A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Máté úgy látom ki tud esni a hordozóból.Addig feszeng,hogy kicsúszik.Be kellett kötnöm.

Kép
melike

Nálunk tegnap volt rántott hús (azt én csináltam), jázminrízzsel (na azt apa csinálta)

ma hoz apa rizseshúst, és paradicsomlevest.
bszilvi25

Brigi: mizu a honlappal???

még mindig válogatom a képeket. nem könnyű eldönteni mit küldjek..... (azzal én még tartozom! :oops: )
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:08-kor.
hékás

Sziasztok!

Nálunk is pocsék idő van, azért már meg volt a mai sétánk :shock: Esővédővel én meg kapucnis dzsekiben :) Boni jól érezte magát aludt 1,5 órát kint.
Ebéd, reggel kaptam körömpörköltet, nem zsíros egyáltalán, öcsém főzte. 10 órakor már megebédeltem belőle :) Szerintetek ez update 1-es?
Ja, és most már én is tudok palacsintát sütni :) Indukciós főzőlapunk van és eddig nem kaptunk palacsintasütőt amivel működik. Szülinapomra vettek nekem Tefalt :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

rízst eszünk rízzsel! :? :? :? Apa nagyon szereti (a krumplit szinte meg sem eszi 8) ) . Én meg csodálkozom, hogy a gyerek miért nem kakil naponta?! :shock: :shock: (megszólni nem ér!!!!!)

A nagyi ma vadast akart csinálni, de a múltkori nem volt a legjobb, és azt mondtam, hogy olyat most ne csináljon inkább.... tudom szenyó vagyok.. de nem merem megmondani neki, hogy a múltkori nem volt valami jó.

Brigi: a párod nyugodtan feküdjön csak le, ráér az a honlap!!!

most nézegetem a születéskori képeit, és ez olyan ari ahogy fogja az ujjam, IMÁDOM (még majdnem el is érzékenyültem)
Kép
bszilvi25

[quote="stella40"] írta:stella40Szerintetek ez update 1-es?

AZ!!!! CSAK JÓKOR KELL ENNI! asszem 3-ig, vagy hogy????

Amúgy semmi sem hízlal!!!! (csak nem mindegy mikor eszed, és milyen életmódot élsz) - Én hiszek ebben! :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok!

Éjszaka fenn voltunk fél 2-től 3-ig. :? Igaz, jóga után megint aludt már fél hattól, csak felkelt enni 8 óra után és visszaaludt.

Ma sem nagyon alszik, eddig kétszer fél órát sikerült neki.

Mi vadast eszünk ma, anyuékhoz megyünk. Egy héten egyszer ott eszünk hétvégén.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is akarok menni valahova enni :cry: :cry:
bluebox

Ha már senki nem írogat, akkor én rakok kettő édi képet.
Az első azért tetszik, mert lyukas a könyöke :wink:

Kép

Ácsorog az ágyikójában :wink:
Kép
bluebox

Szia Márti!

Gyere hozzánk ebédelni :) Jó diétásat :wink:
Nagyon édi Kristóf Bébi :) Nekem néha olyan nagyosnak tűnik a kisfiad, de ezen az alvós képen olyan babusgatnivaló babuci :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!

az én menő kis adidasosom:

Kép

hugival(középső):
Kép

másik csini ruhában: Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

óóó hát nem is írtatok!!áram van már időm nincs még
Vendég

Lányok, nem tudom mi van a levegőben, de Kristóf most 1 evésre megevett 100 mili alma+krumplit, meg 180 mili tápot :shock: :shock: :shock: :shock: Most itt űl az ölemben és várom, hogy mikor tálal vissza a klaviatúrába :roll:

Eyi: nagyon édes kiscsajszi, menő ruciban :wink:

Stella: teljesen igazad van amit írtál. Időnként legalább kinéz 1 évesnek Kristóf, de ha alszik, akkor még igazi kicsi babácska :wink:
bluebox

Bari: hurrá, mármint hogy van áram. Inkább mesélj, mi újság otthon?????? Család? Dávidboy??????? Kaja, pia?????
bluebox

Bari, kinek kellett volna írnia, hogy azt írásnak lásd?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kristóf nagyon édi, én nem merem állítani, hogy saját súlyát tartsa.

Jó ebédhez szól a nóta-képzeljétek kislányom egész ebéd alatt pukizott, hol hoszabbat, hogy rövidebbet :lol: :lol: nem semmi volt csak röhögtem kaja közben.utána odamentem hozzá, hogy milyen dolog, erre kiröhögött :lol: :lol:

szilvi kriszta, még mindig nem írtátok le, hogy tornáztatjátok a gyerkőcöket

Kép
Kép
eyi

Lányok, aki már a teszveszen, vagy a vaterán vásárolt, kb mennyi a postaköltség, ha pl 1-2 db ruhát vesz az ember? Megéri megvenni? Láttam néhány jó cuccot bébinek, de ha még rájön valami 1000 Ft postaköltség akkor az már sok.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Eyi: én is nagyon vigyázok, mert én is féltem a gerincét, de ahogy a kezünkbe vesszük Ő már egyből űlni akar, utána meg fogja magát és felnyomja állásba :shock: :shock: Ha meg visszaűlteted, akkor hangos balhé :shock: :shock: Szóval megpróbálom minnél kevesebbet kézbevenni :cry: :cry: Pedig nagyon imádom ám dögönyözni :wink: :wink:
bluebox

Sziasztok!

Kristóf, Mira nagyon édik!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi, nagyon édi Mira bébi :) És milyen menő :) Boninak gyorsan venni kell valami menő cuccot, mert a fasorban sincs :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: nem tudok segíteni, én még nem vettem ott cuccokat :cry:

Szia Andóca :wink:

Kristófom elaludt. Szerintem így még életében nem rakta teli a pocóját :wink: Hátha, most többet alszik mint fél óra :wink:
bluebox

Szia Márti!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

vettem két sólámpát :lol: a két fiúnak :lol:
olyat mint mia-é :lol:
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:04-kor.
Vendég

Helló!

Csináltunk Apával palacsinta tortát!Hmmmm...
Nemsokára meg is kóstoljuk.

Mátéval alig bírok.Nyüglődik egyfolytában.Én esőben nem viszem le. :oops:

Kép
melike

Mira nagyon csini!

Kristóf meg milyen ügyes!

Kép
melike

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:05-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:05-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:09-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:09-kor.
hékás

[quote="stella40"]B írta:stella40ari, kinek kellett volna írnia, hogy azt írásnak lásd?

igazad van rosszul írtam :oops: úgy akartam,hogy nem sokat írtatok!4én olyan 5 oldalt várok :lol: :lol:

nagyon jók a képek...én is szoktam állítani dávidboy-t.vagyis úgy van mint mártinál..fölül aztán fölpattan és azt hiszi,hogy nagycsávó,mert közben látszik a fején a büszkeség :lol: :lol:

brigi:ez komoly?tényleg nemsokára lesz babaprojekt??
honlapról le ne maradjak!!mi kell régi kép,új kép..és születéstörténet..?ja és adatok ugye?
Vendég

telezabáltam magam ..óriási a belem olyan undorító!!
húsleves,fasírt(tojással a közepén) krumlipüré,és muffin(csokis,vettem nem sütöttem)
Vendég

xxx
hékás

Bari! Értettem én, csak jó volt heccelni :) :) :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella :lol: :lol: :P

hékás:küldtem lépeket meg adatokat!majd kéne írnom egy születéstörténetet de az nekem nagy feladat :oops:
fogalmazás 2-es :oops:
Vendég

Bari, nincs neked bajod a fogalmazással! Csak természetesen, humorosan, ironikusan írd le, amilyen vagy.

Kriszta, ha tudod leírhatnád a tarifát.

Kép

Kép
[/url]
stella40

ok :wink: :lol: megpróbálom :lol:
Vendég

Stella: ment pü a postadíjakkal kapcsolatban!!! :wink:

Eyi: tényleg nem egyszerű leírni, hogy mit kell a gyerekkel csinálni.
Nekem a csípőkörzéseket kell csinálnom, ellentétes kéz és láb összeérintés, és ezt térddel is.
valamint játszanunk kell vele úgy, hogy plédbe beletesszük hason is majd háton is és oldalra, valamint előre-hátra kell mozgatni (ez az egyensúly miatt)

Kriszta: nem válaszoltál a kérdésemre. Ki a net szolgáltatód????
Általában azt mondják, legalábbis mi, hogy 48 óra a váltás. Ha ez tegnap volt, és mondtak ilyet, akkor sztem igen. De hívd fel, akármelyik is az, és kérdezd meg. Mond el azt is , hogy a 5M nincs meg. Bár azt mindig ugye maximálisra mondják. Nekem is itthon a 8M csak 6,5-el megy.
bszilvi25

A lényeg kimaradt, pedig nem kellett oldalakat visszaolvasnom.

Mira nagyon vagány tényleg a szerkóiban.
Kristóf pedig nagyon ügyi, és tényleg olyan nagyfiú ezen a képen!!!!

Eyi: hasonlít rád nagyon a tesód!!!!! :wink: :wink: (jó tudom, elvégre azért a testvéred, de tényleg na!!)
bszilvi25

és ha már ilyen jól elbeszélgetek magammal, akkor megmutatom, hogy a szépségem milyen édesen aludt délután. (amikor apa leállította az autót akkor aludt el, egész végig fenn volt - vásárolni voltunk)

Kép
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:06-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:10-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:06-kor.
Vendég

brigi
okés, akkor oda küldöm :lol: :wink:
Vendég

sziasztok,
hú ma úgy be vagyok lassulva hogy katasztrófa. de Milán is, 3 órát aludt délután! :shock:

csináltam neki délutáni kaját. mivel az apja gyerekkorában tej- és lisztérzékeny volt, nem mertem neki tejpépet vagy ilyesmit venni, ezért én készítettem rizslisztből, vízből és gyümölcsből pépet. szerintem borzasztó volt, Milán is fintorgott, aztán miután lenyelte, követelte a következő falatot, amire szintén fintorgott. szóval most nem tudom hogy ízlett-e neki vagy mi van. :D

mi persze vasi pecsenyét ebédeltünk. nálunk amúgy az van hogy én inkább krumplis vagyok, apa meg inkább rizses. ... ennék már régóta krumplilevest, paprikáskrumplit, ilyesmit, de apa mindig azzal fáraszt, hogy"már megiint kruumpli??? most volt!". ja hetente 2szer. :roll:

mindjárt visszaolvasom az előző oldalt...

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:10-kor.
hékás

hűűűűűű hékás ez naaaaggyon jóóó! na küldöm én is a hiányzó adatokat. :)

a csigát lehet hogy én igértem? pilisvörösvár... 8)

mia_snow

kriszti megcáfolhatlak??de nem vita...ok??? :lol: :lol: :lol:
rengeteg gyereket ismerek barátnők ovi suli.stb stb..azért 13 éve foglalkozom a dologgal és bizony az anyatejes gyerekek SEMMIVEL nem voltak kevésbé betegesek az oviban :(
Álltalában ha betegség volt..bármilyen....kis idő eltérésekkel mindenkin átment.de hosszasan tudnám sorolni a barátnőimet is...és ezek sajnos nem olyan tipikus"kivétel erősiti a szabályt" esetek :(
de ettől függetlenül én is azt mondom az anyatej a legjobb..nem véletlen így lett "kitalálva"
sőt ha a nyáriba átolvastok sajnos tele vannak náthás taknyos anyatejesekkel..mert én olvasom őket is :oops: :oops:
Vendég

erre mindig az a zuram és az én eset jut eszembe.... ugyanannyi ideig kaptunk anyatejet (2-3 hós korunkig), ő allergiás (és mindig elkap valami takonykórt is...), én nem vagyok allergiás és sosem szokott semi más betegségem lenni. az infuenzajárványokból is kimaradok, akkor is ha körülvesznek az infuenzások. mostakkor? szerintem az allergia, betegesség (immunrendszer, stb) alkati kérdés ÉS lelki okozói is vannak.

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?