Lányok, kit hoztam??
Mit mondjak, szuper élmény volt, nagyjából egy órát töltöttünk bent, nem volt utánunk senki

Martin szép nagyot nőtt, 940 g, azt mondták, ha ilyen ütemben nő, kb 3500 g lesz mire születik! Ezzel abszolút ki is egyeznék

Mindene rendben van, mintaszerű,csodálatos baba, édesen rángatta a köldökzsinórt megint, egyszer meg spontán bekapta a lábát

Jó nagy tappancsunk van, most 5 cm-es

Készült 58 kép CD-re, meg DVD és egy papír kép.
Szóval,nagyon-nagyon elégedett vagyok és abszolút pozitív volt az élmény, a szakszerűség és a törődés!!!
Jandres: akkor nagyon egyezik a mi ízlésünk is

A bordűr nekünk a festett falra kerül, nem lesz tapéta -- tavaly lett kifestve, szép pasztel vanília színű, úgyhogy erre nyaljuk fel a bordűrt.
Gratula a kardigánokhoz! Tényleg, rakj fel képeket!
PEtne: irtó cuki, tüneményes kis ruhácskák!!!
Katuska: Máté

Ezt az elevenséget!! De tök jó a garnitúra,gratula hozzá!
Csöre: kezeslábason egy olyan kis overallt értek, ami ilyen termo szerű belül, kívül meg nem hullós bundás + macifüles kapucni.
Gondolom ezalá body+vékony rugi, bundazsák meg csak a szabadtéri részekre, befűtött kocsiban majd kicippzárazom neki!
De édi Zaza!! Meg ez a leveslefejelés, meg kell őrülni

És örülök z étvágyadnak!
Hanna: jó is az a fokhagymakrémleves!! Fini is, meg Lacának jól kitakarítja a bacikat!!
Vickybabe: szólj, ha nem megy, nekem el szokták fogadni a kártyát, szívesen megrendelem, ha gondolod -- ugyanezzel a menetrenddel, csak akkor én fizetek 15-öt a szállításért
Mi elmentünk ebédelni, megünnepelni a végre sikeres 4D-t