Sziasztok,
mi is vagyunk,csak kissé fáradtan. Az én leányom is visszafelé fejlődik vagy növekedési ugrása van, 4.15-kor keltett. Szopizott rendesen, volt szépen, hallottam hogy nagyokat kortyol, majd háromnegyed órán keresztül altattam vissza....És sikerült egy órát aludnia, 7,15-kor megint fent volt, de tutira nem az éhség, mert alig evett. Kortyolt párat, majd kiejtette a cicit a szájából és elkezdett csápolni és túrázni a nagyágyban. így mivel felkeltem fejni is,sikerült aludnom kb. 5 órát...
Azóta már piac, majd már háromnegyed órája durmol a Drága, most 20 perc alatt altattam el...
Véda, örülök, hogy Lilla ilyen kis okos...A magatartása meg nyilván jobb lesz, ha oldódik a benne lévő feszültség...
Bencéről nagyon tuti a 2 hónapos kép,
Timi. Nem semmi hogy miből lesz a cserebogár...
Szly, örülök, hogy alakul a tej. Különben meg egyetértek Katával. Rectodeltből azért nem jó túl sokat adni.
Viki, hogy van Lackó Fickó?
Bencuri, az a body nagyon tuti. Én is szeretnénk!!! És kedden mindketten ráadhatnánk a lányunkra

:):)
Ami én abszolút Csákányi Zsuzsát ajánlom. Rendes, korrekt, ügyes. Túl sokat nem lelkizik, arra nincs idő. De remek szakember.
Kimma, köszi az infót!
Szerintetek megéri mikrós sterilizálót venni? Vagy már nem? eddig szarakodtam a forralással és neomagnollal...