Sziasztok!
Az elmúlt x napban összesen 10 percet tudtam a körötökben tölteni, sz'al még zugolvasásra sem volt időm
Oti a héten betegácsiban van, csak épp annyira köhög-tüsszög, hogy ne mehessen oviba, amúgy kutya baja. Tegnap elég sokat táncoltunk egymás idegein, hmmm, ha a spejzajtó beszélni tudna....

elég sok mindent hozzávágtam indulatlevezetés gyanánt. Aztán este már nem bírtam a bezártságot, muszáj volt lelazulnom, úh kocogtam egy kicsit. 5-6 perc ment egyhuzamban, teljesen elégedett voltam magammal!
A cél tavasszal legalább egy kör a Margitszigeten, majd egy 10 km-es Vivicitta'
És megnyugodtam.
Egy kicsit mindenki szörcsi nálunk, de hál'Istennek kifelé haladunk.
Autó még mindig nincs, jövő hét eleje a céldátum. Ha tudnátok, milyen sóvárogva lesem a Merivákat, miközben cekkerekkel megrakott babakocsit tolok magam előtt

De azért a gyalogos életformát is élvezem, jó kondiban tart.
Amikor Padovában laktam 3 hónapig, az első hónapban nem volt még bringám, a bérlet meg drága volt, így gyalogoltam. Olyan formás lábaim lettek, hogy ihaj, és fogytam is 3 kilót... ó, a bohó ifjúság!
Nati drágám tündérbogyó továbbra is. Ma a hajnali evés után, 5-kor nem volt kedve aludni, így fölemelte a fejét hason, dumált és kacarászott. majdnem megzabáltam
A gyerekek tüncimanók!
Hogy Hene Gergője már 4 hónapos...

Gratulálok az ügyeskedéshez!
Muffin, nagyon sokat fogok rátok gondolni, főleg a kicsi erőemberkére! Azt látom, hogy van humora, biztosan átsegíti majd a nehéz időszakon!
Teó, ne aggódj a pyelon miatt, biztosan felszívódik majd! Ha esetleg mégsem, szólj, rengeteg infó birtokosa vagyok - sajnos.
Kike, jobbulást mindannyiótoknak! esetleg próbáljátok ki a homeopátiás Aflubin cseppet, nátha ellen elég jó - nekem télen segített (most meg nem jutott eszembe, de holnap veszek).
Kristi:

én is leordítottam volna a fejét, rögtön azután, hogy feltámadtam a szívszélhűdésből....
Andi, ne szomorkodj, biztosan sokkal jobb lesz nektek az új autóval... én is mindig erre gondolok, amikor eszembe jut a Corsánk... persze én is megszeretgettem, amikor elköszöntem tőle
Milyen autót szeretnétek?
Kimma, gratulálok, hogy házasok lettetek
Dodó, ezek szerint Laurával minden ok! Örülök!
Anyjuk, az összes hivatal monnyon le!
Mennem kell, Otibondival szunyókálni.
Mindenkinek nyugis éjszakát kívánok!