A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nyammi! mostanában nagyon édesszájú lettem.
látszik is! :oops: :roll:
bencuri

Sziasztok!

Teó! Igen, ezt láttam, nagyon cuki. Most meg a Cora katalógusban láttam egy jónak tűnőt. Igaz ez zsák, de van kivágás a biztonsági övnek, így be lehet kötni a hordozóba. És valószínűleg le lehet csatolni a zsákot és akkor marad kiskabát. 2799 ft! Lehet hozatok.

Muffin! Eliot nagyon ügyes, ilyen fordulást Jázmin még meg sem próbált!

Kimma! Gratula a házhoz!

Andi! Én is mindig sajnálom az autókat, főleg a Twingot sajnáltam, az volt az első autóm. Még most is sajnálom, csak két gyerekkel+babakocsikkal nem lenne túl előnyös.

Vidokata! Jázmin is nagyon hamar végez mostanában és nem is kéri a másik cicit. Szerintem csökkent az étvágya, vagy a tej összetétele változott, és elég neki ennyi, nem tudom. Minden esetre nyugodt, alszik nagyokat, úgyhogy nem izgulok.

Dodó4 Lizynek jobbulást kívánok! REmélhetőleg nincs semmi baja!

Nekem azt mondta a nődoki, hogy novemberben veszi le a citológiát. Mivel egy éve novemberben vette le az utolsót, amikor teherbe estem.

Kike! Szegény Domi baba! Gyógyuljon már meg!!!!

Rolkónak most a változatosság kedvéért begyulladt a szeme is. Folyik a könnye, a váladék a szeméből, folyik az orra és csurog a nyála, mert nem kap levegőt az orrán. Szegényt úgy sajnálom, olyan kis esetlen. Lehet csak kéne az az antibiotikum. Bár tegnap már nem kapott kúpot sem és egész jól aludt. Nem mondom, hogy nem köhögött, de nem kelt fel rá.

Viki! Tejcsi alakult, köszi. Már sokszor elég neki egy cici, de még mindig felkel kétszer éjjel. A lefejt tejet meg egyik nap megissza, másik nap nem. Ezek szerint ma nem fogja, mert tegnap megitta. Jó lenne megszegné a szabályt!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:24-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:24-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:09-kor.
20150601134430

túl vagyunk egy 2 órás üvöltésen, és dél óta nem evett... már írtam a férjemnek hogy kész vagyok tőle. ehhez hozzátartozik, hogy 4-ig tart a munkaideje, de 6 előtt szinte soha nem látom. Erre 4.10-kor mondja hogy indul haza. Erre mintha elvágták volna a sírást, a gyerek elkezdett ezerrel vigyorogni. Persze enni továbbra sem akart... Már nem tudom hányadszorra fordul elő hogy mondom a férjemnek hogy kiakaszt a gyerek de mire hazaér addigra megint tündér aranyos. :twisted: Már most is rafkós a gyerek. Jól lejárat... :)
Mindenesetre nagyon remélem hogy nem azért nyűgös mert elkapta azt a nyavalyát amit a férjem a munkahelyéről hozott haza és nyűglődik vele egy hete mert így a műtét előtt pár nappal nem biztos hogy örülnék ha lebetegedne...

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:25-kor.
Vendég

Sziasztok!
Kicsit el vagyok havazva időben! Vasárnap lesz a keresztelő, izgi lesz, kaját csinálni, plusz négy gyerek, plusz a Szabolcs szülei itt alszanak. Ja és szombaton még börzére is megyek!
Szerencsére anyu segít!

Jut eszembe! Szombaton Budakeszin lesz baba és gyerekruha, egyéb börze! Akinek esetleg nincs messze, érdemes kinézni, én sok mindent szoktam venni. Árulni is megyek! Ja és csak 400 ft egy asztal (ha jól emlékszem)

Evelin! Nagyon drukkolok nektek jövő héten és most is, hogy ne legyen beteg Eliot.

Kép
Kép
patr

sziasztok!

Mi is nyüglődünk... :evil: mióta hazaértünk ,csak a karomban van el...
Muffin: Így már mi is sokszor jártunk, hogy panaszkodtam apának, mire hazaért pedig bűbáj volt...

Voltunk a Tesco-ban is, a téli rucik le vannak árazva 30%-kal. Pontossabban a kabátok és a bundazsákok. vagyis gatyók...
Már régóta nézegettem egy fehér kiskabátot, még jó, hogy eddíg nem vettem meg, mert most igen, csakhogy 3700 ft helyett csak 2500 volt... :lol: :lol: :lol:

A munkahelyemre nem mentünk be, mert apa sietett haza, és szerinte így is elbaltáztam az időt... :?
Nem baj, legközelebb kettesben megyünk Emmával! :wink:

A Lillusnak holnap húsos palacsintát kell csinálnom.

Csinálok valami édeset is, csak még nem tudom, hogy mit... (én is odavagyok a nasiért...akkor Emmának is édes a tejcsi? :roll: )

nincs valami gyors és finom édességreceptetek?
Vendég

Andi!

apa hazaért? Megvette a kocsit?

kimma!
Neked pedig gratulálok az új lakáshoz!! Mesélj! Milyen?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:25-kor.
Vendég

gyerekem dél óta még mindig nem evett. :shock: most alszik.

KépKép
muffin

Kata!

talán itt érdeklődhetsz a családi pótlék iránt :roll: :
http://www.allamkincstar.gov.hu/file/ki ... 080506.xls
több tel.szám van, szerintem a családtámogatási osztálynál

Boldog szülinapot kívánok a párodnak!!!

köszi a gratukat, egy 3 szobás családi ház, elég nagy kert résszel, csak lesz vele munka, viszont nem vettük drágán :wink:
férjem most avval szórakozik, hogy egy 3Ds lakástervezőprogramon próbálgatja, milyen is legyen
tök jó :lol:

hááááááát, ha édes a tejcsi az én nasimtól, akkor Emci lehet hogy cukorbajos lesz :shock: :lol: 8)
most is épp egy extranagy Milkával tömöm magam 8)

Szly!
jobbulást Rolcsinak!!! :wink:

Kép
kimma

Evelin!

nem próbálod felkölteni?

Kép
kimma

Kissé kiakadtam :evil:
Vercsi jön föl a Papától,kérdi hol a Kristi. :shock:
Mondom bizos kinn van valahol,vagy lenn.De nincs sehol :shock: :shock:
Lepasszoltam gyorsan a kicsit Anyósnak-Apa dolgozik.
Kimegyek,hátsó kiskapu nyitva volt-a szomszédban van az egyik ovodás társa-na mondom-tuti átment. :twisted:

De ez mind semmi,senkinek nem szólt hova megy,vagy egyáltalán el mehet-e. :twisted:
de még ez se minden,megyek be-hát valmit eszikés már le is nyelte-rágót :twisted: :twisted: és még három volt nála.kérdeztem mennyit nyelt le-válasz-sokat :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: tisztára kiakadtam-mondta a srác apja hogy kérdezte tőle hogy átengedtem-e,naná hogy azt felelte hogy igen :twisted: és nem tudom mennyi rágót nyelhetett le-gye nem lesz tőle baja? :roll: :roll:
szóval kiabáltam vele egy keveset-pedig mindig mondom nekik,hogy nem mehetnek sehova megkérdezés nélkül,ha meg Apa dolgozik nem mehetnek el,mert nem tudok két,vagy három felé futni.

Kép
Kép
Kép
kike

he ezt elmesélem Apának,azt hiszem kap még tőle is fejmosást a fiatal úr-mégis mit képzelt??? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, tudjátok nekem ki hiányzik- Ági! Remélem jól vannak...
Délelőtt vendégségben voltunk, 3 felnőtt, 4 gyerek, sétáltunk a Szt. István pakrban is, jó volt! A leányom szépen aludt a kendőben.
Különben meg visszafejlődünk, ma 3.15-kor kelt! :shock: ( vagy csak tudja, hogy csinálni kell nekem a tejcsit...:) ) Viszont evett és szépen visszaaludt, még 7.30-ig. Szóval 7 és félórát aludtam... :)
(és még jól tettem, hogy nem keltem fel fejni, mert a gyereknek kellett...)

Kérlek, ne beszéljetek csokiról!!!!!Nekem az is tiltólistán van...és annyira szeretnék enni. Akkor elmesélem nektek, hogy tejmentes édességből csupán a mézespuszedlit és a kókuszcsókot találtam. Ezen élek 3 hete :(

Úgy tűnik, a gyerekek éhségsztrájkolnak! Kivéve Adélt, ő csak nyűgösebb...jön a hideg.

Muffin
, remélem nem lesz beteg Eliot!

Marcsi, nálunk egy extrán hasfájós este volt, lecsó után!... :?

Kata, Isten éltesse férjecskét!

Pati
, kitartás a hétvégéhez!

Dodó! Lizyt azért nem akarják ott tartani a kórházban, ugye?

Kép
andkata

Kata:és a Toszkánai csokoládétorta-asszem beraktam már régebben a receptesbe-ahoz nem kell tej,csav vaj-vagy a vajasat sem szabad?és étcsokiból készül,nem tejcsokiból.

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok, ha van egy kis időtök és kedvetek légyszi szavazatok Bencére:
http://mosolyhonap.cora.hu/mosoly_palya ... avazok/215
bencuri

Hát Kike, én bizti szivgörcsöt kaptam volna, hogy hova tűnt! :roll:
bencuri

Bencuri:én is azt kaptam egy pillatatig. :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, ez durva...Kristi nem kispálya...

Köszi, a vajat még kiváltanám valahogy margarinnal, de szinte mindegyik étcsokiban van tejpor...

Kép
andkata

Evelin, felébredt?
Evett?

Kép
andkata

Szavaztam-nagyon édes-tényleg huncut mosoly :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Kike! Azt hiszem én is tiszta frászban lettem volna, hogy hova tűnt...

Dodó! Remélem minden rendben lesz! És hamar meggyógyul Lizy!

Muffin! Remélem nem lesz beteg Eliot!

Marcsi! Abból a húsos paliból majd küldhetnél errefelé is! :wink:

Képzeljétek! Mi éjszaka csak egyszer ébredtünk! :D 8)

Ma megkaptuk az oltásunkat. Szegény addig sírt, amíg szúrták. Én jobban picsogtam. :oops:
Nem akarták elhinni, hogy 2hónap alatt 2 kilót hízott! :lol: 8)
Aztán ahogy kiléptünk a rendelőből elaludt, hazaérve evett és fél 6ig aludt. (11:20-kor kapta a szurit)

Na és képzeljétek kik költöztek ide a földszintre! Az egyik csaj a kórházból, akivel szülésig egy szobában voltam! Már ő is megszült (nyitott méhszáj miatt volt bent). Tök örülök! Legalább van a közelben egy apróbabás ismerős.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, mert ez a törpe lefoglal teljesen.
De a lényeg, MA MEGFORDULT A KICSI FIAM! :D Azóta csak pörög ezerrel! Vége a nyugalomnak! :wink:

Mindenkit puszilok, amint tudok, jövök!

KépKép
hene

Á,elegem van-Vercsi meg lázas-adtam neki nurofent-apa holnap viheti dokihoz.Nem éreztem melegnek,csak fáj a feje,meg kapar a torka,és nagyon fázik. :?

Kép
Kép
Kép
kike

És persze ma szeretgette a Domit-most aztán tuti ő is betegebb lesz. :cry:

Nagyon fáj a Vercsi feje_valami ötlet amivel segíthenék rajta?? :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Hene:gratula-ez tök jó!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na és persze holnap majd jön a hiszti Kristi részéről hogy nem akar majd oviba menni Vercsi nélkül. :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Hene! De jó! Gergő baba ügyi vagy! :D

Kike! Sajna ötlet nincs. :( Vercsikém gyógyulj meg minnél előbb! És perce prof. Domi baba Te is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jelentem, Eliot eszik! Le sem lehet lőni.... Persze Apa hiányzott neki:)

KépKép
muffin

és szerintetek ezt ki írta??? :D igen, az apja. :)

KépKép
muffin

Hene nagy gratula!!! amúgy hétkor felébresztettem és most itt piheg. Benyomott 170-et. :)

KépKép
muffin

Ja és azt elfelejtettem mondani hogy miket rendeltem ma a kis macsónak. :) Calvin Klein bodykat, meg Nike bodykat, meg puma zoknikat meg baseball mezt meg amerikai focis mezt. :) Naggggyon cukik. Majd teszek fel képeket.
Most megyek mert gyerekeznem kell. :) Meg kell szeretgetnem a kis bogyó fejét. :)

KépKép
muffin

Hene!Jaj de jó!! Gratulálok Gergőnek!

Apa nem vette mewg a kocsit! Akkora átb...-s volt! Csak nem értem miért csinálnak ilyíet az emberek. Na Viki nyíg, majd mesélem tovább..

sz.andi

Kriszti:Köszi,remélem hamar meggyógyulnak-ilyenkor nehéz a dolga egy háromgyerekes Anyának. :?
Persze nem panaszkodásnak szántam ám.Csak tény:röviden a mai napom:Rossz éjszaka,Domi nyűgös volt,sokszor kelt,Apa készítette el a gyerekeket az oviba,én már csak a végére keltem fel,Vercsi haját begumizni,sok házimunka,Védőnő is volt,Gyerekekért majdnem elfelejtettem elmenni az oviba,úgy kaptam észbe háromnegyed négykor,annyi munkám volt,Kristi elszökött+rágókat nyeldesett,Domi is náthás még mindig és nyűgös,és még most a Vercsi is beteg-Apa meg délutános :? Azt hiszem így már érthető a dolog :(

Kép
Kép
Kép
kike

Én meg lassan de biztosan kimerülök :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:sajnálom hogy nem jött össze a kocsi dolog :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:26-kor.
Vendég

Kike!
Remélem hamar meggyógyul mindenki nálatok! Kitartás!!!

Andi! milyen autót szeretnétek venni? Nekünk két hónap volt, mire találtunk! Írtam, hogy feladtam a csomagot! :)

Kép
Kép
patr

Kike, KITARTÁS! Nem lehet könnyű Neked...

Hene! Gratula! Képet kérünk!!!

Mindenkinek jó éjt!

Kép
andkata

Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem! Fél 5-kor értünk haza... még jó hogy fél 2-re volt időpontunk. :?
Először lázat kellett mérnem ott....láza nem volt. Aztán felöltöztetve lemérte a nővérke. majd meg kellett etetnem (még jó hogy evési idő volt). Fél ciciből 100-at evett. A másik nem kellett neki, de azért, mert bekakilt...átpelenkáztam, akkor kérte a másikat, de akkor meg már nem lett volna érvényes a következő mérés, mert addigra megtörtént a peluscsere. Na mindegy, szóval ott gyönyörűen evett.....mondtam is, hogy nem értem, hogy itthon miért nem tud ilyen szépen enni.
Aztán csomót kellett várni a dokira (mert csak egy doki volt benn, és az akutosokat előreveszik). Akkor ő meghallgatta a tüdejét, megnézte a fülét (nem ment e rá a nátha a fülére), belenézett a torkába. Azt mondta bakteriális fertőzése nincs, így antibiotikumot nem tud adni..... szimplán meg van fázva.... elkapta tőlem... (remek)!
Aztán azért még vért is vettek tőle....a kicsi ujjacskájából. Ugy sírt szegényke. A véreredményt i meg kellett várni, bár elég hamar megvolt.
Elvileg azt mondta a nő, hogy hétfőn menjünk el a védőnőnkhöz megint egy méreckedésre, de én ezt átkértem keddre, ha már egyszer akkor ugyis megyünk oltásra. Szóval SEMMI BAJA a náthán kívül.
Fürdés után megint tök szépen elkezdett enni, de aztán félrenyelt, elkezdett köhögni, és onnantól már nem akart visszamenni a cicire....hallottam, hogy a torka tele van sleimmel......és ezért nem akart enni...szóval frankó ez az orrszívás, meg az orrcsepp, de hát ha a torkára is lefolyik, onnan nem tudom kiszívni! Szóval emiatt eszik csak nehezen. De utána trükköztem, és fekve kínáltam meg, ugy elfogadta!

Bocs, kicsit hosszu lettem!!!

Kike!
kristi nem gyenge....nem csodálom hogy ki vagy akadva a mai naptól!

Sz.andi!
Sajnálom hogy nem tudtátok megvenni az autót!!

Bocs, most másra nem reagálok, mert nem emlékszem!

d.dodó

Sziasztok!

Az elmúlt x napban összesen 10 percet tudtam a körötökben tölteni, sz'al még zugolvasásra sem volt időm :wink: :roll:

Oti a héten betegácsiban van, csak épp annyira köhög-tüsszög, hogy ne mehessen oviba, amúgy kutya baja. Tegnap elég sokat táncoltunk egymás idegein, hmmm, ha a spejzajtó beszélni tudna.... :oops: elég sok mindent hozzávágtam indulatlevezetés gyanánt. Aztán este már nem bírtam a bezártságot, muszáj volt lelazulnom, úh kocogtam egy kicsit. 5-6 perc ment egyhuzamban, teljesen elégedett voltam magammal! A cél tavasszal legalább egy kör a Margitszigeten, majd egy 10 km-es Vivicitta'
És megnyugodtam.
Egy kicsit mindenki szörcsi nálunk, de hál'Istennek kifelé haladunk.
Autó még mindig nincs, jövő hét eleje a céldátum. Ha tudnátok, milyen sóvárogva lesem a Merivákat, miközben cekkerekkel megrakott babakocsit tolok magam előtt :D De azért a gyalogos életformát is élvezem, jó kondiban tart. Amikor Padovában laktam 3 hónapig, az első hónapban nem volt még bringám, a bérlet meg drága volt, így gyalogoltam. Olyan formás lábaim lettek, hogy ihaj, és fogytam is 3 kilót... ó, a bohó ifjúság! :)

Nati drágám tündérbogyó továbbra is. Ma a hajnali evés után, 5-kor nem volt kedve aludni, így fölemelte a fejét hason, dumált és kacarászott. majdnem megzabáltam :D :D

A gyerekek tüncimanók!
Hogy Hene Gergője már 4 hónapos... :shock: Gratulálok az ügyeskedéshez!

Muffin, nagyon sokat fogok rátok gondolni, főleg a kicsi erőemberkére! Azt látom, hogy van humora, biztosan átsegíti majd a nehéz időszakon!

Teó, ne aggódj a pyelon miatt, biztosan felszívódik majd! Ha esetleg mégsem, szólj, rengeteg infó birtokosa vagyok - sajnos.

Kike, jobbulást mindannyiótoknak! esetleg próbáljátok ki a homeopátiás Aflubin cseppet, nátha ellen elég jó - nekem télen segített (most meg nem jutott eszembe, de holnap veszek).
Kristi: :shock: én is leordítottam volna a fejét, rögtön azután, hogy feltámadtam a szívszélhűdésből....

Andi, ne szomorkodj, biztosan sokkal jobb lesz nektek az új autóval... én is mindig erre gondolok, amikor eszembe jut a Corsánk... persze én is megszeretgettem, amikor elköszöntem tőle :)
Milyen autót szeretnétek?

Kimma, gratulálok, hogy házasok lettetek :D

Dodó, ezek szerint Laurával minden ok! Örülök!

Anyjuk, az összes hivatal monnyon le!

Mennem kell, Otibondival szunyókálni.
Mindenkinek nyugis éjszakát kívánok!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Levi ma sem evett túl sokat, 4,30-kor 200-at , 13-kor 120-at és 100 teát. Tejpép sem kellett neki és a nap végén egy tök keményet kakilt.

Ami a legfontosabb, képzeljétek ma unokatesóméknál MEGFORDULT. Azt hittem rosszul látok.
Hasra tettem, hogy gyakoroljon és teljesen kinyomta magát elég sokáig aztán kezdett hintázni és megfordult. Ő is meglepődött, annyira cuki volt!!!

Evelin: Nem haragszol, hogy betettem Eliot képét is a tablóba?

Most nincs több időm írni, "jó" éjszakának nézek elébe, Olivér eléggé nyüglődik a torkát fájlalja és már elég régóta folyik az orra, amit még nem hajlandó megtanulni kifújni és kiszívni sem engedi. Már nem tudom lefogni és a gyógyszret sem akarja bevenni. Teljesen visszafejlődött. Mi jöhet még?????
Teljesen meg fogok örülni a gyerekeimtől (Bocsi, de már nagyon kivagyok). Ja és az én torkom is fáj és taknyos is vagyok.... :evil: :cry: :roll: :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi: miért nem működik a nyári babás oldal???

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni. Lucának ma nagyon nyűgös napja volt, nehezen is aludt el. :?

Hene, nagyon ügyes Gergő!
Muffin, nagyon jók a felvételek Eliotról!
Szly, holnap majd előkeresem a 2 hós adatokat és elküldöm!

Nagyon szépek a babák!

Most megyek, mert hulla vagyok!

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Hú ma szörnyű napunk volt, Vivi nagyon nyűgös volt, semmi se volt jó neki. Még meg is lepődtünk a férjemmel, mert ilyen még sose volt. Szegénykét úgy sajnáltam, annyit sírt. De látom nem volt nagy pörgés, és olvastam hogy nállatok is nyügik voltak a babók! Lehet valami front jön?
Most én is elmegyek alukálni, remélem éjszaka nem kell fel!
Jó éjszakát!

Kép
linda24

Sziasztok.
Ezen a mai napon s hullát játszom,Dmi is háromszor kelt,Vercsi meg kapott este nyolckor lázcsillapítót,de kettőkor kelt,és láza volt megint,szegényem ő is fáradt.Amúgy esett este szóval valószínűleg itt a babák nyügossége miatti front. :?

Megyek,készítem őket oviba,meg dokihoz.

Kép
Kép
Kép
kike

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:08-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?