sziasztok!
Szly!
Nem lehet, hogy a csöppjeink a hátunk mögött babaneteznek, és megdumálták, hogy most kis rosszcsontok lesznek...?
Ugyanis péntek óta Emma is hajnalban ébred szopizni, pedig korábban milyen nagyokat durmolt késő délelőttig...
De nem bánom, ha éhes, hát egyen, csak nekem is az a gondom, hogy így nem termelődik elég.
kérdezném, hogy Ti szoktátok hason altatni a babákat, mert Emma mostanában úgy alszik, de én parázok egy kicsit emiatt.
Olyan mérges vagyok!
Ma ragyog a nap, én kinyitottam az ablakot, és a lakás telis-tele van legyekkel...
(sárga a ház, és mindíg a falon napoznak...)
Pedig állat kb 20km-es körzetben nincs is..
Kivéve e kutyut az udvaron.
Azt még el sem meséltem, hogy milyen élményben volt részem a hétvégén.á
Olyan településen élünk, ahol sok színes bőrű is lakik.
Van közöttük egy 16 éves lány, akiről mindenki tudja, hogy bejárogat házakhoz, és elvisz mindent, ami mozdítható. ráadásul ezt teszi fényes nappal, és amikor a lakók is otthon vannak. olyan igazi besurranó tolvaj.
Nem lehet vele mit kezdeni, emrt fiatalkorú.
A férjem szombaton este a tesóméknál volt, gipszkartonoztak, és későn hagyták abba a munkát.
Mi a csajokkal a nappaliban tévéztünk, este fél 10 volt, amikor dörömböltek az ajtón, de nem kopogtak, ököllel verték!!!
Felkapcsoltam a villanyt, és megpróbáltam kilesni, de mivel csak áttetsző az üveg, csak azt láttam, hogy nnem a férjem, ajtót nyitottam, és ez a kiscsaj állt előttem.
Kinéztem, kapu, ajtó sarkig tárva!
A kutya persze aludt.
Na, én jól elkezdtem vele ordibálni, hogy takarodjon el innen.
Szerinntem meglepődött, és valami Janit emlegetett, de negem ez igazán nem érdekelt.
Kifelé menet persze felébredt a kutyu is az ordibálásomra, és jól megkergette.
Hát, ez volt a kis kalandom.
Azért durva, hogy mit meg nem engednek maguknak!
Remélem, nem lesz kedve visszajönni!
Rohanok, mert csöppöm sír, de jövök vissza, mert muffinnak akartam írni.