A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, eddig tartott a pünkösdi királyság... DE legalább eddig jó volt :lol:

Kép
vindolanda

Regi, :lol: :lol: , erről beszélte, nekünk ugyanilyen, mint a sötétebb, és imádom :D !!
Kép
dettyk

Sziasztok

Megjöttünk a dokitól 8960 gramm és 77 cm.

De a legrosszabb hír hogy tüdőgyulladás gyanúja van kapott augmentint rá.A köhögése fertőzi az egész kis testét ha jól vettem ki a szavaiból piros a torka és nagyon zörög a tüdeje.És nagyon de nagyon folyik az orra :cry: :cry: :cry:

Vindolanda: Még azzal is küzdünk!! :(

Most :arrow:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: hát, ez nem jó hír :cry:

Én Augmentint egyszer szedtem (bár gondolom gyerekeknek más kiszerelésben van), amikor vesegyulladásom volt tavaly, és engem rendbe tett tökéletesen. Biztos nálatok is használ, és nem lesz komolyabb baj.

Gyógyulgassatok akkor.
V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Két adag vasalás között. :lol:

Regi! Nagyon szép lesz. Remélem jó lesz az eredmény! Mikor tudod meg?

Vindolanda! Boldog ember. :lol: :lol: Cserélnék Veled néha. :wink: :lol: A legkésőbbi kelés Bercónál talán egyszer f9 körül volt. Így érthető, hogy Rugó csak egyszer alszik.

Ágica! Jaj, szegénykém. Jó kis szülinapi ajándék. Bár nem vagyok híve az antibiotikumoknak, de ha kell... Most már biztosan gyorsan meggyógyul Petra. Hú, ez a szájpenész is eléggé makacs. Akkor mennek a ++++++++++-ok.

Dettyk: nagyon hangulatos.

Ha jól emlékszem Emese ma megy tanácsadásra. Kíváncsi vagyok láthatjuk-e majd kicsi Gergőt?! Remélem. :lol: :lol:
dmaggie

Dettyk! :) És képzeld, lesz ilyesmi üvegtégla is, de az előszobában! :) Kicsit a képen más a színe a tiéteknek, de nagyon szép az összhang!

Petrusnak jobbulást... :cry:

Maggie! 1 hét, aztán megyek dokihoz a lelet eredménnyel!

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica: :( Jobbulást a kiscsajszinak.+++++++++++++++++++++++

Regi: remélem jó lesz a lelet. Regi te hoyg altatod Szelit? berakod a kiságyba és kijössz? ő megelalszik?

Emmánál mostanában 30 perc az altatás...eddig 5 perc volt. befordult és már jöhettem is ki ő elaludt szépen.

Most napi 2xalszik 1,5 órát.
Meg kéne próbálni mint Mesi 1x altatni...kihúzni ebédig és akkor utánna nagy alvás?

Mesi: Zsófinak hoyg avan most a napirendje? evés-alvás?
Voltál tanácsadáson?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ágica gyógypuszik mennek a kis drágának.
Gyógyuljon meg minél hamarabb.

Regi szép csempét választottatok :lol:

Dettyk szép fürdőszoba :lol: :lol:

Maggie ha esetleg végeztél a vasalással és unatkoznál akkor itt is van egy nagy adag :wink: :lol: :lol:

Mi ma voltunk Doktornéninél. Kiscsillagom allergiás :(
Tegnap du vettük észre, hogy amik eddig pici piros foltok voltak azok hirtelen megnőttek tenyérnyi nagy rondaságokká :(
Kapott rá cseppeket és ki kell iktatni a most bevezetett szölőt és japán szilvát.
Ha nem múlik akkor máris kapjuk a beutalót a bőrgyógyászatra.
Remélem ez kinövős allergia.
Nem szeretném, hogy úgy élje le az életét, hogy nem ehet mindent amit megkíván :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Altatás egyszer vagy kétszer: én is vártam rá, hogy majd egy nagy alvása lesz, és én azalatt mindenfélét csinálok, és majdnem három óráig tart.

A realitás azonban az, hogy átállt ugyan az egy alvásra, de ennek a hossza másfél óra mindössze.
Szóval a napi három óra alvást lecsökkentette másfélre :cry:

Szóval én jobban szerettem a kettőt :lol:

Amúgy mindig akkor altattam, mikor álmos volt, szóval magának alakította a dolgokat.

Móni: remélem hamar elmúlnak az allergiás pöttyök!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hát sajna Péterke is náthás lett, itt volt az unokatestvére a hv és ő tőle kapta el biztos, mert jó taknyos volt. :( Hát szegénykémet úgy leveszi, pedig láza sincs, de úgy elhagyja magát.

Egyenlőre csak vitaminozom, orrcseppezem, remélem hamar túllesz rajta.

Ágica jobbulást Petrusnak!

Regi szép csempe, annó én is vaciláltam a a bézs és a bordó között, végül is bordó lett, aztán Pesten a lakásban pedig bézs lett, szuper mindkettő!

Kaqk nálunk nem válik be az időhúzás, minél jobban fáradt, annál kevesebbet alszik :evil: igy van hogy 3x is alszik egy nap, és nálunk altatni kell úgy, hogy melléfekszem, szóval nem egyszerű eset.

Vindolanda és este hánytól alszik?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Köszönjük a köszöntéseket! Ez így értelemes volt na mindegy mindjárt dobok képeket ha a kincsem hagyja. Reagálni nem tudok de mindenkinek nagy nagy gratula a manócskákhoz. Kép Kép Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Boldog ELSŐ szülinapot: Linda, Bálint, Botond, Valter, Petra!

Olyan szép idő van, aki teheti menjen sétálni egyet.

Timi uti csomag:
Nekünk a következőt mondta a doki: lázcsillaptó kup és szirup, normaflore (hasmenésre), leégésre valami (pl.: panthenol, neogranormon)

Valternak csudaszép tortája volt.Gondolom a rét gombáit, virágait hamar lebontotta. :D

Ó már én is annyira kiváncsi vagyok a Tesó nemére, aztán mégse akarom tudni hanem majd születéskor, aztán mégis..... Szóval tiszta izgalom.
Kezdenek elmúlni egyébként nálam a rosszullétek.

Marci nem nagyon gyógyul.Nem igen lesz ebből holnap zeneóra. :?

Granda: gyönyörű helyeken jártatok.Egy helyen volt a szállás és onnan jártátok be a környéket?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Akkor a képek:

Első torta! Csak sajnos egészben nem lett lefényképezve :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Keresztanyukájával Kép Végeredmény!!!

Második torta Szolnokon: Kép Apa ölébe

Harmadik torta itthon: Kép Nagynénikéjével

Kicsit sokkk lettem bocsi :oops:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk! Pontosan így altatom! :D De hozzáteszem, hogy Szeli cumizik alváshoz! Ezért kell éjjel a cumitartó selyemlánc, így nem ébred! Persze náha nálunk is van, hogy sír kicsit, mert nem akarjak, hogy kijöjjek, pár fél perc múlva megnyugszik!

Kép

Kép
regcsiken14

náha = néha
pár = bár

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: olyan este fél 10 - 10 körül alszik el, és reggel olyan negyed kilenc körül ébred általában. És napközben olyan fél egy és kettő között szokott pihengetni.

H. Sz. Éva, Ágica: aranyos képek!

Kép
vindolanda

Sziasztok

Jönnék a szülinapos képekkel, de előtte még:

Niki, Petra és Valter

Kép

Heni
de jó 7,7 cm :D :D :D arról lemaradtam, hogy kislányt vagy fiúkát szeretnétek-e. Remélem, jól érzed magad! Péterkének jobbulást!

Maggie
Akkor Virankának válaszoltál az én kérdésemre is :P Szóval tüneményes a kislány :P ha belegondolok, nekem is lehetne már egy kamasz fiam :shock:

Viranka
Zseniálisak a képek!!!! Bálintnak világító kék csodaszép szemei vannak! Valahogy nagyon nagy vidámságot sugároz az egész csaádod :D

KTimi
Neked mindenre van feliratod :lol: Valld be, varrodaüzemetek van :) Cuki a 1 st Birthday Boy-os kép!

Anikoh

Ezt a mosogatósdit Linda is csinálja és nagyon élvezem....Édes a lánykád

:)

Vindolanda és Maggie
Mamma Mia - én is láttam! És Meryl Streep továbbra is a kedvenc színésznőm!!!! A film, ezt már sokan írták, felejthető, de a karakterek és persze a dalok!!!! Igazi depresszió-oldó, antibú film :)

Regi
Szeli olyan puszilgatnivaló fajta szerintem :D

Kaqk
Érdekes, amiket írsz, de el is hiszem az ottani gyerekekről.... És tényleg kis mosolygós a kislányod :P

Ágica
+++++++++++++Jobbulást!!!!!
Frenetikusak a képek!!!!!! Nekünk ilyen mázolós nem kép lett, mert kemény volt a tortabelső...

Móni
Nahát.... :shock: Nektek is jobbulást!!!

Éva
Gyönyörű a torta és Valter nagyon helyes pasi!!!!

Nyerkit
Volt egy helyes ikres kismama ismerősöm a SOTE-n, ő egyik nemét sem akarta tudni :D Na az volt aztán kaland :D De nekem tecccik :D
Szállás:igen, egy helyen voltunk, Fréjus-ben, onnan járkáltunk mindenfelé. Baromi drága az autópálya :evil: A benzin meg Svájcban a legolcsóbb, olcsóbb, mint itthon...a fene se érti ezt :shock:

No akkor képek:

Kép
Kép
Kép Unokatesóval
Kép Lindikém
Kép A bohócos torta

Kép
granda

Éva, Ágisa: cukik a képek! Petra! micsoda szemek! Nagyon szép kis csaj, Valter meg milyen helyes kissrácc!!! :-)
Granda: micsoda torta,
Minden babó olyan édes! Linda azzal a csattal!!! Csuda szép! Imádom Emmának is a csatokat a hajában..olyna nagylányos tőle.:-)
Regi: irigyellek az altatás miatt. Ha én kijövök, azonnal hasra fodul és vagy játszik vagy nyüszög utánam. ilyenkor kb 10 percig eljátszogat aztán szól hogy na mostmár fáradt avgyok, aludnék.
Ekkor bemegyek, visszafektetem és akkor szép lassan kihátrálok..de úgy recseg ez a hülye könnyyyyyűűűűszerkezetes padló, UTÁLOM, hogy nem lehet kiosoni. Lehet ezt nem szereti EMma , amúgy észre se venné hogy kijöttem. Mindegy 2. körben már nincs gond, kiosonhatok, nem zavarja..már szinte el is alszik azonnal.
Most az a trükköm hogy egy fél órával hamarabb teszem le..játszik és időben elalszik.
eddig időben tettem le ( napirend szerint is meg álmosság jelei szerint , nállunk ezek nagyon egybe vágnak! ) de akkor is kellett a fél óra az elalváshoz ..viszont akkor borul a rend..este meg még nem álmos..
Én nagyon híve vagyok a napirendnek...de most próbálkozom átalakítani.

Holnap lesz a napja hoyg próbát teszünk a napi 1x-i alvással. Nagyon kíváncsi vagyok.

Bocsi a sok elírásért, de gyorsan nyomom a billnetyűket és egyik másik hamarbb sikerül mint kellene.

az a baj hogy rá tudok stresszelni..szeretném úgy csinálni hogy jó legyen Emmának....és ha nem megy akkor nagyon szomorú vagyok...amúgy is olyan depiskés a hangulatom..olyan semi sem sikerül féle...:-(
pedig 2 hétig napsütés volt.
Most meg esik..mi lesz akkor most :-( Remmélem nem lesz rosszabb!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon szupik a torták!

Mi képeink:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Ő maga ült bele, miután 4* rászóltam, hogy ne

KépKép
anikoh

Anikoh szupik a képek:-) látom a tanuló kutyust jó sok baba kapta szülinapra:-) Látom nektek van pelenkatároló, engem is bizgat, hogy jó volna. Érdemes megvenni? hol tudsz hozzá zacsikat venni?

Granda jó kis buli lehetett:-) szuper a torta! nagyon egyedi:-) Lindus már igazi nagylány:-)

Ágica Petra aztán rendesen megkóstolta a tortáját! szupik a képek:-)

Péterkét nagyon leveszi a nátha, teljesen elhagyja magát, semmi nem jó neki, csak feküdne, simizteti magát, kezd aggasztatni a dolog, bár láza nincs, étvágya van, igy nagy baj nem lehet.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Bár ugyan nem nagyon hiányoztam, azért mégis visszatérek egy életjel erejéig. :oops:

Mindenekelőtt sok boldogságot a Szülinaposoknak,
és mi is nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok jönni egy ideje, de belevetettem magam a disszertációm írásába, azon dolgozom, mikor Máté alszik. Amikor pedig fent van, akkor rendkívül hisztis (bár próbálok tudomást sem venni róla olyankor, de persze az még jobban dühíti :roll: ) és nagyon anyás is, úgyhogy sokszor ölelgetem vagy táncolunk. Talán azért is van, mert rövid időn belül kijött 2 fogacskája, így már Neki is 8 van. És ugye mozgásfejlődünk is, amiatt is lehet elvileg nyugtalan: a hétvégén megtette Nagyitól Anyáig élete első 6 önálló lépését (és vissza, és újból...). Apának már 10 lépés is kijárt, és nagyon élvezi a Kisvacak. :lol: Hát, lassan-lassan csak elindulunk. Csak megállni nem tud, dől mint a zsák a karunkba vigyorogva. :oops: :lol:

Étkezés: kitalálta magának pár napja, hogy este 6-f7 körül éhes, és felnőttkaját kér (kenyér valamivel, főzelék, stb). Utána fürdés, majd lefekvés előtt még iszik egy kis tápit is levezetésül. Hát kérem, kezd Nagyfiú lenni…
Összességében viszont minden rendben velünk.

Próbáltam olvasásban azért tartani a lépést Veletek, nagyrészt sikerült is, de nem tudnék mindenre reagálni, amire szeretnék. Viszont gyönyörű Nagylányokat, Nagyfiúkat és tájakat láttam. :D :wink:
Sok puszit küldök Mindannyiótoknak, és amint lesz időm (és el sem nyom az álom, mert folyton csak aludnék), jelentkezem. De túl akarok lenni ezen az értekezésen még októberben (első verzió), Főnök szerint úgyis csak a 4. verzió szokott a befutó lenni.

Péterke, Petra, Ádó, Gréti: sok-sok gyógypuszit küldök!!! :-* :-* :-* :-*

Detti
KépKép
kiskolbi

Halihó!

Móni! :lol: :lol: Azon viszont nem vigyorgok, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. Szegény Csillagszemű Gréti cica. :cry: Múljanak el gyorsan azok a csúnya kiütések.

Altatás: nálunk megint olyan gyereket osztott a gép, akit altatni kell. Sokszor elég hosszadalmas, bár egyszerű, csak szopizni kell. :oops: :lol: De én nem bánom. Majd később szépen változik és önállóan is el tud majd aludni. Most ez a jó neki, akkor nekem is.

Péterkének is gyors gyógyulást kívánok! Nagyon rossz lehet látni ilyen állapotban.

Valter is micsoda pasi lett! Hűha! Ez a torta-remekmű meg honnan van. Én is szívesen megkóstolnám. :oops: :oops:

Nyerkit! Jó is ám a határozottság. :wink: :lol: :lol: Én csak az első gyermek nemét nem akartam tudni, a másik kettőét már igen. Bercót a 14. héten már fiúnak tippelte a szonográfus a 4D-n, rá egy hétre a Klínikán már egyértelmű volt a dolog. Mondjuk, szerintem akkora varázsa van annak, ha csak a végén derül ki! Megértem a hezitálásodat.
De legalább hamarosan láthatod a picikédet a kötelező uh-on.
Jobbulást Marcinak!

Ágica! Petra igazán kitett magáért, jól ünnepelt. Szerencsére a képeken nem látszik, hogy beteg lenne. Jaj, ez a csatt..... Milyen szép tortái voltak. :o

Granda! Iiiiigen, Meryl S. iszonyatosan nagyot alakított szerintem is, én is nagyon szeretem. Egyszerűen ragyogott. Jól feldobta a filmet. Én jól feltöltődtem tőle.
A leánykátok szépsége semmit sem változott, sőt.... Figyeltem a kis tekintetét, olyan átszellemült. Annyi tudás lakik ebben a kis hölgyben.
Természetesen itt is a csatt. Behalok ezeken a csajszikon. A tortát én is jól megfigyeltem. Nagyon egyedi ez is. Jó kis buli lehetett.

Kaqk! Akkor sikerüljön, de ne izgulj már annyira. :wink: :lol:

Anikoh! Ennyi huncutságot egy ilyen kis mazsolában. Tüneményes ez a leányzó.

Holnap nem tudom, hogyan jelentkezek. Temetésre megyünk, viszonylag korán indulunk, hogy mikor érkezünk nem tudom még. Anyukám lesz itthon Vacakocskával. Szerencsére a napközbeni szopi azért már nem számottevő, csak megoldják valahogyan.

Pusszantok Mindenkit!
dmaggie

Helló Lányok!

Boldog szülinapot sz újabb édes egyéveseinknek!

Irina! Szeretnék gratulálni Ádó mászásához! Ez nagyon-nagy dolog! Megy ennek a kicsi Fiúnak minden, csak neki is - mint minden babának - egyedi ritmusa van.
Lassan majd edzhetsz, mikor innen-onnan kell kiszedni Őméltságát! :lol:

Ágica! Jaj, nagyon sajnálom, hogy Petrus beteg! :(
Azonban a szülinapos képek egyszerűen csúcsszuperek! A legjobban trancsírozó baba címet már meg is kapta. Az én Zsozsóm ehhez képest egy hipóreklám volt! :lol:

Anikoh! Édes a kis Nikid! Az a mosógépes kép... :lol:

lmóni! Én is drukkolok, hogy kinövős allergia legyen!!! Tényleg nagyon rossz lehet, ha az ember nem eheti azt, amit szeretne. Mint Virankáéknál ez a tej dolog - még ha átmeneti csak.

Dmaggie! Igen, igen, ma voltam terhesgondozáson. UH nem volt :( , csak dopplerrel halggatuk a szívhangját. 148 körül volt, marha jól érzi magát a Fiatalúr! :D
Viszont most még nagyobb betűkkel írták bele a kiskönyvembe, hogy DIÉTA! :?
És az érdekesség, a dokim már nem vállal szülést. Senkinek. Be sem megy a kórházba, csak mint nőgyógyász rendel.
60 éves, 8 hónapos unokája van, megértem.
Valószínűleg megkeresem azt a szülésznőt, aki Zsófit segítette a világra, és megkérem őt, segítsen. Bármilyen ügyeletes orvos jó lesz, úgyis a szülésznő a lényeg! Ha meg nem tudna vállalni, akkor bármelyik Péterfy-s szülésznő jó lesz nekem, szakmailag nagyon jók - azt hallottam.
Egyébként úgysem tartanék fel senkit sokáig... 8)

Heni! Gergőci 7,1 cm volt kábé, mikor kivillantotta a szerszámát. :wink:
De nekünk nagy szerencsénk volt, és ez persze köszönhető volt a szonográfus áhitatosságának. Majd kiderül az! :D
Jobbulást a Te Csöppödnek is!!!

Kaqk! Zsozsó reggel f8-8 között kel (ez az új napirendünk szerint van). Van, amikor kimarad a 10órai, és akkor ebéd 12h körül. Ekkor már nagyon nyügi, nagyon okosan kell ébren tartani! Ebéd után erős 1,5 óra alvás. Átöltöztetem, leteszem az ágyba, elköszönök tőle, kijövök, majd pár perc helyezkedés után már durmol is. Ez az egy alvása van. Majd uzsi, 7-kor fürcsi, f8 körül vacsi, 8 körül ágyba bújunk, és kb. f9-ig a karjaimban alszik el. :oops: :D

Persze ha meglesz Kistesó, ezen változtatni fogok, majd egyedül kell elaludnia a kiságyában.... Asszem... De olyan jó együtt aludni... :oops:

Ráadásul az esti alvásnál azt csinálja, hogy a két kis kezével megfogja a kezemet, és húzza a fejecskéjéhez, és simogatja magát a kezemmel. Meg ráfekszik, bújik... Meg kell zabálni, olyan édes!!! :oops:

Granda! Lindus annyira szép kislány! Mi is már ezerrel csattozunk, ma is vettem egy rózsaszín és egy lila csattpárt. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

No, még csak visszajöttem. Most látlak Kiskolbi! Éppen ma (is) jutottál az eszembe, hogy jól leterhelhetett a főnököd. Gratulálok a fogacskához és a "majdnem' járáshoz is. :lol: Olyan jó volt olvasni Rólatok!
dmaggie

Dmaggie: nem, nem a főnök terhelt le, személyes indíttatás. Így is sokáig fog húzódni a dolog, tavasszal vagy nyáron pedig már nem ártana egy állás is nekem. :( Egy fizetés + gyes nem túl sok sajna. Család + munka mellett nem akarok annyit szenvedni ezzel a procedúrával.

Mesi: örülök, hogy Gergő jól van!!!! Azt pedig nekem mondta tavasszal a dokid, hogy nem vállal szülést, de nem akartam említeni Neked, gondoltam hátha a "visszatérő" betegeit mégis vállalja, akkor meg minek okoskodjak. Zsófi: na, mi ugyanígy alszunk (mármint időben), csak reggel korábban kelünk. Így Máté 11 körül dől ki, egyszerűen nem bírja ebédig (11 órai ebéd meg szerintem korai volna). Este kidőlés 7-8 körül, hacsak késő délután be nem ájul mégis egy kicsit még. Akkor f9-9-ig teper. Érzelmi kitörések: hjaj, hát ettől én is szoktam olvadozni! :oops: Szerelmetes Virágszálak!

Jó éjszakát, mindjárt hazaér Apja edzésről, ne találjon már ily későn a gép előtt. :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Leventének boldog 1. születésnapot! :)

Kép

(Becka! Hogy vagytok?)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Képek szuperek! Fantasztikus Valti tortája :shock, ilyet még nem is láttam! :) Nagyon helyes kisfiú!
Petrus édes a csupacsoki arcával! :lol:

Kaqk! Neked még akartam írni, hogy Szelinél is volt ilyen időszak, hogy sokszor nehezebben aludt el, aztán én ilyenkor kihoztam, és még fél órát játszott, vagy többet, azután tettem csak le újból. Akkor tért át a 3 alvásról a 2-re! Most is ezt csinálom, ha nagyon hadakozik az alvás ellen (feláll a kiságyban), akkor kihozom. Ha leteszi a fejét, akkor tudom, hogy akar és fog aludni! :)
De az nem biztos, hogy 1x fog TÖBBET aludni. Látod, van itt több gyerkőc is, akik már csak 1x alszanak, de csak ugyanolyan rövid ideig.
Én sem értem egyébként, mert unokatesóm lányai minimum 3 órát alszanak ebéd után... :roll:
Nálunk akkor van baj „altatásnál”, ha bentmaradok, mert akkor azt akarja, hogy kivegyem és játszunk... Tehát én úgy szoktam kirohanni a szobából, mikor leteszem! :lol: De van, amikor még fél órán keresztül dumál (vagy énekel?) magának, és csak utána alszik. De ilyenkor mindig tudom, hogy altatja magát! :)
Szeli sose játszik a kiságyban, nincs is neki bent semmi, csak a cumi, egy pléd, meg egy összehajtott pléd a fejénél, hogy ne üsse be (rácsvédő utódjaként).
De ne stresszelj ezen, mert csak átérzi Emma is, hogy ideges vagy. Hadd alakítsa át az új napirendeteket ő, aztán lehet azt betartani Nektek! ;) :D Fel a fejjel!!!

LMóni! :( Milyen az a japán szilva???
Remélem, azért nem lesz allergiás!!! Nálatok van a családban?

Heni! Péterkének jobbulást!
Mi talán már megyünk kifelé a náthából! De még mindketten orrdugulósak vagyunk... :(
A vaterán lehet kapni olcsón zacsikat a pelenkatartó vödrökbe. Nekünk is volt, de végül túladtam rajta, annyira nem szerettem, inkább kiviszem a kukába külön zacsiba csomagolva a pelenkákat... :roll:

Granda! Jaj, de gyönyörű Lindus! :D
(Látom, ezek a csatok mindehol bejönnek! Tegnap én is vettem még vagy 10-et... :oops:)
Szuper a bohócos torta!

Anikoh! Niki nagyon kis huncut! Szép tortája volt! :)

Kiskolbi! De hiányoztál!!! :) (Nem kell következtetéseket levonni azért, mert nem írtuk oda!!! Tudjuk, hogy dógzol...)
Gratulálok az önálló lépésekhez!!! :)

Nekem is van egy körkérdésem. A házba szeretnénk egy mosogatógépet. Milyet érdemes venni, mire kell odafigyelni vásárlásnál???

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! És be is tartod a diétát, vagy csak a kiskönyvedbe van beírva? ;) (Mert hogy erről nem írsz...:roll:)
Hát azért szerintem az orvos is lényeg, elvégre ő varr össze, meg pucol ki. Bár Neked tudom, hogy gátvédelmed volt... De az is dokifüggő, hogy vág-e, nem?
:lol: Igen, számíthatsz a gyors szülésre, sőt, gyorsabbra! :)

Én nem bántam, hogy mindkettőt fogadtam, szuperek voltak! Nem is meséltem szerintem, hogy a szülés közben jöttem rá, hogy egyszer ők összevesztek valamin, és az én szülésem hozta őket újra össze, hogy jóban legyenek... :shock: :lol: És az is csúcs volt, hogy bent volt az egyik barátnőm a kitolásnál (mert Apa kiment - így is beszéltük meg), aki egyébként egészségügyi dolgozó. A mai napig röhögök, hogy milyen homályosak lettek a fotók, úgy izgult! :D
Szép emlékek ezek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó még mindig alszik 8) 8) 8) Ez a nap is jól indul, lassan és is felöltözök :lol:

Regina: nekem a mosogatógépekre nagy rálátásom nincsen. Szinte a legolcsóbbat vettük, és mivel nem főzünk, így egy kisebb is elég volt. Ha főzőcskéztek, akkor talán célszerű több terítékeset venni.

Szerintem a mosogatógép az emberiség egyik legnagyobb találmánya amúgy :lol: :lol:

Felébredt, mennem kell. V.

Kép
vindolanda

LMóni! Te hogy tetted be Cicusról azt a nagyobb fotót a vonalzó mellé???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi mosogatógép témához csak annyit, hogy nekünk kb 5 éve van, Candy márkájú 12 személyes. Amit figyelembe kell venni, hogy milyen osztályú, A legyen az energiafogyasztás miatt, és szerintem egy családnak kell a 12 személyes, persze e mellé kell a 12 személyes étkészlet is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Boldog születésnapot az ünneplőknek (Boti, Levi, Linda, Bálint)!

Irina, na Ádó is felfedezi a mászás örömeit, de jóóóó

Anikoh, hát az a mosógép, Robesz is imádja

Ágica, Petrának jobbulást, a szülinapos képek nagyon jók

lmóni, remélem nem lesz komoly ez az allergia, jobbulást Grétinek

Dmaggie, hát én el sem tudom képzelni, hogy egyszer csak majd Robesz szerelmes lesz, nagyon furcsa

Heni, gyógyuljatok meg Ti is

Granda, nagyon édes kislány Linda, és a helyek is gyönyörűek ahol jártatok

Hát Rólunk, képezljétek Robesz reggel 1/2 10 - 10-ig alszik estétől, most is :D , ez hihetetlen, ez megy egy hete, éjjel vagy ébred egyszer vagy egyszer sem, de csak iszik és 3 perc alszik, ha nem fáj semmilye nagyon kis jó alvó
Amúgy olyan édes, jön megy, ha sikerül valami pl. beledobni egy játékot a helyére megtapsolja magát, megzabálom.
Imád kint lenni, söpörni, locsolni, illetve hát mászkálni a seprüvel és a l.kannával.

Kiskolbi, de jó, hogy írtáááááál

Emese, örülök, h minden rendben, diéta, hát igen az én orvosom is ilyen volt, bezzeg ha most látna, bár kitartok, most van akaraterőm, remélem menni is fog, mert eddig nem a legnagyobb léptekben haladok.
Mi lett a bejelentéssel???????
Amúgy szerintem is fontos a szülésznő, de engem a doki jelenléte, mármint, hogy ismertem is fontos volt

Regi, de jó, hogy burkolatokat néztek meg ilyenek:), én imádom, a mosogatógép nagyon jó, én is szeretnék, a helye megvan, csak nálunk a csatorna miatt várat magára.

Fleur?????

Viranka, szuperek a képek, lábad?

Kép
Kép
nektarin

Valtinak és Petrának is sok-sok boldogságot! (bocs az előbb lemaradt)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok

Kaqk
nem is látszik Emmácskán, h néha rástresszelsz (ha jól értettem, az alvásra meg napirend-dolgokra).... Hidd el, a második körben alvás csúcs, mi ezzel már nem is próbálkozunk :lol: Mivel lánykám újszülött kora óta este 9 előtt sosem aludt el és reggel 8 után még sosem kelt fel, örülök, h egyáltalán alszik és csodálom, honnan veszi az energiáit (napi egyszeri 2 órás alvással kiegészítve)

Ágica
Niki nagyon helyes a fiókban, most már tényleg elkezdődött a bunkerezés.... :)

Kiskolbi
Gratula a járáshoz és sok kitartást a disszertációhoz!!!! Tényleg nagyon ügyik vagytok Ti dolgozó nők vagy dupla kismamik!!!
Nekem munkahely szempontjából könnyű lenne (bármikor eljühetek elvileg és bármikor visszamehetek, a bírót ugye csak a köztársasági elnök "rúghatja ki"), de hajamat tépem a bölcsi miatt....Százezer szempontot mérlegelve Linda 2 éves kora lenne ideális a családi kupaktanács szerint, hogy visszamenjek /tesókát kb.3-4 év múlva szeretnénk/, de a bölcsis férőhelyek száma töredéke az igényeknek, nagymama egy szál se, magánbölcsi lehet, hogy elvinné a pluszkeresetemet, a felvételről meg csak jövő júniusban(!!!) értesítenek, amikor már rég visszamennék állományba fizetett szabadságra....Megőrülök attól, hogy az anyukákat küldenék is vissza dolgozni (mert hogy ez az európai trend), de egyes helyeken másodosztályú állampolgárok gyerekkel, másoknál meg az a probléma, mint nálam: melyik fogasra akasszam a lányomat, míg dolgozom??? :shock:

Mesi
A diétát én is kérdezni akartam...Pontosan mi miatt is?
Szerintem második lurkónál már elfogadható, hogy csak a szülésznődet választod meg (ugyebár a rutin....) :) És biztos tényleg gyors leszel....Egy osztálytársam anyukája szült még ilyen sebességgel, ő is sportos multú volt....
Ezek a szeretetmegnyilvánulások.. Elhiszem, hogy nagyon édes lehet Zsozsó.... :)

Regi
Jobbulást mindkettőtöknek!
Bár én sem vagyok az évszázad mosogatógép-szakértője, de ha már mindenképp utána akarsz járni a minőségnek, akkor esetleg figyeld az energiaosztályt, gondold végig, hány terítékesre van szükségetek (ha gyakran vagytok hármasban, elég a kevesebb terítékes, minke járatnál félig töltött gépet...)ééééés bármennyire fura, fontosak a méretek, a mélységet és szélességet jól át kell gondolni!!!Nálunk a szélesség volt a legproblémásabb. Amúgy meg márkafüggetlenül tényleg mindent tudnak ezek a kis masinák, hárman vagyunk tesók, három márkánk van, de még egyikünké sem krepált be és panaszt nem hallottam. Egy biztos: mi az elején só és öblítő nélkül mostunk, de most, hogy használjuk mindkettőt, szebb az eredmény.

Nektarin
Nem cseréljük e a gyerekeinket? :lol: :lol: :lol: Na jó, csak alvásügyileg értettem....

Viranka
Én is kérdezném a lábujjadat :shock: :shock:

Kép
granda

Kiskolbi egyáltalán nem igaz, hogy nem is hiányoztál, mindenki hiányzik nagyon, ha nem ir, de tudomásul vesszük azt, hogy már sokan dolgoznak is, meg betegeskednek is, stb és ezért nem tudnak jönni.

Emese nekem fontos, hogy az az orvos legyen ott velem, akihez 9 hónapon keresztül járok, mert ő ismer, nehéz pillanatokban szól hozzám és megbizom benne. Én Péterkénék nem választottam szülésznőt, meg is bántam, neki köszönhetem a fenékig repedést. Hálapénzt nem is kapott :evil:
Diéta az nekem is volt, sómentes, meg szénhidrát, a sómenteset betartottam, de a szénhidrátot képtelen voltam.

Heni
KépKép
heni81

Rólunk:
Péterke ma már jobb szinben van, az orra sem folyik, igaz tegnap elkezdtem neki adni a fenistil cseppeket, szerintem az hatott, éjszaka is jól aludt. De ma megyünk be a városba vásárolni, beugrok vele a dokinénihez biztos ami biztos.
A felső foga csak félig van kint, nem bir az egész kibújni. Lehet még azzal is szenved.
Nyomatom neki a vitaminokat is, és a legrosszabb azegészben, hogy megint lehülés jön. Randa egy őszünk van :evil:
Én továbbra is jól vagyok, sehol egy intő rosszullét, de nem bánom. A hasam mintha elkezdett volna nőlni, hizni nem igen hiztam, de én nagyon sokat mozgok, igy remélhetőleg csak max 10 kg lesz.
Kistesó szerintem fiú lesz, de még áltatom magam, hogy lány a 19 hétig. Aztán meg tovább a 40 ig mint Péterkével :oops: Pedig úgy szeretnék rózsaszinű ágytakarót, rugikat venni :oops:
Viszont ha fiú lenne semmit nem kellene venni. Mindennek megvan az előnye hátránya :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Keres-kínál témán belül ELADÓ BABADOLGOK címszó alatt van egy használt babahordozóm és egy merev aljú pelenkázólapom eladó.
Ha valakit érdekel, látogasson el oda megnézni őket.
Köszi, mindenkinek szép napot kívánok! :)
Babóca
babóca

Na, gyorsan teszek pár képet is mindjárt!

Heni: nagyon jó érzés lehet azon filózni, hogy lány lesz-e vagy fiú :D JObbulást Péterkének!

REgi: a többiek szerintem össze is szedték a lényeget mosogatógép-ügyben (Heni, Granda :wink: ). A nagysága, a kiegészítő eszközök, szélesség-magasság, meg az energiatakarékosság.

Emese, Kiskolbi - hú, hát jó, hogy írtatok :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kedvenc nyári-őszi játék, a dinnyegurigatás :lol:
Mindig tiszta kosz lett tőle.

Ja, és sajnos reggel szétvertem az üveglámpánkat a szobában. Egy kristály lóg rajta, amit megcsaptam a kezemmel öltözködés közben, és szétrepedt az üveg-része. :evil: :evil: :evil: Mehetünk majd venni egy újat. Pedig ezt úgy szerettem. Á, de béna vagyok. :evil:

Kép
vindolanda

Köszönjük a dicséreteket!

Heni: mi a légzésfigyelő mellé kaptuk. Bababoltokban lehet hozzá venni zacsit 1800-1900.- és kb.1 hónapig jó.Én szeretem mert a szagokat távol tartja.
Jó hír, hogy Péterke jobban van!

Imóni: mennek a drukkok, hogy kinőjétek az allergiát. Én is kivoltam mikor anyatejen át allergiás volt a tejre. Szerencsére nekünk elmúlt.

Gremese: sajnálom, hogy nincs a dikid már. Ismertem ott régen egy jó dokit de már ő sincs ott., Nem jó hír a diéta

Vindolanda: előfordul az ilyen. Nem vagy béna.

Lehet én is lebetegszem. Érzem a torkomat!
Nem lenne jó mert Nikit vinném csütörtökön dokihoz és ha tényleg van az ingyenes oltás akkor esetleg megkaphatná.

KépKép
anikoh

Jaj de édes Rugó!

Tegnap levágtam Péterke frufruját, hagyta :shock:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Anikoh - látom betetted avatarnak a tegnapi képet :lol: Nagyon aranyos!

Heni: hát a frufru örök küzdelem lesz, attól tartok! Én is nézegetem, hogy mikor kell már vágni megint. Úgy látom, a gyermekeink hasonlóan merész hasszerkezetekkel rendelkeznek! Péterke egész rapper-forma a második képen - nyaklánc, mellény, kéztartás :lol: :lol: MIndig rácsodálkozom a szemeire, nagyon szép kékek.

Kép
vindolanda

Hú, lehet Anikoh képe nem is tegnapi, hanem régebbi. Összefolynak nálam ezek a dolgok mostanában :oops:

Kép
vindolanda

Na, most látom csak, hogy a sok értelmetlen hozzászólásomnak köszönhetően elég gyorsan középhaladó felhasználó lettem. :roll: :shock: :wink:

Kép
vindolanda

Vindolanda akkor még egy kék szemű kép, itt is még hosszabb hajjal:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Megjöttünk a mérésről meg az 1 éves vizsgálatról. Se a védőnőnél, se a dokinál nem kellett várnunk, elég pangás volt! :) (Bár így is egy délelőttös program, főleg, hogy hazafelé Szeli is sétált, közben minden kavicsot felszedett! :))

Minden rendben, Szelinek nem piros a torka (mondtam a dokinak, hogy náthásak voltunk/vagyunk). Megint megnézte, nem kancsal-e (valahogy közel ülőek a szemei, ezért mindig azt hiszi, de szerencsére nem kancsal)! :)

És kaptunk az összenőtt puncijára egy Diprosalic kenőcsöt (Mesi!). Azt mondja a doki, hogy eddig mindig széthúzogatta, ha ilyen volt, de újra visszanőtt a gyerekeknek, és úgy tűnik, ez a kenőcs használ pár hét vagy 1-2 hónap alatt. Fürdés után kell kenegetni a hártyára, közben kicsit széthúzni.

Felírta azért a doki a D-vitamint, de mondta, hogy azért nézzem meg, hogy a Lenkei vitaminban mennyi van, és aszerint adjak, Meryke!

Egyébként Szeli 9950 g és 77 centi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, a védőnő meg kiakadt, hogy Szeli kézzel eszi az ebédet, hogy miért hagyom... :oops: (Szelike ebédnél nem hagyja, hogy etessem, elfordítja dühösen a fejét, ha közeledek a kanállal, vagy a villával.) De aztán mondtam neki, hogy próbálkozom, hogy megtanulja használni a villát meg a kanalat, ha már annyira önállóskodik... :roll: De majd ebbe nagyobb türelmet akarok fektetni, mert tényleg gáz lenne, ha még a bölcsiben is kézzel akarná enni a főzeléket... :shock: :?

Kép

Kép
regcsiken14

Megkérdeztem a védőnőt, hogy miért nem lehet borsot adni a piciknek (én nem tudtam), és mondta, hogy nem az allergia miatt, hanem mert nem egészséges, többek között érszűkítő hatása van.

Nektarin! Nem semmi alvókája van Robesznak!!! :shock: Mázlista! :)

Granda! A bölcsit ne is mondd, mi szerencsére beiratkoztunk tavasszal, de fáj már most a szívem, hogy be fogom adni. De a gyes meg semmire nem elég, főleg, hogy házat vettünk ugyebár... :roll:

Rugó annyira aranyos!!! :)

Heni! Édes lett a frufru! :) Nem semmi, hogy hagyta, én ilyet álmomban sem remélek! :lol:

Köszönöm a mosogatógépes infókat! :) Szerintem 12 terítékes lesz akkor, mert nagyon szeretek főzni, és vendégeket fogadni, ha meg kevés a piszkos edény (pl. hétköznap, ha nem főzök), elmosom kézzel... :roll: Szóval márka mindegy, és előnyben részesül az AAA kategóriás! 8)
És akkor Heni, veszek egy 12 részes étkészletet is! ;) :lol:
Ezekbe lábast is bele lehet tenni, ugye???

Kép

Kép
regcsiken14

Regina: nagy, zsíros hurkás tepsiket is :wink: Nekünk amúgy gyakran csak két-három naponta telik meg. De legalább addig sincs szem előtt a mosatlan edény.

Heni: kösz :wink: . Látom ám, hogy még a szőnyeg is kék mintás :D Na meg Péterke ruháinak a nagy része.

Kép
vindolanda

Mármint úgy hurkás, hogy hurkát sütöttél benne. Nem az alakja hurkás a tepsinek.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

csak gyorsan köszönteni jöttem, mert újabban az a napirendünk, h 1x v max 2x 15 percet alszunk napközben :shock: A többi időt meg kiélvezzük a szabadban, mielőtt végleg beköszönt a rossz idő.

Isten éltesse az újdonsült egyéveseket:
Bálintot, Botit, Lindát, Nikit, Petrát és Valtert!

Meg persze kedd lévén dobok gyorsan egy táblát is, rohamléptekben múlnak a hetek... :shock:

Kép

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?