A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Muffin! Ez nagyon jó hír!

Véda! Köszi, remélem! Súllyal? Hát én a mérlegre sem merek állni. Én is 60-al kezdtem a terhességet, most olyan 68 vagyok. Voltam már könnyebb is, de ugyanúgy jöttek fel kilók, mint neked. Én egyenlőre nem vonok meg magamtól semmit, sőt igazából szívesebben ennék kevesebbet, de a szopi miatt nem merek. Pláne most. Viszont ha már nem fog szopizni, eljárok tornázni, meg úgy eszem ahogy régen és remélem lemegy az a 8 kg. Szabályos úszógumim lett :oops: És persze alig van ruhám!

Kép
szly27

Desviki én csak 2 hétig tudtam szoptatni, azóta tápszeresek vagyunk.

Muffin ez csuda jó hír! Nagyon örülök nektek, és látod Eliot tényleg remek kisfiú!

Hát súlyproblémáim nekem is vannak. 79 kg val kezdtem a terhességet, 91 kg val mentem szülni, és mikor kijöttem a korházból 86 voltam. Örültem is,mondom nem is sokat kell fogyizni hogy megint 79 legyek. Erre most megint 91 vagyok. :shock: Ez hogy lehet???? Pedig nem is eszek semmivel se többet mint terhesség alatt. Sőtt!! UGyhogy kezdhetek fogyózni. :?

Kép
linda24

Véda!
Én vagyok a fogyókúrás mumus? :lol: :lol: :lol: :lol:

Amióta szoptatok én még jobban imádom az édességet, mint azelőtt.

Igen, az idősebb korosztály. Én pl. még nem teáztattam Bubut soha, vagyis 40 ml mecsek baby csuszott le neki eddig, amikor múltkor fájdogált a pocija. Azt se tudom milyen teákat lehet ilyen kicsit korban adni.

Lilu és a vizipisztoly hogy van?
20150601134430

Engem unokatesóm piszkál mindig a teával (szülésznő). Ha itt vannak és megnyikkan Jázmin, vagy sír, mindig azt mondja, hogy szomjas, nincs teája? Most is pl. hogy tejcsi gondok vannak, azt mondta, hogy délután, amikor ált. nyűgösebb és nem bír ki 3 órát szopi nélkül, adjak neki teát, hogy estére gyűljön a tej. Én meg nem akarom, mert állítólag minél többször szopizik, annál több tejcsi lesz. Így általában szopizik 4 körül és még 6 körül is, majd fél 9 fele.

Meg tudom, hogy úgysem inná meg a teát, akkor minek főzőcskézzek azért, hogy kiöntsem. Majd ha betölti a 4 hónapos kort, utána kaphat egy kicsit, mert akkortól már lehet használni ezeket a granulátumos teákat és nem kell főzőcskézni, várni hogy meghűljön stb.

Most nézegettem Roli táplálási naplóját. Ő már ennyi idősen átaludta az éjszakát, 21:30-tól 6-ig, de már este ő is kapott pótlást.

Kép
szly27

sziasztok

köszi mindenkinek a gratulációt :)
hát igen, életem egyik legszebb napja egy éve volt, tényleg annyira jó volt...Na és azóta csak szebb lett....:):):)

Délelőtt babamama- klubban voltunk, amit a leányom sikerrel végigaludt. Hiába, aki már 5-kor fent van és nem alszik vissza...És most is durmol, elaltattam az ágyába, Kis nyüglődés, hátsimi, kb negyed óra. És így nem félek hogy lelkibeteg lesz a leányom, mert érzi a jelenlétem, hogy nem hagyom magára...Hogy miért alszik el és ébred mindig sírva az én különben mindenkire vigyorgó kis drágám, na ezt nem tudom...

Muffin! :):):)

Viki
, Te akkor most kivételesen jól aludtál!

Szly, drukkolok én átérzem a problémát!

Marcsi, sajnálom, hogy ez a nap szomorú számodra...Nagyleány? Apa-gondok megoldódtak?

Kép
andkata

Andi merre jársz?

Kép
andkata

sziasztok!

Szly!
Nem lehet, hogy a csöppjeink a hátunk mögött babaneteznek, és megdumálták, hogy most kis rosszcsontok lesznek...?
Ugyanis péntek óta Emma is hajnalban ébred szopizni, pedig korábban milyen nagyokat durmolt késő délelőttig... :roll:

De nem bánom, ha éhes, hát egyen, csak nekem is az a gondom, hogy így nem termelődik elég.

kérdezném, hogy Ti szoktátok hason altatni a babákat, mert Emma mostanában úgy alszik, de én parázok egy kicsit emiatt. :roll:

Olyan mérges vagyok!

Ma ragyog a nap, én kinyitottam az ablakot, és a lakás telis-tele van legyekkel... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(sárga a ház, és mindíg a falon napoznak...)
Pedig állat kb 20km-es körzetben nincs is..
Kivéve e kutyut az udvaron.

Azt még el sem meséltem, hogy milyen élményben volt részem a hétvégén.á

Olyan településen élünk, ahol sok színes bőrű is lakik.
Van közöttük egy 16 éves lány, akiről mindenki tudja, hogy bejárogat házakhoz, és elvisz mindent, ami mozdítható. ráadásul ezt teszi fényes nappal, és amikor a lakók is otthon vannak. olyan igazi besurranó tolvaj.
Nem lehet vele mit kezdeni, emrt fiatalkorú.
A férjem szombaton este a tesóméknál volt, gipszkartonoztak, és későn hagyták abba a munkát.
Mi a csajokkal a nappaliban tévéztünk, este fél 10 volt, amikor dörömböltek az ajtón, de nem kopogtak, ököllel verték!!!

Felkapcsoltam a villanyt, és megpróbáltam kilesni, de mivel csak áttetsző az üveg, csak azt láttam, hogy nnem a férjem, ajtót nyitottam, és ez a kiscsaj állt előttem.
Kinéztem, kapu, ajtó sarkig tárva!
A kutya persze aludt. :shock: :x
Na, én jól elkezdtem vele ordibálni, hogy takarodjon el innen.
Szerinntem meglepődött, és valami Janit emlegetett, de negem ez igazán nem érdekelt.
Kifelé menet persze felébredt a kutyu is az ordibálásomra, és jól megkergette.

Hát, ez volt a kis kalandom.

Azért durva, hogy mit meg nem engednek maguknak!

Remélem, nem lesz kedve visszajönni!

Rohanok, mert csöppöm sír, de jövök vissza, mert muffinnak akartam írni.
Vendég

véda, nem, a tunyoginál voltunk. még el fogom vinni a korai fejlesztőbe is, meg majd szerintem szétnézünk még gézengúzéknál meg a gekkóban (több helyre nem szándékozom elrángatni még mielőtt valaki beszólna :) a bhrg nekünk nem jó mivel a víz nem Eliot közege lesz... Tudod a hasadékai miatt... Sajna. De majd gyártanak a fülére füldugót a szájpadzárás után, elvileg akkor már tudunk menni majd vízbe is. Persze csak módjával. :)

patr, nem is tudtam hogy fejlesztő ped. vagy... :) Mi a szakterületed? Nem tudom miért voltam róla meggyőződve hogy te olaszt tanítottál... :)

KépKép
muffin

ja, és de, fel fogom tenni a képeket de most jön hozzám tanítvány úgyhogy majd csak este.
Ja és még azt akartam mesélni hogy ma reggel megjött a kendőm, úgyhogy már voltunk is vele sétálni. Tetszett neki. :) Jót durmolt benne. Rá akarom szoktatni ezen a héten hogy jövő héten a műtét után ne kelljen mindig fogni csak elég legyen beletenni. :)

KépKép
muffin

De jó Evelin, hidd el a műtét után jó lesz a testi közelség, az ugyanis fájdalomcsillapító...

Kép
andkata

Muffin: de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök! Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Szoptatás: Hát régen más volt a hozzáállás! (sok mindent nem lehetett tudni, meg a világ is változik) régen tilos volt éjszaka szoptatni ( mármint a védőnők szerint) és nappal is szigorúan 6 x
Ja és a tea az alapvető kellék volt a gyerek mellé!
Egy kollégám felesége (60 éves házigyerekorvos) az mesélte nekem, hogy ő fiatal orvosként szült de olyan határozott védőnénije volt hogy megpróbált mindent betartani és szegény gyereke 2 hónapig átbömbölte az éjszakát ő meg csak nézte vizsgálgatta, pelekázta, vajon mi baja??? A súlya meg csak csökkent! Aztán megelégelte és (sutyiban) megszoptatta éjszaka is meg nappal is gyakrabban ahogy a gyerek kérte és lám................ a gyerek elkezdett hízni (kiderült olyan volt mint a mi Dórink is hogy nem bírt egyszerre sokat enni de mivel csak 6x ehetett az nem volt neki elég

Linda: a súlyról ne is beszéljünk! (ez az én mumusom) :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem kb 62 kg-nak kéne lennem de az első terhességet is már 68-ról kezdtem (ezt már fogyókúrával értem el mert az egyetem alatt meghíztam egy 10 kg-t) majd azzal kellett feküdni egy hónapot ez alatt visszajött amit lefogyiztam, így ezt a terhességet már 72-vel kezdtem és 88 voltam mikor szültem , haza jövetelkor is sajnos 82-voltam és még lement 80-ra később 79-re és most 80-81 vagyok :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:
Elhatároztam nem szülhetek kistesót amíg nem leszek újra legalább 72
Vendég

Sziasztok!

Muffin!
Ez fantasztikus!!!!!Olyan jo ezt olvasni!
ja, kendözes jövö heten biztos sokat fog segiteni!

Most egykezes vagyok, Lea oltast kapott es csak-csak kicsit nyügibbnek tünik!De most megyek, bekendözöm - ez igy nem allapot :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Vagyok.
Muffin!

Szóval azt akartam írni, hogy így ismeretlenül is csodállak benneteket, hogy ilyen emberek vagytok!

Sajnálom, hogy a múltkor rossz híreket kaptatok, ezt már írtam is neked. De Eliottal már a várandósságod idején is így volt ez...
Mondtak valami nagyon rosszat, aztán ez a kis emberke megcáfolta, és nem úgy lett! Hihetetlenül nagy küzdés szorult ebbe a pici emberkébe!!!
Bízni kell, hogy minden rendben lesz!

Örülök, hogy végre ismét jó kedved van!
Amikor olvastam a soraidat, kipotyogtak a könnyeim, úgy örültem!
Drukkolok, hogy a műtétnél minden rendben legyen!

[quote]D írta:e jó Evelin, hidd el a műtét után jó lesz a testi közelség, az ugyanis fájdalomcsillapító...

Látod, Eliotnak van a legjobb anyukája!!! :wink: :lol:
Vendég

Én ritkán állok mérlegre, így oldom ezt meg...:)
De nálam is jött föl pár kg...

Kép
andkata

Katám, hogy van Dórci?

Kép
andkata

Muffin: jo, hogy ujra itt vagy! es megjobb hogy gyozott ismet a pozitiv szemlelet! na meg a johir, hogy Eliot ilyen ugyes! szuper jo!orulok nektek!

kilok: en kb rosszul vagyok ha vegig nezek magamon. en is hiztam ahhoz kepest amennyivel kijottem a korhazbol :evil: :twisted: es undorito! es semmi nem jon ram( muszaly voltam turni par darabot)! es alig eszem( persze az edesseg kb az elso helyen all, pedig nem voltam egy edesszaju ember azelott) es teljesen utalom hogy semmit nem lehet enni, mert minden puffaszt es szegeny lanyomnak alapjaratban is igen faj a hasa, mi lenne ha ennek egy adag brokkolit vagy borsot...komolyan nekem nem megy, h egeszsegesen egyek, hisz majdnem minden zoldseg puffaszt :cry: :twisted: :evil: vagy en vagyok ennyire bena?
adjatok otletet mit lehet enni ami egeszseges es nem faj tole a poci!
mit lehet szopi mellett tornazni? en tuti nem birom magam igy meg 4-5 honapig elviselni( remelem tejci azert addig lesz~), de nemmerek igazabol semmit se csinalni nehogy ez a kicsi tejci se legyen
Vendég

Muffin! Jaj, ez nagyon jó! :) :) :) :) :)

Ki kérdezte anyósom? Ne fessük az ördögöt a falra! :wink: Azóta nem volt.

Súly miatt én is el vagyok keseredve. 75-tel kezdtem a terhességet, 94-gyel fejeztem be és 83-mal jöttem ki a órházból. Erre múlt héten mértem 86! :shock: :oops:

De tudjátok miért?! Mert a kölök mellett akkor eszek, amikor alszik és nem akkor mikor kéne. Így néha este tízkor is. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk, nekem az a kérdés, miben nincs tej...nagyon beszűkültek az étkezési lehetőségeim. Persze főleg a fehérjebevitel a gond, ami meg nagyon kell a szopihoz. És mondjuk minden édességben van tej. Mondjuk nehogy azt higgyétek, hogy ettől fogytam, na nem, eddig ennek ellenére nekem is jött vissza.

Ma megyünk vacsizni, remélem találok kaját...

A vérképe viszont elég jó a leányzónak, kicsit vérszegény, de az élettani ilyenkor. Székleteredmények egy hét. Diéta, diéta, diéta, mondta a főorvosnő. Könnyű az mondani, de muszáj.

Kép
andkata

Hoztam képeket!

Képmár tudok anyára nevetni!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép
Vendég

Hé csajok, jut eszembe! Már csak egy hét és a plasztikai sebészem rendbeszedi a gubancaimat! Aztán majd csak kamilláztok hogy milyen szívtipró leszek! :) Lehet íratkozni a listámra. :) Kép

KépKép
muffin

jo a szoveged Eliot! ugyes vagy!
Vendég

Anyjuk!
Lizy is hasfájós, és én pl borsót és lencsét meg tököt tudok enni...
Brokkolitól, babtól volt egy kicsit hasfájós, de nem vészes. Próbálkozni szoktam, hogy mit ehetek mit nem. Mert ha sohase próbálom ki, akkor nem tudom meg.

d.dodó

és akkor tali képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

KépKép
muffin

Kép

Kép

Mondtam a csajoknak hogy mi már le sem mossuk magunkról hogy igazából csak kajálni járunk össze. :)

KépKép
muffin

lemaradtam valamiről és közben bezárt a topik? :) Nem emlékszem mikor volt olyan utoljára hogy 2 órán át ne írt volna senki... :)

KépKép
muffin

Látod, feltettél rólam egy-két képet, és mindenki elmenekült! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!!!

Én vagyok!

Nagyon jók a képek!
Irígykedem... :oops:

De tényleg!
Hol vannak a többiek????
Mindenkit elvittek az ufók?! :shock:

Részemről Emmát megfürdettem, megetettem, egyelőre csend van, remélem, sikerül elaludnia... :roll:
Vendég

Oáoáoáoáoáoáoáoáoáoáááááááááááááááááá

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá....nem alszik.... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok/vagyogatok..Sok dolgom van mostanság! Nagy takarítás..fúúúj
Mindegy, lényeg:

Muffin! Annyira örülök Nektek! Komolyan, szegény kicsi fiad érzi, hogy mikor kell valami jót tenni, hogy az anyukája jobb kedvre derüljön! Tudja Ő a dolgát! És hát, a lista..lehet még rá jelentkezni?? :lol: :lol: Vagy már betelt? :D Úgy megpuszilgatnám, annyira aranyos a képen!

Marcsika! Emma annyira édes baba! Az a sok haj! Gyönyörű szemek, a gyengém! Nagyon gyönyörű!!!

Már mi is a fürdőszobában fürdünk, mert Viki olyan pancsit vág le! Hát tiszta víz a fal tőle! De olyan jó nézni, ahogy élvezi a vizet!

Amúgy az éjszakák elég rosszak. Többször ébred és alig bír visszaaludni, nagyon viszkethet az ínye, vagy fájhat!Csak vergődik.
Aztán hajnalban, mikor még javában aludnánk, akkor szófosást kap. Be nem áll a szája!
De hát olyan édes, nem lehet rá haragudni.

A talis képekről nekem is az jutott eszembe, hogy megint kaja :lol: :lol:
De azért irigykedem. Jó lenne ott lenni. De messze vagyunk. Ez van!

Na egy pancsis képet fölteszek:

Kép

És még egy, állandóan tátva van a szája, nem értem miért!

Kép

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:07-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:07-kor.
Vendég

8)
Vendég

Értem én :lol: :lol: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:08-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:09-kor.
Vendég

gyors bekukk!

evelin! +++++++ látod nem hiába irtam vmelyik nap hogy nem lehet minden ugy ahogy a dokik irják (nah jó ők azért értik a dolgukat...) mert hogy milyen szépen tartja magát stbstbstb....

mivel ma vagyunk 2 hónaposak, kitaláltam még reggel hogy felvesszük a nyuszis rucinkat (2 napja volt rajtunk) és felhozzuk a hordozót a kocsiból és ugy fotózzuk le.
pont jó lett volna, mert a hazahozós képen is ugy van... és akkor szlynak el tudtam volna küldeni hogy mennyit változott...
nah hát nem csak ő változik hanem a kép is... mivel rohadtul kinőtte a nyuszis tipegőt!!! kb. a hóna aljáig ért a pánt, igy esély se volt rá hogy esetleg egy fotó erejéig felvegye :D :D :D

holnap meg megyünk oltásra :( drukkoljatok kérlek!!! remélem nem fogja nagyon megviselni.
jah és gondolom (remélem) méricskézés is lesz :D szerintem el fog ájulni a doktornő. mivel mi 1,5 hónaposan voltunk a vizsgálaton és most :D és azalatt hizott... 4600-ról lett 5390 itthoni mérleg szerint... :D
jah és itthon mi mérésünk alapján 62 cm, ők meg 1,5 hete 56 cm-t mértek :D
ugyhogy szerintem lesz nagy meglepetés :D :D :D

jaj bocsi hogy szóf...ásom volt de már tökre izgulok a holnapi nap miatt. jön velünk nyusziapu is, nehogy anyuka elájuljon a gyerekre meg nem felügyel senki ;)

jah és ugy néz ki hogy nyusziapu november 1-jén indul egy uj üzletben mint vezető :D beszéltünk ismerősökkel és nyitnak egyet, ahol nyusziapu fog intézkedni :D :D
addig meg ugyebár még tölti a felmentési idejét is....
remélem bejön.. +++++
jah és elég szép összeget fog kapni (meg is jegyezték hogy megkéri az árát... mármint a saját árát és a kapcsolatait ;) )

Kép

Kép
timi1982

Én ma kezdtem fogyókúrázni, de nagyon nehezen megy. Csak szép lassan....
Sajátságos fogyiba kezdtem, nem eszem kenyeret, édességet és próbálok fele annyit enni mint eddig. (erre ma vacsira megettem 10 db halrudacskát igaz parisalival :oops: )
Nem tudom meddig bírom, de ahogy elkezdtem éhesebb lettem mint valaha.

Levitől ma vettek vért, egy része az eredménynek holnapra meglesz a másikfele pedig 2-3 hét. Ha negatív minden és van refluxra utaló jel akkor csinálnak neki 24 órás refluxvizsgálatot. Szondát dugnak le az orrába és ezzel figyelik a gyomor ph értékét (Katák jól mondom?).
Nagyon nem örülök neki és meg is fordult a fejemben, hogy szükség van e minderre, de úgy vagyok ezzel, hogy mindent ki kell szűrni.

Na lefekszem mert már nem látok a fáradságtól. Ki tudja Levi mikor ébred.... :?

Evelin: Eliot nagyon édi és tuti a szövege!!!
Köszi, hogy feltetted a képeket! A képeken az a dagi szőke csaj vagyok én! Ja és a kezemben Eliot van, Levi aludt a kocsijában. :lol: Nagyon édi kisfickó!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, most értem vissza..
Már többször is voltam itt, de mindíg kiesett a cumi... :x

Eliot olyan vagány abban a ruciban...
Úgy látom, a listára még senki sem iratkozott fel...
Lehetünk mi az elsők? :wink:

Viki nagyon aranyos!
Nekünk is olyan szivacsunk van, én nagyon szeretem. :wink:
olyan jó,amikor már pancsolnak a vízben...
Emma még csak üldögél, és élvezkedik csendesen. :P

Timi!
[quote]n írta:ah hát nem csak ő változik hanem a kép is... mivel rohadtul kinőtte a nyuszis tipegőt!!! kb. a hóna aljáig ért a pánt, igy esély se volt rá hogy esetleg egy fotó erejéig felvegye
:lol: :lol: :lol:
Már én is rég félretettem a nyuszis ruhát!
Gratulálok a hófordulóhoz!
Drukkolok, hogy a szurival minden rendben legyen holnap!+++++

Hát, ezzel a mensivel nagyon megkínlódok. Ennyire még sosem görcsöltem, mint a napokban. :shock: Komolyan inkább szülnék! :evil:
Vendég

szia Titi!

Drukk a fogyózáshoz.
Én még el kell, hogy viseljem magam így egy ideig...
Szopi alatt nem akarok fogyózni.
Viszont én is marhára odavagyok a nasiért... :oops: :twisted:
Ez így nem lesz jó! :twisted:
A súlyom viszont ne kérdezzétek.. nekem nincs mérlegem.

Sajnálom Levit! hogy viselte a mai napot?
Drukk, hogy minden rendben legyen! Nem is tudom, mi volna a jobb. Ha találnának valamit, vagy ha nem. Ez a 24 órás refluxvizsgálat nem hangzik túl jól... :?
Persze a lényeg az valóban az, hogy kiderüljön, minden rendben van e.
Vendég

Sehol senki? Pont, amikor ráérek?
Vendég

Kép

Asszem, én is megyek...
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Marcsi, én végszóra befutottam!
Na nem mintha Zsolti aludna! :shock:
Csak most az apja karjában nem alszik! Ez a gyerek be van oltva alvás ellen!

Egyébként a talin az tetszett nekem, hogy mindenki keresztbe kasul fogta a másik gyerekét. Zsolti többet volt a többiek karjában, mint az enyémben, mert én el voltam foglalva a ruhákkal. És mindenkinél nagyon jól érezte magát! :D

Na most már nemcsak, hogy nem alszik, de nagyon jól érzi magát, rikkantgat össze-vissza. Az apja szerint most meséli el, mint csinált egész nap!
Fogunk ma még aludni???

Kép
Kép
patr

Itt vagyok még nem sikerült lefeküdnőm csináltam nektek valamit!

[quote]N írta:em is tudom, mi volna a jobb. Ha találnának valamit, vagy ha nem. Ez a 24 órás refluxvizsgálat nem hangzik túl jól...
Persze a lényeg az valóban az, hogy kiderüljön, minden rendben van e.

Marcsi én is így vagyok ezzel. Olyan jó lenne, ha kiderülne nincs semmi baja és magától elkezdene egyszercsak enni.

Na itt a művem, Nagy szeretettel csináltam, bár kicsit giccs, de örömmel csináltam!
Kép
Kép
Kép

A képeket egymás után rakosgattam, nincs semmilyen sorrend!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja, valaki kérdezte, hogy az Árvarázson melyik a mi babakocsink, Esprit karfás kék, 14000-ért. Nagyon szeretem!!!

Kép
Kép
patr

Patr: Nem irigyellek! Mikor szokott Zsoltika aludni?
Zsuzska legalább alszik?
Küldtem privit!
Zsoltikát is jó volt fogni csak hamar elfárad az ember karja olyan nehéz! Minden elismerésem most apának :wink: :lol: .

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az van ráírva, hogy elfogyott, mert ma megrendeltem.

marcsinak akartam még írni, hogy Levi ma negyon nyügi volt és sokat aludt. (bár mindig sokat szokott, de ma nagyon nyugtalan volt.)

Na megyek mert leragad a szemem!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hogy fogom magam szídni, ha esetleg éjjel fel kell kelnem.....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, tök jó!
Először nem értettem, mondom, ez a gyerek tök olyan, mint Zsolti, aztán rájöttem, tényleg Zsolti! :lol: :lol:

Zsuzska ágyban, szerintem már alszik! Legalább az egyik.
Ma napközben aludt Zsolti kétszer húsz percet, egyszer ötven percet. Ja nem háromszor húsz percet. De ennyi. Azért általában ilyenkor már aludni szokott. Nem tudom, most miért nem??? :shock: :shock: De úgy tűnik reménytelen.
Privit megkaptam mindjárt válaszolok!
De ha Vikitől kérted volna a számlaszámomat hamarabb megkapod! :lol: :lol: :lol:
Na jó, viccen kívül, küldöm...

Kép
Kép
patr

Na annyit dumálok, hogy laptető lettem. :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]E írta:lőször nem értettem, mondom, ez a gyerek tök olyan, mint Zsolti, aztán rájöttem, tényleg Zsolti!

Nagyon jó...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Sikerült megnevettetned! :lol: :lol: :lol:
Látom nálatok is késő van...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?