A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem oka az annak szerintem. Az szerintem a teherbeesést nem gátolja. :D Vannak durvább esetek is, hidd el.
Mondta a Gy., hogy a Peti főnökének a felesége, tudjátok, akiről írtam, hogy márciusban akart teherbe esni és sikerült is neki :twisted: :twisted: :twisted:, még mindig elszív néhány cigit :!: (a múltkor itt voltak a Petiéknél, én nem mentem szerencsére) és még sört is ivott. Jó, lehet, hogy a sör nem olyan nagy baj, de 6 vagy hány hónapos terhesen cigizni, szerintem felelőtlenség.

KépKép
benó

Bocsánat a tetűért. :oops: :oops:

KépKép
benó

Szilvi, én is cigizek! Senki sem kérdezte én meg nem mondtam. Lapitottam... :oops:
Királyfi bevallotta a dokinak kiskatonavizsgálatkor, mondtam engem nem árulhat el mert bokán rúgom!

Doki engem nem kérdezett én meg nem mondtam! Ez van!

Kép
muzsuzska

Hol van még Karácsony?????????

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem meg hatalmas lelkiismeretfurdalásom volt itt köztetek! :lol: :lol: :lol: :lol:
szilzi

Nekem is van olyanom!!!!!! Mit csináljak vele! Tancsu is szívta, de le tudta tenni! Én még szenvedek! :evil:

Kép
muzsuzska

Benó neked már meséltem, hogy azért én elég rendesen lecsökkentettem és tudom, hogy amint kiderül nem fogok elszívni egy szálat sem! ÍGÉREM!!!!!
szilzi

Hát, ez szép, mi? :lol: :lol: Én gondoltam ám, Zsuzsi.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülnék, ha mind a hárman egyszerre lennétek babások még kari előtt! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó is szívta, akkor egyedül Timi és Flóra a szent vagy mégse? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tudom Benó, hogy gondoltad és aranyos voltál hogy nem árultál el!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Hisz Te tudtad!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Doki mondta Királyfinak a cigi kinyírja a spermákat, 3x annyi van neki mint a minimum! Akkor miről beszélünk!

Kép
muzsuzska

Téma lezárva!!!!!!! ha a tesztem kimutatja, onnantól egy szál se lesz, erre esküszöm!

Kép
muzsuzska

Az A. is mondta a dokinek, hogy néha elszív 3-5 szálat, a doki meg kinevette, hogy annyi nem károsítja az egészséget! :shock:

Mennyit szívsz Zsuzsi?

Szegény Flóra milyen hírekre jön majd...
szilzi

Nem mindenkire hat ugyanúgy szerintem ez sem.
Engem nagyon sokáig nem árult el senki, amikor apu elől titkolni kellett (végig). :lol:

KépKép
benó

Szörnyű. :lol: :lol: :lol: Csak rosszabbra ne jöjjön.

KépKép
benó

fél és egy doboz között. Munkahelyen nem lehet csak lopva 1-2.

Kép
muzsuzska

Pusszantalak Benó! nagyon aranyos volt a hsz.od!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

:D :D :D

KépKép
benó

Más bűnöm nincs, ha csak az nem hogy alig várom a piri elmúltát, hogy leteperjem Királyfit! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Küldtem neketek egy tovább küldős pénzes e-mailt! Bocsánat érte! :oops: :lol:
szilzi

Lehet hogy szexfüggő lettem a hormonoktól???????? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Milyen különbözőek vagyunk én alig várom, hogy megjöjjön! :lol: :lol:
szilzi

Nem baj, ha küldted, csak pénzt nem szokott hozni az emilke!!!! :D

Kép
muzsuzska

Nem vagyunk különbözőek! Egyformák vagyunk! Ha megjön a végét várjuk , ha nem jön akkor a pirit! Ez van!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Valamiért nyafiznunk kell, máskülönben nem nők lennénk!!!!! :D

De én most éhes is vagyok!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Lehet. :lol: :lol: :lol:
Kéne mennem, ti még maradtok?

KépKép
benó

Megyek enni, utáni van még időm egyet szundizni, mert teli hassal az igazi!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!!!!!!!! Szép napot!

Kép
muzsuzska

Benó, én maradok este hétig! :roll: :lol: :evil:
szilzi

Jó munkát majd Zsuzsi! Addig pedig jó pihit még!
szilzi

Akkor bocsánat, én is megyek, anyuéknál eszem valamit. :oops: Puszi és kitartást neked a mai naphoz, társam!

KépKép
benó

Engem úgy zavar, hogy nincs vonalzóm... Soha nem tudom hol vagyok! :roll:
szilzi

Puszi Neked is Benó! Érezd jól magad anyudéknál!
szilzi

Aludtam is egyet, de még tudnék!
Gyorsan életet lehelek magamba, aztán megyünk dolgozni.

Flóra!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miért nem jöttél???????? Egész októberre főzől?

Kép
muzsuzska

Szilvi kitartás!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Végre ide is eljutottam! :? Hulla vagyok lányok.A hasam ki akar szakadni a helyéből petefészkestől. Nagyon elfáradtam. Pedig még van hátra munka.

De megfőztem a tegnapi kajákhoz a körítéseket, elmosogattam, Bekevertem a süti tésztáját, az most pihen a hűtőben. Konyhát rendbe raktam. Mosógép mos,leszedtem a tegnapi ruhát,ebben segített a F.is. Még teregetnem kell,sütit megsütni, vasalni....

Kép
flóra 11

Tegnap ugye a cipősszekrények is elmaradtak.
Este még kijavítottam a tollbamondásokat, és a dogák felét. A fele maradt mára. És ezekről értékelést is kell írnom.

Jaj,nem bírom, csajok,valahogy nagyon sok ez mostanában. :(

Kép
flóra 11

Jó sokat írtatok. De legalább van mit olvasnom.

Zsuzsi,örülök,hogy ma nincs szuri,kell is kis pihi.
A petefészkeim nekem is dolgoznak, de csak most? Mikor már beágyazódás lenne most soron? Szerintem valami nagyon össze lett nálam zatyulva. :( A hőm alapján még annyira sem volt ebben a ciklusbanpé-m, mint múltkor. Nem értem ezt az egészet, mindenki azt mondja, hogy a Closti csinál pé-t. Hát nekem nem csinált. :(

Kép
flóra 11

Na, mindent elolvastam! Cigis banda! :lol: :lol: :lol: :lol:

De ne izguljato,én sem vagyok szent. Bevallom, mikor váltam, akkoriban én is elszívtam egy-egy szál cigit, úgy hetente egyet. :lol: Később a munkahelyemen mindig kínálgattak,velük is néha elszívtam egyet, de sose voltam igazi cigis, mindig ködöt éreztem utána a tudőmben, büdöset a számban, fúj,én irtózom tőle.Nagyon nem szeretem. Bocsi, de így vagyok vele. A Flórián is ilyen, egyszer mondta, hogy sose udvarolt cigis csajnak. :D

Kép
flóra 11

Na,megpihentem,megsütöm a sütit,aztán jövök ebédelni hozzátok,mert lassan már éhen halok. Biztos nincs mit enni, nem főzött a szakácsnőm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D

Na látom elolvastad milyen társaságba keveredtél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó étvágyat az ebédhez, én most jöttem vissza és láttam, hogy végre jeletkeztél. :D

Nem értem miért ne csinált volna neked a Closti pé-t. :shock: Én most olvasgattam egy pcos fórumot, ott írták, hogy a pcos-oknál tényleg előfordul, hogy nem csinál pé-t, de amúgy működik vele a dolog. Lehet, hogy most van péd, ki tudja :wink:
szilzi

Végre ebédelek! Kiteregettem, süti a sütőben, mindjárt kész,csak pár perc kell már neki. Én meg most lafatyolom a levesemet.

Kép
flóra 11

Szilvi,és mi van,ha nekem is PCOS-em van? Tüneteim vannak hozzá,csak épp nem állapították meg.

Kép
flóra 11

Ezt nem tudod megnézetni? Nem csinált a dokid hüvelyi uh-t?
szilzi

Hoztam magamnak a frissen sült sütiből és egy kapuccsínót. Itt leszek most egy darabig.Pihenek,aztán jönnek a cipősszekrények.

Kép
flóra 11

Egyszer csinált, de az csak olyan kutyafuttában volt. Akkor mondta, hogy van egy cisztám.... Azóta senki nem kukkolt meg.

Kép
flóra 11

De az endokrinológus biztos kiszűrte volna, nem?
szilzi

Az endokrinológus nem vizsgálta a női nemi szerveimet... Ő csak a pajzsmiriggyel foglalkozik.

Kép
flóra 11

Hát nagyon fini ez a süti,de nem fogom ezt gyakran sütni. Sok vele a macera....

Kép
flóra 11

Szilzi,mit ebédeltél?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?