Hékás, Bari, Bettica, Csiri: ha még egy szót szóltok pocak-témában én megőrülök! nincs is hasatok. jó Bettica te kivétel vagy. gyere hozzánk 1 hétre, felhízlallak.
én kifejezetten lepukkantanyukának érzem magam. még mindig van rajtam 4 kiló, de az mind a hasamon. furcsa, de csípőre-seggre-combra hízós vagyok, most mintha vékonyabbak lennének a lábaim, laposabb a seggem, és még az ott lévő háj is a hasamra kúszott volna. katasztrófa. SOHA nem volt hasam. kilátszott a csípőcsontom még 10 kiló plusszal is, mert mind a seggemen volt meg a lábaimon. most meg....
Pironya: szerintem sok víz van rajtunk, ezért ugyanannyi a kiló de többnek látszik. talán. aztán lehet hogy nem. fogytunk izomból és csontból. én szerintem észből is mert nagyon kelekótya vagyok.
diploma: felsőfokú végzettségem van, de nem diploma. sose akartam hogy legyen, nem vágyom rá... nem nekem találták ki az évekig iskolapadban ücsörgést. mindig voltam annyira családcentrikus hogy ne érdekeljen a végzettség meg a karrier.

közgazdasági érettségim van és informatikai statisztkikus a felsőfokú. persze már az idegenforgalom már sokkal jobban érdekel de be nem ülök mégegyszer az iskolapadba. a felsőfokú is sok volt 2 év nappali... meg a végén szakdolgozat meg szigorlat, stb... vaaaah.
gyümi: Milán tegnap délután megevett 3/4 barackot + 1/2 almát! leturmixoltam és gondoltam a maradékot majd berakom a hűtőbe. hát nem volt mit!
anyosom felébresztette Milánt az előbb. épp elaludt a teraszon, bejövök, elpakoltam a ruhákat, és hallom hogy anyos beszél a gyerekhez. megyek ki: mondom elaludt az előbb. erre ilyet szól: "hát nem mert idejöttem és dumált". érdekes, 1 perccel előtte aludt, és én nem hallottam hogy megszólalt volna, csak anyósomat hogy dumál hozzá. vaaaaaaaaah na ki cserél anyóst?????????
Bari, te hányszor eszel egy nap? én multkor azt olvastam valahol, hogy annyiszor fog enni a gyerkőc, ahányszor a szülők esznek... Milán így egész nap eszik.

szóval nálunk úgy van, hogy fél8, 10, 13, 16, este fél7, és 8. tehát ez 6 kaja, + délután kap gyümölcsöt is.