A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

megkapod alattvalóm :lol:

Kép
Kép
eyi

Eyi: ment Pü!
bszilvi25

No, hazaértünk...

Lányok, azért én igen vékony vagyok. Bence leszívja rólam a kilókat... Sajnos túlságosan is. Enni nem tudok többet, doki nem talált semmit, ami miatt ez lenne, tehát nekem utasításba van adva, hogy egyek. :roll: Valszeg egyébként sztem emiatt nincs elég tejem Bencének, dehát nem tudok többet enni. Ja és végre sikerült híznom 1 kilót, így most már kemény 59 kg vagyok :lol:

Bari: Azért ennyi szülés után ez nagyon szép teljesítmény. Abszolút nem kell aggódnod a "pocakod" miatt!! :)

Csiri: Adj egy pár kilót nekem, jó? Szívesen átveszem, ha neked túl sok :lol: Mondjuk 5-öt tuti el tudnék vhova tenni és még akkor is csak éppenhogy nem lehet átlátni rajtam :lol:

Hékás: Pocak? Sztem akkora, mint az enyém, csak közelebbről fotóztál ;)

No, vacsi...

Pihentető éjszakát!!!

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 11:55-kor.
hékás

[quote]A írta: múltkor lemértem, 110 centi a seggem!!!

lemértem....nekem is 110,de nem a múltkor,hanem MOST ANNYI!A MEJJJJEM MEG 103...Emlékszem a 7. hónapban volt annyi egyszer a hasam is :lol:
Ráálnék én a mérlegre is és fotóznék,de most itthon tobzódik a család és ha meghallanák,hogy előhúzom a mérleget,tuti odajönnének és kérdezgetnék,meg kiröhögnének!!! :? :oops:
úgyhogy majd holnap... :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 11:55-kor.
hékás

EYI: BOLDOG NÉVNAPOT MIRABELNEK!!!! (kicsit későn, de eszembe jutott)

Brigi: Hát igen!!!! Tud a "lányom" választani...... igaz???? Nagyon helyes a fiad, és az a mosoly :P :P jó a hintátok is.
bszilvi25

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 11:56-kor.
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:56-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:57-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:57-kor.
pironya

Pironya: ne aggódj ezzel nem csak Te vagy így! :?
Én is bátor voltam...... 8) 8)
bszilvi25

......
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 11:56-kor.
hékás

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:58-kor.
pironya

akkor már én is felteszek egy-két képet a "szerelmemről"
Kép
Kép

Este 8-tól délig aludt, és közben csak fél 8-kor és negyed 10-kor evett!
Már rendesen aggódtam, hogy miért alszik ilyen sokat.

közben készítettem én is egy képet Neked EYI:
Kép

na jó éjszakát!!!!!!
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:58-kor.
pironya

Jó reggelt!

Gyerekek édesek!Csongi szempillái gyönyörűek!!!!
Hékás!jók a képek!az "elvégre már hidegben sétálunk" nálam a dobogós!

Legyetek jók és használjátok ki ezt a mai szép időt!!!!(itt gyönyörűen süt a nap már most,megyünk is sétálni 1 nagyot!) :wink:
Vendég

jó mreggelt!!
babák gyönyörűek..
csiri jó sétát..nekem nem lenne erőm..lassan rekorder leszek nemalvásból...de dávid is
Vendég

Jó reggelt!

Nekem is Csongi szempillái tűntek fel. Hatalmasak :shock:

Mercike kikopott haja is mókás. Bence már szerencsére túl van ezen, már csak hátul maradt egy kevéske haja a régiből mutatóba... Hamarosan sztem attól is megszabadul. Kiskopaszka :lol:

Pironya: Én is pont ezen gondolkodtam... Hol vannak a kilóim, amiket nagy nehezen felszedtem? Én nem találom őket ;)

Marci is nagyon helyes :) Olyan kis ennivaló :) Nekem a kajcsis kép jött be :D

Megyek tisztába teszem a kispasimat, bár még csak dumcsizik a kiságyban... Ja és ma reggel majdnem átfordult hasról hátra. :shock: Pont ott álltunk apával felette. Visszahúzta a nagy popója :lol: És a másik fejlemény: Vettem neki kocsira szerelhető csörgőt. Tegnap rátettem neki a hordozóra, így el is éri. Hát állandóan azt pofozta :D Megállás nélkül vagy 10 percig :) Most már egyre többet fog, remélem, hamarosan már rázza majd a csörgőt :D

Lépek, jövök még, ha lesz időm (ma rokonok jönnek, csak nem tudom mikor :twisted: )...

Kép

Kép
bettica

dávid is elég érdekesen kopaszodik
Kép
Vendég

szerintetek elég a napi 4 evés..mert dávid olyan ritkán éhezik meg,hogy már nem fér bele 5
Vendég

Bari: erre a mi gyerekorvosunk biztos azt mondaná, hogy amíg szépen fejlődik, addig elég. A gyerek irányítja, hogy mikor akar enni. Ha 2 óránként, akkor két óránként, ha 4 óránként akkor annyi. Legalábbis nekem ezt mondta amikor lementünk bemutatkozni......
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 11:57-kor.
hékás

hékás:szerintem is kevés ,majd 13.-án mérik az oltásnál...akkor majd meglátjuk,addig megpróbálom megőrizni anyugalmamat :x :x
ha gyarapszik akkor nem is stresszelem magam ezen..no de ha megállt vagy netán fogyot akkor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mennyit:kb80-140 között de inkább az elöbbi mint az utobbi :oops:
Vendég

Hékás, Bari, Bettica, Csiri: ha még egy szót szóltok pocak-témában én megőrülök! nincs is hasatok. jó Bettica te kivétel vagy. gyere hozzánk 1 hétre, felhízlallak. :D

én kifejezetten lepukkantanyukának érzem magam. még mindig van rajtam 4 kiló, de az mind a hasamon. furcsa, de csípőre-seggre-combra hízós vagyok, most mintha vékonyabbak lennének a lábaim, laposabb a seggem, és még az ott lévő háj is a hasamra kúszott volna. katasztrófa. SOHA nem volt hasam. kilátszott a csípőcsontom még 10 kiló plusszal is, mert mind a seggemen volt meg a lábaimon. most meg.... :roll:

Pironya: szerintem sok víz van rajtunk, ezért ugyanannyi a kiló de többnek látszik. talán. aztán lehet hogy nem. fogytunk izomból és csontból. én szerintem észből is mert nagyon kelekótya vagyok. :D

diploma: felsőfokú végzettségem van, de nem diploma. sose akartam hogy legyen, nem vágyom rá... nem nekem találták ki az évekig iskolapadban ücsörgést. mindig voltam annyira családcentrikus hogy ne érdekeljen a végzettség meg a karrier. :D közgazdasági érettségim van és informatikai statisztkikus a felsőfokú. persze már az idegenforgalom már sokkal jobban érdekel de be nem ülök mégegyszer az iskolapadba. a felsőfokú is sok volt 2 év nappali... meg a végén szakdolgozat meg szigorlat, stb... vaaaah.

gyümi: Milán tegnap délután megevett 3/4 barackot + 1/2 almát! leturmixoltam és gondoltam a maradékot majd berakom a hűtőbe. hát nem volt mit!

anyosom felébresztette Milánt az előbb. épp elaludt a teraszon, bejövök, elpakoltam a ruhákat, és hallom hogy anyos beszél a gyerekhez. megyek ki: mondom elaludt az előbb. erre ilyet szól: "hát nem mert idejöttem és dumált". érdekes, 1 perccel előtte aludt, és én nem hallottam hogy megszólalt volna, csak anyósomat hogy dumál hozzá. vaaaaaaaaah na ki cserél anyóst?????????

Bari, te hányszor eszel egy nap? én multkor azt olvastam valahol, hogy annyiszor fog enni a gyerkőc, ahányszor a szülők esznek... Milán így egész nap eszik. :lol: szóval nálunk úgy van, hogy fél8, 10, 13, 16, este fél7, és 8. tehát ez 6 kaja, + délután kap gyümölcsöt is.

mia_snow

na íme, rólam csak ilyen pocakfotó van. amúgy nem engedem a zuramnak hogy olyan képet csináljon amin mell alatt is látszom. :D van itt minden: pingpongasztal-hát, lelógóhas, narancsbőr, amit akartok.

Kép

a lényegre közelítve (csak hogy legalább a ti önbizalmatok nőjön):
Kép

amúgy abba gondoltam bele, hgoy szívesen reklámoznék valami fogyókúrás, narancsbőreltávolító krémet vagy kapszulát vagy teát... bármit. ha nálam hat, akkor az sztem elég meggyőző. utálom hogy olyanok reklámozzák ezeket a cuccokat, akik 18 évesek és soha 1 kg felesleg nem volt rajtuk. :D

mia_snow

sziasztok!

köszi szilvi a köszöntést!kapott egy csörgőt a keriszüleitől és olyan erővel vagdosta az ágyhoz, többször egymás után, hogy nem semmi volt.féltem, hogy megüti a fejét, egyszer sikerült is lett is egy piros folt a homlokán, aztán inkább puhább dolgokat adtam neki.
én meg vettem neki cukifalat rucikat.
mégsem olyan siralmas a hasam gépen keresztül. pedig fogalmam sincs hogy fogom ledolgozni,főleg az oldalamon lévő hájat

na erőt gyüjtöttem, megmutizom.
Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

eyi: te is tök csini vagy. :)

na csak hogy übereljem csirit számokban: 46 és 90. :cry:

mia_snow

[quote="mia_snow"]a írta:mia_snowmúgy abba gondoltam bele, hgoy szívesen reklámoznék valami fogyókúrás, narancsbőreltávolító krémet vagy kapszulát vagy teát... bármit. ha nálam hat, akkor az sztem elég meggyőző. utálom hogy olyanok reklámozzák ezeket a cuccokat, akik 18 évesek és soha 1 kg felesleg nem volt rajtuk. :D

na ja, kivétel a DOVE!
bszilvi25

Na! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azt hittem hazajövök és majd nem győzök visszaolvasni!!!!Na persze...de naiv is voltam :lol: Ezért büntibő hoztam nektek fotókat 8)
De remélem csak azért,mert mindenki sétál vagy levegőzik ebben a "tavaszi" időben :wink:

Mia!
Fú de irigy vagyok a nyaralásotokra!!!!!!!!!
Anyós,de kis édi :evil: :evil: :evil: Az enyém is alakított tegnap ismét!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

eyi:semmi bajod !!
szerintem sokan összetennék a kezüket szülés után egy "ekkora hasért"

mia:én 2x eszek...de ezt dávid honnan tudja??? :lol: :lol:
Vendég

Eyi!!!!!
csini vagy!!!!!Abszolult nem gáz!
Muti a rucikat!És én is kívánok sok boldogat :wink: !!!
Mia! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor már csak engem hagytál ki MIA!!! :twisted:
Ezek szerint tényleg kövér vagyok??? nem hinném

Amúgy én nem is tudok mit mondani a feltett képeitekre (Eyi, Mia)
Szerintem szülés után 3-4 hónappal egy szoptató anyának nem kell vékonyabbnak lennie. (persze ezzel nem azt mondom, hogy 100 kilós a jó, de nem is az 50-60!)
bszilvi25

és még miának annyi,hogy nagyon jól nézel ki a képeken...nem azért mert savanyú a szőlő de nekem már nem tetszik a csontsoványság!!
bocsi bettica(asszem mást nem bántottam meg) :oops:
Vendég

eyi:az a kategória amire az uram azt mondaná:hizzál!!! :lol:
Vendég

szia mia!
Milán már visszaszokott?minden oké?

ha leülök én is így nézek ki, csakhogy abból tényleg nem kaptok

ezeket kapta a keriszülőktől:

Kép
ezeket meg tőlünk
Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi!
Én nagyon bírom a Te kis rózsaszín világodat is :lol:
Vendég

bszilvi: nem mondtam hogy kövér vagy, de egyrészt tény, hogy Bariéknak inkább horpad a hasuk mint dudorodik, másrészt te nem is szoktál panaszkodni - szerintem. ;)

eyi: tündéri rucik. :D

Milán hááááát nem mondhatnám hogy visszaszokott. extra törődést igényel. most az van hogy hétfőn egyik barátnőmékhez megyünk, kedden másikhoz, szerdán babauszi, csütörtököt még nem tudom, pénteken lesz ringató, hétvégén meg amúgyis nyüzsi van. szóval igényli a szellemi és fizikai fárasztást. éjjel nincs gond, este 8tól reggel fél8ig hangját sem hallani. :)

Bari: ha szerinted én jól nézek ki a képeken, akkor nem értem, hogy mi bajod van magaddal? sokkal jobb alakod van, mint nekem!

mia_snow

És akkor 2 kép,mert annyira akartátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KISHERCEGNŐ:
Kép
ÚTON:
Kép
Vendég

ja, Bari: a gyerekek mindent látnak és éreznek amit az anyjuk csinál! pl ha te feszült vagy ideges vagy akkor ő is sírósabb (figyeld csak meg), meg hát valószínűleg pocakban is hozzászokott az étkezési szokásaidhoz... és hát mint tudjuk, egyelőre többet volt bent, mint kint. :D

mia_snow

csiri ez a 2. kép naagyonjóóóóóóó! kis cukorgombóc. :D

mia_snow

na rakok én is (legalább addig írok míg alszik a fiam, aztán szerintem megszűnök létezni itt a gép előtt).
anyával huncutkodós:
Kép
megmutattam, hogy hová megyünk jövőre nyaralni. tetszett neki. :D
Kép
a vízimádó:
Kép

mia_snow

jaj de arik vagytok :lol:
kicsit elvesztettem az önbizalmamat, mikor visszahallottam hogy egyik rokonom!(férjemé)miket beszél rólam, hogy én hogy néztem ki terhesség alatt, meg mennyit zabáltam(alig találkoztunk), meg hogy most is hogy nézek ki :cry: egy héttel később szült, s minden lement róla.23 éves, 2.gyerek, no munka(ugyis azért szült, mert lusta dolgozni)ja meg még a gyerek elvetetése is megfordult a fejében, mert VÉLETLEN volt!ja majd el is hiszem.aztán nekem meg jópofizik, csakhát nem vagyok az a veszekedős fajta, ráadásul férjem unokahuga, szoval szűk családi kör, dehát kicsit gáz.nem gondoltam volna, hogy rám is rámbeszél-a kis naiv...

Kép
Kép
eyi

nagyon édik a babák, Mercike, Zoé és a kiskrapekok

csiri-hát rózsaszín felhők vannak körülöttünk :lol: egyre jobban tetszik ez a Zoé név!

Kép
Kép
eyi

csajok ti hogy álltok a hajhullással? nekem már katasztrofális. a lakás minden pontján van a hajamból, időnként már Milán szájából szedem ki... pedig 90%-ban lófarokban van. :( és csak hullik, hullik... félek hogy meg fogok kopaszodni. :(

mia_snow

[quote]e írta:gyre jobban tetszik ez a Zoé név!

Jó neked :wink: Én még mindi csak barátkozok vele!!! :oops:
Úgy tetszik,hogy ÉDI BÉDI ZOÉ BÉBI!!!!(csak ugye úgy nem anyakönyveztethetem,hogy Horváth Édi Bédi Zoé Bébi....)Én még mindig "sírok" a Kata név után... :cry: :?
Vendég

[quote="mia_snow"]c írta:mia_snowsajok ti hogy álltok a hajhullással? nekem már katasztrofális. a lakás minden pontján van a hajamból, időnként már Milán szájából szedem ki... pedig 90%-ban lófarokban van. :( és csak hullik, hullik... félek hogy meg fogok kopaszodni. :(

Én már megkopaszodtam.... :evil: Tegnap nem ment le a víz a lefolyóba hajmosás után,annyi kihullott!!! :evil: Most akciós a tescóban a hajhullás elleni sampon,balzsam,illetve ez meg az....
azthiszem kipróbálom... :shock:
Vendég

nekem nem hullik a hajam

mindjárt dobok én is egy képet
bszilvi25

Kép
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?