Helló Lányok!
Boldog szülinapot sz újabb édes egyéveseinknek!
Irina! Szeretnék gratulálni Ádó mászásához! Ez nagyon-nagy dolog! Megy ennek a kicsi Fiúnak minden, csak neki is - mint minden babának - egyedi ritmusa van.
Lassan majd edzhetsz, mikor innen-onnan kell kiszedni Őméltságát!
Ágica! Jaj, nagyon sajnálom, hogy Petrus beteg!
Azonban a szülinapos képek egyszerűen csúcsszuperek! A legjobban trancsírozó baba címet már meg is kapta. Az én Zsozsóm ehhez képest egy hipóreklám volt!
Anikoh! Édes a kis Nikid! Az a mosógépes kép...
lmóni! Én is drukkolok, hogy kinövős allergia legyen!!! Tényleg nagyon rossz lehet, ha az ember nem eheti azt, amit szeretne. Mint Virankáéknál ez a tej dolog - még ha átmeneti csak.
Dmaggie! Igen, igen, ma voltam terhesgondozáson. UH nem volt

, csak dopplerrel halggatuk a szívhangját. 148 körül volt, marha jól érzi magát a Fiatalúr!
Viszont most még nagyobb betűkkel írták bele a kiskönyvembe, hogy DIÉTA!
És az érdekesség, a dokim már nem vállal szülést. Senkinek. Be sem megy a kórházba, csak mint nőgyógyász rendel.
60 éves, 8 hónapos unokája van, megértem.
Valószínűleg megkeresem azt a szülésznőt, aki Zsófit segítette a világra, és megkérem őt, segítsen. Bármilyen ügyeletes orvos jó lesz, úgyis a szülésznő a lényeg! Ha meg nem tudna vállalni, akkor bármelyik Péterfy-s szülésznő jó lesz nekem, szakmailag nagyon jók - azt hallottam.
Egyébként úgysem tartanék fel senkit sokáig...
Heni! Gergőci 7,1 cm volt kábé, mikor kivillantotta a szerszámát.
De nekünk nagy szerencsénk volt, és ez persze köszönhető volt a szonográfus áhitatosságának. Majd kiderül az!
Jobbulást a Te Csöppödnek is!!!
Kaqk! Zsozsó reggel f8-8 között kel (ez az új napirendünk szerint van). Van, amikor kimarad a 10órai, és akkor ebéd 12h körül. Ekkor már nagyon nyügi, nagyon okosan kell ébren tartani! Ebéd után erős 1,5 óra alvás. Átöltöztetem, leteszem az ágyba, elköszönök tőle, kijövök, majd pár perc helyezkedés után már durmol is. Ez az egy alvása van. Majd uzsi, 7-kor fürcsi, f8 körül vacsi, 8 körül ágyba bújunk, és kb. f9-ig a karjaimban alszik el.
Persze ha meglesz Kistesó, ezen változtatni fogok, majd egyedül kell elaludnia a kiságyában.... Asszem... De olyan jó együtt aludni...
Ráadásul az esti alvásnál azt csinálja, hogy a két kis kezével megfogja a kezemet, és húzza a fejecskéjéhez, és simogatja magát a kezemmel. Meg ráfekszik, bújik... Meg kell zabálni, olyan édes!!!
Granda! Lindus annyira szép kislány! Mi is már ezerrel csattozunk, ma is vettem egy rózsaszín és egy lila csattpárt.