Sziasztok!
Végre egy nap mikor 3 egész oldalt sikerült elolvasni

fejlődök

.
TiTTi
Ne idegeld magad az nem jó!Tudom én a fiammal éltem át ugyanezt s szépen mi megtömtük és ez ment 3-om évig nem evett és nem ivott önnállóan

Az orvos és védőnő annyit mondott oldjam meg ...Eredmény 3-om éves koráig nemtudtuk itatni mindíg fuldoklott ha folyadék került a szájába egyszerüen nemtudta mit kéne tenni. Oviba valahogy a többi gyerek láttán próbált inni előzör akkor is koreiba kerül de onnét kezdve ivópohárból ivott addig nem.Kaja 5 félétevett:
-virsli
-tükörtojás
-túrókrém
-párizsis kenyér
-tojás rántottának elkészítve....hát nem volt sztármenű.
hiába sütöttünk főztünk semmit nem evett meg oviig s egyedül abszolút nem.Ennyit arról, hogy védőnő stb,,,,
egy olyan lelki terhet hordozunk azóta vele együtt amit mi se és Ő se dolgozott fel.Megromlott a kapcsolatunk és én nembírom helyre rázni azóta se,
akkor nem volt választásunk mikor ez kezdődött mert nem ivott és a folyadék a bevitt kaja által volt fedezve s mi ott álltunk a 6 hós kicsivel aki előző este evett ciciből a következő reggeltől pedig egy kortyot se....választhattunk kiszárad vagy "megoldjuk" hát "megoldottuk".
Sokszor volt kórházba folyadék hiány miatt, 2 hónaposan vérvörös volt a pisije kórházról kórházra jártunk, s játszottuk a kísérleti egeret.A kedvces gyerek gyógyász meg csak annyit mondott valószínű epe vagy máj rák.....kemény volt hallani...na mindegy nem ez a lényeg.
Ne idegeskedj próbálj rájönni mi lehet a legnagyobb gond amiért törpi elutasít.Ha érzi a feszültséget rosszabbul reagál.Könnyen mondom tudom, de hidd el én azota, hogy ezen keresztül mentem a 2 és most 3. gyerkőccel is 1000-szer tolránsabb próbálok lenni.
Azt hisze eztúl sok volt de remélem kihámozod amit üzenek.
A képek tündériek!!!!!
Eliot videóját sírva néztem végig,csodálva az akarat erejét.
Hálás vagyok az Úrnak, hogy egy olyan családba került akik ilyen kitartóak és szeretetteljesek...s Muffin hidd el Te az az anya vagy akinek sikerül 3-om hónaposan mellre tenni a gyermeked s Ő ezt már nagyon várja hidd el.Segítsed Őt , hogy tudja hogyan kell cicizni.Én szurkolok!!!
Borostyán nyaklánc
Nálunk a családban több kölök is használja és bevállt+ ismerősőknél is .Én most rendeltem így saját tapasztalat híjján nem tudom véleményezni.A természetes dolgokat viszont előnybe részesítjük így ezt is.
Alvás már egy hete 20.30 és 21.00 között alszik ki picur és 4.30 és 5 között kel.
Mennem kell mert már nem látok az orromig se.
Valószínű tele van hibával a kaparmányom, de már lusta vagyok átolvasni így előre is bocska

.
Jó ét szép álmokat főként babáknak s ez által a mamáknak