Nem oka az annak szerintem. Az szerintem a teherbeesést nem gátolja. Vannak durvább esetek is, hidd el.
Mondta a Gy., hogy a Peti főnökének a felesége, tudjátok, akiről írtam, hogy márciusban akart teherbe esni és sikerült is neki , még mindig elszív néhány cigit (a múltkor itt voltak a Petiéknél, én nem mentem szerencsére) és még sört is ivott. Jó, lehet, hogy a sör nem olyan nagy baj, de 6 vagy hány hónapos terhesen cigizni, szerintem felelőtlenség.
Szilvi, én is cigizek! Senki sem kérdezte én meg nem mondtam. Lapitottam... Királyfi bevallotta a dokinak kiskatonavizsgálatkor, mondtam engem nem árulhat el mert bokán rúgom!
Doki engem nem kérdezett én meg nem mondtam! Ez van!
Végre ide is eljutottam! Hulla vagyok lányok.A hasam ki akar szakadni a helyéből petefészkestől. Nagyon elfáradtam. Pedig még van hátra munka.
De megfőztem a tegnapi kajákhoz a körítéseket, elmosogattam, Bekevertem a süti tésztáját, az most pihen a hűtőben. Konyhát rendbe raktam. Mosógép mos,leszedtem a tegnapi ruhát,ebben segített a F.is. Még teregetnem kell,sütit megsütni, vasalni....
Tegnap ugye a cipősszekrények is elmaradtak.
Este még kijavítottam a tollbamondásokat, és a dogák felét. A fele maradt mára. És ezekről értékelést is kell írnom.
Jaj,nem bírom, csajok,valahogy nagyon sok ez mostanában.
Zsuzsi,örülök,hogy ma nincs szuri,kell is kis pihi.
A petefészkeim nekem is dolgoznak, de csak most? Mikor már beágyazódás lenne most soron? Szerintem valami nagyon össze lett nálam zatyulva. A hőm alapján még annyira sem volt ebben a ciklusbanpé-m, mint múltkor. Nem értem ezt az egészet, mindenki azt mondja, hogy a Closti csinál pé-t. Hát nekem nem csinált.
De ne izguljato,én sem vagyok szent. Bevallom, mikor váltam, akkoriban én is elszívtam egy-egy szál cigit, úgy hetente egyet. Később a munkahelyemen mindig kínálgattak,velük is néha elszívtam egyet, de sose voltam igazi cigis, mindig ködöt éreztem utána a tudőmben, büdöset a számban, fúj,én irtózom tőle.Nagyon nem szeretem. Bocsi, de így vagyok vele. A Flórián is ilyen, egyszer mondta, hogy sose udvarolt cigis csajnak.
Jó étvágyat az ebédhez, én most jöttem vissza és láttam, hogy végre jeletkeztél.
Nem értem miért ne csinált volna neked a Closti pé-t. Én most olvasgattam egy pcos fórumot, ott írták, hogy a pcos-oknál tényleg előfordul, hogy nem csinál pé-t, de amúgy működik vele a dolog. Lehet, hogy most van péd, ki tudja