Stelly a gátmetszés nagyon sokban függ attól hogy hogy alakul, nekem ugye nem volt a császár miatt, de a szobatársamnak nagyon könnyen gyógyult, és minden nap volt nekik gátmicsoda, nem emelékszek a nevére, annyiból állt hogy átmosogatták a varratot, és azt mondta azt nagyon nagyon szerette mert nagyon jól esett neki, a sebnek. Hát van aki többet szenved vele, ha több a varrat, vagy szakadás is volt, lutri...
Kangu, remélem nem haragszol meg, de akkorát röhögtem ezen a csengőhang-dolgon, hogy Pavlov kutyájaként fogsz rá reagálni

Nem az okán nevetek, Isten ments hogy félreérts, csak olyan viccesen fogalmaztad meg
Gátvédelem: én ha netalán oda kerülök hogy lesz kitolás akkor nem fogom kérni, nem vállalom a kockázatot, vágjanak el inkább. De ez egyéni vélemény. Nekem az mentette meg valszeg mindkettőnk életét, hogy végig minden mesterségesen és orvosi döntésre történt Zvel, de ez egyéni eset.
Andus engem a 16:18-kor írt üzid megnyugtatott, komolyan, talán azért mert értem miről beszélsz és én is így voltam vele. Egyébként beöntés: nekem 0%-ban volt kellemetlen, borotválás: szintén, bár úgy készültem hogy amennyire tudtam már előtte megoldottam magamnak, úgyhogy nem sokat kellett igazítani. Ebben nagy szerepet játszott, hogy aki csinálta nagyon kedves volt, olyan volt mintha barátnőm lenne, ez sokat számít. Úgyhogy attól ne féljetek, fájdalommal egyik sem jár, az "ott" való matatáshoz meg addigra az is hozzászokik akit addig nem nagyon piszkáltak "ott".
Kangu engem ezek a légzőgyakorlatok csak azért érdekelnek, hogy ezzel a pánikomat elhesegessem, mert nekem a félelemtől való pánik hátráltat de nagyon. Ha a légzésre figyelek hátha enyhül a pánik.
Edina (figyelem: esetlegesen gusztustalan, de igaz részletek

) engem mikor bekötöttek az infúzióra pisilnem kellett, hoztak tálat, de hát megtörölni na hogy? ... fél percre rá jött a főguru hogy megvizsgál, mondtam hót vörös fejjel hogy de most pisiltem, de a doki meg se rezzent, lefújtak egy sprével, gondolom fertőtelnítő, és megvizsgált...

azért mondom, mert nekik ez semmi...
Elif örülök az eredményednek!

Nagy megnyugvás

Ha ilyen rosszul viseled az ilyesmit amit írtál a rendelőben, próbáld meg kizárni...van egyébként egy barátnőm aki nagyon de nagyon emlékeztet rád, külsőleg-belsőleg, és ő is így csinálja...meghallgatja ami rossz, de igyekszik túl lenni rajta, elraktározni homályos helyre ahonnan nem jön elő, a fontos és jó dolgokkal igyekszik foglalkozni, és direkt keresi azokat. Szerintem ha lelomboz valami csinálj egy szép faliképet, az tuti felvidít téged is és a környezetedet is, minket is
Újabb feljemények a 4D képem ügyében: voltunk ma oltáson Zvel, és megmutattam a gyerekorvosnak azt a bizonyos képet (Elif a férjed biztos ki lenne borulva hogy fűnek-fának mutogatom a kicsi pisilőjét

) éééés megnézte szemüveggel, anélkül, meg is forgatta, majd azt dünnyogte, hogy "hááát igen, ez inkább LÁNY"

aztán fülig érő vigyorral jöttem haza a tanácsadóból, nem azért mert lányt mondott, hanem hogy már megint mást mint legutóbb az uh-s!
Holnap elmegyek a nődokimhoz átrágni a gyógyszerkérdést, és ha nem is uh-z meg, meg fogom mutatni neki a képet, és kíváncsi leszek mit mond