállás. Nem szabad a rosszra gondolni, vagy ha mégis, gyorsan hesegesd el ezeket a gondolatokat. Holnap kiderül, hogy nekem vajon hogy sikerült mindez. Parázok rendesen, de bízom.

Zsókuci, gratulálok a sikeres vizsgádhoz!

Lányok, drukkoljatok nagyon holnapra!!!

puszi mindenkinek
süni76

Vicky, drukk a mai inszemhez!!!!!
süni76

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról.
Minden tökéletes a dokim szerint: koruknak megfelelő méretűek, 15 és 17 mm az ülőmagasságuk és dobog a pici szivük is.
Most már mehetek a nőgyógyászomhoz, megkaptam a papírjaimat.
Mindenkinek akik közel kerültek hozzánk megköszöntük a munkájukat.
Most már mertem egy új vonalzót készíteni.
Visszaolvasok!
Mindenkinek küldöm a drukkjaimat!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Vic :( :( :( :( :( :(
Vártam a híreket nagyon.
Egyébként nehogy magadat marcangold, a hozzáállásoddal semmi baj nem volt, sztem természetes hoyg az ember alig tud másra gondolni...Főleg mikor otthon fekszel és semmi nem történik körülötted.
Elhiszem hoyg most nagyon le vagy törve de sajnos ez így normális... Nem akarok itt nagy dolgokat mondani mert nem is tudok,sajna tudom min mész keresztül,nekem az első sokkal jobban betett mint a 2. lombik,az hogy most megint nem jött össze na azt már pozitívan fogom fel (pár hét után persze ).
Pihenj sokat.

Zsókuci nagy gratula :)
madrin

Vicky!
Nagyon aranyos volt az a történet amit leírtál az egypetéjű ikrekről. Mik vannak......... :D
Gondoltam ma rád!
Drukkolok neked!
Tudod csak pozitívan! :wink:

Süni!
Jaj, holnapra csüriben lesz érted a kezem!!!!!!!!
Nem akarsz tesztelni vagy inkább ott olvassák rád az ítéletet?

Zsókuci!
Gratulálok a vizsgádhoz é snagyon sajnálom hogy a gyuladás annak ellenére még mindij meg van hogy te aztán már mindenhol voltál és már annyi mindenen túlestél. Természetgyógyászhoz nem akarsz elmenni? A Biovitalban van mindenféle vizsgálat: Voll teszt, vércseppanalízis, Írisz diagnosztika, hátha találnak valamit és persze a megoldást is.
Nagyon szarítok neked hogy az egészségeddel minden rendben legyen!

Vic!
Annyira bíztam benne hogy egyszer csak meglátom végre a neved és jössz a jóhírrel hogy sikerült.
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
De ezek szerint valami beindult.
Van hasonlóság a kettőnk kélvériájában: nekem is és neked is volt egy majdnem sikeres inszem és az első lombiknál nekem is volt egy nagyon halvány pozitív tesztem, tehát mindkettőnknél valami beindult.
A fagyis biztos sikerülni fog neked is. Ahogy visszaolvastam, szerintem több fagyis beültetés sikerült mint nem fagyis. Eleve akkor nem terhelik le a szervezetedet hormonokkal és ha felébredtek a fagyott embriók akkor azok már biztos élni is akarnak. Szóval fel a fejjel!!!!
Annak idején én is ebből indultam ki.
MIkor mentek a fagyikért???
Én annak idején csakis arra mertem gondolni hogy sikerülnie kell, ha éppen ezen gondolkoztam, inkább próbáltam magam lefoglalni mással. Többségében tesóm szórakoztatott, társasjátékoztunk, elutaztunk szüleimhez férjemmel Egerbe ott pihentem. Próbáltam változatosan eltölteni azt a majdnem 2 hetet hogy ne nagyon kelljen azon filóznom hogy mi is történik odabennt. nem hagytam hogy elkapjon a pánik hogy mi lenne ha nem sikerülne mert abba beleőrültem volna: előről kezdeni a stimut, újabb kudarc, stb......szóval ebbe bele se mertem gondolni, így ezt elhesegettem. Jártam akupuktúrára -de csak a beülti előtt- és aki csinálta az egyben pszichológus is és diktafonra vett fel nekem egy relaxáló szöveget, ami abból állt hogy el kellett lazulnom, erre volt egy felvezető szöveg, majd el kellett magam képzeni jelenlegi állapotomban, majd ezt mint egy fénykép meg kellett örökítenem, ezután jövőbeni állapotomban kellett magam elképzelni és azt is meg kellett örökíteni. Nagyon jó kis képeket láttam a jövőmről és este elalvás előtt mindig ezekre gondoltam. Szinte valóságosnak láttam az egészet. Szerintem ez is segített. Ezt mindennap megcsináltam.
Most persze szomorkodd ki magad, adj időd a fájdalomnak, de aztán már csak előre néz. Legyen az én példám a szemed előtt. De példát vehetsz Vukiról, Juzskáról, Smile-ról. Azt hiszem mindenkinek a fagyis sikerült. És még ott van Witch is!
SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Megjöttem az inszemről. Minden rendben volt, bár Wiegandt doki nem nézett meg előtte uh-val, mint Zeke az elsőnél. Szerintem elég sok cucc vissza is folyt, legutóbb nem éreztem ilyet. De mint tudjuk 1 is elég a sikerhez, úgyhogy nem stresszelem magam emiatt. Ma meg holnap még pihi és szerdától llightos meló. Október 16-án kell mennem tesztelni.

süni: Mennek a drukkok holnapra.

vucuska: Ezer gratula és vigyázz magatokra továbbra is. És köszi a drukkokat.

vic: Fel a fejjel, nem te tehetsz róla, hogy nem sikerült. Én sem tudok róla megfeledkezni, de próbálok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!Vic!Nagyon sajnalom,ami veled tortent,de en sem tudok ujat mondani(en meg az 1 elott allok)de KITARTAS,es bizz a fagyibabakban,hisz oly sok kismaminak ok tapadtak meg!Suni! No Para!Szoritok holnapra!Nellike!Koszi az infot,hat remelem most bejon akkor a "long protokoll",es minden rendben lesz,probalok en is pozitiv lenni!!!Vicky!pihenj sokat,probalj meg lazulni!Vucuska!En legutobb 3 eve,baratnom kislanyanak a szivhangjat hallottam,bemehettem vele,igaz mar majdnem szules elott volt,de soha nem felejtem el,annyira orultunk mind a ketten.Szuper lehetett neked is! Kivanok pozitiv gondolkodast minden kismaminak,es leendo kismamiknak!!!Udv Zoe
zoe33

Sziasztok!

Vic! :cry: Próbálj megerősödni lélekben, kapcsolódjatok ki a pároddal, ha tudtok és úgy vágj bele a fagyis beültibe. Remélem az már sikerülni fog! Én szurkolok:)

Süni! Nagyon, de nagyon drukkolok holnapra! :)
nellike

Sziasztok!

Vic:

Mindent elmondtak a lányok előttem amit mondani tudnék:( SAJNÁLOM, és kivánom h. mielőbb rendbejöjjön a kis lelked!!:)

Viky:

Drukkolok!!! Nekem sem nézte meg uh-al inszemi előtt a doki. Mondjuk ezt kicsit hiányoltam...

SÜnike:

Drukk holnapra!!

Vucuscka:
Örülök, hogy jól vagytok!!!
babu69

babu: Szerintem megrepedtek, mert reggel elmúlt az a nyálka. Meg elmúlt az a feszítés a hasamból. De azért Zeke doki után én is hiányoltam, bár elég későn csinálta meg az inszemet, szerintem én voltam ma az utolsó. Elköszönt a műtőscsajszi és takarították a műtőt. Talán már sietett. De mindegy is, majd 17 nap múlva kiderül, hogy hogy sikerült. Bár nekem ez most nem tünt olyan biztatónak első meglátásra, mint a legutóbbi. Nem pesszimistáskodom el a dolgot. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?