zsófi: nálunk is az van, hogy 11-kor elalszik este, aztán 2-3 körül kel, szopizik, utána alszik még két órát és fél hattól már csak 1 órát, fél hétkor meg már mi is kelünk vele, mert olyankor a kaki és puki miatt nyöszörög, gondolom a hasa fáj ilyenkor és utána már nem alszik vissza. De ma például szinte az egész napot végigalussza, nem is volt ilyen régóta, kezdek aggódni, hogy miért van ez.....
visegrádon tök jó volt, az autóban aludt végig, az étteremben is, biztos a zsivaj miatt, mert szereti, ha körülötte zajlik az élet

utána még egy picit sétáltunk is az erdőben, aztán vendégségbe mentünk kollégákhoz, és ott is jól viselkedett. Úgyhogy jól telt a hétvége.
ma meg eljutottam végre műkörmöshöz itt a ház aljában és lereszelte a régi műkörmöt, így most jó rövid....olyan jó érzés.
apro: sajnálom, hogy depis vagy, tudom, min mész keresztül, nekem szerencsére amióta vannak programjaim majdnem minden napra, azóta elmúlt. Meg valahogy megbékéltem azzal is, hogy az én kisfiam másfél- két óránként éhes, és már ezen sem stresszelem magam, meg az esti alváson sem. Valszeg hogy lazábban fogom fel a dolgokat emiatt múlt el a depim. De mondjuk nálatok azért más a helyzet a lefogás miatt, tudom, hogy nem lehet könnyű. pólyát próbáltátok már? biztos írtad már, de most nem emlékszem...
nálunk teli van az arca és a nyaka Csabinak piros kiütéssel!!!! Mitől lehet? Én a melegre tippelek, mert ma nem öltöztettem fel annyira, csak egy body volt rajta, és mintha enyhültek volna a pöttyök. De lehet a tejtől is? pedig már alig eszem valamit, amiben tej van. Max sajtot néha.
meg mostanában szopi közben elkezd sírni meg hisztizni, mintha nem tudná jól elkapni a bimbóvédőt.....sokat szenvedek a szopizással vele, pedig eddig nem volt semmi baj. Nem tudom mitől jött ez most elő nála....
hasról átfordulás már nálunk is volt egyszer, de azóta nem ismátelte meg. meg hason fekve szokta emelgetni a fejét és oldalra forgatja oda-vissza. Ilyenkor megfordítom a hátára, mert gondolom az a baja.
a cumit Csabi nagyon szereti, megnyugszik tőle. De olvastam, hogy nem tesz olyan jót a fogazat kialakulásának. De ha egyszer ettől nyugszik meg, akkor ne használjam?????
mi is kipróbáltuk a Baby björnös kengurut, de szerintem majd csak egy két hét múlva kezdjük el használni, mert mág a hátát nem tartja annyira. De tetszett neki így elsőre, remélem szeretni fogja és akkor tudunk menni vásárolgatni így.
Ti utcán, vagy nyilvános helyen szoptattok? Én azon gondolkodok, hogy el kéne menni H&M-be, meg Kenguru Goldba és ha utközben jön a szopizási igény, akkor mondjuk egy padon, vagy egy Burger Kingben meg lehet szoptatni, nem? ma már nem ciki ez, vagy igen?